FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

iop

QUOTE(daniela816 @ Nov 6 2006, 13:09) *
Mă interesează siteuri românești. smile.gif
Mă interesează siteuri românești. smile.gif

Siteul nostru e despre Forex și atfel de lucruri dar mă interesează un alt site serios financiar cu forume financiare.

pt 'inspiratie' .. ? naughty.gif
daniela816
Click pentru a vizualiza atașamentulVă sfătuiesc să cumpărați Euro/CAD din niveluri de 1.4390/1.4410. De pe diagrama care am pus mai jos se vede că "X"-1.4350 reprezintă un nivel de rezistență foarte puternic și nu cred că acesta va fi depășit.Se observă că dezvoltarea mișcării ascendente în MACD, iar rezistență(punctele parabolicului) este foarte slabă și mai degrabă va fi depășită până la ora 1-2 scopul principal fiind zona de 1.4510/30. Stopul trebuie fi plasat sub 1.4350.
Succes tuturor traderilor!

Click pentru a vizualiza atașamentulVă sfătuiesc să cumpărați Euro/CAD din niveluri de 1.4390/1.4410. De pe diagrama care am pus mai jos se vede că "X"-1.4350 reprezintă un nivel de rezistență foarte puternic și nu cred că acesta va fi depășit.Se observă că dezvoltarea mișcării ascendente în MACD, iar rezistență(punctele parabolicului) este foarte slabă și mai degrabă va fi depășită până la ora 1-2 scopul principal fiind zona de 1.4510/30. Stopul trebuie fi plasat sub 1.4350.
Succes tuturor traderilor!

jablonsky
QUOTE(florenciu @ Nov 3 2006, 17:34) *
dar cum naiba iti faci cont egold?
ma ajuta cineva?

Daca ai nevoie de ajutor te pot ajuta eu.
De asemenea, daca cineva de aici are nevoie sa cumpere e-gold, eu vand si nu iau nici un comision. Eu am e-gold si prefer sa-l vand cu comision 0 unei persoane fizice, decat sa folosesc programe exchange care imi iau un procent exagerat.

Contact prin PM coolspeak.gif
liviu_k
As ruga pe cineva sa ma ajute sa inteleg pe forex ce e cu toate(Stop loss, buy limit,sell limit, etc.)
ca nu prea inteleg. Am gasit niste informatie privitor la strategii insa nu le pot aplica deoarece nu sunt lamurite unele momente(cele de mai sus). thx
liviu_k
CE inseamna GTC si cum pot sa-l folosesc.
Swordfish
stop loss - nivelul la care ti se inchide pozitia;
buy limit - limita de la care cumperi; spre diferenta de buy stop, buy limit cumpara cand pretul scade
sell limit - limita de la care vinzi, sell limit tb sa fie mai sus decat pretul pietei
GTC- good till canceled, un ordin GTC sta in asteptare pana cand il anulezi tu, sau cand atinge pretul tranzactiei;

Documenteaza-te mai mult, astea sunt lucruri simple, le poti gasi pe site-urile de specialitate
scalper_bz
QUOTE(Swordfish @ Nov 30 2006, 14:16) *
stop loss - nivelul la care ti se inchide pozitia;

pe -... tongue.gif

Fata_morgana
QUOTE(scalper_bz @ Nov 30 2006, 15:09) *
pe -... tongue.gif

nu neaparat smile.gif
Poti inchide si pe breakeven sau pe + prin SL, daca ai mutat SL pe masura ce pretul a avansat in directia ta.
scalper_bz
QUOTE(Fata_morgana @ Nov 30 2006, 21:57) *
nu neaparat smile.gif
Poti inchide si pe breakeven sau pe + prin SL, daca ai mutat SL pe masura ce pretul a avansat in directia ta.

mda, trailing stop... de fapt ideea era ca o pozitie se poate inchide si pe TP(nu doar pe SL)
Swordfish

probabil ca omul vroia sa stie in mare ce e stop loss, daca ii ziceam trailing stop sau ca poti inchide o pozitie pe tp, trebuia sa explic in parte termenii.
crysti_91
Cat credeti ca mai scade USD/CHF? A scazut cam mult...
Florin NI
QUOTE(crysti_91 @ Dec 1 2006, 18:49) *
Cat credeti ca mai scade USD/CHF? A scazut cam mult...

Atata timp cat creste eur/usd sau gbp/usd.
Intre usd/chf si eur/usd exista o corelatie negativa ( cand o pereche scade cealalta creste si invers).

Probabail va mai scadea...Trichet va marii dobanda saptamana asta cu inca 0.25%, probabil si la inceputul anului viitor, deci avem toate sansele sa vedem eur/usd la 1.3686 vechiul maxim istoric.....Trandul ii inca ascendent, grija mare cu short-ul
sorinm10
are cineva cont real pe GCI ?
daniela816
După ce au fost publicate datele din Australia în noaptea aceasta, care au fost foarte bune, eu o să cumpăr AUD de la niveluri 0.7790/0.7810 cu target 0.7880 и 0.7950.
La mulți pipsi!
mfx
Salut forextrader si salutare tuturor,
Sunt nou pe forum, dar vechi pe forex. Referitor la adusul banilor in tara:
Am folosit si eu cu succes cardul de la nortfinance.com , wire intr-un cont de persoana fizica si banii pe card de la easy-forex.com
Apropo de easy-forex.com, nu cred ca exista vre-un broker mai scump decat ei, dar asta e alta problema...
toate astea merg cand sumele extrase sunt mici, de ordinul a cateva sute de dolari, maxim cateva mii.
Acum ma pregatesc sa aduc de la oanda.com niste sume mai mari, pe care nu le mai pot aduce pe persoana fizica.
M-am lovit de niste probleme cu bancile din romania care vor:
-justificarea banilor pe DIV; stie careva un cod CAEN pe care sa-l trec pe firma pentru activitatea asta?
-contract semnat si stampilat intre firme (ce broker sta sa-mi semneze si sa-mi stampileze niste hartii fara valoare). Cu atat mai mult cu cat "contractul" ar trebui probabil scris de mine... De gomosi ce sunt, nu accepta Agreementul pe care-l bifezi cand iti deschizi contul si conditiile (Terms) pe care ti le pune firma de brokeraj.

As fi curios forextrader, daca poti sa-mi explici concret cum s-ar face chestia pe care ai scris-o: "3. Daca aveti o suma mare de retras, va recomand sa facti o excursie pana in Grecia, Germania... Poate gasiti o sucursala a bancii de la firma de brokereaj si primiti banii acolo, dupa care veniti cu ei in tara. Baietii destepti stiu de ce!!"
Eu am incercat sa-mi fac un cont in elvetia, am gasit un intermediar care mi l-a facut online; dar aia de la banca m-au luat la intrebari exact ca si in Romania: provenienta banilor, sumele vehiculate, etc. Problema lor e daca banii sunt de la teroristi smile.gif, daca spal bani, daca n-am platit impozit ptr. ei si altele in acelasi context. Aceeasi problema si cu o firma offshore pe care am infiintat-o tot pe internet. Tot felul de probleme care mai de care, plus ca la deschiderea contului bancar ti se cer copii dupa toate actele: pasaport, buletin, permis auto, pentru "supravegerea atenta din umbra".
Transferurile mai mari de 10000 de USD, sau transferurile de mii de USD dar repetate, sunt la fel de urmarite si in tara si in strainatate. La noi exista legea cu spalarea banilor si intri automat sub incidenta celor de la DICOP si automat prin tribunale, etc,. iar in afara toata lumea se teme de celebrul act patriot inventat de meseriashii din sua dupa caderea turnurilor gemene.

Deci concret este cineva care a rezolvat elegant problema si daca da, cum?

Multumesc anticipat!

P.S. Putem sa mai discutam despre platforme, strategii, transfer de bani catre brokeri si alte probleme, astea sunt clarificate.

QUOTE(forextrader @ Sep 30 2005, 11:41) *
Salut baieti si fete!

Cateva informatii din experienta :

1. Daca vreti sa va deschideti cont si sa trimiteti bani cu cardul s-ar putea ca firma care le face lor validarea si incasarea (PayPal....) sa nu accepte Romania la tranzactii. Eu am bagat banii pe card si apoi am aflat ca nu pot sa fac plata!!! Deci am trimis cu Raiffaisen (wire) si m-a costat 55 $ . Am trimis 1000$
2. Daca vreti sa-i scoateti si sa-i aduceti in tara va recomand wire de la aia in contul vostru la o banca aici in tara, eu platesc comision de 25$ pe transfer da la JP Morgan Chase ( ca sa vedeti diferenta intre bancile romanesti si bancile din afara 25 fata de 55) ca sa nu mai zic de cat m-am chinuit pana i-am trimis pentru ca prostii astia ai nostri desi lucreaza in banca eu nu au auzit de forex!!! si-mi cereau contracte si cai verzi pe pereti.
3. Daca aveti o suma mare de retras, va recomand sa facti o excursie pana in Grecia, Germania... Poate gasiti o sucursala a bancii de la firma de brokereaj si primiti banii acolo, dupa care veniti cu ei in tara. Baietii destepti stiu de ce!!
4. Ceea ce faceti pe demo nu se compara cu ceea ce se intampla pe live!!!!! Nu se compara cand pierzi pe demo 200-300 $ cu ceea ce inseamna sa-i pierzi cu adevarat in 30 min. De aceea va recomand sa incepeti mai intai pe demo, dupa care va deschideti un mini cont cu 250$ si tranzactionati loturi de 10 K pana va obisnuiti putin din punct de vedere emotional.
5. In legatura cu tranzactionare pe stiri: pe conturile demo poti sa intri in trade sa spunem la 8:25 ora NY (inainte de indicatori) si sa-ti pui stop loss la cat vrei tu. Pe Live nu mai poti sa-ti pui stop loss la cat vrei!!! de obicei trebuie la 35 pips. Deci eu zic ca este fff periculos si deja nu mai faci trade cat de cat inteligent ci joci la loto.
6. Cea mai buna perioada de trade ar fi dupa mine ora 10 -11 Romania Se deschide Londra si inchide Tokyo. Eu tranz mai mult pe USD/jpy . Mi se pare mai putin volatil (americanii dorm si japonezii se duc acasa la neveste).
7. Conform statisticilor 90% din cei care fac trade-uri pe commodities pierd bani pe termen lung asa ca ....

va urezz succes peacefingers.gif
arcond
QUOTE(mfx @ Feb 3 2007, 12:18) *
P.S. Putem sa mai discutam despre platforme, strategii, transfer de bani catre brokeri si alte probleme, astea sunt clarificate.

Salut mfx !
Sunt un mare pasionat de forex si as dori sa invat cat mai multe .
Imi pare rau ca nu te pot ajuta in problema pe care ai ridicat-o mai sus , nu am experienta de fel .
Zic si eu ca novicele , nu poti incerca sa scoti des bani in transe mici , care sa nu bata la ochi ?
Te astept pentru discutii .
Bafta mare !
ener
in principiu poti, dar sunt unii brokeri care te taxeaza cu o suma fixa pt o tranzatie(oanda- 25$/tranzactie) iar daca iei sume mici platesti mai mult.
geamangmn
Salut mfx si salutare tuturor,
Si eu sunt nou pe forum, dar nici in forex nu ma pot lauda cu vechime!!!
Referitor la adusul banilor, daca ai amintit de Elvetia, am gasit un site http://www.crownforex.com/, firma ce are sediul in Elvetia, poate este mai usor in acest caz fiind elvetieni.
De altfel ma intereseaza si parerea ta si a celorlalti despre acest site (http://www.crownforex.com) unde se lauda cu un spread de doar 1 pip la principalele valute!!!! Am fost si pe oanda.com, acolo spread-ul este de 1.5 (mai percep si dobanda overnight sau ceva asemanator) si leverage-ul este parca de max 50. Pe crownforex leverage-ul ti-l faci tu cat dorest ?!!!

Multumesc.
gtk
de pe site-ul crownforex: "Notarizations in English, French, Italian, Romanian, German, and Arabic are accepted. "... lol... de cand e romana limba asa importanta? nu stiu de ce am impresia ca e o firma deschisa de romanasi (posibil in asociatie cu altii)..
1 pip, no swap, no interest? .... prea dubios...
soso_beton
Mare atentie la brokerii noi, mai bine lasati pe altii sa ii testeze si sa vina cu impresii. La fel si la cei care is fac dubios de multa reclama gen forex.com.
Personal folosesc si recomand Oanda...
Achileas
concret, te duci la un consilier juridic care e specializat in chestii de astea si ii explici situatia. in momentul in care e vorba despre sume prea mari nu stiu daca e intelept sa intrebi pe un forum si pe urma sa si pui in aplicare ce-ai aflat. riscul e prea mare.

QUOTE(mfx @ Feb 3 2007, 13:18) *
Acum ma pregatesc sa aduc de la oanda.com niste sume mai mari, pe care nu le mai pot aduce pe persoana fizica.
-justificarea banilor pe DIV; stie careva un cod CAEN pe care sa-l trec pe firma pentru activitatea asta?
-contract semnat si stampilat intre firme (ce broker sta sa-mi semneze si sa-mi stampileze niste hartii fara valoare). Cu atat mai mult cu cat "contractul" ar trebui probabil scris de mine... De gomosi ce sunt, nu accepta Agreementul pe care-l bifezi cand iti deschizi contul si conditiile (Terms) pe care ti le pune firma de brokeraj.

As fi curios forextrader, daca poti sa-mi explici concret cum s-ar face chestia pe care ai scris-o: "3. Daca aveti o suma mare de retras, va recomand sa facti o excursie pana in Grecia, Germania... Poate gasiti o sucursala a bancii de la firma de brokereaj si primiti banii acolo, dupa care veniti cu ei in tara. Baietii destepti stiu de ce!!"
Eu am incercat sa-mi fac un cont in elvetia, am gasit un intermediar care mi l-a facut online; dar aia de la banca m-au luat la intrebari exact ca si in Romania: provenienta banilor, sumele vehiculate, etc. Problema lor e daca banii sunt de la teroristi smile.gif, daca spal bani, daca n-am platit impozit ptr. ei si altele in acelasi context. Aceeasi problema si cu o firma offshore pe care am infiintat-o tot pe internet. Tot felul de probleme care mai de care, plus ca la deschiderea contului bancar ti se cer copii dupa toate actele: pasaport, buletin, permis auto, pentru "supravegerea atenta din umbra".
Transferurile mai mari de 10000 de USD, sau transferurile de mii de USD dar repetate, sunt la fel de urmarite si in tara si in strainatate. La noi exista legea cu spalarea banilor si intri automat sub incidenta celor de la DICOP si automat prin tribunale, etc,. iar in afara toata lumea se teme de celebrul act patriot inventat de meseriashii din sua dupa caderea turnurilor gemene.

Multumesc anticipat!
ombundan
QUOTE(mfx @ Feb 3 2007, 13:18) *
Salut forextrader si salutare tuturor,
Sunt nou pe forum, dar vechi pe forex. Referitor la adusul banilor in tara:
Am folosit si eu cu succes cardul de la nortfinance.com , wire intr-un cont de persoana fizica si banii pe card de la easy-forex.com
Apropo de easy-forex.com, nu cred ca exista vre-un broker mai scump decat ei, dar asta e alta problema...
toate astea merg cand sumele extrase sunt mici, de ordinul a cateva sute de dolari, maxim cateva mii.

Multumesc anticipat!

Buna mfx

Eu sunt roman plecat in austria de 16 ani si am cetatenia austriaca.Daca doresti te pot ajuta cu contul meu de la Viena pe care il am de multi ani.Daca esti interesat scrie-mi te rog

salutari........ombundan
soso_beton
Salutari,

Recent am lansat un nou site dedicat forex http://fxtrader.ro

Este nou, cateva articole pt inceput dar o sa incerc sa il actualizez cel putin saptamanal. Pe langa site-ul principal am creat si un forum dedicat la http://forum.fxtrader.ro care sper ca va deveni o comunitate forex populara.

Toata lumea e binevenita! cool.gif
luigi_expert
Care sunt modalitatile de a intra pe forex?(Doresc sa intru cu 1000$ )
La ce banca pot face transferu?

Pot gasi o pers care sa ma ajute?
ombundan
QUOTE(LazyPawn @ May 3 2006, 00:46) *
M-am referit ȘI la tine (nu doar la tine, încă la vreo 3). Indiferent dacă crezi sau nu, să știi că cel mai mult înveți din greșeli, în primul rând cele personale, și în al doilea rând ale altora mai experimentați. Singurul motiv pentru care am postat pe acest forum (dar nu o voi mai face) este acela de a-i ajuta pe alții să nu repete erorile comise de mine la început. La fel au făcut și alții, sunt convins. Eu sunt constant profitabil de vreo 10 luni de zile, și cu toate astea încă nici azi nu am recuperat complet pierderile suferite în doar câteva săptămâni pe la începuturi. Dar sunt aproape. Și cu toate astea, metodele care le folosesc acum nu sunt tehnic vorbind mult diferite de cele folosite la început. Ceea ce s-a schimbat este 90% pe planul înțelegerii money managementului și disciplinei. Deci am experiență și la pierdut bani, și la făcut bani, și am încercat să o împărtășesc celor care au avut urechi și minte să asculte. Ceilalți vor ajunge să învețe din greșeli, sau deloc.

Dacă ar fi să-ți explic ție sau altuia exact metodele pe care le folosesc, v-ar aduce exact la fel de mult "succes" cât mi-au adus și mie inițial. Adică ați pierde, cu toate că metoda în sine este foarte bună, lucru pe care în prezent îl dovedesc. Tu crezi că dacă-i dai bani de buzunar lui Rob Booker și el îți arată cum tragi 2 linii orizontale și cumperi un breakout ai învățat ceva realmente util de la un trader de succes. Te înșeli, și spun asta cu regret. O vei constata singur. Toate acele informații se găsesc free pe net, și altele mult mai complexe, și cu toate astea nu ajută majoritatea. Când domnul Booker deschide sau închide o poziție el are în cap 20 de alți factori, dintre care mulți nici măcar nu-i poate cuantifica, nici nu-i poate explica verbal. Sunt rezultatul unei "intuiții" care nu e altceva decât experiența acumulată subconștient după mii și mii de ore petrecute în fața unor grafice și lucrând efectiv, pierzând uneori și câștigând alteori. Dacă-ți închipui că devii bun în acest mod, este exact ca și cum ai crede că dacă Ronaldinho îți desenează pe hârtie cum trimite el pasa oblică spre dreapta în careu, privind la stânga, vei putea și tu face la fel.

Nu vreau să descurajez pe nimeni, mai ales că sunt un mare optimist, și în prezent veniturile pe care le fac din forex îmi permit să mă pensionez și mâine. Vreau doar să atrag atenția asupra faptului că, în acest domeniu, o picătură de realism, două picături de precauție și foarte multă muncă vor duce la succes, în timp ce o găleată de entuziasm, sau mai bine zis nesăbuință, vă vor duce la ruină. Over and out, ultimul meu post aici. Succes tuturor, vă aștept cu yahtul la Ibiza.

salut.........mare pacat ca nu mai postezi pe acest forum.........poate esti pe un altul si imi permiti sa citesc in continuare parerile tale despre forex........sorifoc@yahoo.de...............
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.