QUOTE (netz @ Mar 23 2008, 22:24)

sal baieti, sunt mai nou pe plaiurile astea. am mai citit si intrebat in stanga si in dreapta despre sfaturi de invatat sa tranzactionezi, insa doar din forumuri nu prea imi pot creiona o idee si nici n-am performat prea bine pe demo de Metatrader. acu nici cu engleza nu prea ma descurc si deja sunt limitat la spatiul RO ptr informatii.
ai face bine sa te apuci de invat engleza ca vei avea mare nevoie... de la vasta majoritate a materialelor informative la discutiile cu broker-ul, totul e in limba engleza...
QUOTE (netz @ Mar 23 2008, 22:24)

ma gandeam ca poate stiti pe cineva care sa investeasca si banii altora pe piata FX?
chiar nu mai ai ce face cu banii?
QUOTE (bobemil @ Mar 27 2008, 12:42)

Stie cineva unde se poate tranzactioana online USD/RON? Ma ocup de importuri din state si bancile nu iti ofera cel mai bun curs. Am incercat multe Oanda, dbFX etc si nici una nu ofera RON in vreo pereche.
usdron nu stiu sa fie oferit de cineva, iar daca ar exista ar fi o pereche sintetica (adica s-ar adauga spread-urile de la eurusd si eurron), leul nefiind cotat direct contra dolarului... saxobank ofera eurron insa nu vad cum ai putea schimba, ca parca nu se ocupa de asa ceva... interactiv brokers se ocupa de servicii de genul asta, dar nu ofera eurron...
QUOTE (srndipity @ Mar 27 2008, 17:50)

a fost convingator in sensul ca a vorbit despre cum se pot face bani rapid si usor si ca tranzactionarea pe FOREX nu mai este ceva exclusivist, e la indemana oricui. E vreo problema ca sunt reseleri?
right! rapid si usor!
poti sa te gandesti deja la ferrari-ul pe care ti-l vei lua peste cateva luni....
ps. daca sunt reselleri, cu siguranta ca la broker-ul "original" ai un spread care contine si o portie de profit pt. respectivul reseller, profit pe care il primeste la fiecare tranzactie a ta, indiferent daca tu castigi sau pierzi... oanda are cele mai mici spread-uri dintre retaileri tocmai din cauza ca nu lucreaza cu intermediari...