un_oarecare
6th September 2005, 00:42
Bai fratilor, m-am dat de ceasu' mortzii sa gasesc un dictionar serios (adica si cu termeni tehnici) cu imagini, cam cum e cel german din care am facut captura imagine.
Aveti asa ceva pe engleza?
Daca nu ma insel, exista un Oxford Pictorial English Dictionary. Il are cineva PE CD? Poate sa-mi zica daca e la fel de amanuntit ca asta al meu din care am facut eu captura?
Eu am gasit pana acum un Oxford Picture Dictionary Interactive dar ala e o gluma nevinovata pe langa cel nemtesc.
Repet, varianta software!
dorin_2k
6th September 2005, 14:27
Dar cel german de unde il ai? Sau macar denumirea completa care e? Ma intereseaza si pe mine asa ceva.
Ms
un_oarecare
6th September 2005, 15:18
QUOTE(dorin_2k @ Sep 6 2005, 14:27)
Dar cel german de unde il ai? Sau macar denumirea completa care e? Ma intereseaza si pe mine asa ceva.
Ms
Comanzi la Duden in Germania.
DACA vrei sa-l testezi inainte sa-l cumperi:
Duden Das Bildwoerterbuch 2.0
Il adaugi ca baza de date suplimentara la Duden PC-Bibliothek 2.0.
chirilageorgesb
14th September 2005, 05:46
exista MS Encarta, Britanica si Enciclopedia of sience si altele. Pentru achizitie cauta la distribuitorii locali de software.
un_oarecare
15th September 2005, 04:14
QUOTE(chirilageorgesb @ Sep 14 2005, 05:46)
exista MS Encarta, Britanica si Enciclopedia of sience si altele. Pentru achizitie cauta la distribuitorii locali de software.
Ai vazut tu in enciclopediile astea ceva asemanator (adica atat de amanuntit) cu imaginea pe care am anexat-o? Eu nu.
lixutzu
17th September 2005, 08:03
Encarta Reference Library 2004 are un dictionar suficient de "serios" nu doar cu termeni tehnici ci si cu argou, arhaisme, etc. Plus pronuntie in engleza. Dictionarul explicativ (exista si vreo 4 dictionare de traduceri in germana, italiana, franceza, spaniola - si invers) este extrem de complet ceea ce face existenta pozelor inutila. Si-apoi, pozele sunt pentru copii (sau incepatori)... Daca vrei un dictionar atat de "puternic" inseamna ca stii ceva engleza (si intelegi explicatiile date, deci nu mai ai nevoie de poze)... Iar daca iti trebuie pozele in alte scopuri, le poti gasi pe net.
Eu ti-l recomand. Nu stiu daca ai putea gasi un altul mai complet.
kopu
17th September 2005, 21:18
Oarecare, cat a costat cel german care il ai tu ?
AlexIP
18th September 2005, 00:19
Second post, same message:
ceea ce face existenta pozelor inutila. Si-apoi, pozele sunt pentru copii (sau incepatori)...
Cea mai mare tampenie auzita pe ziua de azi, cu sanse mari de a fi tampenia saptamanii. 
On-topic: la Britannica ai incercat? Eu primesc newsletterul lor (am o versiune 2001 inregistrata la ei din timpurile imemoriale) si in ultimile newsletteruri imi scriau de existenta a mai multor versiuni de Britannica, inclusiv una cu multe desene, schite, scheme, deci ilustrata grafic mai amanuntit... probabil. Nu am avut ocazia sa o incerc.
mmariusel
20th September 2005, 15:09
Cel in engleza il am ca si carte. E extrem de amanuntit si isi merita banii. Este mult mai inghesuit si mai mult informatie si e bilingv (german-englez) luat de pe amazon.
PC Bibliotek e o bijuterie daca adaugi la el module. Eu am in jur de 1 Gb de module, o bijuterie absoluta.
mane_adrian
15th January 2007, 12:10
QUOTE(un_oarecare @ Sep 6 2005, 00:42)

Bai fratilor, m-am dat de ceasu' mortzii sa gasesc un dictionar serios (adica si cu termeni tehnici) cu imagini, cam cum e cel german din care am facut captura imagine.
Aveti asa ceva pe engleza?
Daca nu ma insel, exista un Oxford Pictorial English Dictionary. Il are cineva PE CD? Poate sa-mi zica daca e la fel de amanuntit ca asta al meu din care am facut eu captura?
Eu am gasit pana acum un Oxford Picture Dictionary Interactive dar ala e o gluma nevinovata pe langa cel nemtesc.
Repet, varianta software!
http://www.litera.ro/carte.php?nume_carte=...ii_engleze_0362
ave_caesar
30th January 2007, 02:52
QUOTE(mane_adrian @ Jan 15 2007, 12:10)

Asta din linku' tau e un mare JEG, bani aruncati...
gfx65
15th February 2008, 16:30
Am in format pdf Oxford-Dunden Pictorial English Dictionary si pot sa spun ca e la fel de amanuntit ca cel german.
Cosmain
17th February 2008, 17:34
QUOTE (gfx65 @ Feb 15 2008, 16:30)

Am in format pdf Oxford-Dunden Pictorial English Dictionary si pot sa spun ca e la fel de amanuntit ca cel german.
Da, îl am și eu in format .pdf (scan) e destul de bun -- dar pe lînga faptul ca are 158 MB, mai este si o ediție veche '1991'
La Teora exista o editie mai noua.
PC-Bibliothek v3 este in Germana.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.