belize?pai sunt inmatriculati acolo pt a scapa de impozite & co ,belize fiind un paradis fiscal
restul unde sunt inmatriculate?probabil tot actionarii majoritari sau firmele care le detin tot sunt sanse sa fie inmatriculat in asftel de paradisuri financiare.
primele 500 firme din topul forbes sunt inmatriculate in astfel de zone,asta nu inseamna ca nu sunt firme serioase.
restul unde sunt inmatriculate?probabil tot actionarii majoritari sau firmele care le detin tot sunt sanse sa fie inmatriculat in asftel de paradisuri financiare.
primele 500 firme din topul forbes sunt inmatriculate in astfel de zone,asta nu inseamna ca nu sunt firme serioase.
nope, majoritatea din forbes 500 nu sunt inregistrati in paradisuri fiscale... problema e ca in paradisurile alea reglementarea e "subtire" iar brokerii pot face aproape orice doresc... iar majoritatea brokerilor mari de forex sunt inregistrati in sua, uk, elvetia - tari in care exista ceva reglementare... tu probabil nu ai auzit de NFA sau CFTC, nu-i asa?
Imi puteti spune si mie un site unde mi-as putea face un cont cu bani virtual(mai multi,ca pe marketiva sunt putini) ca sa invat si eu? Thanx!
la aproape orice broker... pe marketiva nu sunt bani putini deloc... deci problema la tine nu e marimea contului ci faptul ca nu stii sa "dimensionezi" tranzactiile astfel incat sa fie ok... cauta mai intai pe google ceva articole despre position sizing... dupa aia poate vei intelege la ce ma refer...
Pai nu se poate deschide contul cu datele sotiei ?
Care-i inconvenientul ?
Problema in forex este sa castigi experienta si bani , ca restul vine de la sine .
Care-i inconvenientul ?
Problema in forex este sa castigi experienta si bani , ca restul vine de la sine .
se poate, dar omul a intrebat daca nu poate trimite bani din contul sotiei in contului lui...