FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

GubyIQ

da, la chart-uri m-am referit. ok, trec la lucru, daca mai am nelamuriri voi posta aici. multumesc pt ajutor.
freedomforex
LIFE IS FOR LIVING - NOT FOR WORKING...........

Am si eu o intrebare care este leverage-ul maxim cu care ati jucat?

freedomforex
QUOTE (GubyIQ @ Dec 3 2007, 12:16) *
worthy.gif m-am lamurit acum.
eu mi-am facut cont demo de cateva zile, am de gand sa stau 1 an pe demo si apoi sa intru pe live. folosesc MT4 de la Interbank...se gasesc in alta parte harti mai detaliate? sau trebuie doar sa ma joc la customizare?

Nu ai nevoie de 1 an pe demo.Acceseaza site-ul www.freedomrocks.com/danforex
gtk
tu vrei sa-ti iei ban am impresia...
GubyIQ
QUOTE (freedomforex @ Dec 3 2007, 13:50) *
Nu ai nevoie de 1 an pe demo.Acceseaza site-ul www.freedomrocks.com/danforex

normal ca nu am nevoie de 1 an de demo, pot sa cumpar acum un sistem pt cateva sute de $ si sa fac bani automat death.gif
si lasa`ne cu vrajeli de genul "LIFE IS FOR LIVING - NOT FOR WORKING" pe aici nu sunt fani kyiosaky biggrin.gif
freedomforex
QUOTE (GubyIQ @ Dec 3 2007, 14:10) *
normal ca nu am nevoie de 1 an de demo, pot sa cumpar acum un sistem pt cateva sute de $ si sa fac bani automat death.gif
si lasa`ne cu vrajeli de genul "LIFE IS FOR LIVING - NOT FOR WORKING" pe aici nu sunt fani kyiosaky biggrin.gif

Stii care-i diferenta dintre noi?eu fac bani si tu vorbesti!
freedomforex
QUOTE (freedomforex @ Dec 3 2007, 14:25) *
Stii care-i diferenta dintre noi?eu fac bani si tu vorbesti!

eu iti pun la dispozitie balanta! te astept cu argumente

GubyIQ
@gtk pt ca esti moderator,te rog sa stergi posturile la papagalul asta pt ca se vor aduna pagini intregi de vorbe goale.
arr1975
[quote name='freedomforex' date='Dec 3 2007, 14:27' post='3735256']

salutare!

scuze daca intrerup ... e prima data cand postez pe forumul dedicat FOREX ...

vreau sa-mi fac un cont DEMO si apoi pe la anu' unu pe real ...
am tot citit, mi-am listat si cateva carti, ... m-au si sunat de la Bucuresti (iForex.com/ro) ... dar nu stiu a cui platforma s-o folosesc, care credeti ca ar fi cea mai potrivita, sa spunem pentru un incepator care vrea sa inceapa de la cateva sute de dolari ... si totodata sa poata obtine si informatii din piata in timp real ...

merci,

arr
tavi_star

@ freedomforex: Stii care-i diferenta dintre noi?eu fac bani si tu vorbesti! ...

Poate din comisioanele din tranzactiile clientilor vostri.
Ceea ce faceti semana cu un program de introducing broker: cautati clienti pt. GFT, FXCM si Interbank.
Ii instruiti probabil pe un demo, cu ceva cunostinte de baza si apoi isi deschid un cont live.
Si aveti comisionul vostru ...

De ce nu este oferta publica si poti accesa site-ul numai pe baza de user inregistrat?
Forexul nu este usor si nu se invata intr-un an de zile!
Chiar daca ai un super mentor ....
Mentorul nu tranzactioneaza pt. tine ...

Daca gresesc cu ceva imi pare rau.
scalper_bz
Ce parere aveti despre traderii profesionisti/instistutionali etc.?Or fi,intr-adevar profitabili in marea lor majoritate?

Sa va spun ce mi s-a intamplat acum o luna pe cand veneam de la munca cu central line-ul(Londra) ;am vazut un domn la vreo 50 si ceva de ani care studia o carte despre bursa si l-am intrebat de unde a luat cartea aceea ca sunt si eu interesat si mi-a raspuns ca o are de la serviciu.Restul conversatiei a decurs cam asa:
-Sunteti broker?
-Nu,forex trader...
-Da?Interesant, si eu sunt pasionat de forex.Am venit la Londra sa-mi fac bani pentru investitiile proprii.Si ce pereche tranzactionati?
-Usd/Jpy.
-Si aveti profit...macar 50% pe an?
-Hmm...depinde de luna, de conditiile pietei; e foarte greu pentru noi sa plasam tranzactiile.O facem prin FXCM.
-Dar cu lira turceasca ati incercat sa faceti tranzactii?Eu momentan am un cont virtual la Oanda si am 43% profit in 2 luni.Dar am folosit ce-i drept un levier cam mare,aproape de 10:1.Pe un cont real as folosi cam 4:1.
-Turkish pound!?ohh..now way.
-De ce nu?E una dintre cele mai"bune" monezi la ora actuala.
(in acel moment a ramas blocat si a gesticulat ceva de genul "Doamne fereste").
Si tot eu:
-E prea riscanta ca si tzara?
-Cam asa ceva...
-Ati putea incerca...Si cam de ce as avea nevoie pentru a lucra ca forex trader?E visul meu.
-E foarte greu sa intri in sistem.
-Trebuie sa demonstrezi ca esti profitabil?
-Da.
-Pe ce perioada?
-Minim 3 ani.
-Pe cont virtual sau real?Conteaza?
-Pe un cont real.

As fi vrut sa aflu mai multe dar a trebuit sa cobor asa ca i-am urat "noroc".Am ramas cu 2 dileme:
1)Pierde vremea pe forex ca sa "aiba ocupatie"?
2)Oare chiar mi-a spus adevarul cu privire la perioada aia de 3 ani?Nu de alta,dar multi traderi forex de fapt cauta clienti pe care sa-i convinga(mai corect ar fi sales forex traders).

sorinm10
www.bursa-derivate.blogspot.com
whitewolf
salutare!

scuze daca intrerup ... e prima data cand postez pe forumul dedicat FOREX ...

vreau sa-mi fac un cont DEMO si apoi pe la anu' unu pe real ...
am tot citit, mi-am listat si cateva carti, ... m-au si sunat de la Bucuresti (iForex.com/ro) ... dar nu stiu a cui platforma s-o folosesc, care credeti ca ar fi cea mai potrivita, sa spunem pentru un incepator care vrea sa inceapa de la cateva sute de dolari ... si totodata sa poata obtine si informatii din piata in timp real ...

merci,

arr

eu folosesc metatrader, de la interbankfx. Platforma este folosita de multi altii cum ar fi migfx, teletrade, northfinance, alpari etc
whitewolf
Sunt interesat de FOREX de aproximativ 2 ani. In acest timp am avut si perioade de repaus in care nu m-am atins de forex. Pot sa spun ca am acumulat ceva experienta.. dar se pare ca nu ma pot lauda cu castigurile mele. Chiar si acum cateva saptamani, dupa o saptamana de succes, castig de 10% cu risc de 1%/tranzactie m-am crezut zeu:), am riscat mult, intrasem putin in pierdere, m-am panicat, am reintrat haotic pe piata si pana la urma am pierdut 50% din cont. Da.. stiu .. nasol nu?
Cu toata experienta mea se pare ca inca nu mi-am pus foarte bine la punct emotiile.Cam asta ar fi de spus despre mine ca sa nu aveti impresia ca ma dau vre-un guru in ale forex-ului.
Scopul acestui thread este de a face cunostinta cu persoane ce au aceleasi interese si cu o oarecare experienta, pentru a impartasi intre noi ideile legate de trading.Ideal ar fi ca unii dintre cei prezenti pe forum sa doreasca si intalniri face2face pentru o comunicare mai buna. Astfel se poate forma o echipa de traderi care apoi ar putea deschide o firma de introduction broker. Totusi, scopul principal al firmei nu ar fi cel de a face conturi anumitor investitori, ci mai degraba administrarea conturilor investitorilor de catre echipa de traderi (sau individual de catre fiecare trader in parte).
Ideea poate fi bineinteles dezvoltata, dar cam asta ar fi in mare. Spuneti-mi va rog ce parere aveti.
whitewolf
Prin oarecare experienta inteleg minim 1 an live trading. Postul era intr-un thread separat dar se pare ca adminul s-a gandit sa-l puna in thread-ul asta mare
GubyIQ
QUOTE (whitewolf @ Dec 23 2007, 18:49) *
Prin oarecare experienta inteleg minim 1 an live trading. Postul era intr-un thread separat dar se pare ca adminul s-a gandit sa-l puna in thread-ul asta mare

parerea mea este ca trading-ul este o meserie solitara, traderii cu adevarat de succes nu au nevoie de asocieri sau altele de acest gen. de aceea este si greu de gasit informatii de calitate despre acest domeniu, in general cei care vad ca nu pot sa scoata bani din trading se apuca sa scrie carti naughty.gif
xkx
Salut
Cred ca domnul acela nu a exagerat deloc cu perioada de 3 ani pe care a dat-o ca fiind de test. Forex-ul se invata intr-o perioada de timp destul de mare deoarece sunt foarte multi factori care trebuie bine stapaniti si acest lucru nu se poate realiza decat in timp. Este multa informatie de inteles. Parerea mea este ca pentru a fi profitabil pe forex iti trebuie multa disciplina, rabdare si timp. Cartile care se tot vehiculeaza prin forumuri sunt de mare ajutor dar pana la urma nu ofera decat un procent de 15-20 % pentru stapanirea si intelegerea acestui FOREX.
QUOTE (scalper_bz @ Dec 19 2007, 22:26) *
Ce parere aveti despre traderii profesionisti/instistutionali etc.?Or fi,intr-adevar profitabili in marea lor majoritate?

Sa va spun ce mi s-a intamplat acum o luna pe cand veneam de la munca cu central line-ul(Londra) ;am vazut un domn la vreo 50 si ceva de ani care studia o carte despre bursa si l-am intrebat de unde a luat cartea aceea ca sunt si eu interesat si mi-a raspuns ca o are de la serviciu.Restul conversatiei a decurs cam asa:
-Sunteti broker?
-Nu,forex trader...
-Da?Interesant, si eu sunt pasionat de forex.Am venit la Londra sa-mi fac bani pentru investitiile proprii.Si ce pereche tranzactionati?
-Usd/Jpy.
-Si aveti profit...macar 50% pe an?
-Hmm...depinde de luna, de conditiile pietei; e foarte greu pentru noi sa plasam tranzactiile.O facem prin FXCM.
-Dar cu lira turceasca ati incercat sa faceti tranzactii?Eu momentan am un cont virtual la Oanda si am 43% profit in 2 luni.Dar am folosit ce-i drept un levier cam mare,aproape de 10:1.Pe un cont real as folosi cam 4:1.
-Turkish pound!?ohh..now way.
-De ce nu?E una dintre cele mai"bune" monezi la ora actuala.
(in acel moment a ramas blocat si a gesticulat ceva de genul "Doamne fereste").
Si tot eu:
-E prea riscanta ca si tzara?
-Cam asa ceva...
-Ati putea incerca...Si cam de ce as avea nevoie pentru a lucra ca forex trader?E visul meu.
-E foarte greu sa intri in sistem.
-Trebuie sa demonstrezi ca esti profitabil?
-Da.
-Pe ce perioada?
-Minim 3 ani.
-Pe cont virtual sau real?Conteaza?
-Pe un cont real.

As fi vrut sa aflu mai multe dar a trebuit sa cobor asa ca i-am urat "noroc".Am ramas cu 2 dileme:
1)Pierde vremea pe forex ca sa "aiba ocupatie"?
2)Oare chiar mi-a spus adevarul cu privire la perioada aia de 3 ani?Nu de alta,dar multi traderi forex de fapt cauta clienti pe care sa-i convinga(mai corect ar fi sales forex traders).
whitewolf
QUOTE (GubyIQ @ Dec 23 2007, 19:57) *
parerea mea este ca trading-ul este o meserie solitara, traderii cu adevarat de succes nu au nevoie de asocieri sau altele de acest gen. de aceea este si greu de gasit informatii de calitate despre acest domeniu, in general cei care vad ca nu pot sa scoata bani din trading se apuca sa scrie carti naughty.gif

Sunt de acord ca este o meserie solitara. Dar pentru cei ce inca nu sunt de succes se pot asocia pentru a avea un randament mai bun, fiecare in parte.Schimbul de idei intotdeauna ajuta. Chiar si acei "traderi cu adevarat de succes" vorbesc intre ei, schimba idei sau fac cate o firma de fund management pentru a atrage clienti mai usor("unde-s multi puterea creste"). Si de acord si cu partea de carti:). Totusi, cel care a scris la un moment dat cartea "Trading for a living" avusese deja succes(intr-un an a facut din 50.000, 1mil). Cartile pot fi si un fel de reclama pentru un anumit trader si poate chiar un venit sa-i zicem stabil. Informatii despre domeniu.. gasesti multe... din pacate cam toate zic aceleasi lucruri. De aceea pentru a invata sa tranzactionezi trebuie sa studiezi tu piata.
Ramane valabila oferta mea. Numai bine.. si Sarbatori fericite:)
whitewolf
Apropo de perioada de test.. cei de la teletrade ofera posibilitatea de angajare(adica iti dau un cont in administrare). Problema ar fi testul.. care iti cere ca intr-o perioada de 6 saptamani sa faci 50% , avand 70 tranzactii in cont.+alte cateva conditii.
Deci.. unul priceput.. (in caz ca mai vrea sa se angajeze:)) ) .. se poate angaja intr-o luna jumate
scalper_bz
QUOTE (xkx @ Dec 23 2007, 22:59) *
Cred ca domnul acela nu a exagerat deloc cu perioada de 3 ani pe care a dat-o ca fiind de test.

Ei si tu acum...eu nu am inteles ce cauta el pe forex din moment ce "o scalda" cand l-am intrebat ce profit are.

Si inca o adaugire...sa nu fiu inteles gresit. i-am spus lui ca visul meu e sa ajung trader forex dar n-am vorbit serios.Din moment ce am studiat cam toate produsele financiare (mai putin optiunile pe valute) va dati seama ca aleg combinatiile cele mai potrivite.
scalper_bz
QUOTE (gtk @ Aug 28 2007, 20:50) *
... insa nu vad de ce ai alege GCI... Oanda e cel bun broker dintre astia retai;...

De acord,deci tranzactionezi prin oanda?
scalper_bz
QUOTE (gtk @ Dec 2 2007, 17:23) *
nu prea, 90% short-term/scalping pe eurusd...

oanda cred ca e cea mai proasta alegere pentru scalping(in cazul in care tranzactionezi prin ei)
scalper_bz
QUOTE (gtk @ Dec 2 2007, 16:53) *
vreo 300%... pe 2007 am deja aproape 500%...

As dori sa stiu daca te-ai gandit sa-ti deschizi un serviciu de oferit semnale contra cost, nu cred ca ar fi o idee rea.

scalper_bz
QUOTE (whitewolf @ Dec 24 2007, 10:44) *
Problema ar fi testul.. care iti cere ca intr-o perioada de 6 saptamani sa faci 50% , avand 70 tranzactii in cont.+alte cateva conditii.

lasa-ma cu teletrade...
scalper_bz
QUOTE (cork @ Oct 5 2006, 23:02) *
un profit mediu lunar de 10.7%, ceea ce se traduce intr-un profit de 408% anual(...) jucand cu sume foarte mici in comparatie cu balanta(...)
nu zambiti, e foarte serios.

coolspeak.gif biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.