FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

Swordfish

Back to study,

merci pt site, mi-am descarcat informatiile si nu pot fi decat binevenite. smile.gif
imi pare rau de cearta iscata aici, dar nu cred ca cineva este rau intentionat si se ia gratuit de cei veniti, doar ca formalitatile de intrare de pe acel site pareau dubioase. peacefingers.gif
acum sa trecem la discutii constructive: cum iti merge pe forex si ce randament are analiza dupa gann?
BACK TO STUDY
acel site va propune si o platforma de trading unica (la bani putini facilitati maxime) pe piata forex. singuri o sa va dati seama de aceste aspecte.

ca sa fiu si mai sigur ca nu incep iar persiflari legate de platforma si de tipurile de conturi, iata cateva dintre ele: trading automat la bani putini si optiuni de levier (efect de levier).

tot acel site va provoaca sa intrati intr-un concurs cu alti traderi (pe conturi demo deschise prin el) - probabil va exista si un concurs pe conturi reale (asta in functie de impactul pe care il va avea site-ul in mediul forex din Romania.

despre gann vom discuta dar nu acum (nu mi-o luati in nume de rau dar pregatesc un curs, cu mai multe etape de intelegere si aprofundare a principiilor de trading, care inca nu este gata)

In speranta ca veti analiza cu maxima seriozitate si fara superficialitate toate aceste aspecte precum si propunerile viitoare, va urez mult noroc.

dof
QUOTE(BACK TO STUDY @ Jun 2 2006, 13:33) *
acel site va propune si o platforma de trading unica (la bani putini facilitati maxime) pe piata forex. singuri o sa va dati seama de aceste aspecte.

ca sa fiu si mai sigur ca nu incep iar persiflari legate de platforma si de tipurile de conturi, iata cateva dintre ele: trading automat la bani putini si optiuni de levier (efect de levier).

tot acel site va provoaca sa intrati intr-un concurs cu alti traderi (pe conturi demo deschise prin el) - probabil va exista si un concurs pe conturi reale (asta in functie de impactul pe care il va avea site-ul in mediul forex din Romania.

despre gann vom discuta dar nu acum (nu mi-o luati in nume de rau dar pregatesc un curs, cu mai multe etape de intelegere si aprofundare a principiilor de trading, care inca nu este gata)

In speranta ca veti analiza cu maxima seriozitate si fara superficialitate toate aceste aspecte precum si propunerile viitoare, va urez mult noroc.

Eu unu as fi curios prima data de rezultatele tale ca si trader, de experienta ta, de procentaje.
Nu vreau sa te jignesc, nu vreau sa te atac, nu vreau sa te catalagoghez in nici un fel. Exista o vorba pe la noi si vreau sa stiu ca nu esti din acea categorie intainte sa te ascult: "Those who can't do it, teach".
dof
pentru cei interesati de un cont de 150$, http://www.cj-n.com/modules.php?name=Forum...=asc&highlight=
BACK TO STUDY
dof, chiar imi pare rau ca nu intelegi urmatorul aspect: pe mine nu ma intereseaza cine ma asculta, daca ma asculta sau nu, ce parere isi formeaza despre cineva sau ceva. traim intr-o lume in care fiecare este liber sa-si exprime si sa-si urmeze principiile.

referitor la gann: doi traderi (printre cei mai buni din Romania la ora asta) sunt invitati saptamanal la money channel sa faca analize si comentarii despre piata romaneasca de capital. oare care este "secretul" lor? noi am studiat impreuna fenomenul forex, am acumulat experienta, am experimentat si invatat (chiar de la oameni venititi din S.U.A.) cum sta treaba cu tradingul. unii se ocupa de research, altii de trading, altii de administrare de fonduri, atragere lor, imagine, proiecte pe termen mediu s.a.m.d.

iata cum, un grup de cativa indivizi, fiecare in mediul lui, s-a specializat si a acumulat experienta. diviziunea muncii (specializarea) a facut posibila manifestarea fiecaruia, construirea bazei, stabilirea tintelor, alegerea drumului.

esti si sunteti cu totii liberi sa considerati cele spuse de mine conform cu propriile principii. daca sunteti de parere ca "experimetul" www.strategicservices.ro va ajuta, nu aveti decat sa il urmati si sa luati ceea ce este bun in el.
dof
QUOTE(BACK TO STUDY @ Jun 2 2006, 17:09) *
dof, chiar imi pare rau ca nu intelegi urmatorul aspect: pe mine nu ma intereseaza cine ma asculta, daca ma asculta sau nu, ce parere isi formeaza despre cineva sau ceva. traim intr-o lume in care fiecare este liber sa-si exprime si sa-si urmeze principiile.

referitor la gann: doi traderi (printre cei mai buni din Romania la ora asta) sunt invitati saptamanal la money channel sa faca analize si comentarii despre piata romaneasca de capital. oare care este "secretul" lor? noi am studiat impreuna fenomenul forex, am acumulat experienta, am experimentat si invatat (chiar de la oameni venititi din S.U.A.) cum sta treaba cu tradingul. unii se ocupa de research, altii de trading, altii de administrare de fonduri, atragere lor, imagine, proiecte pe termen mediu s.a.m.d.

iata cum, un grup de cativa indivizi, fiecare in mediul lui, s-a specializat si a acumulat experienta. diviziunea muncii (specializarea) a facut posibila manifestarea fiecaruia, construirea bazei, stabilirea tintelor, alegerea drumului.

esti si sunteti cu totii liberi sa considerati cele spuse de mine conform cu propriile principii. daca sunteti de parere ca "experimetul" www.strategicservices.ro va ajuta, nu aveti decat sa il urmati si sa luati ceea ce este bun in el.

Nu ai de ce sa iti para rau. Nu inteleg... poate nu pot sau poate nu am ce sau poate nu a sosit momentul smile.gif. Ai ocolit raspunsu deci ma face sa cred ca esti din acea categorie. Poate ma insel, poate nu. Nu e un lucru rau, nu trebuie sa fii un practicant bun ca sa fii un profesor bun. Multa bafta si sper ca munca ta ( voastra) sa ajute pe multi, poate si pe mine. Toate cele bune si daca pot sa ajut cu ceva... oricand. Consider ca studiul in grup poate fi benefic pentru toti cei care participa. Sunt multi de parere ca doar singur(fara deranjul altora) poti reusi in forex, eu nu.
gtk
QUOTE(BACK TO STUDY @ Jun 1 2006, 19:13) *
Ar fi chiar aiurea sa mai repet ca pentru a intra pe site nu trebuie sa dai telefon daca citesti cu atentie (dar am facut-o - adica m-am repetat) (scroll la prima pagina si intelegi tot).
User name: strategic
Password: services

iarasi vorbesti tampenii death.gif arata-mi mie unde apar username-ul si parola , ca le mananc..

QUOTE(BACK TO STUDY @ Jun 2 2006, 14:33) *

"optiuni" de levier? biggrin.gif w00t.gif ce sunt alea?
site-ul ala(al tau foarte probabil) e facut pt. a obtine ceva referali, nimic altceva... oricine isi poate deschide cont la orice broker si fara a le face cadouri unora precum cei care spera sa obtina bani din mai nimic...

BACK TO STUDY
gtk, esti simpatic. oare ce s-ar intampla daca nu ar exista si oameni ca tine ? .... stiu... am uita sa zambim...
jobline
Discutia recenta mi-a aprins beculetele de alarma Caritas/FMI/SAFI, am cateva intrebari:

De ce sa nu se inscrie oamenii direct de pe situl brokerului, anume:
http://www.cmsfx.com/en/open_account/live/
(broker de care acum aud prima data).
Din referirea la "retail segment" din prezentarea brokerului "Since its founding in 1999, CMS has striven to serve the emerging retail segment of the Forex community." inteleg ca este broker pentru incepatori, gen "bucket shop", atentie! verificati bine!

StrategicServices incaseaza toti banii celor care-si deschid cont, iau doar un comision, sau informarea e pur si simplu benevola in interesul general al publicului?
dof

QUOTE(jobline @ Jun 5 2006, 14:34) *
Discutia recenta mi-a aprins beculetele de alarma Caritas/FMI/SAFI, am cateva intrebari:

De ce sa nu se inscrie oamenii direct de pe situl brokerului, anume:
http://www.cmsfx.com/en/open_account/live/
(broker de care acum aud prima data).
Din referirea la "retail segment" din prezentarea brokerului "Since its founding in 1999, CMS has striven to serve the emerging retail segment of the Forex community." inteleg ca este broker pentru incepatori, gen "bucket shop", atentie! verificati bine!

StrategicServices incaseaza toti banii celor care-si deschid cont, iau doar un comision, sau informarea e pur si simplu benevola in interesul general al publicului?

Cred ca romanul e putzin paranoic de cand cu caritas/fni si alte chestii. E o practica a brokerilor sa dea comision diferitor site'uri pentru deschiderea unui account live.
Atentie mare la broker in general. Sunt diferiti brokeri pentru diferite feluri de oameni smile.gif
gtk
QUOTE(BACK TO STUDY @ Jun 5 2006, 11:39) *
gtk, esti simpatic. oare ce s-ar intampla daca nu ar exista si oameni ca tine ? .... stiu... am uita sa zambim...

daca nu ar exista "si oameni ca mine", ordinarii ca tine si-ar face de cap... nimic altceva...
BACK TO STUDY
dof

ti-ai exprimat disponibilitatea de a ma ajuta.

te rog frumos, lamureste-l tu pe gtk. eu i-am dat "mura-n gura". se pare ca nu a inteles mare lucru.

multumesc frumos.

gtk, "oameni ca tine" = superficiali. De asta ai dat dovada.

Limitez interpretarea cuvantului "ordinar" doar la = obisnuit, normal, de rand, comun

In cazul in care ai vrut sa il folosesti si in alt sens, te felicit pentru consecventa.
dof
Io zic sa incetam/incetati cu cearta si sa trecem la lucruri constructive. Oare de ce unde sunt cel putin 2 romani e si cearta?
vladv
Offtopic rau de tot,fratilor............. sad.gif
cez
QUOTE(vladv @ Jun 6 2006, 13:06) *
Offtopic rau de tot,fratilor............. sad.gif

Subscriu - ce incepuse frumos s-a stricat. Tipic romanesc. puke.gif
dof
QUOTE(cez @ Jun 6 2006, 14:21) *
Subscriu - ce incepuse frumos s-a stricat. Tipic romanesc. puke.gif

Parca vorbesti de o poveste de dragoste tongue.gif.
Oricum pentru cei interesati va invit din nou pe http://www.cj-n.com/modules.php?name=Forums&file=index sa discutam in mod mai organizat.
Oricum nu prea posteaza lumea f des pe aici asa ca macar eu sa imi fac reclama tongue.gif
moltit
Parerea mea este ca trebuie avuta o mare atentie Joi, la sedinta ECB-ului. In piata sunt destul de multe asteptari ca Jean-Claude Trichet va ridica dobanda cu 0.5%, dar dupa parerea mea vom avea numai 0,25%. De aceea cred ca este posibila o corectie pe termen scurt a cotatiei EURUSD si o posibila retestare a suportului din zona 1,2700 nu m-ar mira deloc.

Pe termen mai lung insa, 1,3000 (si peste) este inca in carti.

Cu bine,

Liviu
dof
QUOTE(moltit @ Jun 6 2006, 22:55) *
Parerea mea este ca trebuie avuta o mare atentie Joi, la sedinta ECB-ului. In piata sunt destul de multe asteptari ca Jean-Claude Trichet va ridica dobanda cu 0.5%, dar dupa parerea mea vom avea numai 0,25%. De aceea cred ca este posibila o corectie pe termen scurt a cotatiei EURUSD si o posibila retestare a suportului din zona 1,2700 nu m-ar mira deloc.

Pe termen mai lung insa, 1,3000 (si peste) este inca in carti.

Cu bine,

Liviu

Da, trebuie urmarita cu atentie, mare atentie. Corelat cu o eventuala marire a dobanzii de catre FED corectia poate sa vina destul de repede si destul de puternic.
jbotond
Salut tuturor,

A incercat cineva trading signalurile prosignal.net sau eventual al altor servicii de acest gent?

Abonamentul este pe la 190 USD/luna, si pentru asta primesti rate alerts cand sa deschizi si sa inchizi pozitii.

Istoricul performantelor pare sa fie ok:

2003-173%
2004-215%
2005-125%
2006 YTD 24%

Daca cineva s-a abonat sau are vreo experienta cu o asemenea servicii, rog sa-o impartaseasca.

Merci anticipat.
gtk
fii cuminte... nu baga bani in asa ceva! singurii care castiga sunt cei care ofera serviciile...
dof
QUOTE(jbotond @ Jun 15 2006, 15:45) *
Salut tuturor,

A incercat cineva trading signalurile prosignal.net sau eventual al altor servicii de acest gent?

Abonamentul este pe la 190 USD/luna, si pentru asta primesti rate alerts cand sa deschizi si sa inchizi pozitii.

Istoricul performantelor pare sa fie ok:

2003-173%
2004-215%
2005-125%
2006 YTD 24%

Daca cineva s-a abonat sau are vreo experienta cu o asemenea servicii, rog sa-o impartaseasca.

Merci anticipat.

Pentru cine urmareste forexfactory stie de vegas, am avut semnale pentru o luna. Adica am platit pentru o luna pentru semnale si forumul privat. Inca mai primesc semnale. Cateva din ele au fost bune, chiar foarte bune.
Personal nu recomand mai ales daca nu cunosti sistemul care il folosesc si eventual persoanele care se ocupa. MUlte dintre ele sunt sinonime cu caritas, crezi ca iti bagi banii si faci mai multi, daca ar fi buni ar face ei, pentru ei si eventual s'ar ocupa de money management sa isi creasca veniturile.
jbotond
gtk: daca pot sa sustii cu argumente ce ai afirmat, as fi recunoscator.

dof: se ocupa si de money management. pot sa faci si managed account daca pui minim 10000USD, si atunci nu tu deschizi si inchizi pozitii, ci ei fac trading pe contul tau. in acest caz, trebuie sa-ti dechizi contul la FXCM.
La prosignal, din cate am aflat de pe siteul lor, un software genereaza alerturile, calculand o gramada de parametri, facand paralelism dintre cursul prezent si valorille actuale ale unui set de inidcator si istoricul cursului si a indicatorilor.

Am intrebat de prosignal.net, dar mai sunt o gramada de alte firme. Sunt cateva care au forte bune user ratinguri.

Este cineva de pe forum subscris la un astfel de serviciu?
gtk
ar fi o discutie lunga..

nimeni nu a reusit sa faca bani in mod constant cu asa ceva... poti citi despre asta pe forumuri de specialitate precum moneytec... in special opiniile celor vechi in forex vizavi de serviciile astea...

ma rog, sunt unii carora le place sa creada ca exista ceva care sa le dea mura-n-gura semnale cu care se imbogateasca, altfel nici nu ar exista as aceva...

istoricul performantelor are valoare apropiata de 0... puteai realiza si singur daca studiai putin:

asa-zisul "past performance" e doar o simulare

http://www.prosignal.net/performance.htm
Hypothetical Vs Actual Results: The past performance data in the table represents hypothetical results if you had followed every automated signal at the time and price the trading strategy generated it. Actual results will vary from trader to trader depending on trading style and execution strategy. Past performance does not account for potential price slippage, varying leverage and/or other effects of trader discretion.

Hypothetical or simulated performance results have certain limitations. Unlike an actual performance record, simulated results do not represent actual trading. Also, since the trades have not actually been executed, the results may have under or over-compensated for the impact, if any, of certain market factors such as lack of liquidity. Hypothetical trading programs in general are benefit of hindsight. No representation is being made that any account will or is likely to achieve profits or losses similar to those shown. Substantial risk is involved.

leverage variabil:

In the performance table above, we use 2:1 leverage per currency pair to calculate the % returns. Therefore, on occasion, when all four currency pairs are in an open trade position simultaneously, the combined leverage would be a total of 6:1 using our model above.

Determining the leverage you use is the most important factor in managing your risk. Your leverage, at any point in time, equals the total amount of currency you are trading (open positions) as a multiple of the total funds in your trading account

problema e ca nu iti spun cate pozitii sa ai deschise in orice moment, iar leverage-ul va fi "random" (in functie de cum apreciezi tu mai exact) si nu corespunde cu modelul gandit de ei teoretic atunci cand calculeaza "minunatele" rezultate... chiar daca leverage-ul e foarte mic, o pozitie in plus sau in minus fata de ce au gandit ei in mod teoretic poate afecta serios sau chiar distruge contul, pt. ca se sistemul se bazeaza pe "capturarea" a cat mai multi pips

anyway... tu poti sa crezi ce doresti... smile.gif
ps. vezi ca rating-urile pozitive date pt. astfel de programe de pe anumite site-uri sunt date tot de proprietari smile.gif
moltit
@gtk:

Ce crezi ca va face FED-ul la sfarsitul lunii Iunie? Va ridica la 5,25% sau va face o pauza?
Unde vezi EURUSD in 2-3 saptamani?

Cu bine,
Swordfish
Obiectivul bancii centrale in lupta cu inflatia este de a asigura stabilitatea preturilor. Incertitudinea referitoare la urmatoarea actiune a FED in directia maririi ratei dobanzii e limpede daca ne uitam pe grafice. Se observa un range destul de stramt.
Cum politica FED esta 'data dependent' trebuie sa analizam datele importante care au iesit: nonfarm payroll,PPI, CPI. La International Monetary Conference l-am auzit pe Bernanke spunand ca numarul mic al job-urilor create il pune pe seama incapacitatii firmelor de a face noi angajari independent de situatia economica.
Marti datele pt PPI(fara energie si mancare) au fost de 0.3% fata de 0.1% luna trecuta, iar in cazul CPI asemenea cu cele de data trecuta.
Efectul maririi ratei dobanzii se face simtit dupa cateva luni. Parerea mea e ca nu va mari rata dobanzii la sf. lunii.
Inca un lucru de luat in calcul: ieri, tics a venit mult sub asteptari: 46.7 fata de 69.8 luna trecuta sau 60.5 cat erau asteptarile in piata. Ce reprezinta acest lucru? Ca in conditiile unei balante comerciale deficitare a carei valoare depaseste fluxurile de capital intrate in tara, un dolar slab ar face ca exporturile sa compenseze din importuri.
Voi ce credeti?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.