Am vazut ca multa lume intreaba cum se pot aduce banii in tara si chestii de-astea. Am gasit o solutie, cred eu, destul de simpla. Cum orice lucru care vrei sa il faci in tara implica cateva drumuri si putina birocratie primu lucru pe care l-am facut a fost sa imi fac un card de debit pt. internet (recomand banca romaneasca 100.000 comision de deschidere, valabilitate 1 an, suma este depusa in lei si convertita in valuta la momentul tranzactiei la cursul respectiv, comisionul este de 1$ pt. sume ce nu depasesc 1000 mi se pare).
Pe urma iti deschizi un cont la www.easy-forex.com (poti tranzactiona si cu 25$, nu merge decat pe internet explorer). Acolo iti bagi datele de la card si iti pui echivalentul in lei a sumei cu care vre sa joci, tinand cont de comisioane. Odata depusi banii astepti cateva ore sa intre in contul de card, dupa care ii virezi in dolari in contul de pe easy-forex. Joci, faci bani si ai optiune de withdraw, adica ei iti vireaza banii in contul de card si pe urma poti sa ii scoti fara nici o problema de la banca cu care lucrezi.
Bafta!