FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

soso_beton

Salut, eu folosesc Oanda. Banii i-am transferat dintr-un cont personal creat la banca transilvania direct in unul din conturile Oanda. A doua zi in platforma mi-a aparut capitalul care l-am transferat.

QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 08:36) *
Care sunt modalitatile de a intra pe forex?(Doresc sa intru cu 1000$ )
La ce banca pot face transferu?

Pot gasi o pers care sa ma ajute?
luigi_expert
un site se poate?(soso)

soso_beton
Sigur, am crezut ca il stii. http://www.oanda.com

Sper ca ca nu esti nou in Forex si bagi multi bani din prima.. nono.gif

QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 10:04) *
un site se poate?(soso)
luigi_expert
min unui cont este de?
soso_beton
Cat vrei tu...Totusi macar 100 de euro sa ai zic eu sa simti ca se misca ceva.

QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 10:18) *
min unui cont este de?
luigi_expert
eu am gandeam la 10.000 EURO?(strangeam 10.000 pt ca am vb cu o firma din germania si atat mi-au cerut min)
soso_beton
A nu, la Oanda minimul e pe undeva la cativa euro..

QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 10:23) *
eu am gandeam la 10.000 EURO?(strangeam 10.000 pt ca am vb cu o firma din germania si atat mi-au cerut min)

luigi_expert
Imi sugerezi sa trimit 100 EUro?O rentabilitate maxima pe zi(procent) cat potzi face?
luigi_expert
am lucrat si eu pe platforma celor din germania si la 50kE bani virtuali am avut rentabilitate pe zi de 60%.dar acum doresc sa intru sa joc si pe bani reali.
soso_beton

Iti sugerez o suma mica la inceput chiar daca ai jucat pe demo si ai fost profitabil. Pentru ca "atmosfera" e complet diferita cand joci pe banii tai. Se poate si mai mare de 100 euro dar sa fie o suma de care te poti lipsi. Daca esti ok poti sa mai adaugi capital pe parcurs. Good luck!
arcond
QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 10:27) *
Imi sugerezi sa trimit 100 EUro?O rentabilitate maxima pe zi(procent) cat potzi face?

Pentru inceput , problema nu e cu ce suma intri , ci cat de bine stapanesti lucrul pe forex real .
Trebuie tinut cont de doua reguli de maxima importanta :
1. Pentru a castiga bani , nu ai nevoie de bani ci de stiinta de a face bani .
2. Pe forex trebuie sa ai nervii tari . Pentru aceasta trebuie sa-ti vezi contul spulberat de mai multe ori ( citat aprox. din revista Capital ) .
Suma poate fi oricat , fie 10 , 20 , 30 sau 100 $ . Important nu e cat investesti , ci cat inveti si cat reusesti sa aplici pe real din performanta obtinuta pe demo .
Mul succes !
soso_beton
Nu cred ca e necesara spulberarea contului, nici macar odata. Dar e necesar SA SIMTI cum e sa pierzi niste bani frumosi (un procent din cont) mai ales daca esti convins ca strategia ta e imbatabila. Ideea este ca tre sa inveti sa respecti marketul si sa ti se intipareasca clar in minte, fara nici un pic de indoiala, ca marketul poate merge in ORICE directie indiferent de cat de sigur esti de strategia pe care o folosesti. It's all about mind tricks naughty.gif

Planul dpdv de vedere al meu, in mare:
1. Demo folosind strategia X pentru o perioada de timp
2. Deschizi un cont live mini, sa fie niste banuti acolo, nu multi, dar sa simti ceva cand pierzi
3. Dupa ce ai crescut o vreme contul alimenteaza cu capital. E foarte important sa fie bani care nu te afecteaza semnificativ in cazul in care pierzi tot. Altfel frica iti poate juca feste. biggrin.gif
luigi_expert
foarte adevarat...am sa incerc sapt viitoare sa joc la inceput sa vad cum este sa "pierd" putin acum .Voi lasa bucuria altora pt mica mea pierdere si am sa ma bucur si eu atunci cand voi castiga mult tongue.gif tongue.gif
ener
QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 13:07) *
foarte adevarat...am sa incerc sapt viitoare sa joc la inceput sa vad cum este sa "pierd" putin acum .Voi lasa bucuria altora pt mica mea pierdere si am sa ma bucur si eu atunci cand voi castiga mult tongue.gif tongue.gif

man nu te arunca cu capu inainte, ia-o mai usor ca o sa cazi rau, citeste ceva legat de money management, stabileste niste reguli clare, niste obiective realizabile(nu visa ca duci un cont de 1000 la 10000 intr0un an). intra pe forumuri mai documenteaza-te foloseste banii aia sa-ti cumperi carti de pe amazon si bagate pe un demo sa-ti testezi strategia de tranzactionare(daca ai asa ceva daca nu creaza una)
luigi_expert
sal ener
mersi frumos pt sugerarile facute
gtk
QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 10:29) *
am lucrat si eu pe platforma celor din germania si la 50kE bani virtuali am avut rentabilitate pe zi de 60%.dar acum doresc sa intru sa joc si pe bani reali.

60% pe zi? biggrin.gif pt. cat timp? timp de cate zile? cred ca a fost o intamplare... wink.gif
ps. tranzactioneaza vreo 2 luni pe demo si dupa ce vezi ca obtii castiguri constante baga bani reali..
luigi_expert
se pare ca site ul asta nu prea este serios ( http://www.oanda.com) .Mi am facut un cont la ei si nu pot accesa contul din motive care tin numai de ei.(parola gresita,user gresit)
POt sa stiu daca pierd vremea cu OANDA?
soso_beton
Cauta si pe alte forumuri si o sa vezi ca Oanda este unul dintre putinii brokeri seriosi... Nu cred ca o sa gasesti vreun forum unde Oanda is face reclama, tocmai pentru ca nu are nevoie.
Vad ca vrei sa bagi bani, fa un pic de research pe cont propriu, sunt si alte forumuri forex in engleza un gasesti multa mai multa informatie...

QUOTE(luigi_expert @ Feb 14 2007, 17:17) *
se pare ca site ul asta nu prea este serios ( http://www.oanda.com) .Mi am facut un cont la ei si nu pot accesa contul din motive care tin numai de ei.(parola gresita,user gresit)
POt sa stiu daca pierd vremea cu OANDA?
oneill333
Salutare, stiu de mult topicul asta, insa nu am dedicat timp pentru ca stiu ca experienta vine cu practica. Insa va intreb pe voi daca merita sa INVESTESC timp, sa zicem un interval de un an, aproape zilnic, dar si in educatia prin materiale si carti legate de lumea financiara, se poate spune ca am facut o investitie buna ? In loc de universitate.

Sau ar trebui sa consider asta doar un hobby din care ies bani la intamplare/joc de noroc ? sa presupunem ca-mi iau un risc mic si nu ma avant la castiguri extraordinare, dar macar un salariu, sa zicem 1000E, va fi posibil sa obtin peste doi ani de zile ? Sau ce suma ar trebui sa investesc pentru a obtine acel castig ?

Ce parere aveti de economisirea banilor in valuta, si jocul la case valutare ?
ener
idei preluate din seria MARKET WIZARDS: "hobiurile costa bani" si "fiecare se alege cu ce isi doreste el"
du-te la o facultate cu profil economic si incearca part time sa te angajezi la un broker
bursa nu e un joc de noroc, cred ca se poate numi un joc de probabilitati. depinde de fiecare cum se descurca si ce rezultate are pt unii perioada de invatare e de un an pt alti e de 20.
oneill333
QUOTE(ener @ Feb 15 2007, 11:36) *
idei preluate din seria MARKET WIZARDS: "hobiurile costa bani" si "fiecare se alege cu ce isi doreste el"
du-te la o facultate cu profil economic si incearca part time sa te angajezi la un broker
bursa nu e un joc de noroc, cred ca se poate numi un joc de probabilitati. depinde de fiecare cum se descurca si ce rezultate are pt unii perioada de invatare e de un an pt alti e de 20.

Am renuntat la facultatea de finante. Daca as vrea sa invat economie pot sa-mi iau singur cartile si sa sintetizez totusi, motivatia e tot ce conteaza.
Insa ce vreiam sa aflu este daca este adevarat ce s-a scris pe forumul asta, pentru multi au zis ca au castigat si pe urma au venit altii si au contrazis. Eu mi-as dori sa fie adevarat macar sa poti sa castigi 50% sa zicem pe an din ce ai investit, pentru ca dobanzile bancare nu iti aduc aproape nici un castig.
gtk
se poate si mai mult de 50% pe an... insa nu e ceva care se invata usor, in modul clasic... adica sa nu iti inchipui ca citesti vreo 2 carti, aplici ce citesti si automat devi un trader de succes... e nevoie de talent si de un psihic de fier... doar vreo 5% dintre cei care se aventureaza in lumea trading-ului obtin profituri in mod constant...
Achileas
nu stiu in ce masura forex-ul poate fi considerat hobby. fii atent ca da dependenta.
din punct de vedere financiar, merita sa investesti si timp si bani. nu e chiar un joc de noroc, daca inveti sa-ti administrezi foarte bine riscurile ai sa te descurci.
din experienta mea de pana acum pe forex, un profit lunar mediu de 5-10% nu este foarte greu de obtinut... (mie insa mi-a luat foarte mult timp sa invat); daca faci calculul pe procentul asta ai sa vezi ca suma pe care o vrei tu se obtine daca lucrezi cu 10000 - 50000E. dar asta depinde foarte mult de riscurile pe care ti le asumi, de strategia pe care o folosesti si de cat de repede intelegi si te adaptezi la ce se intampla pe piata.
se poate. totul e sa vrei.

QUOTE(oneill333 @ Feb 15 2007, 01:20) *
Salutare, stiu de mult topicul asta, insa nu am dedicat timp pentru ca stiu ca experienta vine cu practica. Insa va intreb pe voi daca merita sa INVESTESC timp, sa zicem un interval de un an, aproape zilnic, dar si in educatia prin materiale si carti legate de lumea financiara, se poate spune ca am facut o investitie buna ? In loc de universitate.

Sau ar trebui sa consider asta doar un hobby din care ies bani la intamplare/joc de noroc ? sa presupunem ca-mi iau un risc mic si nu ma avant la castiguri extraordinare, dar macar un salariu, sa zicem 1000E, va fi posibil sa obtin peste doi ani de zile ? Sau ce suma ar trebui sa investesc pentru a obtine acel castig ?

Ce parere aveti de economisirea banilor in valuta, si jocul la case valutare ?
bimmer_2
părerea mea este ca înainte să intrați cu bani reali pe forex, să faceți și un curs...în bucurești există un curs pt forex...am fost și mi s-a părut super, pt că cei care-l țin sunt oameni cu ani de zile de lucru pa forex...

Un curs complet costă în jur de 500-1000 lei, dar sunt și cursuri de inițiere gratuite.

În aceste cursuri am aflat că tranzacționările nu se fac așa cu intuiție și noroc, cu toate că acestea fac și ele parte din afaceri.

Apropos...ca să puteți ține un cont...trebuie investit cel puțin 5000-10000E. Doar să-l țineți deschis fară să câștigați aproape nimic. Ideea este că dacă aveți un cont de 1000E marja pe care lucrați este prea mică, iar la o mică fluctuație a prețului, a-ți pierdut toți banii. Dacă ai un cont peste 10000 atunci șansele sunt mai mari, cu cât ai contul mai mare, cu atât mai bine, cu atât mai multe șanse ( poți lucra pe o marjă mai mare), dar nu garantat tre să și știi ce să faci.

Am o cunoștință care lucrează de vreo trei ani pe forex, și are un cont de 10000E și câștigă lunar 2-3000E... atenție....omu e pro...așa că nu va gândiți să faceți și voi la fel...
soso_beton
In cele mai multe domenii cursurile sunt mai mult decat binevenite... dar aici nu este cazul. Tot ce ma gandesc util la un curs forex sunt notiunile introductive. Dar astea le iei lejer de pe net, si intr-un format mai actualizat decat orice curs. Daca cursul incearca sa predea un sistem de trading fugi cat te tin picioarele (cauta pe forumurile straine 4x made easy) o sa pierzi banii cat ai clipi.
Ideea este ca in forex cel mai mult conteaza experienta si nu poti sa o cumperi si nimeni nu poate sa ti-o vanda. Toata lumea ar castiga si nimeni nu ar pierde daca tot ce trebuie sa faci e sa urmezi un curs.... nono.gif

Cei de la curs ti-au zis ca minimul de investit este 5000-10000 Euro? Presupun ca ti-au recomandat si un anume broker? Uite vezi daca stateai daca stateai o zi pe net, incepeai frumos de pe google, ajungeai pe forumuri, vizitai niste bloguri, gaseai ca exista si alti brokeri la care poti sa incepi cu 100 Euro pe care sa lucri cu o marja mai mica decat ce iti ofera ceilalti pentru 5000 Euro.

QUOTE(bimmer_2 @ Feb 19 2007, 11:17) *
părerea mea este ca înainte să intrați cu bani reali pe forex, să faceți și un curs...în bucurești există un curs pt forex...am fost și mi s-a părut super, pt că cei care-l țin sunt oameni cu ani de zile de lucru pa forex...

Un curs complet costă în jur de 500-1000 lei, dar sunt și cursuri de inițiere gratuite.

În aceste cursuri am aflat că tranzacționările nu se fac așa cu intuiție și noroc, cu toate că acestea fac și ele parte din afaceri.

Apropos...ca să puteți ține un cont...trebuie investit cel puțin 5000-10000E. Doar să-l țineți deschis fară să câștigați aproape nimic. Ideea este că dacă aveți un cont de 1000E marja pe care lucrați este prea mică, iar la o mică fluctuație a prețului, a-ți pierdut toți banii. Dacă ai un cont peste 10000 atunci șansele sunt mai mari, cu cât ai contul mai mare, cu atât mai bine, cu atât mai multe șanse ( poți lucra pe o marjă mai mare), dar nu garantat tre să și știi ce să faci.
Am o cunoștință care lucrează de vreo trei ani pe forex, și are un cont de 10000E și câștigă lunar 2-3000E... atenție....omu e pro...așa că nu va gândiți să faceți și voi la fel...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.