FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

Fire_dog

eu miam facut 2 conturi si m-am logwat cu aman2...
nu am stiu ca nu am voie si mi lea blocat nuj ce naiba a faacut...

miau trim un mail si miau zis,,, a mai patit cineva asa ceva,,,va rog dati-mi o idee ce trebuie sa fac....

on topic...si eu am facut cateva tranzactii BUNE astazi si de aia am nevoie de primu cont inapoi,,,,

plsss worthy.gif worthy.gif worthy.gif

ps: am dat pm la cineva ...si am impresia ca am incercat sal deschid si mia dat erooare ....apoi nu l-am mai vazut (msgul)... rog acea pers sa imi mai trimita inca odata..

RESPECT
phaeton
QUOTE(namefelix @ Sep 23 2005, 21:32)
Da asa e smile.gif)
Eu sunt inca incepator la capitolul Forex, insa cred ca am sa investesc foarte mult in asta. SE MERITA !!!
*

daka esti incepator de ce "spamezi" cu linkul ala in signature ?
si ...cum a influentat Rita piata de ieri ?

Fire_dog
chiar nu jtie nimeni cum as putea rezolva problema?

plsss... worthy.gif
Fata_morgana
QUOTE(Fire_dog @ Sep 23 2005, 21:45)
eu miam facut 2 conturi si m-am logwat cu aman2...
nu am stiu ca nu am voie si mi lea blocat nuj ce naiba a faacut...

*

Politica lor este o persoana - un cont.
Deci, renunta la un cont, si trimite-le un document de identitate scanat.

Intra pe home page si vezi ca au live suport. Te lamuresc ei ce si cum. smile.gif

Bafta!
Fire_dog
le-am dat mail si mi-au zis ca We are obliged to follow anti-money laundering (AML) laws and
regulations
and require picture identification and address verification documents.
Picture identification is a passport, driver's license or other type of
official document, and address verification documents are phone bill,
utility bill or similar

ce poza...ce dreq vor astia...

a mai patit careva asa ceva...

cine stie sa ma lamureasca mai babeste cum sa-mi rzolv problema??

Multumesc... worthy.gif
Fata_morgana
QUOTE(Fire_dog @ Sep 24 2005, 22:04)
ce poza...ce dreq vor astia...

a mai patit careva asa ceva...
Multumesc... worthy.gif
*

Stai, nu te ambala că sunt băieți de treabă. smile.gif
Uite cum faci: dacă ai deschis două conturi pe același nume, trebuie să renunți la unul din ele. Probabil că pe cel deschis al doilea, l-au șters deja.

Vei putea să uploadezi documentele aici.
E de preferat să scanezi buletinul deoarece conține și poza și adresa.
Odată scanat, documentul trebuie să fie în format .jpg și să nu fie mai mult de 100k.
Atașezi același document de două ori, o dată de pentru poză și pentru adresă.

Trebuie să introduci username-ul și parola pentru contul pe care vrei să îl validezi.
Dacă primești un răspuns de genul:
"The username and / or password you have just submitted are invalid, the account does not exist or it was previously cancelled. Please try again." și tu ai introdus parola corectă, atunci înseamnă că au șters contul tău.

Dacă ți-au șters ambele conturi, atunci creezi un nou cont și accesezi linkul de mai sus, trimiti actele și cam în jumătate de oră contul nou creat va fi validat.

Succes!
namefelix
Da..merge si mai simplu.Daca nu ai scanner foloseste un aparat foto digital si fa o poza la buletin.
Am patit si eu faza de mai sus desi nu am deschis 2 conturi si s-a logat frate-miu in contul lui pe acelasi pc ca si mine.

namefelix
QUOTE(phaeton @ Sep 24 2005, 08:01)
daka esti incepator de ce "spamezi" cu linkul ala in signature ?
*

Mai nene..dupa cate vad nu sunt singurul cu link de refferal in signature asa ca nu inteleg de ce te iei de mine si mi-l schimbi.
Doar nu fac spam si nu jignesc pe nimeni ok ?
Am dreptul sa imi exprim si eu o opinie ca toti cei ce sunt membri aici, deci te rog sa imi pui inapoi semnatura asa cum a fost ca vad ca ai abuzat de "enormele" tale drepturi de moderator si mi-ai schimbat-o.

Despre cum a influentzat Rita piata nu pot spune ptr ca nu am mai intrat ..am zis mai sus ca am avut si eu contul suspendat ca a intrat frate-miu pe acelasi pc. smile.gif

Ps. Scuze..da chiar m-am enervat cursing.gif
soso_beton
HackTor o intrebare,

Ai jucat pe easy-forex.com dupa care ai facut un withdrawal si ti-au intrat banii?

/soso

QUOTE(HackTor @ Sep 6 2005, 23:27)
Am vazut ca multa lume intreaba cum se pot aduce banii in tara si chestii de-astea. Am gasit o solutie, cred eu, destul de simpla. Cum orice lucru care vrei sa il faci in tara implica cateva drumuri si putina birocratie primu lucru pe care l-am facut a fost sa imi fac un card de debit pt. internet (recomand banca romaneasca 100.000 comision de deschidere, valabilitate 1 an, suma este depusa in lei si convertita in valuta la momentul tranzactiei la cursul respectiv, comisionul este de 1$ pt. sume ce nu depasesc 1000 mi se pare).

Pe urma iti deschizi un cont la www.easy-forex.com (poti tranzactiona si cu 25$, nu merge decat pe internet explorer). Acolo iti bagi datele de la card si iti pui echivalentul in lei a sumei cu care vre sa joci, tinand cont de comisioane. Odata depusi banii astepti cateva ore sa intre in contul de card, dupa care ii virezi in dolari in contul de pe easy-forex. Joci, faci bani si ai optiune de withdraw, adica ei iti vireaza banii in contul de card si pe urma poti sa ii scoti fara nici o problema de la banca cu care lucrezi.

Bafta!
*
tzunoi

QUOTE(bitubv @ Sep 13 2005, 10:15)
am scos randamente excelente in ultimele 24 de ore cu nzd/usd si gpb/usd ....ideea este am scos 100 de $ in 10 minute  biggrin.gif ...

twinsen ...ce sume ai bagat si spune-mi daca ai reusit sa scoti o parte din profit  worthy.gif
*

bitubv, ai reusit sa retragi ceva bani ? Daca da prin ce banca si prin ce modalitate?
Multzam
new_man
QUOTE(tzunoi @ Sep 27 2005, 13:23)
bitubv, ai reusit sa retragi ceva bani ? Daca da prin ce banca si prin ce modalitate?
Multzam
*

Eu am cont la BRD. Am primit banii din afara de la mai multe firme dar am avut si surprize. Dar nu sa nu primesc banii...
Adica eu am facut retragerea in $ si ei au trimis banii in euro. Cei de la brd mi-au facut cont in euro dar au uitat sa ma anunte.... Dupa vreo 3 saptamani de cautari am reusit sa aflu toata povestea ....

Asa ca vedeti pe unde va retrageti banii si ce conturi aveti...
azuro
Salutare tuturor.
Mi-as permite sa fac cateva sugestii pentru cei care sunt interesati de forex.

1. documentati-va temeinic inainte de a investi bani;
2. construiti-va metode personalizate, testati-le pe o perioada cat mai lunga de timp (istoric) - puteti lua date din nov 2001-prezent de aici forex
3. trebuie sa aveti un money-management foarte bine pus la punct deoarece indiferent de cat de mare este capitalul pus in joc puteti sa il pierdeti inainte ca metoda pe care a-ti ales-o sa dea randament.
4. cautati o banca de incredere (aflati cat mai multe informatii despre ea)
5. NU CUMPARATI METODE de la altii nu vinde nimeni o metoda buna si chiar daca ar vinde costul ar fi de ordinul sutelor de mii de euro.
6. nu incercati sa jucati intuitiv si nici emotional.

Pentru a va face o imagine asupra forex am sa va spun ca miliardarul George Soros care a facut avere din speculatii avea un randament de 20%/an
Un alt exemplu eu consider o metoda buna daca randamentul ei este undeva intre 5 si 10 pps/deal (media) si daca nu are o cadere istorica mai mare de 800pps

Va urez sa gasiti metode bune
chiftea
salutare la toata lumea
stiu de forex de 2 ani de un an juma sunt pe real prima data am bagat 500 usd i-am pierdut in 6 luni wallbash.gif in iarna am bagat din nou nu pot sa zic ca am mare profit atentie pt cei care sunt pe demo nimik nu se compara cu realitatea (asa ca nu mai faceti calcule ) pt cei care ii intereseaza un program de grafice bun va recomand www.metaquotes.net/mtsetup.exe il instalati si aveti cote in timp real si o sumedenie de functii genu de program care la brocker platesti banii buni de asemenea poti vizualiza date mai vechi .Nu va faceti probleme cu ridicatul banilor mai greu e sa ii trimiti dac vrei sa ii trimiti wire . Oricum va urez multa bafta si dac intrati real tineti-va de strategia si nu va asteptati la minuni peste noapte . P.S. e primul forum pe care scriu asa ca va rog sa fiti indulgenti
Twinsen
Din punct de vedere al graficelor programul e ok.
Are 2 dzavantaje:

-nu are cotele in timp real
-nu are un serviciu de news

QUOTE(chiftea @ Sep 28 2005, 18:26)
salutare la toata lumea
stiu de forex de 2 ani de un an juma sunt pe real prima data am bagat 500 usd i-am pierdut in 6 luni wallbash.gif in iarna am bagat din nou nu pot sa zic ca am mare profit atentie pt cei care sunt pe demo nimik nu se compara cu realitatea (asa ca nu mai faceti calcule ) pt cei care ii intereseaza un program de grafice bun va recomand www.metaquotes.net/mtsetup.exe il instalati si aveti cote in timp real si o sumedenie de functii genu de program care la brocker platesti banii buni de asemenea poti vizualiza date mai vechi .Nu va faceti probleme cu ridicatul banilor mai greu e sa ii trimiti dac vrei sa ii trimiti wire . Oricum va urez multa bafta si dac intrati real tineti-va de strategia si nu va asteptati la minuni peste noapte  . P.S. e primul forum pe care scriu asa ca va rog sa fiti indulgenti
*
chiftea
nu stiu ce vrei sa zici prin cote real time insa din ce stiu eu programu isi ia valorile de pe piata e drept ca difera de formatorul tau de piata ceea ca e si normal
soso_beton
Are cotatii in real-time, cu intervale de update pana la 1 min.
soso_beton
Bitule ceva noutati? Zi ceva ca ma tii pe jar tongue.gif

Pana la urma o castigat cineva, respectiv sa aiba profitul in mana, de pe site-urile astea?
chiftea
soso pot sa iti spun ca stiu oameni care au scos de nu de pe marketiva
soso_beton
Frumos,

Da mi-ar place cineva sa vina cu cifre concrete in termeni de investitii, profit/pierderi, timp, etc...

Eu de vreo 3 zile am inceput sa studiez despre forex si is extremely hooked, deja am inceput sa ma gandesc sa investesc timp serios in toata treaba asta iar cam intr-un an de zile sa bag bani seriosi, in timpul asta imi caut un algoritm....

Documentatie, ce am gasit eu care se merita studiat:

Pe la inceputul threadului cineva sugera MoneyMakerGroup, care au un subgrup dedicat forex: http://www.moneymakergroup.com/index.php?showforum=77

De pe chatul de la marketiva am gasit un link care duce la o gramada de e-books despre trading&forex:
http://www.savefile.com/projects.php?pid=433483

/soso
tzunoi
Inca un link..pentru inceput http://www.akuma99.blogspot.com/
chiftea
se poat scoat pe stiri care creaza volatilitate mare eu personal am scos pe o asemenea chestie max cu 400 usd 1200usd e vorba de 5-6 ore insa nu prea mai merge chestia partea proasta a fost ca am pierdut banii pe tranzactii facute in afara acestor stiri adic pe analiza tehnica PS dup ce am avut 1700 usd am ajuns la 150 asa ca atentie mare la fel de frumos se si PIERDE
forextrader
Salut baieti si fete!

Cateva informatii din experienta :

1. Daca vreti sa va deschideti cont si sa trimiteti bani cu cardul s-ar putea ca firma care le face lor validarea si incasarea (PayPal....) sa nu accepte Romania la tranzactii. Eu am bagat banii pe card si apoi am aflat ca nu pot sa fac plata!!! Deci am trimis cu Raiffaisen (wire) si m-a costat 55 $ . Am trimis 1000$
2. Daca vreti sa-i scoateti si sa-i aduceti in tara va recomand wire de la aia in contul vostru la o banca aici in tara, eu platesc comision de 25$ pe transfer da la JP Morgan Chase ( ca sa vedeti diferenta intre bancile romanesti si bancile din afara 25 fata de 55) ca sa nu mai zic de cat m-am chinuit pana i-am trimis pentru ca prostii astia ai nostri desi lucreaza in banca eu nu au auzit de forex!!! si-mi cereau contracte si cai verzi pe pereti.
3. Daca aveti o suma mare de retras, va recomand sa facti o excursie pana in Grecia, Germania... Poate gasiti o sucursala a bancii de la firma de brokereaj si primiti banii acolo, dupa care veniti cu ei in tara. Baietii destepti stiu de ce!!
4. Ceea ce faceti pe demo nu se compara cu ceea ce se intampla pe live!!!!! Nu se compara cand pierzi pe demo 200-300 $ cu ceea ce inseamna sa-i pierzi cu adevarat in 30 min. De aceea va recomand sa incepeti mai intai pe demo, dupa care va deschideti un mini cont cu 250$ si tranzactionati loturi de 10 K pana va obisnuiti putin din punct de vedere emotional.
5. In legatura cu tranzactionare pe stiri: pe conturile demo poti sa intri in trade sa spunem la 8:25 ora NY (inainte de indicatori) si sa-ti pui stop loss la cat vrei tu. Pe Live nu mai poti sa-ti pui stop loss la cat vrei!!! de obicei trebuie la 35 pips. Deci eu zic ca este fff periculos si deja nu mai faci trade cat de cat inteligent ci joci la loto.
6. Cea mai buna perioada de trade ar fi dupa mine ora 10 -11 Romania Se deschide Londra si inchide Tokyo. Eu tranz mai mult pe USD/jpy . Mi se pare mai putin volatil (americanii dorm si japonezii se duc acasa la neveste).
7. Conform statisticilor 90% din cei care fac trade-uri pe commodities pierd bani pe termen lung asa ca ....

va urezz succes peacefingers.gif
tzunoi
QUOTE(forextrader @ Sep 30 2005, 11:41)
Salut baieti si fete!

7. Conform statisticilor 90% din cei care fac trade-uri pe commodities pierd bani pe termen lung asa ca .... 

va urezz succes peacefingers.gif
*

Ce inseamna "commodities"? Stiu ca s-ar putea sa fie stupida...dar totusi
soso_beton
forextrader multumesc pt info, e foarte binevenita...

dar totusi chiar NIMIC CONCRET? Ai pierdut? Ai castigat pana la urma?????

Ai terminat post-ul cu o nota foarte confuza, 90% din cei care fac trade pe commodities pierd....ok...dar totusi ce inseamna intr-un limbaj mai brutal si TU ai avut profit sau loss pe forex??? Daca nu dai date concrete e ok totusi, inteleg daca nu vrei sa zici cat ai castigat/pierdut, dar trebuie sa fie cineva care sa dea cartile pe fata...

Pana la urma suntem in Romainia, pe un forum in romaneste, sunt convins ca nu reprezentam nici 0.01% din volumul de trading forex, deci nu vad ce ar avea cineva de pierdut daca ar face publice niste date concrete...

thanks,
/soso
kleampa
cu forex cumperi valuta la un pret scazut si o vinzi cand creste pretu`?

cec ar putea afecta cresterea/scaderea pretului unei valute?
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.