Am vorbit si eu cu Eugen Pavel de la dream-team. A scris o carte cu informatii generale bineinteles cuprinde ceea ce gasesti peste tot.L-am intrebat de colaboratori si a zis ca anul viitor s-ar putea sa aiba nevoie de colaboratori pentru forex. Sunt curios ce te invata la curs.Spune-ne tu tr0tt3r ce te invata la curs? Iti arata toate tehnicile/sistemele pe care le folosesc ei si exemple reale pentru acele sisteme? Poti sa ne spui una dintre ele? Merci. Eu as face cursul daca as avea gramezi de bani:) dar parca n-as da banii pe ceva ce s-ar putea sa stiu deja
Cursul la care am fost anul trecut era unul de incepatori...te initia in 'tainele' forex-ului. Ne-a dat un 'sistem' de tranzactionare bazat pe trenduri, cu trading pe daily dar mi s-a parut putin cam vag. Omul a fost cat de cat sincer cand ne-a zis ca banii se pot face usor pe forex daca ai experienta, daca nu ii pierzi mai usor ca la poker. Ne-a zis cam in ce directie va merge eurusd, sa fim atenti la NFP, chestii zic eu generale. Nu ne-a explicat cum sta treaba cu indicatorii (MACD, RSI.......). Anul acesta ma voi duce pentru ca e gratis pt mine, 500ron pt chestiile astea mi se pare putin cam mult.
Stiti ceva despre academia forex ???? ( academiaforex.ro ) Cautam pe google si am dat de ei. In perioada urmatoare vor organiza cursuri de forex pt incepatori si avansati. Au mai avut si in trecut si doresc sa stiu daca a fost careva la ele, daca ati auzit ceva bun sau rau despre ei. Ma tenteaza sa merg, dar cursul pt avansati este 700ron.... Daca nu ati auzit intrati pe siteul lor si spuneti-mi ce credeti de oferta lor. Pe mine m-au cam dezamagit cand au zis "strategia se aplica intraday și ofera posibilitatea de a castiga 500-900 pips pe luna", adica devii bogat in no time, hai sa fim seriosi.
PS. Am incercat sa pun 250$ pe oanda prin paypal si imi zice pe paypal.com "This payment cannot be funded with a credit card at this time."
De ce naiba? pt. ca sunt verified la paypal.