Manuale de service si carti tehnice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

girlfriend

Ms pt manual e super.M-a ajutat enorm de mult.
paladin8800
QUOTE (mushi @ Jun 20 2006, 21:27) *
salutare,
are careva un manual de intretinere sau o carte de service pentru bora (1.9 tdi 2002)? multzam anticipat.
pentru cine intereseaza am un manual de exploatare pentru volkswagen 1999-2004 golf passat polo, o singura problema insa e in format pdf are 4000 de pagini shi e nesimtit de mare 129 M biggrin.gif

Sal
Pe mine ma intereseaza un manual pentru un passat 1,9 TDI de 131CP an 2002
Astept mesaj pe paladin_8800@yahoo.com

adiroman
Are cineva carte tehnica pt dacia supernova?
msniper
doresc carte tehnica in format electronic pt. un Smart forfour diesel 1.5

Multumesc

Cu stima
SEAVIZ
QUOTE (costyn_man @ Nov 9 2005, 10:48) *
spune dece anume ai nevoie si-ti pot trimite eu, manualul intreg este destul de mare si nu il pot baga pe tot pe yahoo.

Ma poti ajuta si pe mine cu un manual de service ptr un ford focus an 2001, motor 1,8 tddi? pleasse...
SEAVIZ
QUOTE (tudormara @ Jul 13 2006, 17:58) *
Daca acevti careva cartea in lb. romana sau engleza pentru Focus 2000-2004, va rog puneti o arhiva aici...Multumesc!! worthy.gif

Ai gasit-o?
da-mi si mie daca ai, spune-mi si mie de unde? pleasse...
Siconi
Pai ajuta-ma si pe mine cu manualul pentru CLIO 1 din '93. As vrea in special instalatia electrica. Mersi.
Email: siconi.digitall.com@gmail.com

danielkira
Sunt nou in zona, incantat de calitatea multor subiecte...
Una peste alta caut un manual pentru vw bora 2004...aveti idee...cu multumirile de rigoare...
stelinmar
am un vw golf 4 diesel tdi din 2001 si nu am carte tehnica in romana.ma poate ajuta cineva?sau macar de unde o pot lua? worthy.gif puteti sa imi trimiteti mail la stelinmar@yahoo.com.multam
makaveli_2peu

un manual pt fiat croma aveti? motorul e modelul 154C3.000 1990-92.multumesc
otonel
As dori si eu un manual de reparatie pt un ford focus 2 din 2001,am vazut ca mai sunt persoane interesata dar nu am vazut inca pe nimeni sa-l aiba
Eu tot ce am gasit pe net esto o carte de reparatii in rusa ,si un program ford tis,si am nevoie de un manual sa fie macar in engleza nu rusa smile.gif
caesarnick
M-ar putea ajuta si pe mine cineva cu un manual de Polo 9n in romana, engleza, franceza sau italiana? Si in spaniola ar fi chiar acceptabil fata de germana.
Multumesc anticipat
Siconi
Eu cred ca ne agitam degeaba sa tot cersim ajutor de la vreun posibil sufletist coleg de forum. De asemenea, mai cred ca acest topic se poate inchide din aceleasi motive. Toti cer si nimeni nu ofera nimic. Sunt sigur ca unii dintre noi chiar detin ceea ce altii cauta si nu gasesc. Dar asta se cheama insensibilitate si lipsa de fairplay sau de colegialitate.
Mai fericiti erau cei din clubul trabantistilor care se ajutau intre ei oriunde se intalneau pe drum, chiar fara sa se cunoasca intre ei. Asta DA omenie.
makaveli_2peu
pai frate daca ai trabant iti trebuie o anumita siguranta ca cineva te va ajuta cand v-a venii momentul!si daca ai trabant chiar vine!!!de mai multe ori:))))!!!
acum pe bune de unde sa aiba saracii oameni atatea manuale?fiecare cere in speranta ca poate se gaseste cineva care are.eu am cerut manual pt fiat croma,si nu cred ca am vazut mai mult de 5 in timisoara de ex.sansele sunt mici sa aiba cineva dar nu strica sa incerc.
lebadake
Site nou de download manuale de reparatie: www.manualedereparatie.info
Un site complex, bine structurat si usor de folosit.
lebadake
Site nou de download manuale de reparatie: www.manualedereparatie.info
Un site complex, bine structurat si usor de folosit.
Siconi
Ei da, uite ajutor. Asa da. Multumim pentru link. Sper sa fie bun pentru toata lumea.

Repet:

Am manual cu instalatia electrica completa pentru VW GOLF 4 an de fabricatie 1999, 2000, 2001.

Daca este cineva interesat, sa imi comunice si se rezolva. Fara un astfel de manual nu am reusit sa instalez o alarma si nici sa repar ceva defectiuni electrice care au cauzat pagube de cate 100 euro in 3 randuri. Acum totul este in regula.
cobra21
Salutare! imi poate cineva sa trimita cartea techica la o masina suzuki ignis (ala care se face in ungaria) sau un link de unde pot downloada mersi mult
g-san
sal

tocmai am cumparat din germania un golf4 tdi

daca se poate as vrea si eu manualul in lb. romana pe adresa de mail gyuszisan@yahoo.com

mersi anticipat

ps. cel afisat mai sus nu-l pot accesa
lebadake
Pana in acest moment site-ul contine 900 de manuale.
powershot
Pt manuale de reparatie auto (vw), nu sti un site, free ?
radudruncea
Vrei manual de utilizare sau manualul de reparatie?Eu am manualul de reparatie care are vreo 100 de mega. Ti-l pot scrie pe un CD.
cipmail2002
As dori si eu o carte service pentru un Seat cordoba din 2002 1,4 mpi 75cp...ma poate ajuta cineva?
mihai85
Am mare nevoie pt un prieten de suflet de 2 manuale: Ford FOCUS si Golf 4. Astept raspuns pe mihaigheorghe1985 - messenger sau mail.

Multumesc anticipat.

gigibalcon
ptr VECTRA B daca ajuta pe cineva!!!!

http://rapidshare.com/files/166424877/Vect...manual.rar.html

can now be downloaded 10 times. It will be deleted after 90 days without download.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.