chiftea
2nd October 2005, 00:31
dac ai putea sa ne dai si nou niste detalii de genu cit costa cit dureaza de cine sunt tinute si mai cu seama o adresa de contact ceva
forextrader
2nd October 2005, 18:12
saluty..
Referitor la o intrebare de mai sus: de castigat am castigat o anumita suma rezonabila. Am adus o parte acasa. si restul i-am lasat in cont ca sa am mai multa marja. Si de atunci pur si simplu o frec.... Adica fac 3-4 sute pierd 3-4 sute asa ca acum sunt pe zero !!
Referitor la brokerul folosit: ca fapt divers nic un broker de pe lumea asta nu va suporta pierderea pt tine. Ai vazut cand vine o stire cotatia poate scadea intr=o secunda cu 20-30-40 pips depinde de stire. Si atunci daca tu esti pe pierdere si ti-ai pus sl sa spunem la 10 pips, dupa ce a venit stirea pretul a coborat cu 30 pips . Crezi tu ca va suporta brokerul diferenta de 20 pips!!!!!
salutare
Twinsen
2nd October 2005, 19:17
In opinia mea un trader adevar are ca obiectiv limitarea riscului intr-o tranzactie si nu maximizarea profitului unui tranzactii.
Atata timp cat tu iti faci o startegie in care sa ai foarte bine definit cat iti permiti sa pierzi si cat vrei sa obtii e ok. Altfel nu prea ai ce cauta pe piata asta.
Forexul e o piata pe care unul pierde si altul castiga... asa ca mare atentie...
Sunt si eu de acord cu ideea : ceea ce se intampla pe virtual nu are nici o treaba cu banii reali pe care ii joci...
andrei81
3rd October 2005, 21:26
am si eu niste intrebari?????
1.dupa 17 ora Romaniei ce perechi de valute si de ce??? e bine sa tranzactionezi?
2. care o "orarul de tranzactionare" pe principalele piete unde se tranz euro usd yen in ora romaniei. e cumva cand e zi la NY, Londra, Tokio??
merci
ass
5th October 2005, 10:59
Salutare,
am vazut ca discutati despre teletrade.ro.
Sa vedeti ce chestie dubioasa. Ei au dat anunt pe ejobs ca ar angaja traderi cu experienta. Toate bune pana aici. Am aplicat si eu si am fost chemat la interviu. Inainte le-am trimis un istoric al tranzactiilor, sa vada oamenii ca nu am mintit in CV, si ca sunt pe forex de aproape 2 ani.
M-au chemat, am fost la ei si m-au pus sa completez un formular cu datele personale, blabla.. si mai jos era si o chestie care suna cam asa: Cand credeti ca ati avea timp sa participati la cursurile oferite de Teletrade, in cursul saptamanii dupa amiaza sau in weekend ? . De unde am dedus ca ei nu erau interesati pentru angajare si mai degraba de cautarea de clienti pentru curs, eventual sa tranzactionezi prin ei.
Apropo, am intrebat si cat costa cursul? la care omul zice: Cursul este format din 2 parti: partea teoretica si partea practica. Partea teoretica cica este gratis iar cea practica costa 500 RON. Numai ca amandoua partile sunt obligatorii.
Omul s-a uitat la istoricul care tranzactiilor si zice: Este bine, dar este cam putin vad ca profiturile sunt foarte mici 2-3$ pe tranzactie, ar fi bine sa urmati cursul organizat de noi si atunci o sa vedeti ca veti obtine mai mult. Surprinzator este ca omul nu m-a intrebat, cat la suta inseamna pe zi, ce suma am investit, cat planificasem pe luna, sau alte chestii mai fine ?
Ei sunt o filiala sau ceva de genul asta a unei firme mama din Rusia (vezi teletrade.ru) si au un comision pentru fiecare client care tranzactioneaza prin ei. Curios fiind sa vad ce platforma au am descarcat softul lor, l-am instalat si stupoare: Oamenii aveau 5 pips spread pe EUR/USD. Cand am vazut am inchis repede softul l-am dezinstalat si le-am urat sanatate maxima.
In final mi-au spus, "Ne pare rau dar nu va putem ajuta, cel mult puteti face cursul la noi sau sa tranzactionati prin platforma noastre".
Asa ca aveti grija cu cine va incurcati!
Bafta la tranzactionat pe Forex !