Manuale de service si carti tehnice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

zapacit

ms mult man.....imi este de un real folos....cu toate ca franceza la mine este egala cu 0.......mai ghicesc cate ceva....ms mult
rasputin
Am nevoie de un manual tehnic (service) daca are cineva un link sau pdf pt DACIA 1307/1,6 pe injectie/ 5 locuri
Am cautat pe forum (poate mia scapat) dar am gasit doar cu carburator.

byavioleta
cine ma poate ajuta si pe mn cu o carte pt un mercedes sprinter am nevoie de tot ce tine de partea mecanica, inclusiv principalele defectiuni care apar si metode de prevenire sau raparatie. mersi
yada_yada
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un manual de service pt un passat b5.5? ;;) mersi!
dany_ello
CITAT (zircon @ 30th August 2005, 18:11) *
are cineva idee unde as putea gasi o carte thnica pt un vw polo 1999 fabricatie, eventual pe internet. multumesc

edit by i0nutzb:
dacă aveți nevoie de manuale de service sau cărți tehnice postați NUMAI AICI!
atunci când răspundeți unui alt user, folosiți cu încredere QUOTE!
Mulțumesc!

caut manual service pt bmw 320d din 1999.multumesc fain
CRG
daca are cineva nevoie de service manual mazda 6, ete-l aici. Am si workshop manual (ala pentru mecanici), da' are 12 mega si nu ma lasa nenea softpedia sa fac upload...

hai c-a mers. Bafta multa!
galimeinicu
Buna ziua ,m-ar interesa daca detine cineva acest manual sau date despre reglarea sistemului de alimentare la passat .Consuma aproape 20-25 l la 100 km si fumega usor la ralanti.Va multumesc.

Evergreen
daca nu te descurci cu documentatia de aici iti recomand sa mergi la un service ce are reglaj de carburator (daca imi aduc bine aminte, masina ta are motor cu carb dublucorp)
in cazul in care esti din Bucuresti, poti merge la service-ul din Pantelimon, la capat pe dreapta (reprezentanta Dacia) daca o mai fi acolo atelierul ce facea reglaje d-astea
arcasul
salut
am mare nevoie de un manual de service pt un fiat albea din 2007 cu motor 1.4 benzina de 57 kw...stie cineva? eu am gasit unul in poloneza, dar e absolut neinteligibil. mersi mult
miricel

Salut!ma poate ajuta si pe mine cineva cu manualul de reparatii pentru un FIAT SCUDO COMBINATO,1900CM,8+1,an 1997,DIESEL?
andrewxxxx
Salut, am nevoie de un manual de reparatii pentru un OPEL ASTRA CARAVAN 1.9 DTI model 2005 120CP , daca ma poate ajuta cineva...
cattila
Ma poate ajuta cineva cu Manual de utilizare sau Carte tehnica pt. un VW Passat B4 1.6 benzina,an fabricatie 1995 ?
kallatis
Manual pentru Golf 4 din 2002?

Thanx.
IONUT_ONILL
Manual de service pentru FORD MONDEO 1994 1,6L 16V ? Puteti trimite pe ionut_onill@yahoo.com

Multumesc mult. Stima

DOAMNE AJUTA.
halford
Va rog daca se poate manual de Renault Twingo din 2003 1.2 16v ?
cristian_sen
Manualul sevice pentru noul L200 il puteti lua de aici sau de aici. Este un singur rar de 200MB. Singurul incovenient este ca toate optiunile merg numai cu InternetExplorer5 dar are si un viewer rudimentar incorporat.
rodanny
ASta se paote rezovla cred csi de pe un firefox..sau alte browsere..

ACUM PEMINE MA POATE AJHUTA CU UN MANUAL PT UN STIVUITOR MANITOU...nu il gasesc nicaieri..dau si bani...numai sa il gasesc...
multumesc,
danny
tina_c_07
As dori si eu un manual in limba romana pentru Hyundai i.20, ma poate ajuta cineva ? Am achizitionat un asemenea model acum o luna si am primit doar manualul in limba engleza. Ma descurc insa destul de greu cu el.
Va multumesc !
IONUT_ONILL
Va rog mult , un manual pentru un FORD TRANSIT din 1988.

Multumesc.
ahmadi
CITAT (IONUT_ONILL @ 16th November 2009, 19:32) *
Va rog mult , un manual pentru un FORD TRANSIT din 1988.

Multumesc.

daca va intereseaza manualul in limba rusa il pot posta.e pt varianta cu motor 2,5 diesel.altceva nu am.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.