moltit
4th May 2006, 17:15
Pai nu fac tranzactii? La fel ca Citi, JPM si restul?
Clientii institutionali mari (ex: hegde funds) cu astia tranzactioneaza, nu cu Saxo, Oanda, CMC, etc.
Cu bine,
nu stiu daca fac... nu sunt banci traditionale ci "investment banks" (ca si SaxoBank, dar nu cred ca ofera forex spot)...
unq77
11th May 2006, 21:01
Concurs
Cel mai bun demo traider (cu un cont virtual de 2500$) va castiga un cont real cu 100 $. Concursul se desfasoara saptamanal. Detalii aici!
sherpishoru
18th May 2006, 11:08
QUOTE(cez @ May 3 2006, 13:19)

Vreau sa-mi deschid un mini cont cu $500. Ce broker imi recomandati, care sa fie SIGUR si sa aiba un leverage de 1:100 sau 1:200 ? Oanda am vazut ca are un leverage max. de 1:50 si mi se pare un pic cam mic pentru inceput (desi stiu ca este mai indicat !!!) pentru ca nu-mi ofera o premiza de crestere solida a contului. Sau ma insel ? As fi recunoscator daca mi-ati da informatii despre brokerii pe care ii folositi...

Personal am AVUT un astfel de cont mini la forex.com...doar 300$...broker pe care nu ti-l recomand pentru un prim cont in lumea forex...nu stiu daca ti-a raspuns cineva la intrebare ca n-am apucat sa citesc tot topicul...ce spunea phaeton este perfect adevarat...mai important este sa ai posibilitatea sa tranzactionezi cu loturi variabile de la 1$ (0.01centi/pip) pana la cat te tine contu...phaeton m-a batut la cap sa fac cont pe oanda de nush cate ori dar deja era prea tarziu...il deschisesem la forex.com...am facut praf contul in mai putin de 30 de tranzactii intinse pe vreo 7 luni...dupa o pierdere mai mare luam o pauza analizam calculam si cand deschideam pozitii faceam aceleasi greseli over and over...si la 1$/pip profit sau mai bine zis PIERDERE nu a fost greu sa ajung in margin call cu ultima pozitie...daca nu ti-am raspuns prea tarziu si daca te ajuta cu ceva experientza mea cu forex.com ma bucur...
Sa nu ma intelegi gresit este un broker f bun dupa opinia mea...fara slippage, este usor de deschis un cont la ei, sunt seriosi, spreadu cam mare, alimentarea contului de pe card ( lucru care mi-a placut pentru ca am fost comod...si comoditatea m-a costat), au leverage de 200:1...dar nu e bun pentru un incepator mai ales cu un cont mini...se duce dracu money managementul dupa prima pierdere...
Succes!
Cam putina activitate.
Va invit aici sa discutam.
Va salut!
Vrea sa fac un mic chestionar. Pt asta as vrea sa-mi raspundeti la prima intrebare: Credeti ca este posibil sa va dublati capitalul intr-o perioada de 1 an?
Cea de a 2-a intrebare va fi peste 2 zile.
Thx!
Salut,
Am vrut sa transfer azi niste bani catre Oanda, dar banca (Tiriac) nu m-a lasat pt ca n-am o justificare. Oricat am incercat sa le explic ca nu cumpar un produs sau un serviciu, deci nu pot avea nici o factura, ei n-au inteles. A intalnit cineva situatia asta stupida ? Daca da, cum a rezolvat-o ?
Merci.
sherpishoru
27th May 2006, 09:42
QUOTE(xkx @ May 26 2006, 08:52)

Va salut!
Vrea sa fac un mic chestionar. Pt asta as vrea sa-mi raspundeti la prima intrebare: Credeti ca este posibil sa va dublati capitalul intr-o perioada de 1 an?
Cea de a 2-a intrebare va fi peste 2 zile.
Thx!
Se poate dubla capitalul si in mai putin de 1 an, chiar intr-o zi...e adevarat ca il si poti pierde la fel de repede.
QUOTE(bitubv @ Sep 17 2005, 20:03)

dragul meu ....
eu am 4000 de dolari bagati recent in asta ....am rugat frumos la inceputul threadului daca este cineva care are ceva de zis cu cea mai mare placere noi astia nestiutorii rugam sa ni se impartaseasca o parte din minunata experienta ....
vreau sa te intreb ceva insa ....
1.tu ai idee ce inseamna forex ??
2.cati bani ai bagati ?
3.cum ii scoti ??
4.cu server folosesti ?
5.ce sistem de transfer folosesti maria ta din multitudinea de posibilitati despre care ne certam si noi ca "prostii" pe aici inainte sa ne oferi tu vesnica solutie GENERALA
si apropo daca vreti sa invatati va dau o adresa cu explicatii ca la prosti unde intelege tot prostul ce si cum cu forexul asta
http://forexromania.asesoriaforex.com/deceforex.htm
Hai salut!
Am si eu o curiozitate..ai zis ca ai bagat 4000$..in momentul de fata cum stai? Ai de 10 ori mai putin, de 10 ori mai mult sau ai mai bagat de 10 ori 4000$ din cauza ca i`ai pierdut pe toti?
QUOTE(cez @ May 26 2006, 09:46)

Salut,
Am vrut sa transfer azi niste bani catre Oanda, dar banca (Tiriac) nu m-a lasat pt ca n-am o justificare. Oricat am incercat sa le explic ca nu cumpar un produs sau un serviciu, deci nu pot avea nici o factura, ei n-au inteles. A intalnit cineva situatia asta stupida ? Daca da, cum a rezolvat-o ?
Merci.
du-te la alta banca... nu esti primul care pateste asta...
QUOTE(sherpishoru @ May 27 2006, 10:42)

Se poate dubla capitalul si in mai putin de 1 an, chiar intr-o zi...e adevarat ca il si poti pierde la fel de repede.
exact
QUOTE(xkx @ May 27 2006, 18:35)

Hai salut!
Am si eu o curiozitate..ai zis ca ai bagat 4000$..in momentul de fata cum stai? Ai de 10 ori mai putin, de 10 ori mai mult sau ai mai bagat de 10 ori 4000$ din cauza ca i`ai pierdut pe toti?

e banat
BACK TO STUDY
29th May 2006, 14:41
Pentru toti cei interesati de forex va recomand www.strategicservices.ro . Este cel mai complet site in limba romana despre forex. Pacat ca nu sunt terminate sectiunile de analiza tehnica si analiza fundamentala (probabil o sa le mai ia ceva timp celor de la Strategic Services sa le termine pentru ca pare complet la celelalte sectiuni si nu e usor sa faci un site despre forex pe intelesul tuturor). Felicitari celor de la Strategic. Recomandati si voi site-ul celor interesati de forex.
Multa bafta si sa nu pierdeti prea multi pana invatati sa-i faceti.
Pe poteci stramte si abrupte se ajunge la fapte mari. (V. Hugo )
phaeton
29th May 2006, 19:12
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 29 2006, 15:41)

Pentru toti cei interesati de forex va recomand www.strategicservices.ro . Este cel mai complet site in limba romana despre forex. Pacat ca nu sunt terminate sectiunile de analiza tehnica si analiza fundamentala (probabil o sa le mai ia ceva timp celor de la Strategic Services sa le termine pentru ca pare complet la celelalte sectiuni si nu e usor sa faci un site despre forex pe intelesul tuturor). Felicitari celor de la Strategic. Recomandati si voi site-ul celor interesati de forex.
Multa bafta si sa nu pierdeti prea multi pana invatati sa-i faceti.
Pe poteci stramte si abrupte se ajunge la fapte mari. (V. Hugo )
mai "impartiala" publicitate nici ca puteai face
mai incearca. un text din "wtbdwk", pe care si l-a "adjudecat" Team Leaderul si al carui autor nu l-a citat, nu prea ma determina sa arunc 1.5€ (fara tva) pe minut.....
exista si un refferals/affiliates program ?
Baruc
30th May 2006, 14:58
Mai nenicilor...spuneti mi si mie o chestie. M-am inregistrat pe Forex am facut toate formalitatile dar nu am apucat sa ma joc cu simulatoprul ala. Ideea e ca am primit a doua zi un telefon de la o rusoaica care cica ar lucvra acolo si m-a intrebat cum merge treaba daca am invatat sdi alte aberatii. cert e ca vorbea o engleza de taximetrist si mi-a zis ca lucreaza pe wall street la Forex si ca ma mai suna in doua zile. Asta e procedura sau vrea sa ma tepuiasca cineva?
BACK TO STUDY
30th May 2006, 16:12
Gresit!!!!! Site-ul mi l-a recomandat un prieten care stie ca sunt un impatimit al forexului. Si pe mine ma mira faptul ca inca nu apare pe motoare de cautare. Probabil pentru ca nu este inca complet.
Textul la care te referi nici macar nu l-am citit. Nici telefon nu am dat. Eu zic sa citesti cu mai multa atentie ceea ce trebuie citit.
Daca ai chef sa faci comentarii, este o tara libera....
Sfat 1: Inainte de a-ti forma si exprima o opinie gandeste de mai multe ori.
Vei (veti) invata multe despre forex si psihologia tradingului avand multa rabdare (cel putin 3 ani). Asta este realitatea.... cruda. Asa ca... back to study. Daca cineva va avea nelamuriri dupa ce va studia cu mare atentie tot ce e scris pe site (www.strategicservices.ro) inseamna ca locul lui sau al ei nu este in acest "club" al celor care vor sa devina "barbati" (nu sunt misogin) ai forexului.
Sfat 2: (Pentru toti cei interesati de forex) Studiati Gann. Orice alt gen de analiza tehnica este pentru cei care sunt inca in cautari si inca neofiti ai tradingului. Cautati pe internet cate carti s-au scris dupa teoriile lui Gann in comparatie cu alti "guru" din domeniu (nu este persiflare) si o sa va lamuriti.
Nu este o provocare dragii mei. Sunt impresionat de fenomenul forex de mult timp (sfarsitul lui 2002) si am trecut prin tot ce treceti voi acum. Sincer, mi-e mila de voi pentru ca stiu ce va asteapta. Din acest motiv apelez inca o data la Hugo: Pe poteci stramte si abrupte se ajunge la fapte mari.
QUOTE(Baruc @ May 30 2006, 15:58)

Mai nenicilor...spuneti mi si mie o chestie. M-am inregistrat pe Forex am facut toate formalitatile dar nu am apucat sa ma joc cu simulatoprul ala. Ideea e ca am primit a doua zi un telefon de la o rusoaica care cica ar lucvra acolo si m-a intrebat cum merge treaba daca am invatat sdi alte aberatii. cert e ca vorbea o engleza de taximetrist si mi-a zis ca lucreaza pe wall street la Forex si ca ma mai suna in doua zile. Asta e procedura sau vrea sa ma tepuiasca cineva?
NU te apuca sa tranzactionezi cu bani reali pana cand nu obtii profituri constante "pe simulatorul ala"...
da, majoritatea brokerilor te suna si te freaca la cap
pt. a te inscrie la ei... e o practica destul de comuna... oricum, ai grija sa fie inregistrat brokerul preferabil un US sau UE...
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 30 2006, 17:12)

Textul la care te referi nici macar nu l-am citit. Nici telefon nu am dat. Eu zic sa citesti cu mai multa atentie ceea ce trebuie citit.
Sfat 1: Inainte de a-ti forma si exprima o opinie gandeste de mai multe ori.
site-ul ala e cel putin ridicol... proprietarul spera sa gaseasca fraieri care sa dea bani chiar inainte de a cunoaste continutul site-ului...

Vei (veti) invata multe despre forex si psihologia tradingului avand multa rabdare (cel putin 3 ani). Asta este realitatea.... cruda. Asa ca... back to study.
am dedus dupa nick ca ai avut ceva patanii pe forex...
cel putin 3 ani? peste inca vreo doi s-ar putea sa spui ca cel putin 5... si tot asa..
eu cred ca depinde de la persoana la persoana...

Sfat 2: (Pentru toti cei interesati de forex) Studiati Gann. Orice alt gen de analiza tehnica este pentru cei care sunt inca in cautari si inca neofiti ai tradingului. Cautati pe internet cate carti s-au scris dupa teoriile lui Gann in comparatie cu alti "guru" din domeniu (nu este persiflare) si o sa va lamuriti.
felicitari pt. gasirea holy-grail-ului...
BACK TO STUDY
30th May 2006, 17:44
gtk, esti copil. pentru binele tau si al celor ca tine: studiaza, dormi, citeste cu mare atentie, nu persifla, baga la cap, sedimenteaza, construieste-ti propria filosofie de trading. Numai asa vei ajunge sa simti piata. Fiecare paritate are viata ei si se misca dupa regulile proprii. Cand vei ajunge sa intelegi toate acestea si multe altele pe care singur o sa le descoperi iti vei schimba modul de abordare. Pana atunci.... iti urez mult noroc.
Cearta dupa cearta.... nimic constructiv
QUOTE(dof @ May 31 2006, 02:55)

Cat credeti ca este annual return-ul la un profit 6% pe luna? Dar 10%?
BACK TO STUDY
31st May 2006, 08:07
Pentru dof, gtk, phaeton si ceilalti membri activi ai acestui topic:
CEEA CE AM FACUT EU IN CELE DOUA ZILE DE CAND SUNT PE ACEST FORUM ESTE FOARTE CONSTRUCITV: V-AM PROPUS UN SITE. VOI NICI MACAR NU ATI AVUT RABDAREA NECESARA SA CITITI CU MARE ATENTIA PRIMA PAGINA A ACESTUIA. SE PARE CA UNII DINTRE VOI SUNT MULT PREA PREOCUPATI DE TRENDURILE ORGOLIILOR. PNTRU ULTIMA DATA VA SPUN (DE DATA ASTA SUB O ALTA FORMA) FITI CA NISTE SUGATIVE IN ACEST DOMENIU SI ACUMULATI CAT MAI MULTE CUNOSTINTE. NIMENI NU VA VA DA SOLUTIA EXACTA SI COMPLETA, DINTR-UN SIMPLU MOTIV: EA NU EXISTA. DRAGII MEI (NICI NU STIU CUM SA VA MAI SPUN), FOREXUL ESTE O ARTA, O MANIFESTARE A PERSONALITATII FIECARUIA, O PERMANENTA LUPTA INTRE TRADER SI PIATA, CEL MAI BUN PRIETEN DAR SI CEL MAI MARE DUSMAN AL PSIHICULUI FIECARUIA.
CHIAR DACA VOR MAI EXISTA COMENTARII NEGATIVE LA POSTURILE MELE SUNT CONVINS DE UN LUCRU: CANDVA O SA VA AMINTITI DE SFATURILE MELE (ASA CU SIGUR ACUM VA AMINTITI DE ALE ALTORA SAU DE PROPRIILE CONCLUZII PE CARE INTRE TIMP LE-ATI OMIS).
P.S. AM O PROPUNERE PENTRU VOI
FACETI-VA O LISTA CU TOTI CEI PE CARE II CUNOASTETI CA FANI AI FOREXULUI (FOSTI, ACTUALI SI VIITORI TRADERI FOREX - DEMO SAU/SI REAL), PROPUNETI-LE INTOCMIREA UNEI LISTE DE YAHOO ID DESTINATA TRADERILOR FOREX DIN ROMANIA PE CARE FIECARE SA O DETINA SI..... VOM VEDEA CE IESE.
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 31 2006, 08:07)

CEEA CE AM FACUT EU IN CELE DOUA ZILE DE CAND SUNT PE ACEST FORUM ESTE FOARTE CONSTRUCITV: V-AM PROPUS UN SITE. VOI NICI MACAR NU ATI AVUT RABDAREA NECESARA SA CITITI CU MARE ATENTIA PRIMA PAGINA A ACESTUIA. SE PARE CA UNII DINTRE VOI SUNT MULT PREA PREOCUPATI DE TRENDURILE ORGOLIILOR. PNTRU ULTIMA DATA VA SPUN (DE DATA ASTA SUB O ALTA FORMA) FITI CA NISTE SUGATIVE IN ACEST DOMENIU SI ACUMULATI CAT MAI MULTE CUNOSTINTE. NIMENI NU VA VA DA SOLUTIA EXACTA SI COMPLETA, DINTR-UN SIMPLU MOTIV: EA NU EXISTA. DRAGII MEI (NICI NU STIU CUM SA VA MAI SPUN), FOREXUL ESTE O ARTA, O MANIFESTARE A PERSONALITATII FIECARUIA, O PERMANENTA LUPTA INTRE TRADER SI PIATA, CEL MAI BUN PRIETEN DAR SI CEL MAI MARE DUSMAN AL PSIHICULUI FIECARUIA.
CHIAR DACA VOR MAI EXISTA COMENTARII NEGATIVE LA POSTURILE MELE SUNT CONVINS DE UN LUCRU: CANDVA O SA VA AMINTITI DE SFATURILE MELE (ASA CU SIGUR ACUM VA AMINTITI DE ALE ALTORA SAU DE PROPRIILE CONCLUZII PE CARE INTRE TIMP LE-ATI OMIS).
P.S. AM O PROPUNERE PENTRU VOI
FACETI-VA O LISTA CU TOTI CEI PE CARE II CUNOASTETI CA FANI AI FOREXULUI (FOSTI, ACTUALI SI VIITORI TRADERI FOREX - DEMO SAU/SI REAL), PROPUNETI-LE INTOCMIREA UNEI LISTE DE YAHOO ID DESTINATA TRADERILOR FOREX DIN ROMANIA PE CARE FIECARE SA O DETINA SI..... VOM VEDEA CE IESE.
Am intalnit multi traderi care fac bani de pe forex, si romani si americani, care traiesc numai din asta, milionari, money manageri. Niciunul nu mi s'a parut plin de el si niciunul nu a umblat cu texte de genu " o sa iti amintesti tu de cuvintele mele". Toti au fost simpli, modesti si dornici sa ma ajute. Asa ca las'o moale cu atitudinea de "stie tot", de mare trader a carui vorbe vor dainui peste ani. Fii convins ca peste 1 an nu o sa imi aduc aminte de tine si de ce ai zis tu, nu pentru ca ai zis prostii, nu'ti judec vorbele, ci pentru ca le'ai zis tu... Un anonim pentru mine, in momentul asta.
"Vorbe de duh" fiecare poate sa zica.
Ai propus un site? Am propus si eu un site(http://www.cj-n.com) unde am provocat pe toti "inteleptii" sa vina sa isi spuna strategia, peformantele, sa imparta cu altii sau/si sa invete de la altii. Vorbe de 2 lei aruncate in vant pe forumu asta fiecare poate zice. Fiecare se poate lauda si da lectii la altii, fiecare poate parea interesant si plin de bani aici. V'am provocat sa va aratati strategiile, tehnicile si rezultatele si pe urma, cand intr'adevar se vede ca sunteti experti sa dati lectii la altii. Ca si trader am sa respect si stimez pe cel care face bani constant din forex. Ca si om am sa il apreciez in momentul in care da si la altii din cunostintele sale.
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 30 2006, 18:44)

gtk, esti copil. pentru binele tau si al celor ca tine..
ca sa vezi cine ma face copil...
stai tu linistit ca am studiat si studiez si fara sfaturile tale...
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 31 2006, 09:07)

CEEA CE AM FACUT EU IN CELE DOUA ZILE DE CAND SUNT PE ACEST FORUM ESTE FOARTE CONSTRUCITV: V-AM PROPUS UN SITE. VOI NICI MACAR NU ATI AVUT RABDAREA NECESARA SA CITITI CU MARE ATENTIA PRIMA PAGINA A ACESTUIA. SE PARE CA UNII DINTRE VOI SUNT MULT PREA PREOCUPATI DE TRENDURILE ORGOLIILOR. PNTRU ULTIMA DATA VA SPUN (DE DATA ASTA SUB O ALTA FORMA) FITI CA NISTE SUGATIVE IN ACEST DOMENIU SI ACUMULATI CAT MAI MULTE CUNOSTINTE.
vorbesti TAMPENII!!!
dupa ce vii cu o reclama nesimtita, mai faci si scandal si faci presupuneri tampite... ce mama naibii e pe prima pagina pe rahatul ala de site in afara de un numar de telefon cu plata si un text fara sens? care-i dobitocul care-si inchipuie ca cineva plateste 380.000 lei pe pt. o parola care iti ofera accesul la un continut necunoscut? tu chiar estu dus cu capul...
internetul e plin de informatii gratuite pt. forex, asa ca lasa-ne cu escrocheriile...
Ma da chiar asa. Ce e asa de important pe site`ul ala de trebuie sa platesc pt a vizualiza continutul? Daca sunteti vreo firma care aveti experti in forex si vreti sa faceti bani mai intai prezentati o parte din continut. Si daca merita atunci va platesc si 10 euro ma. Tu ce vrei acum sa ne aburesti ca acolo e o minune? Poate nu stiai dar de la fni, caritas incoace romanul s`a mai desteptat bahh. Asa ca plimba ursul sau maimutza ca si asa a inceput sezonul pe litoral!!
BACK TO STUDY
31st May 2006, 15:22
multumesc. sunteti cei mai buni. sunteti cei mai destepti. aveti perfecta dreptate. ma mir cum de nu ati ajuns deja milionari (in euro sau dolari). atat de preocupati sunteti de certuri incat nici macar nu ati inteles ca nu trebuie dat telefon. e complet gratuit pentru cine are cap. pacat de voi. daca (ma repet) ati fi citit cu atentie acum sigur ajungeam la o noua etapa.
Exemplu ales la intampalre din Gann (necorectat).
Unghiuri geometrice
Dupa multi ani de experienta practica autorul a descoperit ca unghiurile geometrice masoara cu acuratete spatiul, timpul, volumul si pretul.
Matematica este singura stiinta exacta asa cum am spus mai devreme. Fiecare natiune de pe fata pamantului este de acord ca 2+2 fac 4 indiferent de limba pe care o vorbeste. Dar nici o alta stiinta nu este atat de exacta ca matematica, gasim oameni diferiti in profesii diferite avand pareri diferite despre anumite probleme dar, nu poate exista nici o discordanta in calculul matematic.
Cercul are 360 de grade, indiferent de cat de mare sau mic poate fi acesta. Anumite numere ale acestor grade si unghiuri sunt de o foarte mare importanta si ne indica cand apar topuri si bottomuri importante si de asemenea reprezinta nivele importante de rezistenta. Odata ce ai inteles cu adevarat unghiurile geometrice vei fi capabil sa rezolvi orice problema si sa determini trendul oricarui produs.
Dupa 50 de ani de cercetari, teste si aplicatii practice autorul a perfectionat si demonstrat cele mai importante unghiuri de utilizat in determianrea trendului pietei cerealelor. Oricum, concentreaza-te asupra acelor unghiuri pana cand le intelegi cu adevarat. Studiaza si experimenteaza fiecare regula pe care ti-am dat-o si vei avea un mare succes.
Noi folosim unghiurile geometrice pentru a masura spatiul si perioadele de timp deoarece este o metoda mai scurta si mai rapida decat adunarea sau inmultirea, in conditiile in care urmezi regulile si desenezi unghiurile sau liniile cu acuratete de la topuri si bottomuri ori de la maximele si minimele extreme. Poti gresi in adunare sau inmultire dar unghiurile geometrice desenate cu acuratete vor corecta acesta greseala. Exemplu: daca numeri de-a lungul graficului de 120 de spatii ceea ce reprezinta 120 de zile saptamani sau luni apoi, incepi de la 0 sa numeri pe verticala 120 de spatii, din acest punct de maxim de 120 trage un unghi de 45 de grade in jos. Aceata linie va ajunge pe axa OX la 120 de spatii de la 0 iar daca ai gresit numarand aceasta va corecta eroare.
Unghiurile trase pe un grafic iti arata in permanenta pozitia optiunii si trendul acesteia, caci daca ai avut un punct de rezistenta marcat anterior in timp, poti sa-l pierzi sau sa uiti de el, dar aceste unghiuri sunt totdeauna pe grafic in fata ta.
Aceste unghiuri sau medii mobile, corect trasate, te vor impiedica sa faci greseli sau se te inseli asupra trendului. Daca astepti si urmezi regulile, aceste unghiuri iti vor arata cand trendul se schimba.
Media, asa cum este utilizata in mod normal, este obtinuta adunand pretul minim extrem si cel maxim extrem al zilei calendaristice, saptamanii sau lunii, si impartind rezultatul la 2 pentru a gasi media, sau pretul mediu, pentrtu acea zi, saptamana sau luna si continuand acest procedeu la sfarsitul fiecarei perioade de timp. In acest fel se genereaza o miscare neregulata deoarece o data linia se poate muta 2 puncte pe saptamana si alta data 5 puncte pe saptamana, in vreme ce periada de timp este o unitate regulata. Asadar, unghiurile geometrice care sunt cu adevarat niste medii de misca in sus sau in jos cu o rata constanta de la oricare bottom sau oricare top de pe graficul zilnic, saptamanal sau lunar.
Nu va mai deranjez.
QUOTE(BACK TO STUDY @ May 31 2006, 15:22)

Nu va mai deranjez.
RIP
BACK TO STUDY
1st June 2006, 18:13
of of of of of ....
chiar incerc sa va ajut, ceea ce va doriti cel mai mult pentru ca aproape nimeni nu intra pe un forum forex de agest gen (exista si alte forumuri forex foarte vizitate care se ocupa de programarea platformelor de trading automat) daca nu este inca la inceput de drum.
Ar fi chiar aiurea sa mai repet ca pentru a intra pe site nu trebuie sa dai telefon daca citesti cu atentie (dar am facut-o - adica m-am repetat) (scroll la prima pagina si intelegi tot).
asa ca http://www.strategicservices.ro/site/home.htm
User name: strategic
Password: services
Va reamintesc faptul paginile de analiza tehnica si fundamentala nu sunt inca terminate.
lansarea oficiala va avea loc peste putina vreme. Deocamdata este doar la dispozitia voastra.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.