Programe pt editarea pozelor...

Adelle

As vrea sa stiu care sunt cele mai bune programe pt a vedea poze si a le edita.Eu inainte aveam un program care era f simplu.De cand mi s-a instalat al tip de win xp nu mai este.Nu stiu cum se numeste dar eram ff incantat de el pt ca era f simplu.AS vrea sa-l instalez din nou dar nu stiu cum se numeste:(Daca stiti voi programe aseamanatoare spuneti-mi si mie.Dar sa nu fie f complicate...cum e ACDsee (cel putin eu nu stiu sa umblu cu el).
BNG
Daca ai XP poti vedea pozele cu programul acestuia.
Daca tie ti se pare greu ACDSee atunci incearca Photoshop si ai sa vezi ce inseamna complicat.
Iar pt modificari sumare ai paint-ul.

Adelle
QUOTE(BNG @ Sep 9 2005, 05:48)
Daca ai XP poti vedea pozele cu programul acestuia.
Daca tie ti se pare greu ACDSee atunci incearca Photoshop si ai sa vezi ce inseamna complicat.
Iar pt modificari sumare ai paint-ul.
*

Eu ma refer ca inainte aveam alt fel de win xp iar acum altu si nu mai am acel program pt a deschide pozele:( cu el puteam deschide culoarea...multe si era f simplu.Tu stii cum se numeste?
anakrusis
Iti dai seama ca nu poata nimeni sa ghiceasca cu ce program vedeai tu inainte pozele alea.
ACDSee nu e deloc complicat si face destule chestii....bine ultimele versiuni au interfatza destul de incarcata, dar versiunea 3 de ex. e chiar simpla-simpla.
Altele...dar tot gen ACDSee ar mai fi IrfanView sau ThumbsPlus plus inca o gramada care le poti gasi aici pe softpedia.com...da un search
Bafta!
Adelle
Ms mult.Am sa caut aici la search smile.gif
IP-XCENTRIC
daca-l gasesti,da te rog un reply sa aflam si noi numele acelui soft atat de basic wink.gif
Mosotti
ACDSee 3 pentru vizualizare, Photoshop pentru editare, restul pentru ignorare

Croy
Eu banuiesc ca programelul ala simplu era de fapt Microsoft Office Photo Editor de la Office XP (la Office 2003 nu se mai instaleaza din oficiu -adica daca instalezi programele fara sa folosesti "custom"- ca la Office XP, deci poate fi vb de asta)
.ral:cr
QUOTE(Mosotti @ Sep 9 2005, 11:51)
ACDSee 3 pentru vizualizare, Photoshop pentru editare, restul pentru ignorare
*

mai sunt si altele, asta e la tine in calc probabil.
tchocksoo

iti recomand cu caldura picasa 2

e free si bate tot ce e free, chiar multe cu plata

interfata superba, simplitate

consuma totusi maimulte resurse decat altii la unele operatii dar merita

http://picasa.google.com/index.html
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.