spare-me
4th August 2007, 23:43
daca nu esti in stare sa afli singur, sa te informezi si sa citesti (macar in astea 28 de pagini, daca nu pe google sau in carti) eu zic ca n-are rost sa te obosesti.
si presupunand c-ai avea bani de 'jucat' acolo mai mult ca sigur i-ai pierde
ceastron
5th August 2007, 09:35
va rog tare mult sa dati click pe blogul meu si sa dati click pe reclmele unde se afla in josul paginii:www.secondworld.byethost22.com.....e fff interesant(despre existenta fantomelor)va rog sa intarti...
soso_beton
5th August 2007, 16:28
QUOTE(levy_gh @ Aug 4 2007, 15:02)

imi explica si mie cineva ce e forex asta si ce trebuie facut pt bani
Prin "Forex" (FOReign EXchange) se intelege activitatea de specula a fluctuatiei cotatiilor dintre diferete monede. Este aproximativ acelasi lucru cu specula de pe BVB cu diferenta ca in loc sa tranzactionezi actiuni tranzactionezi "perechi" de monede. Vezi aici pentru mai multe detalii http://fxtrader.ro/forum/showthread.php?t=26
Oricum daca crezi ca faci usor bani din Forex te inseli amarnic, eu zic sa vezi despre ce e vorba si daca simti ca te pasioneaza ideea atunci baga mare.
P.S. http://fxtrader.ro s-a relansat, un concept imbunatatit, o noua paltforma.
gtk
7th August 2007, 20:14
QUOTE(disconnec @ Aug 3 2007, 23:50)

Am o nelamurire cu privire la oanda. Am auzit ca au spreadul la eur/usd de 1.2 pips. Dar daca ma uit la buy/sell, spreadul mi se pare de 10 pips. De ex: 1.37733/1.37833. Nu este de 10 pips? De asemenea, ma deranjeaza inca cele 5 zecimale. Pe platformele pe care ma jucam eu eur/usd avea doar 4. Se poate seta cumva sa aiba 4?
Multumesc mult pentru ajutor.
spread-ul este variabil... in mod normal este 1.2, dar poate creste atunci cand este volatilitate ridicata (in timpul stirilor economice importante, in timpul speech-urilor unor oficiali ai bancilor centrale, in weekend, cand volumul de tranzactionare e foarte scazut)
uite aici un calendar economic: http://www.forexfactory.com/calendar.php
cu zecimalele alea te obisnuiesti...
disconnec
7th August 2007, 23:20
Pe graficele de la oanda nu poti salva anumiti indicatori sau setari? Adica, ma chinui sa imi setez indicatorii si cand ma conectez data viitoare trebuie sa o fac din nou. Nu tine minte absolut nici o setare.
gtk poate esti familiar cu oanda si stii despre ce e vorba. Apropo, tranzactionezi live? Daca da, m-ar interesa la cine, pentru ca pari sa ai experienta. Ms frumos
ps. Stie cineva unde gasesc spreaduri bune si platforma metatrader?
OIL1
8th August 2007, 09:38
QUOTE(disconnec @ Aug 8 2007, 00:20)

In general brokerii seriosi care lucreaza cu MT4 au spreaduri 2-3 la EURUSD si 3-4 la GBPUSD. Bineinteles ca in perioade cu volatilitate foarte mare acestea pot creste pentru cateva secunde/minute la 10-15pips.
Nu iti recomand CrownForex. Se lauda cu 1pip spread dar au o executie execrabila si nici la seriozitate nu stau prea bine. Tot timpul ai slippage de cativa pips pe real. Conturile demo merg mult mai bine, iar cand o sa iti deschizi cont real, o sa ai surprize.
Cea mai mare incredere o am in interbankfx.com . La ei merg conturile demo aproape identic cu cele reale, spreadurile sunt bune si executia e destul de buna.
MigFX.ch au spreaduri putin mai mici decat interbankFX la unele perechi, dar executia e putin mai lenta si am auzit cazuri in care nu au executat ordine trimise de EAs (cica au acest drept prin contract).
disconnec
8th August 2007, 11:51
Ms OIL1, deja m-am inscris la interbankFX. Nu as da pentru nimici n lume metatraderul. Pacat ca au 30 de zile doar la demo.
phaeton
8th August 2007, 22:07
QUOTE(disconnec @ Aug 8 2007, 00:20)

Pe graficele de la oanda nu poti salva anumiti indicatori sau setari? Adica, ma chinui sa imi setez indicatorii si cand ma conectez data viitoare trebuie sa o fac din nou. Nu tine minte absolut nici o setare.
gtk poate esti familiar cu oanda si stii despre ce e vorba. Apropo, tranzactionezi live? Daca da, m-ar interesa la cine, pentru ca pari sa ai experienta. Ms frumos
pt 'pipettes' : Tools\User Preferences\Misc\Show pipettes
pt a salva modificarile aduse graficelor (mai multe ferestre, size , etc),quote list/panel, indicatorilor : Tools\Save current layout
PDPDPD
10th August 2007, 21:10
Am cochetat putin cu forex-ul acum mai bine de un an. Am investit putin si bineinteles ca i-am pierdut. Eram incepator la analiza tehnica si money management.
Va rog sa imi spuneti daca sunt persoane care obtin, sa zicem, un 5% castig pe luna de pe forex, dar nu pe conturi demo si nu pe o perioada de numai 2-3 luni.
Va intreb pentru a ma hotari in viitorul apropiat sau indepartat sa ma apuc sa studiez si sa reincep speculatiile.
Multumesc anticipat.
vladv
12th August 2007, 14:15
Desigur ca exista,si poti castiga chiar mult mai mult de 5 %!Asa ca te poti reapuca oricind de studiat.Si sa stii ca NU faci speculatii ,ci investitii...........
nosmo
22nd August 2007, 16:06
QUOTE(hyppy @ May 9 2007, 16:51)

Deposit 250$, leverage 200:1 - max deal available : 50.000 $
la un moment dat am in cont 50$, deci max deal available 10.000$ - in acest caz deja nu mai pot sa fac tranzactie mini pe eur/usd, dar pot sa fac spre ex pe nzd/usd sau aud/usd.
sa zicem ca aleg aud/usd - si cumpar 10.000 aud/usd - adica folosesc 8307$ la cotatie aud/usd 0.8302/0.8307.
hyppy ms pentru post am mai priceput cate ceva, ce as vrea sa te rog explici si care e chestia cu loturile, te rog, din exemplul tau ceea ce ai cumparat tu 10000 aud/usd ala e un lot ?!
Ms anticipat
As dori sa stiu si eu parerea celor de pe aici in legatura cu platformele. Eu am folosit acuma un an MetaTrader4 pt un cont virtual (de curand m-am reapucat de forex si tot la el am revenit) si vad ca acuma pe aici se discuta ca platforma de la Interbank FX Trading e mai buna. Poate careva sa imi prezinte cateva avantaje/dezavantaje intre cele 2 ?! Stie careva daca mt4 are delay la grafice (la ce le reale la cele pe cont demo ) !?
Deasemenea multumesc anticipat !
nosmo
22nd August 2007, 16:39
QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 11:29)

am lucrat si eu pe platforma celor din germania si la 50kE bani virtuali am avut rentabilitate pe zi de 60%.dar acum doresc sa intru sa joc si pe bani reali.
ne poti descrie si noua oleaca strategia ta cu care ai reusit asta ?!
Twinsen
22nd August 2007, 16:57
QUOTE(nosmo @ Aug 22 2007, 17:39)

ne poti descrie si noua oleaca strategia ta cu care ai reusit asta ?!
Te chinui de pomana...
Mai mult ca sigur intre timp a dat faliment...
gtk
22nd August 2007, 20:52
QUOTE(nosmo @ Aug 22 2007, 17:06)

hyppy ms pentru post am mai priceput cate ceva, ce as vrea sa te rog explici si care e chestia cu loturile, te rog, din exemplul tau ceea ce ai cumparat tu 10000 aud/usd ala e un lot ?!
nu prea are importanta cum ii spui... in principiu un lot standard e de 100k, iar cel de 10k e mini-lot... insa cand spui lot e bine sa specifici "denominarea" ... de ex. 5 10k lots = 50.000 ... 2 100k lots = 200.000...
QUOTE(nosmo @ Aug 22 2007, 17:06)

As dori sa stiu si eu parerea celor de pe aici in legatura cu platformele. Eu am folosit acuma un an MetaTrader4 pt un cont virtual (de curand m-am reapucat de forex si tot la el am revenit) si vad ca acuma pe aici se discuta ca platforma de la Interbank FX Trading e mai buna. Poate careva sa imi prezinte cateva avantaje/dezavantaje intre cele 2 ?! Stie careva daca mt4 are delay la grafice (la ce le reale la cele pe cont demo ) !?
Deasemenea multumesc anticipat !
metatrader4 e denumirea unei platforme care e folosita de mai multi brokeri... interbanfx e unul dintre brokerii care foloseste platferma metatrader...
avantaje/dezavantaje exista doar intre brokeri... si nu exista nici un delay la grafice (si demo si live functioneaza "real time" cu preturi reale din piata)
eddymutu7
24th August 2007, 23:01
o sa am ceva timp liber zilele astea,vreau sa citesc niste materiale de calitate,ma poate ajuta cineva?
andy_wpo
25th August 2007, 11:13
uitate si pe http://trading-naked.com gasesti acolo carti destul de interesante
playboymystery
28th August 2007, 06:54
Salut ....am citit toate cele 29 de pagini cu atentie,cateva carti momentan ,recomandate de veterani,am inteles
foarte clar ca nu poti face bani peste noapte ,incerc treptat sa ma familarizez cu termenii, un mare regret pentru disparitia lui LazyPawn dupa acest
forum , probabil voi opta pt oanda sau interfx recomandate de cei in masura ,absolut pt un cont demo ,voi acumula cat mai multa informatie
posibila atat pe demo cat si materiale ,carti etc si cand ma voi simti confortabil si stapin pe situatie voi deschide un cont real
inainte sa citesc aceste 29 de pagini am dat din intamplare peste site-ul www.bursaforex.ro pe care l-am citit din scoarta in scoarta inclusiv forum si mi-
am facut
un cont demo la ei pe care nu am mai fost intersat sa intru dindu-mi seama CATE LACUNE AM in acest domeniu si CAT DE PUTINE STIU in acest moment.
Intrebarea mea este urmatoarea acum:
Ce stiti despre aceast broker GCI Financial Ltd ? (un mare tam tam despre el se afla pe bursaforex.ro care il ridica in slavi,ca orice bun referal:P)
a realizat cineva cont la ei ,sunt seriosi ,ce parere aveti de platforma lor, grafice,executia ordinelor de catre broker etc
ASTEPT ORICE FEL DE INFORMATIE CARE DETINETI DESPRE EI,mai ales din partea celor cu experienta daca doresc desigur sa-si expuna parerea si cunostintele
Va multumesc pentru timpul acordat...sa ne auzim cat mai des.
OIL1
28th August 2007, 14:52
NFA va impune brokerilor FX sa aibe un capital de minim 5 milioane USD. Multi vor fi nevoiti sa inchida pravalia.
Aici gasiti situatia tuturor brokerilor inregistrati in SUA:
http://www.cftc.gov/files/tm/fcm/tmfcmdata0704.pdf
Cu brokerii "cunoscuti" situatia sta cam asa:
FXLQ ($36,000,000)
Interbank ($7,000,000)
FXCM ($51,000,000)
GFT ($48,000,000)
Oanda ($44,000,000)
FX Solutions ($20,000,000)
Gain Capital ($20,000,000)
CMS ($10,000,000)
Va rog consultati fisierul pdf inainte de a va pune banii la bataie.
gtk
28th August 2007, 19:50
probleme nu am auzit sa fie cu GCI, doar ca sunt inregistrati in nu-stiu-ce insula... insa nu vad de ce ai alege GCI... Oanda e cel bun broker dintre astia retai;... iar interbankfx tot printre cei mai buni si ofera metatrader...
LazyPawn nu e nici o pierdere, stai linistit...
playboymystery
29th August 2007, 04:15
Da ,acest GCI intr-adevar am citit ca sunt localizati undeva in Belize si,dupa cum ati spus si voi, este indicat sa optam pentru un broker in din UK sau State pentru siguranta , multumesc gtk voi opta acum cu siguranta pt interbankfx sau oanda pentru inceput prefer oanda datorita unor avantaje concludente la un incepator si pot folosi graficele de la MT4 si de un real folos este postul lui OIL1 ca sa stim unde ne bagam banii ,parerea mea mea ca este buna aceasta selectie a NFA prin capitalul minim impus de 5 milioane , facandu-se astfel o selectie pentru raminerea in joc a brokerilor seriosi si disparitia celor care apar ca ciupercile dupa ploaie din dorinta unora de a se imbogati pe seama noastra promitand marea cu sarea (no margin calls etc)
Cine are experienta cu siguranta isi da seama ca un broker care promite foarte multe (no margin calls etc) nu este de luat in seama dar pentru un incepator este foarte tentant neintelegand prea bine inca cu ce se maninca forex
playboymystery
29th August 2007, 04:48
Cand imi voi deschide cont live la oanda sau interbankfx voi opta pt wire transfer. Intrebarea mea e urmatoarea,eu personal nu am cont bancar pe numele meu ci sotia mea(la raiffaisen in euro usd si lei) ,eu doar sunt imputernicit pe contul ei deci sunt nevoit sa-mi deschid personal alt cont bancar pe numele meu sau il pot folosi pe al ei pt transferul si primirea banilor tinand cont ca ,contul la broker va fi pe numele meu?
gtk
29th August 2007, 06:46
QUOTE(playboymystery @ Aug 29 2007, 05:48)

Cand imi voi deschide cont live la oanda sau interbankfx voi opta pt wire transfer. Intrebarea mea e urmatoarea,eu personal nu am cont bancar pe numele meu ci sotia mea(la raiffaisen in euro usd si lei) ,eu doar sunt imputernicit pe contul ei deci sunt nevoit sa-mi deschid personal alt cont bancar pe numele meu sau il pot folosi pe al ei pt transferul si primirea banilor tinand cont ca ,contul la broker va fi pe numele meu?
da, contul bancar trebuie se fie neaparat pe numele celui care deschide contul la broker, indiferent ca depui sau retragi bani... deci deschizi alt cont...
eddymutu7
30th August 2007, 17:18
belize?pai sunt inmatriculati acolo pt a scapa de impozite & co ,belize fiind un paradis fiscal
restul unde sunt inmatriculate?probabil tot actionarii majoritari sau firmele care le detin tot sunt sanse sa fie inmatriculat in asftel de paradisuri financiare.
primele 500 firme din topul forbes sunt inmatriculate in astfel de zone,asta nu inseamna ca nu sunt firme serioase.
Maroon_5
31st August 2007, 08:41
Imi puteti spune si mie un site unde mi-as putea face un cont cu bani virtual(mai multi,ca pe marketiva sunt putini) ca sa invat si eu? Thanx!
arcond
1st September 2007, 12:20
QUOTE(gtk @ Aug 29 2007, 06:46)

da, contul bancar trebuie se fie neaparat pe numele celui care deschide contul la broker, indiferent ca depui sau retragi bani... deci deschizi alt cont...
Pai nu se poate deschide contul cu datele sotiei ?
Care-i inconvenientul ?
Problema in forex este sa castigi experienta si bani , ca restul vine de la sine .
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.