FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

gtk

QUOTE(eddymutu7 @ Aug 30 2007, 18:18) *
belize?pai sunt inmatriculati acolo pt a scapa de impozite & co ,belize fiind un paradis fiscal

restul unde sunt inmatriculate?probabil tot actionarii majoritari sau firmele care le detin tot sunt sanse sa fie inmatriculat in asftel de paradisuri financiare.
primele 500 firme din topul forbes sunt inmatriculate in astfel de zone,asta nu inseamna ca nu sunt firme serioase.

nope, majoritatea din forbes 500 nu sunt inregistrati in paradisuri fiscale... problema e ca in paradisurile alea reglementarea e "subtire" iar brokerii pot face aproape orice doresc... iar majoritatea brokerilor mari de forex sunt inregistrati in sua, uk, elvetia - tari in care exista ceva reglementare... tu probabil nu ai auzit de NFA sau CFTC, nu-i asa?

QUOTE(Maroon_5 @ Aug 31 2007, 09:41) *
Imi puteti spune si mie un site unde mi-as putea face un cont cu bani virtual(mai multi,ca pe marketiva sunt putini) ca sa invat si eu? Thanx!

la aproape orice broker... pe marketiva nu sunt bani putini deloc... deci problema la tine nu e marimea contului ci faptul ca nu stii sa "dimensionezi" tranzactiile astfel incat sa fie ok... cauta mai intai pe google ceva articole despre position sizing... dupa aia poate vei intelege la ce ma refer...

QUOTE(arcond @ Sep 1 2007, 13:20) *
Pai nu se poate deschide contul cu datele sotiei ?
Care-i inconvenientul ?
Problema in forex este sa castigi experienta si bani , ca restul vine de la sine .

se poate, dar omul a intrebat daca nu poate trimite bani din contul sotiei in contului lui...
eddymutu7
gtk intreaba cea mai mare firma din .ro in materie de inmatriculari firme offshore,si vezi ce iti raspund de companiile din top forbes.

si acum alta sursa de data asta despre Fortune:

`Din statisticile prestigioasei publicatii americane Fortune rezulta faptul ca primele cele mai puternice 1000 corporatii americane platesc impozite pe profit foarte mici sau nu platesc deloc.Aceasta realitate contravine logicii ''normale'',care nu poate fi de acord ca in SUA,tara a profitului si leagan al capitalismului modern,cele mai mari corporatii sunt aproape sau complet neprofitabile.Atunci,de ce mai cumpara investitorii actiunile lor?Si de ce nu se prabuseste bursa principala,NYSE?Ce legatura poate exista intre cele de mai sus si faptul ca jumatate din primele 500 de corporatii americane sunt inregistrate in Delaware(un mini-stat american de pe Coasta de Est),ca de altfel si 40% dintre firmele listate la NYSE si 37% dintre cele cotate la American Stock Exchage?De ce oare 80 % din firmele americane care si-au schimbat domiciliul dupa 1966 s-au stabilit in Delaware,care a devenit sediul a 200.000 de corporatii,la o populatie de 684.000 de locuitori`

vad ca iti place sa te contrazici rolleyes.gif

sanatate

gtk
QUOTE(eddymutu7 @ Sep 4 2007, 16:16) *
gtk intreaba cea mai mare firma din .ro in materie de inmatriculari firme offshore,si vezi ce iti raspund de companiile din top forbes.

si acum alta sursa de data asta despre Fortune:

`Din statisticile prestigioasei publicatii americane Fortune rezulta faptul ca primele cele mai puternice 1000 corporatii americane platesc impozite pe profit foarte mici sau nu platesc deloc.Aceasta realitate contravine logicii ''normale'',care nu poate fi de acord ca in SUA,tara a profitului si leagan al capitalismului modern,cele mai mari corporatii sunt aproape sau complet neprofitabile.Atunci,de ce mai cumpara investitorii actiunile lor?Si de ce nu se prabuseste bursa principala,NYSE?Ce legatura poate exista intre cele de mai sus si faptul ca jumatate din primele 500 de corporatii americane sunt inregistrate in Delaware(un mini-stat american de pe Coasta de Est),ca de altfel si 40% dintre firmele listate la NYSE si 37% dintre cele cotate la American Stock Exchage?De ce oare 80 % din firmele americane care si-au schimbat domiciliul dupa 1966 s-au stabilit in Delaware,care a devenit sediul a 200.000 de corporatii,la o populatie de 684.000 de locuitori`

vad ca iti place sa te contrazici rolleyes.gif

sanatate

io observ ca iti place sa ma contrazici fara argumente, ba chiar sa imi spui ca eu ma contrazic... delaware nu e nici un offshore pt. americani, ci un stat de pe teritoriul sua unde impozitele sunt mai mici... e o diferenta uriasa intre a inmatricula o firma in delaware(pe teritoriul sua, sub legislatie americana) si a o inmatricula in stiu-eu-ce insula ratacita...
fimele care care inmatriculeaza firme offshore au doar interesul de obtine clienti cu povestile lor si nu de a spune adevarul...

eddymutu7
delaware are legislatie proprie,cum altfel ar fi avut alte impozite?sau fiecare stat din sua are impozite diferite?
In SUA politica in domeniul corporatiilor este dirijata in fiecare stat prin senatul si camera reprezentatilor locale.
delaware nu e nici un offshore pt. americani, ci un stat de pe teritoriul sua unde impozitele sunt mai mici...

vrei sa spui ca doar insulele ratacite sunt offshoruri?pai noi avem viziuni diferinte inseamna,
un stat care ofera regim fiscal favorabil(asta inteleg prin impozite mici,si nu doar),confidentialitate maxima,infrastructura financiar bancara foarte buna,nu este un offsore?
scalper_bz
QUOTE(eddymutu7 @ Sep 19 2007, 16:56) *
,infrastructura financiar bancara foarte buna bash.gif

Unele off-shore-uri au o reputatie mai buna,altele precum I-le Cayman insa... nono.gif
Cam asa sta treaba...
ovidiu-ten
QUOTE (gtk @ Aug 28 2007, 19:50) *
probleme nu am auzit sa fie cu GCI, doar ca sunt inregistrati in nu-stiu-ce insula... insa nu vad de ce ai alege GCI... Oanda e cel bun broker dintre astia retai;... iar interbankfx tot printre cei mai buni si ofera metatrader...
LazyPawn nu e nici o pierdere, stai linistit...

Vreau sa va cer un sfat. Am citit ceva ciudat la un tip, o sa vedeti despre ce este vorba. O sa va dau un link. Are niste chestii despre forex. Trebuie sa cititi cu atentie pentru ca ciudatul asta scrie un roman. Si spune niste chestii care m-au pus pe ganduri. Dupa ce cititi, vreau sa discutam.
http://bocancul-literar.ro/cr/10626

Cum este cu conturile astea falimentare ? Ca pe aici n-am gasit nimic despre asa ceva.
Va multumesc.
John
gtk
QUOTE (ovidiu-ten @ Oct 29 2007, 11:01) *
Vreau sa va cer un sfat. Am citit ceva ciudat la un tip, o sa vedeti despre ce este vorba. O sa va dau un link. Are niste chestii despre forex. Trebuie sa cititi cu atentie pentru ca ciudatul asta scrie un roman. Si spune niste chestii care m-au pus pe ganduri. Dupa ce cititi, vreau sa discutam.

Cum este cu conturile astea falimentare ? Ca pe aici n-am gasit nimic despre asa ceva.
Va multumesc.
John

mai bine faci tu un rezumat, e cam obositor de citit "proza" despre forex... smile.gif

Ionel_Clinciu

Va multumesc.
John

Chestia asta este veche. Am citit si eu despre ea in linkul de mai sus. Este ascunsa bine. Iti trebuie rabdare
Dar nu vreau sa raspund inca pentru ca treaba asta este cu o tinta clara. Cineva a intrebat despre Ovidiu Tender. Si a ramas cu ochi-n soare si a ramas un mister. Iar chestia asta cu conturile falimentare este de fapt o inovatie pe care o fac unii. Adevarat, tipul este ciudat ! Trebuie sa ai rabdare ca sa citesti. L-am mai citit in alta parte. Acu a venit cu chestia asta si nu spune tot. Am sa mai revin. Dar stai linistit Ovidiu, ai sa primesti un raspuns. Unii fac bani fara sa te prinzi ! Ceea ce m-a nelamurit pe mine este de ce la 1000 USD... Si cum primesti banii, ca poti s-o iei peste ochi cu ;mecherii din Ro
arcond
QUOTE (Ionel_Clinciu @ Oct 29 2007, 14:18) *

Asta o fi scris litera cu litera tot ce e acolo , sau a dat copy paste de undeva , ca prea s-a lungit mult cu textu' , si n-are omul de astazi timp de pierdut cu basme.

Cel putin sa existe si varianta prescurtata , 1 max. 2 pagini acolo , sa-ti faci o idee cu viteza luminii , ca altfel... , ramane bunatate de text literar necitit , si e pacat de asa munca si timp si consum nervos...

Forexu e treaba grea , la cati doctori in matematici , finante , economie si-au incercat genialitatea , doar , doar i-ar veni de hac ...

Merita insa incercat , cine ramane in FOREX e "tare" oricum .

Ionel_Clinciu

QUOTE (arcond @ Oct 29 2007, 18:08) *
Asta o fi scris litera cu litera tot ce e acolo , sau a dat copy paste de undeva , ca prea s-a lungit mult cu textu' , si n-are omul de astazi timp de pierdut cu basme.

Cel putin sa existe si varianta prescurtata , 1 max. 2 pagini acolo , sa-ti faci o idee cu viteza luminii , ca altfel... , ramane bunatate de text literar necitit , si e pacat de asa munca si timp si consum nervos...

Forexu e treaba grea , la cati doctori in matematici , finante , economie si-au incercat genialitatea , doar , doar i-ar veni de hac ...

Merita insa incercat , cine ramane in FOREX e "tare" oricum .

Vezi ? De asta nu reusim sa castigam toți pe forex. Am vazut mai înainte pe unii care se întrebau daca a scos cineva bani in forex. Când am auzit de forex mi-au sclipt ochii de plăcere. Eram convins ca voi fi bogat. A trebuit sa citesc mult ca sa ma lamuresc cum trebuie sa fac. Ai dreptate, tipul scrie mult. Are dreptate si Ovidiu ca el ne spune ceva care nu se gaseste pe aici. Spune despre conturile falimentare. Ne strecoara informatia. Nu poate face altfel, cred eu. Findca vreau sa stiu mai multe iti spun unde sa citesti, pe la jumatate. Ce spune este prescurtat. Si eu vreau sa aflu mai multe ca despre Tender s+a spus mult. L-au dovedit ? Daca vrei dau copy+paste peste text si+ pun aici. Crezi ca se aproba chestia ? Daca ne banneaza ?
ovidiu-ten
QUOTE (gtk @ Oct 29 2007, 13:49) *
mai bine faci tu un rezumat, e cam obositor de citit "proza" despre forex... smile.gif

Domne, uite care-i chestia. Omul spune despre conturi falimentare. Despre faptul ca poti sa cumperi asemenea conturi si sa faci o intelegere cu posesorul. Eu am auzic ca sunt unii care umbla dupa asa ceva. Si vreau sa stiu mai multe. Este bine sa ai pe unul in spate. Ce rezumat sa-ti fac. Vrei sa-ti spun parerea mea ? Ti-o spun cand stiu mai multe. Vad ca aici nimeni nu spune ceva.
GubyIQ
@gtk cred ca ai ramas singurul membru "vechi" activ pe thread`ul asta. Poti sa imi spui ce randament in procente ai avut pe 2006? (pe cont live desigur)
gtk
vreo 300%... pe 2007 am deja aproape 500%...
GubyIQ
QUOTE (gtk @ Dec 2 2007, 15:53) *
vreo 300%... pe 2007 am deja aproape 500%...

coolspeak.gif coolspeak.gif
tranzactionezi pe mai multe perechi?
se plateste vreun impozit la castigurile astea? Ma gandesc ca nu prea e cine sa te verifice ce si cat castigi.
gtk
QUOTE (GubyIQ @ Dec 2 2007, 16:09) *
coolspeak.gif coolspeak.gif
tranzactionezi pe mai multe perechi?

nu prea, 90% short-term/scalping pe eurusd... rar mai deschid cate o pozitie pe usdjpy sau gbpusd...

QUOTE (GubyIQ @ Dec 2 2007, 16:09) *
se plateste vreun impozit la castigurile astea? Ma gandesc ca nu prea e cine sa te verifice ce si cat castigi.

in principiu se plateste ca venit din alte surse... de verificat nu prea are cum sa te verfice, insa pot aparea probleme la trimiterea banilor in tara la sume ceva mai marisoare...
xkx
Salutare,

Ce parere aveti despre Synthesis Bank? rolleyes.gif Platforma mi se pare ok.

Multumesc !
gtk
synthesis bank a fost cumparata de saxo bank, deci e aceeasi mancare de peste... eu nu vad absolut nici un avantaj: 2 pip spread eurusd, taxa 10 usd/tranzactie pt. tranzactii mai mici de 50/100k(depinde de pereche)... e ok doar daca vrei sa tranzactionezi perechi mai exotice sau alte instrumente cum ar fi CFD's, futures sau alte minuni...
GubyIQ
@gtk tu personal ai retras vreo parte din castiguri? ai avut vreo problema cu aducerea banilor in tara? Din cate am inteles, se face prin trasfer bancar (25$ comision), cel putin asa am citit la ibfx.
Ce intelegi mai exact prin suma marisoara? peste 10k, 100k euro?
freedomforex
SE POATE!
Cine a pierdut pe forex a facut-o din doua motive:
1. a jucat fara sa-si planifice banii
2.nu a ales brokerul potrivit
Eu joc LA REAL si castig cat mi-am propus!
gtk
QUOTE (GubyIQ @ Dec 3 2007, 00:58) *
@gtk tu personal ai retras vreo parte din castiguri? ai avut vreo problema cu aducerea banilor in tara? Din cate am inteles, se face prin trasfer bancar (25$ comision), cel putin asa am citit la ibfx.
Ce intelegi mai exact prin suma marisoara? peste 10k, 100k euro?

am retras, dar nu sume mari... da, peste 10k apar probleme... sau mai multe retrageri mici inlantuite... e vorba de legea aia contra spalarii banilor..

comisioanele difera in functie de metoda de retragere si broker... prin wire e de regula 40$, prin cec gratis dar dureaza mult, prin card gratis dar poti retrage doar ce ai despus intr-o anumita perioada, restul urmand a fi trims prin alta metoda stabilita de broker, etc... si de multe ori este regula de retrage doar prin metoda prin care s-a depus initial... partea nasoala e ca unii brokeri intarzie platile la sume mai mare de vreo 100$ cu vreo saptamana-doua(ex. forex.com)...

QUOTE (freedomforex @ Dec 3 2007, 08:54) *
SE POATE!
Cine a pierdut pe forex a facut-o din doua motive:
1. a jucat fara sa-si planifice banii
2.nu a ales brokerul potrivit

o, da! categoric! astea doua! fix astea doua! laugh.gif abilitatea de a tranzactiona profitabil vine de la sine, ce mai... laugh.gif
QUOTE (freedomforex @ Dec 3 2007, 08:54) *
Eu joc LA REAL si castig cat mi-am propus!

esti tare! asteptam un nou guru! happy.gif
freedomforex
ai tranzactionat?
GubyIQ
@gtk happy.gif pai nu inteleg, cineva care intra cu 10k si are dupa un an 20k si vrea sa scoata profitul intampina probleme? Din cate stiu, forex-ul nu e pt cei care se joaca cu cateva sute euro.(adica e ok sa incepi de jos, dar ti se da in cap cand ajungi la sume decente? sad.gif ) Sau ma insel?
gtk
QUOTE (GubyIQ @ Dec 3 2007, 11:30) *
@gtk happy.gif pai nu inteleg, cineva care intra cu 10k si are dupa un an 20k si vrea sa scoata profitul intampina probleme?

nu... sa o luam in ordine, sa nu le ametim:

1: autoritatile din romania - sunt sesizate la orice transferuri mai mari de 10.000 usd, si chestia asta poate fi raportata si la fisc ... ulterior, daca nu ai platit impozit, s-ar putea sa ai probleme...

2: brokerii - in general sumele mai mici sunt transferate mai rapid(2 zile sau mai putin chiar), iar cele mai mari in perioade ceva mai mari - ma refer in special la cei retail

QUOTE (GubyIQ @ Dec 3 2007, 11:30) *
Din cate stiu, forex-ul nu e pt cei care se joaca cu cateva sute euro.(adica e ok sa incepi de jos, dar ti se da in cap cand ajungi la sume decente? sad.gif ) Sau ma insel?

la forex nu prea exista restictii in privinta sumelor, important e sa stii sa tranzactionezi... si avand in vedere ca majoritatea covarsitoare isi pierd primul cont live in timp destul de scurt, e o prostie sa incepi cu mii/zeci de mii de dolari... si nu, nu "ti se da in cap" cand ajungi la sume decente... singurele probleme pot aparea cum am zis cu neplata impozitelor pt. banii transferati in ro la sume mai mari si ceva posibil delay la retragere, in functie de broker...

GubyIQ
worthy.gif m-am lamurit acum.
eu mi-am facut cont demo de cateva zile, am de gand sa stau 1 an pe demo si apoi sa intru pe live. folosesc MT4 de la Interbank...se gasesc in alta parte harti mai detaliate? sau trebuie doar sa ma joc la customizare?
gtk
harti? charturi probabil... nope, metatrader-ul este super-customizabil, poti face proprii tai indicatori si chiar "experti" pt. tranzactionare automata... daca te referi la numarul/dimensiunea "lumanarilor", problema se rezolva cu tastele +/-

Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.