media pro cumpara ziar

dacuburebista

un zvon pe piata zice ca mediapro vrea sa cumpere un cotidian

grupul de media nu are pina acum un ziar in componenta / avantajele ar fi de ambele parti

stie careva mai multe?
Necronomikon
Din partea mea sa plesneasca in flacari tot trustu' media-prost.

johnny bravo
Ziarul Financiar este cotidian si apartine MPG. Deci...
gica_contra
Așa e, dar dacă mai cumpără altul să-mi spuneți și mie cum îi zice...
Nu de alta dar nu vreau să-l cumpăr din greșeală... death.gif
johnny bravo
Daca asta este criteriul dupa care te ghidezi...
dacuburebista
... ramii la libertatea biggrin.gif
gica_contra
laugh.gif
Ce-aveți mă cu Libertatea?
Libertatea e un ziar mișto...
Vin spre serviciu, parchez mașina, (să zicem că) cumpăr Libertatea, îl citesc complet în timp ce parcurg cei 50 de metri până la intrarea în companie (adică cel mult 1 minut juma) și îl abandonez în coșul de gunoi al portarului de la intrare...
Cool, ha?

johnny bravo
Si? Ai ajuns la scoala sau ti-ai luat masina?
cutler
QUOTE(gica_contra @ Sep 1 2005, 15:02)
laugh.gif 
Ce-aveți mă cu Libertatea?
Libertatea e un ziar mișto...
Vin spre serviciu, parchez mașina, (să zicem că) cumpăr Libertatea, îl citesc complet în timp ce parcurg cei 50 de metri până la intrarea în companie (adică cel mult 1 minut juma) și îl abandonez în coșul de gunoi al portarului de la intrare...
Cool, ha?
*

Ajunge sa citesti titlurile si cursul valutar in 50 de metri.
Nu-l mai arunca , lasa-l la poarta smile.gif peacefingers.gif
dacuburebista

hopaaaa... w00t.gif
johnny bravo
Hopaaa, cica Sarbu cumpara Gandul...
don_dannielo
Iar CTP renunta la emisiunea de la Realitatea.

De ce oare? biggrin.gif
johnny bravo
MONEEEEYYYYYYY!!!
Adventure Pal
EvZ: "CTP face primul pas: vinde "Gandul" la Media Pro.

Cristian Tudor Popescu a spus ca ziarul pe care-l conduce, „Gandul”, cauta investitori pentru ca nu se mai poate mentine singur pe piata, iar Mircea Dinescu, detinatorul a 20 de procente din actiunile cotidianului, a spus ca ziarul si-a gasit deja un finantator in persoana lui Adrian Sarbu.

Cristian Tudor Popescu a explicat ca o investitie masiva este absolut necesara pentru ca publicatia pe care o conduce nu mai poate face fata pietei actuale. "

etc...

http://www.evz.ro/article.php?artid=256914
kill_them_all1000
Astia au datorii la stat dar cumpara ziar. Cum mama dracului functioneaza ANAF-ul lui Bodu daca Media Pro are are datorii la buget (pe site la ministerul de finante mai scrie ca sunt si in executare silita) nu mai inteleg pe cuvantul meu (sau poate sunt eu prea tampit).
cutler
au datorii garla si nu-i intreaba nimeni nimic. Buna relatii mai are Sarbu
H725
Citești și cîștigi...

Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.