FOREX
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60

rusty_hawk

QUOTE (mitzone11 @ Mar 13 2008, 15:29) *
Se pare ca nu ai inteles realitatea...NU STIU DE UNDE AI INTELES TU CA LA ei EXISTA POSIBILITATEA SA-TI DEA DE LA 100.000 IN SUS PENTRU INVESTITII??? PROBABIL CA ASTA E MINCIUNA DE ACTUALITATE, CAND M-AM FRIPT EU ERA VORBA DE SUME INTRE 5-10.000!

Dar cel mai important: cum sa-ti dea bani sa investesti din moment ce ei nu fac angajari ci doar se folosesc de momeala asta doar pentru a atrage fraieri ca mine si ca altii,se pare ca si ca tine,care sa le plateasca amaratul ala de curs cu 600 RON??? nono.gif

m-am lamurit,e teapa,de asta e bine sa te documentezi:D...da acum este vorba de sume de peste 100.000$
PHant
Salutare! Un mini-trader s zic... sunt la inceput, dupa o perioada d.. 1 luna p demo la deltastock m-am bagat la iForex cu 100 $ si clar k i-am pierdut (asta km acu 2 saptamani)... Doua lucruri as vrea s aflu pt inceput:
- Dak pot folosi Meta Trader 4 pt iForex
- Dak e cineva d prin Sibiu... sunt student acolo si mi-ar prinde bine cate o intalnire cu cineva mai experimentat (mai o bere mai o stire biggrin.gif )
Multumesc !

Oximoron
Nu se poate folosi MetaTrader pentru iForex, din pacate.
tottyovi
"joca " cineva la etoro?
as depune ceva bani la ei...dar mi s-au parut foarte insistenti, cand m-am inscris, ca sa imi ofere o super oferta....
a retras cineva de la ei?

multumesc
Oximoron
Avantajul de a tranzactiona prin intermediul eToro este urmatorul:
Deposit $50, receive $25
Deposit $200, receive $100
Deposit $500, receive $200
Charturile pe care le ofera sunt destul de slabe (fara indicatori, candlestick-uri etc.). Imi plac animatiile de la maraton sau cele de la franghie, dar nu ajuta la nimic. La un leverage de 1:400, oricat de multi bani ai avea in cont, daca ai cumparat un lot (cu 25$) si pretul se misca cu 2,5 pipuri contra ta, pierzi banii. Pentru ca se seteaza automat StopLoss la cei 25 $ investiti (o smecherie care probabil le aduce multi bani). Nu iti este permis sa cumperi cate loturi vrei. Au putine perechi de monede care pot fi tranzactionate.
Ai putea sa incerci sa tranzactionezi cu bani reali (daca n-ai facut-o deja) cu LiteForex (ofera si conturi care incep de la 1$). Avantajele fata de Marketiva sunt leverage-ul mai mare: pana la 1:500 (pentru MiniLite<-conturile in centi) si pana la 1:200 pentru celelalte tipuri de conturi. Mai multe intrumente de tranzactionat, si, probabil cel mai important, suporta MetaTrader. Contul se deschide foarte repede (nu e nevoie de acte de identitate, decat la transfer bancar). Dezavantajos ar fi spreadul (nu foarte mare, dar mai ridicat fata de alti MM). O alta optiune ar fi NorthFinance. Oanada are o repuatatie foarte buna, dar un leverage mic 1:50.
Concluzie: daca vrei neaparat sa-ti deschizi cont la eToro, atunci fii pregatit sa pierzi. Degeaba iti ofera un bonus de 25$, ca se duce repede.
fiziflash
QUOTE (Oximoron @ Mar 18 2008, 09:26) *
Deposit $50, receive $25
Charturile pe care le ofera sunt destul de slabe (fara indicatori, candlestick-uri etc.). Imi plac animatiile de la maraton sau cele de la franghie, dar nu ajuta la nimic. La un leverage de 1:400, oricat de multi bani ai avea in cont, daca ai cumparat un lot (cu 25$) si pretul se misca cu 2,5 pipuri contra ta, pierzi banii. Pentru ca se seteaza automat StopLoss la cei 25 $ investiti (o smecherie care probabil le aduce multi bani). Nu iti este permis sa cumperi cate loturi vrei. Au putine perechi de monede care pot fi tranzactionate.
Ai putea sa incerci sa tranzactionezi cu bani reali (daca n-ai facut-o deja) cu LiteForex (ofera si conturi care incep de la 1$). Avantajele fata de Marketiva sunt leverage-ul mai mare: pana la 1:500 (pentru MiniLite<-conturile in centi) si pana la 1:200 pentru celelalte tipuri de conturi. Mai multe intrumente de tranzactionat, si, probabil cel mai important, suporta MetaTrader. Contul se deschide foarte repede (nu e nevoie de acte de identitate, decat la transfer bancar). Dezavantajos ar fi spreadul (nu foarte mare, dar mai ridicat fata de alti MM). O alta optiune ar fi NorthFinance. Oanada are o repuatatie foarte buna, dar un leverage mic 1:50.
Concluzie: daca vrei neaparat sa-ti deschizi cont la eToro, atunci fii pregatit sa pierzi. Degeaba iti ofera un bonus de 25$, ca se duce repede.

Nu exista site-uri de brokeraj forex care sa opereze prin paypal?
tottyovi
QUOTE (Oximoron @ Mar 18 2008, 09:26) *
Deposit $50, receive $25

azi toata ziua m-am "jucat" la ac-markets.com.
Sunt cei mai ok pana acuma....ce am vazut.
Problema este ca un cont mini este 2000$.
Alt site de trading la fel ca ac-markets.com dar suma minima de depus sa fie ceva mai mica.....cunosti?
Multumesc

Oximoron
QUOTE (fiziflash @ Mar 18 2008, 15:19) *
Nu exista site-uri de brokeraj forex care sa opereze prin paypal?

easy-forex.com, cmsfx.com si avaFx accepta PayPal.

QUOTE (tottyovi @ Mar 18 2008, 20:37) *
azi toata ziua m-am "jucat" la ac-markets.com.
Sunt cei mai ok pana acuma....ce am vazut.
Problema este ca un cont mini este 2000$.
Alt site de trading la fel ca ac-markets.com dar suma minima de depus sa fie ceva mai mica.....cunosti?
Multumesc

Spreadul acela de 1 pip cu care isi fac publicitate pe site cred ca este pentru conturile standard. La Mini scrie "spreads: 4 pips on the major currency pairs." Suma pentru a deschide un minicont e intradevar foarte mare in comparatie cu altii (care, in plus, sunt regulati).
Denumire/ Suma minima/ Leverage(up to)/ Spread

1. iForex/ 100$/ 1:400/ nu stiu
2. FxCast/ 100$/ 1:400/ mediu (3 EURUSD, 4 JPY)
3. ForexYard(regulated)/ 100$/ 1:200/ pt aur e mare: http://www.forexyard.com/en/supermini-dealing-details

4. NorthFinance/ 100$/ 1:500/ mici http://www.northfinance.com/
5. FxCM/ 300$/ 1:200/ poate ajunge la 1p pt E$ dar si la 8-10 pt putin timp (No dealing desk)

6. DeltaStock/ 100E/$ / 1:200/ mic prin Level II
7. FxSolutions/ 250$ / 1:400/ mediu (au rollover-ul destul de mare, dar mai mic decat la ACM).
8. LiteForex/ 1 $/ 1:500/ mediu
9. Marketiva/ 1$(+5)/ 1:100/ mic la EurUsd (nu mai retin)

Nu e un top.
tottyovi
QUOTE (Oximoron @ Mar 18 2008, 21:02) *
easy-forex.com, cmsfx.com si avaFx accepta PayPal.

Spreadul acela de 1 pip cu care isi fac publicitate pe site cred ca este pentru conturile standard. La Mini scrie "spreads: 4 pips on the major currency pairs." Suma pentru a deschide un minicont e intradevar foarte mare in comparatie cu altii (care, in plus, sunt regulati).
Denumire/ Suma minima/ Leverage(up to)/ Spread

1. iForex/ 100$/ 1:400/ nu stiu
2. FxCast/ 100$/ 1:400/ mediu (3 EURUSD, 4 JPY)
3. ForexYard(regulated)/ 100$/ 1:200/ pt aur e mare: http://www.forexyard.com/en/supermini-dealing-details

4. NorthFinance/ 100$/ 1:500/ mici http://www.northfinance.com/
5. FxCM/ 300$/ 1:200/ poate ajunge la 1p pt E$ dar si la 8-10 pt putin timp (No dealing desk)

6. DeltaStock/ 100E/$ / 1:200/ mic prin Level II
7. FxSolutions/ 250$ / 1:400/ mediu (au rollover-ul destul de mare, dar mai mic decat la ACM).
8. LiteForex/ 1 $/ 1:500/ mediu
9. Marketiva/ 1$(+5)/ 1:100/ mic la EurUsd (nu mai retin)

Nu e un top.

ok
super
dar care recomanzi?
multumesc inca o data
arcond

QUOTE (tottyovi @ Mar 18 2008, 21:41) *
ok
super
dar care recomanzi?
multumesc inca o data

fxclub 10$ + bonus 100$ http://www.fxclub.com/forex-account/
forexwebtrader 25$ http://www.forexwebtrader.com/

Se poate utiliza alimentarea prin credit card , fara comision , direct de la calculatorul personal .

Bafta mare !

Oximoron
Pentru FxClub bonusul de 100$ se acorda pentru deschiderea unui cont gold care incepe de la 100$ si nu 10$.
http://www.fxclub.com/incentive-agreement/
arcond
QUOTE (Oximoron @ Mar 19 2008, 19:55) *
Pentru FxClub bonusul de 100$ se acorda pentru deschiderea unui cont gold care incepe de la 100$ si nu 10$.
http://www.fxclub.com/incentive-agreement/

ok , dar parca tot e bine .
GubyIQ
Eu cred ca umblati dupa prostii si va concentrati pe nimicuri. Pe voi va intereseaza 100 dolari? probabil confundati forex cu site-urile de clickuit death.gif
soso_beton
QUOTE (GubyIQ @ Mar 19 2008, 20:23) *
Eu cred ca umblati dupa prostii si va concentrati pe nimicuri. Pe voi va intereseaza 100 dolari? probabil confundati forex cu site-urile de clickuit death.gif

De-acord, nu am stat sa citesc despre toti brokerii recomandati, dar la sumele astea minuscule de oridinul sutelor de dolari cand deschizi un cont cel mai important lucru e sa poti sa iti asiguri un risc/trade rezonabil de genul 1-2%. Ca iti da 100 USD da pozitia minima pe care poti sa o deschizi e un lot, sau un minilot, apoi e fix piticu' death.gif

soso, fxtrader.ro

In plus, as alege un broker cunoscut care are ceva vechime in spate, ii las pe altii sa testeze credibilitatea & validitatea la astia noi wink.gif
arcond
QUOTE (GubyIQ @ Mar 19 2008, 20:23) *

Care-i problema ?
Ca exista o gama asa diversificata de oferte de inscriere , de la 1 pana la peste 20.000$ ?
Nici macar nu esti obligat in vreun fel sa alimentezi contul cu minimul stabilit . Fiecare , functie de experienta castigata pe contul demo si sumele pe care isi permite sa le riste ( pentru ca trebuie bine precizat , exista in primul rand un mare risc ) , isi va alege suma pe care o trimite in cont .
Daca 100$ inseamna un " nimic " , atunci cum ar trebui apreciat minimul de 1$ acceptat de liteforex sau marketiva ?
Indiferent cat de penibil ti se pare tie , eu iti spun ca este foarte , foarte normal , si chiar mai benefic incepatorilor .
In forex important e sa castigi pipsi , INDIFERENT de suma cu care lucrezi , dar probabil ai peste 10 ani de forex , ai lucrat permanent cu sume cu min. 4 zerouri si ai cam uitat cum sunt primele experiente pe real .
Bravo tie , dar ai ceva cu cei care vor sa invete ?
GubyIQ
Sa nu exageram, nu am vrut sa sune ca ma dau mare.
Dar am vrut sa atrag atentia intr-un mod ferm ca abordarea este total gresita. Acesti "brokeri" care iti permit sa deschizi cont cu 100$ dar nu-ti ofera lot variabil pur si simplu iti baga mana in buzunar si iti iau banii.
In al doilea rand, forexul este un business. Daca il tratezi ca atare si esti om serios, vei avea castiguri intr-un an cati altii in 10. Cei care se invart in sus si in jos cu 1 dolar, se joaca, si pe mine ma deranjeaza acest lucru.
Stati pe demo pana aveti rezultate si apoi deschideti un cont real cu o suma rezonabila, nu mai cadeti prada marketing-ului agresiv al acestor "brokeri".
mecca
Conturile deschise cu sume asa de mici sunt asemenea demo-ului. Iti arata ce si cum cu procedurile, cu analiza, cu stirile, dar nu te antreneaza psihic. Consider ca trebuie sa fii in stare rezisti psihic si sa accepti pierderi care in mod normal ar insemna ceva pentru tine. Pierzi un dolar, 2, 10... mare lucru. Pierde in 30 de minute salariul tau normal pe un an si vezi daca te mai simti la fel ca atunci cand ai pierdut 1 dolar.
Desigur nu trebuie ingnorata regula de a nu investi sume care iti afecteaza traiul in caz de pierdere.
nicul
Omu vrea sa spuna ca daca deschizi cont de $100 dolari si suma minima care trebuie s-o risti e $25 tu de fapt nu inveti nimic. Doar pierzi banii, atat. Nui ai nici o sansa de castig din motive statistice. Ma rog, poate ai, dar similare cu cele de a castiga la loto/cazino. Ca sa ai sansa sa inveti ceva trebuie sa poti juca cel mult 1-2% din cont odata. Deci ori bagi $100 undeva unde te lasa sa joci $1, ori stai pe demo pana te convingi ca esti bun si bagi $2000. Dar sa bagi $100 si sa mizezi $25 e o prostie, cu exceptia cazului in care privesti forexul ca pe un cazino si nimc mai mult.
Swordfish
Un incepator trebuie sa puna mana sa citeasca sute de materiale si sa intre in contact cu ceilalti traderi, sa invete din experienta lor. Trebuie lucrat pe sectiuni: funamental, tehnic, risk management si apoi psihologic. Nu poti merge la razboi in slip si cu pistolul cu apa in mana cand ceilalti au tancuri, mitraliere si F16. Ca daca o faci, ajungi la concluzia unuia acum cateva pagini 'fratioare, prostie mare si cu forexu' asta, am bagat 300 de coco si i-am pierdut'! lol
PHant
Apropo d incepatori kre ar fi bine s s intalneasca cu cei cu experienta s discute si s invete... E cineva din SIBIU cu kre m-as putea intalni? Sau cunoasteti p cineva... P vreun alt forum, un id... Orice. Multumesc
tottyovi
QUOTE (arcond @ Mar 19 2008, 19:33) *
fxclub 10$ + bonus 100$ http://www.fxclub.com/forex-account/
forexwebtrader 25$ http://www.forexwebtrader.com/

Se poate utiliza alimentarea prin credit card , fara comision , direct de la calculatorul personal .

Bafta mare !

multumesc mult
oricum decat sa pierd 100$ la pariuri sau pe bautura mai bine ii joc la forex....si macar mai invat lucruri noi
arcond
QUOTE (nicul @ Mar 20 2008, 00:33) *
Omu vrea sa spuna ca daca deschizi cont de $100 dolari si suma minima care trebuie s-o risti e $25 tu de fapt nu inveti nimic. Doar pierzi banii, atat. Nui ai nici o sansa de castig din motive statistice. Ma rog, poate ai, dar similare cu cele de a castiga la loto/cazino. Ca sa ai sansa sa inveti ceva trebuie sa poti juca cel mult 1-2% din cont odata. Deci ori bagi $100 undeva unde te lasa sa joci $1, ori stai pe demo pana te convingi ca esti bun si bagi $2000. Dar sa bagi $100 si sa mizezi $25 e o prostie, cu exceptia cazului in care privesti forexul ca pe un cazino si nimc mai mult.

Ai dreptate , tot asa cum are dreptate cel care vede jumatatea plina a paharului umplut 50% .
Ce te faci insa cu cel care vede paharul jumatate gol , pentru aceeasi situatie ?
Ii refuzi pur si simplu dreptul de a avea o opinie diametral opusa ?
Pe ce te bazezi , ai decretat ceva si altii nu au aflat sau s-a emis o lege in acest sens , dar e la " strict secret " ?
Mai usor cu opinia regida , exclusivista , criticabila .
Eu , de exemplu , nu sunt de acord cu nici unul din punctele pe care le-ai exprimat mai sus .
Ai ceva impotriva ?

peter_k
QUOTE (arcond @ Mar 20 2008, 19:36) *
Ai dreptate , tot asa cum are dreptate cel care vede jumatatea plina a paharului umplut 50% .
Ce te faci insa cu cel care vede paharul jumatate gol , pentru aceeasi situatie ?
Ii refuzi pur si simplu dreptul de a avea o opinie diametral opusa ?
Pe ce te bazezi , ai decretat ceva si altii nu au aflat sau s-a emis o lege in acest sens , dar e la " strict secret " ?
Eu , de exemplu , nu sunt de acord cu nici unul din punctele pe care le-ai exprimat mai sus .
Ai ceva impotriva ?

Sper ca nu vorbesti serios.
Optimismul e un lucru bun, as putea zice chiar necesar, dar nicidecum suficient in Forex trading. Money managementul nu s-a inventat azi, iar sa ignori complet principiul de baza al acestuia depaseste deja limitele optimismului. Nicul are perfecta dreptate in ce zice, chiar daca ti se pare o opinie inflexibila. Aspectele mentionate de el fac exact diferenta dintre trading si gambling. Dar... ce sa zic, multa bafta! smile.gif
tr0tt3r
Ce platforme folositi? Am incercat cateva dar nici una nu ma satisface complet. Stie careva ce platforma foloseste Cowabonga pe babypips? Am incercat metatrader, dar nu mi se pare prea usor de folosit. Am folosit platforma de la saxo bank insa exista divergente intre graficul lor si metatrader, mai precis la closing times, difera candlestick-urile. Pe meta am doji (EURUSD daily 17.03) si pe saxo nu e (prea bine conturat).... Sper sa intelegeti ce am scris smile.gif
nicul
QUOTE (arcond @ Mar 20 2008, 13:36) *
Ai ceva impotriva ?

Stii care-i chestia cu opiniile astea? Realitatea in general e rigida, exclusivista, si nicidecum afectata de opiniile noastre. Unii isi pun bibilica la treaba sa se prinda care este realitatea, sau daca nu e posibil, care e cel mai probabil sa fie realitatea, iar altii isi exprima opinia si insista ca opinia respectiva sa fie luata in seama fiindca si ei au dreptul la una. De obicei primii ajung sa valorifice realitatea, sa traga foloase de pe urma ei, iar cei din urma raman cu opinia, pana cand, mai devreme sau mai tarziu, li se acreste.

Deci nu, n-am nimic impotriva opiniei tale, am lucruri mai bune de facut cu timpul meu. Incercam doar sa ofer niste informatii celor interesati de FOREX si care din entuziasm ar putea face greseli care sa-i lase rapid fara bani.

De exemplu, atitudinea lui tottyovi mai sus este perfect valabila, FOREXul poate fi tratat ca o loterie, cu sanse probabil mai mari de castig decat la pariuri sau ruleta (bila nu poate cadea pe 0 sa ia FOREXul tot) si n-am nici o problema cu asta. Dar daca te astepti sa inveti ceva din asta te amagesti. De invatat poti doar din carti de statistica (technical analysis) sau economie (fundamantal analysis). Iar daca veri sa practici FOREX nu poti miza mai mult de 2-3% din cont, altfel nu se mai cheama FOREX ci loterie (care, bineinteles, ai dreptul sa o practici deasemenea).
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.