FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

scalper_bz

QUOTE(scalper_bz @ Nov 12 2005, 14:16) *
sunt si eu curios care e suma maxima cu care poti tranzactiona in marja pe forex;am citit mai demult un articol de la wbs in care se spunea ca un ministru de finante competent ar scoate romania din saracie cumparand 30 miliarde de $ cu o margine de 300mil.constient fiind de cresterea dolarului.La scurt timp dupa aparitia acestui articol a scazut dolarul 300 pips datorita katrinei.Asa ca..........

am gasit articolul respectiv aici.Treaba e ca leul nu e moneda convertibila
partyman
Scuze ca poate parea offtopic, ar putea cineva sa faca un mic dictionar Forex?
Ma tot straduiesc si eu sa ma apuc de lucrul asta...

incit
In legatura cu siteul:
am reusit inr-un final sa-l fac sa functioneze pe xhost ... cu limitarile de rigoare
adresa este forex.uv.ro
Daca va place va puteti inregistra.
Traderii cu experienta nu numai ca sunt bineveniti dar daca doresc vor avea drepturi de admin.
Orice sugestii sunt binevenite si le puteti face pe forum chiar si neinregistrati.

@partyman
poti incepe de aici:
http://forexromania.asesoriaforex.com/dictionarfx.htm
partyman
QUOTE(incit @ Dec 18 2005, 11:54) *

Thanks!
incit
Stie cineva ce s-a intamplat cu emisiunea Bani Inteligenti a domnului Sima (WBS HOLDING) de pe Partener TV?
Marti cred ca nu s-a difuzat .....
DJMarket
Da, asa am auzit si eu, ca nu s-a mai difuzat. Pacat, ca e cam singura emisiune care acopera si Forex-ul. Eu nu prind postul asta, dar downloadez emisiunea de pe net. Ce au difuzat in loc de emisiune?

Ai urmarit-o? Ce impresie ti-a facut in general, ca de cateva ori Sima se contrazicea cu analistul de la finalul emisiunii (nu tin minte cum il cheama, dar mai scrie prin Capital si alte reviste...). Din ceea ce am citit pana acum, analistul ala incearca sa vada trend-uri lungi, care nu tin de pipsareala intra-day...
Daca gresesc, sa ma contraziceti, dar asa am inteles eu din rubrica din Capital.

Referitor la D-l Sima: l-am vazut prin primavara la Realitatea TV si este pacat ca nu il iau in considerare si alte televiziuni (cu audienta mai mare). Omul parca le spune "pe bune", si poate m-as lua dupa ce spune el, dar de ce uneori e in contratimp cu analistul lui de la firma? Am un pic habar despre piata Forex, dar totusi din aia 2 numai unul poate avea dreptate, nu? Daca unul zice ca EURUSD se duce "la stele" pana la sfarsitul anului asta ca in 2006 sa scada la 1,10, iar celalalt zice ca pana in 31 Dec nu va fi mult peste 1,20, urmand apoi sa creasca la anul, voi ce credeti?
incit
In cazul in care este o intrebare directa:
QUOTE(DJMarket @ Dec 22 2005, 03:25) *
Ai urmarit-o? Ce impresie ti-a facut in general ............

Imi pare rau ca acum 2 saptamani nu am prins decat finalul ......... deci nu pot sa-mi exprim o parere (impartiala) momentan. Te rog sa-mi dai si mie link-ul de unde o downloadezi.
PS:
QUOTE(DJMarket @ Dec 22 2005, 03:25) *
............. din aia 2 ...............
e putin cam deplasat pentru context.

DJMarket
Da, era o intrebare directa pentru tine si pentru cei care sunt interesati de Forex.

Link-ul este: http://www.partenertv.ro/index.php?option=...id=25&Itemid=38

Ai dreptate si imi pare rau pentru exptimarea gresita...era o ora destul de tarzie. Corect ar fi fost: "totusi dintre cei doi numai unul poate avea dreptate...".

Intrebarea mea de final ramane: ce credeti ca o sa faca Euro fata de dolar pana la sfarsitul anului? Vad ca ieri a scazut mult (pana la 1,1800), iar acum a mai crescut.
phaeton
QUOTE(DJMarket @ Dec 22 2005, 21:54) *
Intrebarea mea de final ramane: ce credeti ca o sa faca Euro fata de dolar pana la sfarsitul anului? Vad ca ieri a scazut mult (pana la 1,1800), iar acum a mai crescut.

de ce sfarsitul anului ? ai batut vreun pariu ?
vesnica preocupare a omului de a afla viitorul smile.gif
cred ca-i mai bine sa-l urmaresti si sa actionezi in consecinta.
incit

@DJMarket
10x pentru link ( ..... la recomandarea lui spahiu am downloadat emisiunile de pe siteul WBS ... unde mai gasesti cateva)
In legatura cu intrebarea ........ vrei un raspuns ca urmare a unei analize tehnice sau fundamentale?
...... sau pur si simplu doresti un raspuns?
In oricare caz si eu as vrea sa aflu parerea ta .... deci tu ce crezi?
mihaigr
Felicitari persoanelor care au postat si posteaza detalii despre ceea ce inseamna piata valutara internationala. Informatiile oferite de cei care sunt mai vechi pe Forex, mai ales de LazyPawn, sunt foarte bune. D-l Sima este o persoana serioasa, avand o intuitie si analiza buna dar asta nu inseamna ca el ofera informatii gratis publicului larg fara sa nu aiba ceva de castigat, oricum dansul mizeaza de ceva vreme pe o crestere a dolarului si a avut pana acum de castigat. Am rugamintea cand se mai pun intrebari sa dati replay cu raspuns la intrebare in masura in care se doreste, persoana daca ar sti nu ar mai intreba.
xzipp
salut tuturor celor care mai citesc si scriu in acest thred..
am citit cu interes cele discutate aicea si cred ca acest lucru trebuie continuat si in 2006.. sa poti sa discuti pe limba ta despre forex nu e putin lucru.. Sper ca toti dintre voi si de ce nu si eu sa reusiti atat cat va propuneti in noul an... tongue.gif
In plus cred ca discutile ar fi binevenite si nu cu intrebari de genul "cati bani ai si cat ai bagat" "sau zi-mi si mie strategia ta"
Numai bine si sa speram ca ne putem ajuta reciproc in lupta cu cei mari tongue.gif
phaeton
QUOTE(xzipp @ Jan 10 2006, 18:29) *
salut tuturor celor care mai citesc si scriu in acest thred..
am citit cu interes cele discutate aicea si cred ca acest lucru trebuie continuat si in 2006.. sa poti sa discuti pe limba ta despre forex nu e putin lucru.. Sper ca toti dintre voi si de ce nu si eu sa reusiti atat cat va propuneti in noul an... tongue.gif
In plus cred ca discutile ar fi binevenite si nu cu intrebari de genul "cati bani ai si cat ai bagat" "sau zi-mi si mie strategia ta"
Numai bine si sa speram ca ne putem ajuta reciproc in lupta cu cei mari tongue.gif

xzipp,

personal am migrat spre forex.uv.ro, care, desi e inca la inceput, e dedicat exclusiv forex trading'ului si discutiile se pot derula intr-o maniera mai ogranizata decat aici.

cat despre tipul intrebarilor care predomina pe acest thread, ele sunt oarecum normale pentru incepatori, caci trading'ul e perceput mai intii ca un joc, o cale rapida de a te imbogati (gen numeroasele tunuri sau alte activitati de specula care profitau de pe urma unui deficit sau diferente importante de pret intre anumite zone,activitati ce au dominat in Europa de Est in primii ani ai tranzitiei)

incetul cu incetul, insa, intrebarile se schimba, si discutiile se poarta la alt nivel ( doar ca fluxul de incepatori tot creste si creste smile.gif )

sanataté !
xkx
Salut all!
Am citit si eu azi pt prima data acest subiect FOREX si sunt cam zapacit de cap de atatea pareri si constatari.
Am vazut ca se vb despre bani virtuali si am vrut sa-mi fac un cont pe www.forex.com dar aveau doar pt un cont real si unu de tip trial pt 30 de zile.
Imi puteti spune unde se poate face acel cont Demo?
Thx!
incit
Salve xkx
Daca pana acum nu ai reusit sa iti deschizi un cont demo la forex.com o poti face aici :
http://www.forex.com/forex_demo_account.html
Contul are o valabilitate de 30 de zile. Sa te astepti la un telefon din partea filialei din Ro a forex.com .
Pentru o analiza tehnica iti trebuie alte grafice .... ei iti vor recomanda (daca tin eu bine minte) graficele de pe
www.dailyfx.com
Succes!
xkx
QUOTE(incit @ Jan 14 2006, 22:10) *
Salve xkx
Daca pana acum nu ai reusit sa iti deschizi un cont demo la forex.com o poti face aici :
http://www.forex.com/forex_demo_account.html
Contul are o valabilitate de 30 de zile. Sa te astepti la un telefon din partea filialei din Ro a forex.com .
Pentru o analiza tehnica iti trebuie alte grafice .... ei iti vor recomanda (daca tin eu bine minte) graficele de pe
www.dailyfx.com
Succes!

Ms dar mi-am facut un cont demo pe fxcm.com si unu live pe marketiva!
Voi pe unde mai castigati sau pierdeti? biggrin.gif
gtk
QUOTE(incit @ Jan 14 2006, 22:10) *
Sa te astepti la un telefon din partea filialei din Ro a forex.com .

io n-am primit... si am cont live...
incit
QUOTE(gtk @ Jan 15 2006, 18:14) *
io n-am primit... si am cont live...

Telefonul pe care eu l-am primit de la filiala ro a forex.com avea scopul de a ma convinge sa-mi deschid cont real la ei ...
Deci daca ai un cont real acel telefon nu mai are sens.... sau vrei sa te intrebe de "sanatatea contului" smile.gif ?
Swordfish
am lipsit 10 min de la comp si cand am venit scazuse gbp/usd vreo 60 pipsi pe fondul datelor inflatiei ridicate;
nu stiam de ce nu mai vad ordinul, abia deschisesem pozitia si deja imi declansase SL. asta e piata smile.gif
am intrat long mai inainte, cand mi se parea ca e destul cat a cazut si acum am 13pipsi. sper sa mai creasca, dar imi inchid pozitia ca nu am incredere; win/loss ratio: 13:40; se putea si mai mult.
Swordfish
rectific: am mai asteptat putin si am inchis la +23p. 23/40=0.57
LazyPawn
QUOTE(Swordfish @ Jan 17 2006, 12:29) *
am lipsit 10 min de la comp si cand am venit scazuse gbp/usd vreo 60 pipsi pe fondul datelor inflatiei ridicate;
nu stiam de ce nu mai vad ordinul, abia deschisesem pozitia si deja imi declansase SL. asta e piata smile.gif

Atenție mare la deschiderea pozițiilor chiar înainte de știri - nerecomandabil.
gtk
stresanti mai pot deveni astia... mi-am deschis un demo la FXCM si am dat un numar de tel. fake... acum imi dau mail-uri sa le dau un numar bun ca sa-mi demonstreze ce "great platform" au ei... death.gif
Swordfish
eu le-am dat nr corect tutror de acolo cu care am intrat in contact. nu sunt stresanti in directia de a-ti spune cat de buni sunt ei. intr-adevar, isi promoveaza cursurile si unu mi-a vorbit 5 min despre ele la tel. am scapat spunandu-i ca din cauza limbii vreau sa fac cursurile in romana. daca nu tranzactionam vreo 2 zile ma sunau sa ma intrebe cum merge, ce mai fac, etc.
mie mi se par ok, te ajuta imediat daca ai nevoie de ceva.
gtk
heh... imi mai deschisesem un cont la easy-forex... si de acolo m-au sunat... de fapt scopul lor era sa deschid cont real si sa bag banii...
cam asta cred ca incearca de fiecare data... sa te lamureasca sa bagi bani, nu altceva... e chiar o strategie... multe persoane sunt oarecum intimidate la telefon, iar dupa ce un operator vorbeste frumos cu ei si le explica tot felul de minuni gratuit, le e mult mai greu sa refuze sa bage bani reali... iar dupa ce promit ca isi deschid cont real le e frica sa nu o faca pt. a nu fi sunati din nou, etc.... e o strategie care vad ca e folosita de din ce in ce mai multi "brokeri"....
LazyPawn
Sincer, eu nu văd nimic rău în ceea ce fac. La urma urmei, mai toți îți oferă conturi demo, te lasă să te joci, îți dau acces la știri și cotații gratuit etc. Trebuie să suporți și tu un telefon, mai ales că, cel puțin din experiența mea, sunt foarte amabili. Mi-ar plăcea ca și pe la noi oamenii care lucrează pentru diferite firme să aibă același ton.

Cândva am făcut greșeala să-i spun unuia că deja mi-am deschis cont real la alt broker. Mamăăăăă... m-a ținut încă 15 minute să-mi explice avantajele lor față ce acel broker, ba chiar mi-a și trimis prin email un formular de transfer cu instrucțiuni precise cum să scot banii de la ăia și să-i bag la ei. tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.