barboso
18th March 2009, 14:18
Toti (sau aproape toti) brokerii cu MetaTrader au si MT Mobil, dar functioneaza doar pe WM, nu si pe Symbian - poate ca ar merge si pe Symbian, cu vreun emulator de WM, daca exista asa ceva, nu ma pricep la Symbian.
Platformele bazate pe Java, nu stiu daca toate, dar stiu ca sunt unele care, pot fi folosite si pe Symbian.
Si ar mai fi brokeri la care aplicatia ruleaza in browser, nu instalezi nimic; astea, la fel, cred ca merg pe Symbian fara probleme.
Problema cu tranzactionarea pe mobil, cel putin pt. mine, este dimensiunea redusa a ecranului, care nu prea-ti permite o vedere mai de ansamblu a graficului, pt. analiza tehnica...
Campers
18th March 2009, 16:06
ai dreptate
la cele cu browserul chiar nu m-am gandit.
multumesc frumos !
Rufus13
30th March 2009, 19:08
Salutare,
Sunt companii care au platforma web cum se vorbea mai sus dar sunt si altii care au platforma web si platforma web dedicata pentru mobil. Incercati la www.bforex.ro stiu ca ei au dar nu prea stiu altceva despre ei. dak stie cineva cum e treaba la ei, va rog detalii! P.S. Si deltastock parca au platforma pt mobil
barboso
31st March 2009, 13:34
Ce stiti de Pip Rebate Program ?
P.S. Am cautat un pic pe net, vad ca sunt mai multi care ofera asa ceva...
L.E. Scuze pt. dublul post, conexiunea mea Orange
imi face figuri, rog un moderator sa stearga postul precedent !
Campers
6th April 2009, 19:55
pareri despre http://www.forexmicrolot.com/ ?
as vrea sa ma bag si eu live , dar cu microloturi deocamdata.. (si sa depun vreo 100-150 $ momentan , ca eu am emotii si la demo ..dapai la bani reali)
vad ca are spreaduri mici ..
singurul minus ( din punctul meu de vedere ) ar fi ca nu e mt4 ,dar nu e o problema prea mare..pentru ca oricum am 2 monitoare ( laptop , deci 3 ) ca as putea tine pe un monitor un demo de la un broker cu mt4 si sa aplic acolo toate indicatoarele & stuff , si sa fac tranzactiile de pe fxcm.
sau , vreun broker mt4 serios care are spreaduri mici si leverage 100 ? (oanda mi se pare ok iarasi , dar are doar 50 leverage)
barboso
6th April 2009, 21:37
Eu am optat pt. Alpari UK, au MetaTrader, poti tranzactiona si microloturi, spread-uri OK, leverage 1:500, dar cred ca deschiderea minima pt. un cont real este 200 $.
Vezi ca sunt putin mai ciudati, au inceput sa foloseasca cinci zecimale, dar te obisnuiesti repede.
GubyIQ
6th April 2009, 22:19
mda, vad ca si astia de la interbankfx baga pe live a 5`a zecimala de pe 17 mai
ei motiveaza ca s`ar reduce spreadul....mai mult incurca dupa parerea mea, daca nu esti scalper inrait, si oricum interbankfx nu`s cei mai potriviti pt scalping, sunt alti brokeri cu spreaduri mai mici
wait and see
barboso
6th April 2009, 22:28
Mda, or sa apara cu spred-uri de genul 1,8 pips (pe sistemul normal, cu 4 zecimale), adica 18 pips pe noul sistem...
Campers
6th April 2009, 23:12
si mie imi par f ok alpari , dar nu vreau sa bag 200 .. maxim 150 , preferabil 100(pt microloturi oricum consider ca e suficient 100 , si eu cam am "naravul" sa ma "razbun pe piata" si nu vreau sa ii pierd pe toti din prima ...)
am sa ma bag maine cred la fxcm . am citit pareri de bine despre ei pe forumuri ..doar cateva sunt negative..
soso_beton
7th April 2009, 08:35
QUOTE (Campers @ Apr 6 2009, 20:55)

(oanda mi se pare ok iarasi , dar are doar 50 leverage)
Nu inteleg de ce leverage de 50 ti se pare o limitare. Daca risti 2-3% din cont per trade nu o sa ai probleme. In plus, daca vrei sa te bagi cu doar 150-200 de euro daca vrei sa tranzactionezi tf mari atunci s-ar putea sa nu te incadrezi in parametrii de risc ai sistemului tau, chiar daca brokerul ofera micoloturi. Asta-i inca un plus pt oanda care nu are conceputul de lot/microlot.
/soso, fxtrader.ro
Campers
7th April 2009, 15:44
pana la urma am facut hartiile si tot pt fxcm micro lots , ca vad ca ma pot baga cu doar 25 (!!! - o sa bag vreo 50 cum imi aproba contul) dolarei , sa vad cum ma descurc cu emotiile cand e vorba de bani reali ..
apoi ma voi decide daca mai bag la ei sau nu ..
merci de pareri baieti.
@soso_beton : tranzactionez pe 15-30-1H , cred ca imi voi putea aplica MM cu microloturi in banii aia si in tf astea.. (sper)
soso_beton
7th April 2009, 15:46
QUOTE (Campers @ Apr 7 2009, 16:44)

pana la urma am facut hartiile si tot pt fxcm micro lots , ca vad ca ma pot baga cu doar 25 (!!!) dolarei , sa vad cum ma descurc cu emotiile cand e vorba de bani reali ..
apoi ma voi decide daca mai bag la ei ~150 sau nu ..
merci de pareri baieti.
Campers, de curios, pe ce criteriu ai ales fxcm si nu oanda pentru un cont de 25 de dolarei?
Edit: Oops, acum am vazut detaliile care le-ai dat in josul postului. Well ce sa zic, bafta 
/soso, fxtrader.ro
Campers
7th April 2009, 15:52
multumesc , la fel 
toata lumea avem nevoie si de putin noroc ..
Campers
8th April 2009, 11:23
offf ..inca o problema ..
locuiesc cu parintii , si nu e nici o factura pe numele meu si nu ma pot inregistra ..
a mai fost cineva in vreo situatie asemanatoare ? cum a rezolvat?
adica , trebuie sa trimiti copie buletin + fisierul ala care ti-l da ei pe mail + o factura care e pe numele tau in care sa se vada firma expeditoare si numele tau si adresa ..si eu daca locuiesc cu parintii ..nu am nici o factura pe numele meu.
vreo parere/solutie ?
tx
GubyIQ
8th April 2009, 14:29
eu cand mi`am deschis cont am trimis copie dupa buletin si copie dupa un extras de cont bancar (unde se vede adresa, identica cu cea din buletin). ... la firma unde iti deschizi tu e obligatoriu copie dupa factura ?
am mai vazut prin alte parti tineri sub 18 ani ca isi deschideau pe numele unuia din parinti.
succes
barboso
8th April 2009, 15:38
Si eu tot cu extras de cont am rezolvat, nu am nici o factura pe numele meu, toate sunt pe alte nume sau pe firma.
Cine stie softul de la Saxo Bank, mi-am deschis un cont demo si mi-am prins urechile in el
, am deschis o tranzactie si n-o mai pot inchide ?...
msjohntm
8th April 2009, 16:35
Si eu mi-am prins urechile. Dar totusi se inchide de la X (sau prin TP sau SL), numai ca se inchide prin deschiderea uneia noi contrara si raman deci 2 deschise una sell si una buy din cate am observat eu pana la data la care ai pus expirarea primei tranzactii. Oricum nu se schimba equity. Problema e ca nu stiu de ce e asa? Mai sapam.
barboso
8th April 2009, 16:46
Mda, am inceput sa-i dau de cap, e ciudata, oricum, cel putin pt. cineva obisnuit cu MetaTrader.
Campers
8th April 2009, 20:14
hmm ..da ..am uitat de extras de cont 
merci !
barboso
10th April 2009, 15:28
Voua nu vi se pare ca nu se misca deloc piata, astazi ?
Am un an si cateva luni de Forex, dar nu-mi amintesc sa mai fi vazut asemenea stagnare, efectiv parca nu am ce tranzactie (intraday) sa deschid...
Campers
10th April 2009, 16:25
da .. sta foarte tare pe loc
e vreo sarbatoare mare ceva?
ca ..vinerea , chiar daca se schimba trendul de la minut la minut , da' misca.. pe cand acum nu misca deloc.
ultima data a fost asa de ziua a nush cui presedinte (US daca nu ma insel )
barboso
10th April 2009, 16:29
Nu stiu sa fie nimic, in afara faptului ca azi n-a fost nici o stire importanta...
GubyIQ
10th April 2009, 16:37
mai oameni buni, duminica e Pastele catolic, astazi e Good Friday (nu stiu ce echivalent are in romana) sunt inchise toate bursele europene si americane, la fel si bancile.
de asta miscarile sunt foarte anemice...ma astept sa fie la fel si luni, si apoi de 1 mai
deci weekend prelungit pt traderi
Campers
10th April 2009, 16:40
da , adineauri m am interesat mai bine si eu (am un "full time trader" in lista , si stie cam din toate..da' totusi nu-l pot stresa cu prostii de 2 bani ..) si mi a zis ca e sarbatoare mare azi. are dreptate GubyIQ
barboso
10th April 2009, 17:09
Da, nu mi-am dat seama, dar parca-mi amintesc de niste miscari chiar ample in anii trecuti, de Paste si de Craciun, chiar o sa ma uit in urma.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.