tare am impresia ca astia dela forex.com iti dau "data feed"-urile(preturile) in functie de ce pozitii ai deschise... adica in asa fel incat sa nu castigi sau sa castifgi prea putin... iar daca e sa pierzi, sa pierzi cat mai mult...
cel putin asa mi s-a parut mie de pe urma experientei avute cu ei...
alte pareri?
ceea ce e cel mai frustrant, e ca in cele mai multe cazuri am anticipat bine preturile, insa din cauza echitatii scazute mi-au fost executate automat pozitiile, astfel nemaiputand lua profitul...
... asta doar din cauza ca am riscat PREA MULT la inceput si am ramas fara "margine" suficienta
... altfel, eram in castig...
alte pareri?
ceea ce e cel mai frustrant, e ca in cele mai multe cazuri am anticipat bine preturile, insa din cauza echitatii scazute mi-au fost executate automat pozitiile, astfel nemaiputand lua profitul...
Nici eu n-am inteles ce s-a intamplat ieri (cursul EUR/USD), am fost la servici, am vazut abia azi dimineata.
In ceea ce priveste data feed-ul nu cred ca fac shmecherii, una la mana nu au nimic de castigat daca te scot pe tine din joc, a doua chartul arata ca la metatrader deci e corect. Ei au de castigat daca tu faci cat mai multe tranzactii, adica sa ramai in joc.