As vrea sa stiu care sunt cele mai bune programe pt a vedea poze si a le edita.Eu inainte aveam un program care era f simplu.De cand mi s-a instalat al tip de win xp nu mai este.Nu stiu cum se numeste dar eram ff incantat de el pt ca era f simplu.AS vrea sa-l instalez din nou dar nu stiu cum se numeste:(Daca stiti voi programe aseamanatoare spuneti-mi si mie.Dar sa nu fie f complicate...cum e ACDsee (cel putin eu nu stiu sa umblu cu el).
BNG
Sep 9 2005, 05:48
Daca ai XP poti vedea pozele cu programul acestuia. Daca tie ti se pare greu ACDSee atunci incearca Photoshop si ai sa vezi ce inseamna complicat. Iar pt modificari sumare ai paint-ul.
Adelle
Sep 9 2005, 07:08
QUOTE(BNG @ Sep 9 2005, 05:48)
Daca ai XP poti vedea pozele cu programul acestuia. Daca tie ti se pare greu ACDSee atunci incearca Photoshop si ai sa vezi ce inseamna complicat. Iar pt modificari sumare ai paint-ul.
Eu ma refer ca inainte aveam alt fel de win xp iar acum altu si nu mai am acel program pt a deschide pozele:( cu el puteam deschide culoarea...multe si era f simplu.Tu stii cum se numeste?
anakrusis
Sep 9 2005, 09:42
Iti dai seama ca nu poata nimeni sa ghiceasca cu ce program vedeai tu inainte pozele alea. ACDSee nu e deloc complicat si face destule chestii....bine ultimele versiuni au interfatza destul de incarcata, dar versiunea 3 de ex. e chiar simpla-simpla. Altele...dar tot gen ACDSee ar mai fi IrfanView sau ThumbsPlus plus inca o gramada care le poti gasi aici pe softpedia.com...da un search Bafta!
Adelle
Sep 9 2005, 09:57
Ms mult.Am sa caut aici la search
IP-XCENTRIC
Sep 9 2005, 10:11
daca-l gasesti,da te rog un reply sa aflam si noi numele acelui soft atat de basic
Mosotti
Sep 9 2005, 10:51
ACDSee 3 pentru vizualizare, Photoshop pentru editare, restul pentru ignorare
Croy
Sep 14 2005, 06:25
Eu banuiesc ca programelul ala simplu era de fapt Microsoft Office Photo Editor de la Office XP (la Office 2003 nu se mai instaleaza din oficiu -adica daca instalezi programele fara sa folosesti "custom"- ca la Office XP, deci poate fi vb de asta)
.ral:cr
Sep 14 2005, 06:56
QUOTE(Mosotti @ Sep 9 2005, 11:51)
ACDSee 3 pentru vizualizare, Photoshop pentru editare, restul pentru ignorare
mai sunt si altele, asta e la tine in calc probabil.
tchocksoo
Sep 14 2005, 18:27
iti recomand cu caldura picasa 2
e free si bate tot ce e free, chiar multe cu plata
interfata superba, simplitate
consuma totusi maimulte resurse decat altii la unele operatii dar merita
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.