FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

adebisi

[quote name='cosminakd' date='Mar 9 2006, 09:49' post='1318355']
Hello !
Stie cineva un site care sa ofere istoricul cotatiilor ? Nu ma refer la cotatiile care apar in charturi ci la cele oferite pentru tranzactii in rates window, adica cotatiile cu care la un moment dat s-au putut face tranzactii.
Mersi !
[...vreau sa aflu pareri despre corelatiile dintre perechi si daca este o metoda de luat in calcul...

[quote name='cosminakd' date='Mar 9 2006, 09:49' post='1318355']
Hello !
Stie cineva un site care sa ofere istoricul cotatiilor ? Nu ma refer la cotatiile care apar in charturi ci la cele oferite pentru tranzactii in rates window, adica cotatiile cu care la un moment dat s-au putut face tranzactii.
Mersi !
[...vreau sa aflu pareri despre corelatiile dintre perechi si daca este o metoda de luat in calcul...
cez
A alimentat/deschis cineva un cont mini folosind un card si nu wire transfer ? Daca da, la ce broker (forex.com etc.) si ce fel de card a folosit ? Care a fost/este comisionul de transfer folosind cardul ?

gtk
da, forex.com, card taifun (bancpost)... comision nu exista...
cez
QUOTE(gtk @ Mar 13 2006, 20:06) *
da, forex.com, card taifun (bancpost)... comision nu exista...

nu se poate sa nu existe, adica daca vreau sa deschidd cont cu $500 , e suficient sa pun $500 pe card ?? bineinteles, in RON cu o anumita marja pt cursul de schimb...
gtk
QUOTE(cez @ Mar 14 2006, 00:49) *
nu se poate sa nu existe, adica daca vreau sa deschidd cont cu $500 , e suficient sa pun $500 pe card ?? bineinteles, in RON cu o anumita marja pt cursul de schimb...

eh nu se poate... daca ti-am zis ca nu e, nu e... e suficient sa pui echivalentul a 500$... numai banditii taxeaza cardurile...
PDPDPD
Eu am platit la www.forex.com cu card mastercard in RON.
cez
Ce brokeri care accepta MetaTrafer 4 exista in afara de InterbankFX ? SI eventual sa aiba si un cont mini < $500.
thx

bitubv
QUOTE(cez @ Mar 15 2006, 19:19) *
Ce brokeri care accepta MetaTrafer 4 exista in afara de InterbankFX ? SI eventual sa aiba si un cont mini < $500.
thx

marketiva accepta ....sunt si eu curios de o chestie cel care foloseste taifunul de la bancpost are habar de ce spune sau vb numai asa sa ne aflam in treaba ....eu personal sunt foarte nemultumit de bancpost death.gif
Swordfish
bitubv, tu esti cel care a inceput topic-ul. sunt curios, de atunci pana acum cum ti-a mers? ce parere ti-ai format in acest timp?
bitubv

e super ok ....pietele forex si derivate vor lua un avant extraordinar in urmatorii ani inca nu stie lumea despre ce e vorba

momentan sunt pe marketiva sunt pe marketiva cu un cont de avarie de 2000 $ si am un randament de 30-40 % pe luna
Swordfish
frumos. dar randamentul asta de cat timp il ai? adica, sa nu fie doar seria buna de la inceput si peste scurt timp sa vina pierderile. aplici 'cut your losses short let your proftis run'?
bitubv
QUOTE(Swordfish @ Mar 16 2006, 14:04) *
frumos. dar randamentul asta de cat timp il ai? adica, sa nu fie doar seria buna de la inceput si peste scurt timp sa vina pierderile. aplici 'cut your losses short let your proftis run'?

da absolut ....hai sa-ti explic un principiu ...din 10 tranzactii doar 4 sunt profitabile ...urmaresc un singur lucru PROFITUL nu cumpar decat cand creste cursul ales ...daca nu creste imediat si scade macar si cu 2-3 pips am vandut in pierdere -daca creste mizez pe macar 10 pips profit...la sfarsit trag linie si in general ies excelent ..

problema este ca am o afacere care presupune mari investitii momentan si asta imi consuma toti banii de asta am numai 2000$ pe care ii rulez ...

stau si ma intreb cati dintre cei care citesc ce scrie pe aici realizeaza ce sursa de potential castig au in fata -am scris in primele posturi cand am lansat topicul 5 reguli de aur dupa care ma ghidez sa obtin profitul -sunt curios cati au incercat ....

cand am inceput sa scriu despre forex prima data in romania nimeni nu auzise de asta -acum vad ca sunt multi interesati pacat ca sumele tranzactionate in marja de romanii din romania pe pietele de derivate se invart in jurul sumei de doar 2 mil dolari ....

as fi vrut sa fiu mai activ in topicul asta insa sunt foarte ocupat -succes
gtk
QUOTE(bitubv @ Mar 16 2006, 09:18) *
marketiva accepta ....sunt si eu curios de o chestie cel care foloseste taifunul de la bancpost are habar de ce spune sau vb numai asa sa ne aflam in treaba ....eu personal sunt foarte nemultumit de bancpost death.gif

eu sunt convins ca tu habar nu ai despre ce vorbesti si esti si nesimtit pe deasupra... nici macar nu argumentezi...

edit:
baietane, omul de mai sus vroia un broker care foloseste metatrader... "minunata" mega-companie total anonima marketiva nu ofera asa ceva...
ca sa vezi cine vorbeste doar ca sa se afle in treaba...

ps. brokeri care utilizeaza metatrader si accepta conturi sub 500$ sunt Northfinance si Alpari... ambele firme sunt rusesti de origine... eu nu mi-as baga nasul...
cez
QUOTE(gtk @ Mar 16 2006, 23:07) *
eu sunt convins ca tu habar nu ai despre ce vorbesti si esti si nesimtit pe deasupra... nici macar nu argumentezi...

edit:
baietane, omul de mai sus vroia un broker care foloseste metatrader... "minunata" mega-companie total anonima marketiva nu ofera asa ceva...

ps. brokeri care utilizeaza metatrader si accepta conturi sub 500$ sunt Northfinance si Alpari... ambele firme sunt rusesti de origine... eu nu mi-as baga nasul...

GTK, merci de raspuns, intr-adevar Northfinance m-ar tenta, dar are sediul in Limassol, Cipru deci e cam dubioasa. Re: marketiva, corect, nu foloseste MT4 si pe deasupra nu e certificata deci e super dubioasa.
gekogordon
Salutare,

Am citit aproape tot forumul si vad ca tot vorbiti de Oanda, forex.com, Interbank Fx, etc.
Ce reprezentanta are forex.com in Romania? sunt niste brokeri care trimit niste mailuri in romana, ce mare kestie. Reprezentanta inseamna filiala, cu conturi in Ron, etc.
Brokeri sunt altii mult mai buni care au website in ro. Eu mi-am deschis cont la FXCM, la recomandarea www.forexzone.ro. Primesc strategii de tranzactionare, mailuri informative, etc. Plus ca primesc si de la FXCM idei de tranzactionare. Astia sunt cei mai buni si mai seriosi de pe piata.
cez
QUOTE(gekogordon @ Mar 17 2006, 15:49) *
Salutare,

Am citit aproape tot forumul si vad ca tot vorbiti de Oanda, forex.com, Interbank Fx, etc.
Ce reprezentanta are forex.com in Romania? sunt niste brokeri care trimit niste mailuri in romana, ce mare kestie. Reprezentanta inseamna filiala, cu conturi in Ron, etc.
Brokeri sunt altii mult mai buni care au website in ro. Eu mi-am deschis cont la FXCM, la recomandarea www.forexzone.ro. Primesc strategii de tranzactionare, mailuri informative, etc. Plus ca primesc si de la FXCM idei de tranzactionare. Astia sunt cei mai buni si mai seriosi de pe piata.

Cum iti merge pe forex ? Care e raportul profit/pierderi ?
dof
Ma baieti bateti apa in piua. Vorbiti multe prostii, va invartiti in jurul cozii, o mare parte dintre voi.
Cand vine vorba de riscat banii nu vorbiti de cat poti pierde intr'o zi. E gresit sa iti stabilesti o suma fixa pe care poti sa o pierzi, in moment in care ai ajuns la suma respectiva... inchizi tranzactia. MARE prostie.
Nu va mai luati dupa carti scrise pentru stocuri, nu va luati cu statistici facute dupa stocuri, forexul e altceva. O valuta fluctueaza in medie 100 pipsi pe zi ceea ce inseamna ca daca ai traidui foarte bine ti'ai putea dubla contul intr'o zi. In stocuri, daca ai traidu perfect... daca ai noroc prinzi cateva procente pe zi. Lasati stiticile astea. Lasati pe aia care o facut bani prin 1900 toamna. E din stocuri.
Nu va propuneti sa fixati stop lossuri de astea idioate. Stop lossul e dat de strategia care o aplicati. Banuiesc ca fiecare aveti o strategie. O strategie buna nu iti da doar momentul in care sa intri, iti da si momentul care sa iesi (pe plus sau pe minus). Stop lossul nu e dat de o cifra anume, e dat de strategie, poate fi o rezistenta, un suport, varful unui anume candle... depinde de strategie. Fiecare pereche se misca diferit, nu se poate seta un stop loss fix, sa zicem 30 pipsi... e stupid. 30 poate fi putin pentru o pereche, mult pentru alta.
Cand e vorba de MM trebuie setata marginea folosita pentru o tranzactie in functie de marimea contului si de leverage. Am vazut pe aici vehiculandu'se procente 1-2-3-6%. E vorba de marginea folosita per trade. Pierderea maxima acceptata e data de strategie. Strategia trebuie sa fie suficient de buna incat sa nu te faca sa risti sa pierzi procente mari din cont. Daca se intampla asa... e proasta. Schimb'o!

QUOTE(gtk @ Mar 16 2006, 23:07) *

edit:

Cand alegi brokerul e bine sa te uiti la alte chestii, nu la soft. Analiza o poti face in interbank si sa traduiesti in forex.com, oanda...
E bine sa stii brokerii, cine ii reglementeaza, ce reguli au, ce servicii ofera. Platforma vine ultima.
dof
QUOTE(gekogordon @ Mar 17 2006, 15:49) *
Salutare,

Am fost la o prezentare FXCM, am vazut ce analisti au. Marea majoritate sunt tineri, traderi de 1-2 ani. Mi se pare prea putzin sa fir luati in seama. Consider un trader bun, dupa care merita sa te iei, in momentul in care are cel putin 10 ani experienta si cateva milioane in cont.
Prefer sa evit traderi ratati care prefera sa analizeze si nu sa traduiasca.
PDPDPD
Va rog sa imi recomandati site-uri care sugereaza tranzactii forex. Imi este greu sa ma apuc acum sa invat analiza tehnica, asa ca prefer sa apelez la cunoscatori.
cez
QUOTE(PDPDPD @ Mar 18 2006, 07:45) *
Va rog sa imi recomandati site-uri care sugereaza tranzactii forex. Imi este greu sa ma apuc acum sa invat analiza tehnica, asa ca prefer sa apelez la cunoscatori.

Daca vrei sa pierzi tot apeleaza la cunoscatori console.gif

www.oanda.com
www.forex.com
www.fxcm.com
www.interbank.com

Dar macar trebuia sa ai curiozitatea sa citesti threadu asta si ai fi gasit toti brokerii astia ...
xkx
QUOTE(dof @ Mar 17 2006, 22:44) *
Am fost la o prezentare FXCM, am vazut ce analisti au. Marea majoritate sunt tineri, traderi de 1-2 ani. Mi se pare prea putzin sa fir luati in seama. Consider un trader bun, dupa care merita sa te iei, in momentul in care are cel putin 10 ani experienta si cateva milioane in cont.

Ca sa fii trader bun nu conteaza cati ani ai in spate. Pot sa fie si traderi de 10 ani cu aceleasi calitati cu ale unora de 2 ani.
Unde s`a tinut prezentarea de care zici? Si cum se poate ajunge acolo?
Thx
gekogordon
QUOTE(dof @ Mar 17 2006, 22:44) *

Ce zici tu e pura fictiune!
1st. Pentru ca cei mai tari traderi sunt traderi institutionali, care nu-s prosti sa-si tranz banii lor cand au fonduri care le dau pe mana si un mld de usd
2nd.Traderi nu dau analize, asta e treaba analistilor.
3rd. Uita-te de unde vin "traderi" pe care-i descondideri tu, adica cei de la FXCM- vin de la JP Morgan Chase, asa ca mai incearca. Apropo, astia macar isi bat capul sa ajute clientii, alti nu-ti ofera nici macar atat.
gtk
[quote name='gekogordon' post='1343937' date='Mar 17 2006, 15:49']
Salutare,

Brokeri sunt altii mult mai buni care au website in ro. [/quote]
eu nu stiu sa existe in romania nici o filiala a vreunui broker forex... cel mult au angajati indivizi care sa te lamureasca in limba romana despre ce e vorba...

[quote name='dof' post='1344971' date='Mar 17 2006, 22:12']
Ma baieti bateti apa in piua. Vorbiti multe prostii, va invartiti in jurul cozii, o mare parte dintre voi.
Cand vine vorba de riscat banii nu vorbiti de cat poti pierde intr'o zi. E gresit sa iti stabilesti o suma fixa pe care poti sa o pierzi, in moment in care ai ajuns la suma respectiva... inchizi tranzactia. MARE prostie.
[/quote]
prostie? laugh.gif
asta e o regula de baza, daca vrei sa rezisti cateva zile macar... si nu jigni aiurea, ca se vede clar ca nu te pricepi... daca tii o pozitie deschisa peste o anumita limita risti sa te trezesi cu margin call, iar sansele sunt bunisoare... inchipuie-ti ca ai fi deschis o pozitie long eurusd pe 25-26 ianuarie la pretul de 1.2261... incepand de pe 26 ianuarie pretul a tot luat-o in jos si nu s-a mai intors deloc pana acum (a ajuns chiar pana la 1820, ceea ce insemna 441 pips pierdere)...

[quote name='dof' post='1344971' date='Mar 17 2006, 22:12']
Nu va mai luati dupa carti scrise pentru stocuri, nu va luati cu statistici facute dupa stocuri, forexul e altceva. [/quote]
depinde... anumite lucruri sunt intr-adevar diferite, dar anumite reguli sunt universal valabile...

[quote name='dof' post='1347832' date='Mar 19 2006, 00:56']
Nu va propuneti sa fixati stop lossuri de astea idioate. Stop lossul e dat de strategia care o aplicati. Banuiesc ca fiecare aveti o strategie. O strategie buna nu iti da doar momentul in care sa intri, iti da si momentul care sa iesi (pe plus sau pe minus). Stop lossul nu e dat de o cifra anume, e dat de strategie, poate fi o rezistenta, un suport, varful unui anume candle... depinde de strategie. Fiecare pereche se misca diferit, nu se poate seta un stop loss fix, sa zicem 30 pipsi... e stupid. 30 poate fi putin pentru o pereche, mult pentru alta.
[/quote]
evident ca fiecare isi stabileste stop-loss-ul dupa strategia sa... insa sa nu folosesti stop-loss deloc(asta se intelege din ce ai povestit pana acum), e mare, mare prostie...

[quote name='dof' post='1347832' date='Mar 19 2006, 00:56']
Cand alegi brokerul e bine sa te uiti la alte chestii, nu la soft. Analiza o poti face in interbank si sa traduiesti in forex.com, oanda...
E bine sa stii brokerii, cine ii reglementeaza, ce reguli au, ce servicii ofera. Platforma vine ultima.
[/quote]
lol... nu cred ca sunt multi cei care nu se informeaza serios despre brokeri si despre regulile lor(ma refer la traderii seriosi)... platforma nu are cum sa vina ultima, pt. ca e foarte importanta... daca nu poti tranzactiona comod, nu ai decat de pierdut...

[quote name='gekogordon' post='1347832' date='Mar 19 2006, 00:56']
1st. Pentru ca cei mai tari traderi sunt traderi institutionali, care nu-s prosti sa-si tranz banii lor cand au fonduri care le dau pe mana si un mld de usd
2nd.Traderi nu dau analize, asta e treaba analistilor.
3rd. Uita-te de unde vin "traderi" pe care-i descondideri tu, adica cei de la FXCM- vin de la JP Morgan Chase, asa ca mai incearca. Apropo, astia macar isi bat capul sa ajute clientii, alti nu-ti ofera nici macar atat.
[/quote]
1. cei mai buni traderi nu sunt institutinali si isi tranzactioneaza banii lor... nu e nimeni prost sa munceasca pt. altii daca isi poate inmulti proprii bani...
2. corect, traderii buni nu fac analize si nu ofera staturi, startegii etc.

[quote name='gekogordon' post='1347832' date='Mar 19 2006, 00:56']
Brokeri sunt altii mult mai buni care au website in ro. Eu mi-am deschis cont la FXCM, la recomandarea www.forexzone.ro. Primesc strategii de tranzactionare, mailuri informative, etc. Plus ca primesc si de la FXCM idei de tranzactionare. Astia sunt cei mai buni si mai seriosi de pe piata.[/quote]
de ce sunt buni? nu inteleg... sfaturi dau o gramada... si forex.com ofera o multime de sfaturi, stiri, comentarii, calendar economic, etc. toate integrate in platforma de trading...
de la GCI Financial si acum primesc e-mail-uri cu fel de fel de analize, desi nu mi-am deschis decat cont demo (mai demult)...

forexzone.ro ti-a recomandat FXCM? laugh.gif nu e decat site-ul unui individ care umbla dupa referali... asta in loc sa aiba un link care sa te trimita spre site (cum face marketiva), si-a pus numele pe contractul care il descarci de pe site... puteai la fel de bine sa te inscrii direct de fxcm.com, fara sa mai castige el bani de pe urma ta... cat despre sfaturi, acestea se gasesc gratuit pe mii de site-uri... eu unul nu ma folosesc de asa ceva... daca ar stii aia ce si cum sa faci, ar face cu siguranta pt. ei....
xkx
Dof cum poti sa zici ma ca forex e altceva si sa nu se mai citeasca carti? Detaliaza si tu "altceva-ul" asta. Forex-ul e o piata (cerere/oferta) la fel ca si restul ( stocks, futures, etc); informatia primita de pe piata forex se poate analiza si tehnic si fundamental. De curiozitate ce carti ai citit tu si ai ajuns la concluzia asta?
agentul
nu prea are legatura cu postul initial dar uite ce am gasit :
http://www.infobursier.ro/forex/forex.php

are cotatiile in timp real pentru forex
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.