Manuale de service si carti tehnice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

ecotech

Caut manual tehnic, pentru VW Beetle, model 1963, motor de 1.6 benzina.
topso
Caut manual de service pentru un Seat Cordoba din 2002 motor de 14.mpi...Va rog ajutati-ma

maryuss007
As dori si eu un manual service pentru lada 111 in engleza daca se poate va rog tare mult !!!
ursu_paulus
salutare !!! as avea si eu nevoie de un manual de utilizare pentru vw t4 caravelle din 2002 am in germana dar nu inteleg nimik
pls ajutatima!!!!
multumesc
dc aveti punetimil p mail ( justonepif@yahoo.com )
Geo DJ
Multumesc mult pentru manual. O sa ma ajute foarte mult.
Luna asta trebuie sa-mi vina Golful 4 din Germania smile.gif
aliynutz_84
QUOTE (nr1user @ Apr 15 2008, 16:58) *
as fi recunoscator daca poti sa imi trimiti si mie manualul pt Renault 19: octavian.alexandru@yahoo.com

buna

va rog, cineva sa-mi trimita si mie un manual pt r 19. please, please, please. adresa mea este: crisan_ln@yahoo.com

va multumesc.
gumball3000
Am si eu nevoie de o carte tehnica pt. un Volkswagen Golf Trendline 1.9 TDI
Nu prea am timp sa o caut pe forum in cazul in care a mai fost pusa, asa ca v-as fi recunoscator daca puteti da un link sau ceva care sa ma ajute.

Lizzie23
QUOTE (mushi @ Jun 20 2006, 21:27) *
salutare,
are careva un manual de intretinere sau o carte de service pentru bora (1.9 tdi 2002)? multzam anticipat.
pentru cine intereseaza am un manual de exploatare pentru volkswagen 1999-2004 golf passat polo, o singura problema insa e in format pdf are 4000 de pagini shi e nesimtit de mare 129 M biggrin.gif

hey mushi, eu am un golf 3 si am doar manual in germana asa ca mi-ar fi foarte de folos documentul pe care il ai tu. problema e cum ajung si eu in posesia lui?
haplea82
va rog, daca este posibil,as dori schema electrica la un tractor produs la brasov tip 445!
apmihai

Salutare! Am nevoie de un manual al utilizatorului pt. un opel astra 1.7 cdti (din 2003) in romana sau engleza (il am fizic in franceza si nu ma ajuta prea mult...). Multumiri anticipate! -> apmihai2005@yahoo.com
addy05
nu merge sa atasez.are 80mb si nici nu stiu exact daca e ce iti trebuie smile.gif
ronin33dan
Cine ma poate si pe mine ajuta cu un manual de service ptr o DACIA SUPERNOVA....Va rog mult!! calich.gif wallbash.gif wallbash.gif
theverbalhologram
Daca aveti careva manual pentru Dacia 1310 cu descrierea bordului si instructiuni de utilizare va rog sa mi-l trimiteti si mie pe:
theverbalhologram@yahoo.com
sau pe nicusor_mail@yahoo.com
Multumesc mult. smile.gif
apmihai
QUOTE (addy05 @ Sep 4 2008, 00:11) *
nu merge sa atasez.are 80mb si nici nu stiu exact daca e ce iti trebuie smile.gif

te rog foloseste http://www.cutesendit.com/ acolo poti atasa fisiere de pana la 100 mb. respect!
apmihai
QUOTE (apmihai @ Sep 10 2008, 12:08) *
te rog foloseste http://www.cutesendit.com/ acolo poti atasa fisiere de pana la 100 mb. respect!

dar daca este vorba de cea scrisa de Etzold, n-o trimite, o am. eu doresc manualul cu care vine masina. thk!
DexterJack
Salutare! M-ar interesa si pe mine un manual pentru un Ford Granada 2.3 din 1984.
Multumesc!
Andrei
Are cineva manualul cu tablourile de sigurante pentru Corsa D 2007, dar in formatul nou?

Format nou = varianta in care tabloul de la motor are vreo 60 sigurante.

La mine in manual sunt alte descrieri la sigurante doar cu vreo 30...

Nici pe interiorul capacului nu sunt descrise...
boy_
salutare!m-ar interesa si pe mine un manual cu date tehnice pentru un passat variant 1.9 tdi din 2000.multumesc andrei_benedic@yahoo.com
anyidulike
QUOTE (zozo_cj @ Feb 21 2006, 17:03) *
Salut,

daca stie cineva unde asi putea gasi un manual de service pt. Opel Astra G (2001)?

Am disponibile manuale de service pt. Daewoo (tico, matiz, cielo, nubira, etc.) in
limba romana.

thanx.

Salut
Am si eu nevoie de un manual pentru Matiz. Il ai in format electronic ? Mi-l poti da ?
Siconi
As dori si eu un manual de service pentru Renault Clio MK1 an 1993. Cel mai mult ma intereseaza instalatia electrica. Este cineva aici care are sau imi poate da un link pentru asa ceva? Imi cer mii de scuze, dar nu am avut rabdare sa caut prin tot topicul. Mersi.
janc
salve. as dori si eu o carte tehnica pentru audi a4 2005, imi e indiferent daca e in romana sau engleza. ms anticipat (janc_24@yahoo.ca)
Siconi
Mda, nici eu nu plang daca manualul cerut de mine este in engleza sau franceza, sau italiana. Si nici in germana nu e rau. Numai sa fie! Nu raman dator. Are cineva vreo informatie pentru mine? Please!!!...
calintwf
Cu respect - are cineva un manual pentru Seat Ibiza model 2003-2005?
caut imagini despre bancheta din spate si portbagaj...

kspr
Salutari!
Vreau si eu un manual de service pentru un Ford Fiesta, 1,4, DuraTorq, diesel. Cine are sa-mi trimita si mie un link sau ceva pe adresa de mail ghostly_reptilian@yahoo.com. Va raman profund recunoscator. Multe multumiri!
Siconi
Dau la schimb manualul instalatiei electrice pentru golf 4 anii 1999, 2000, 2001...pentru cel de Clio din 1993.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.