Manuale de service si carti tehnice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

visual_blue_ray

Are cineva un manual de service pentru opel astra 1.8i varianta break? Mentionez ca masina este fabricata in anul 1994. Multumesc anticipat!
valentino_xro
Salut..imi trebuie si mie manualul de service pt Ford Mondeo 2001 tournier 2000 TDDI
valentino_xro@yahoo.com.Ms anticipat

ag-master
Salutare si la multi ani tuturor!
Caut si eu un user's manual pentru Grand Cherokee 2.5 TD. Multumiri anticipate!
BodyAction19
Salut...pentru un FIAT Ritmo 105TC fab. '84...biggrin.gif.....gasesc p undva carte tehnica sau d service....?!....ms mult
detective
AICI gasiti tot felu' de manuale, schematics, documentatii, software, firmwares, scheme electrice, de montaj, etc pt toate chestiile ce va vin in minte inclusiv pt automobile, de la schema electrica al bordului unu VW Golf pana la manuale de utilizare de la brisca lu' bunicu'.

Srry de limbaj dar nu pot exprima in cuvinte imensitatea de chestii ce o gasiti acolo.Dureaza putin pana va obisnuiti cu sistemul de navigatie prin website.
Aporpo cu ajutorul unui pdf de acolo mi-am reparat telefonul, + de acolo am luat un calculator de coduri pt caseetofon la un Fiat.

Happy New Year
sebi_m
un manual pentru volvo s80 2.4 diesel aveti ??? Multumesc anticipat !
leonard_c
QUOTE (leo_2804 @ Sep 26 2006, 17:36) *
caut si eu manual alfa romeo giulleta 1982
are cineva asa ceva?

am,am si carte service motor.alfa romeo giulietta 2.0 tdi.da un semn de viata daca te mai intereseaza.

blfliviu
salut. ma adaug si eu la lista. un manual al Fiat Brava va rog frumos daca aveti sau a-ti vazut pe undeva
mersi
ovidiu_viorel
vw passat dupa 2000
1.9 tdi
as dori daca aveti un manual de instructiuni in privinta masinii (motorului)
va multumesc anticipat
mail : badea_ovidius@yahoo.com
chiar_el

am multe manuale tehnice, in principiu ford, ca sunt posesor de ford biggrin.gif dar mai am si altele ftp://manuale:manualeauto@claudiu.serveftp.net
valentiniacob
tocmai am cumparat un vw polo 2003 si vroiam si ma interesa o carte tehnica .. daca ma poate ajuta cineva adresa mea de mail este " valentiniacob@yahoo.com "
thetraveler
QUOTE (zozo_cj @ Feb 21 2006, 16:03) *
Salut,

daca stie cineva unde asi putea gasi un manual de service pt. Opel Astra G (2001)?

Am disponibile manuale de service pt. Daewoo (tico, matiz, cielo, nubira, etc.) in
limba romana.

thanx.

Salut!
Ma intereseaza un manual de service Daewoo pentru Matiz.
Multumesc frumos!
jia_nu
Ma intereseaza manualul autoturismului SKODA FABIA BERLINA 4+1 USI, daca-l pot gasi la cineva, in limba romana de preferat.
Daca exista cineva care-l are, rog sa mi-l trimita pe eml., la adresa jianulorena@yahoo.com.
[color="#FF0000"][/color]
31raul
eu sunt doar sofer si am observat ca e bine sa fii putin mai mult de atat asa ca daca ma poate ajuta cineva cu o carte tehnica ce vizeaza un golf 4 sdi , 1,9 diesel i-as multumi tare . once again : thanx
djidji_thebest
Dar pt laguna 2 ceva manuale? Da nu ala de instructiuni ca ala il am.
OIL1
QUOTE (mccc @ Oct 18 2007, 18:14) *
Are cineva manualul de KIA Sportage in format PDF?
Ar trebui sa fie la download pe www.kia.ro dar nu am gasit link-ul. mellow.gif

doar in engleza:

http://www.kia.ca/web/pdf/owners/2007_Spor...s_Manual_EN.pdf
serafincean
QUOTE (marius_malaias @ Aug 14 2006, 14:52) *
as dori si eu acest manual. am un vw golf 4 din 2003, sper k se incadreaza. cum putem face sa imi dai manualul dak vrei. o solutie ar fi sa ne conectam la dc++ la o anumita ora.

salutare

serafincean
as dori si eu acest manual. am un vw golf 4 din 2003, sper k se incadreaza. cum putem face sa imi dai manualul dak vrei. o solutie ar fi sa ne conectam la dc++ la o anumita ora.

salutare

serafincean
am un passat variant din 2000, si ma intereseaza manualele tehnice .

B70JRE
Sal la toti ,sunt si eu nou pe aici si caut un manual de service aro 240 d.
cristi7904
As dori si eu tot ce aveti (in format electronic) pentru un Seat Toledo - modeulul nou.
Multumesc
bluewave
salut,
un manual de utilizare audi a3 2001 tdi pot gasi aici?
multumesc,
moro
Daca stii germana poti sa descarci un manual de intretinere si reparatii de aici(format pdf,92 Mb):
http://www.filebox.ro/download.php?key=a52...023&lang=ro
Daca nu stii germana,te uiti la poze si schite.Eu am un manual de A3 1,9 tdi(din 2003),sa vad cum pot sa-l scanez,sau sa-l fotografiez,si sa ti-l trimit(are vreo 200pagini).Tinem legatura.Cel mai probabil ti-l trimit saptamana viitoare(plus un pliant cu cele mai importante chestii din manual).
nim8u55
Salutare
Am nevoie de un manual de utilizare format electronic in limba romana pentru un seat ibiza modelul 2002, ma poate ajuta cineva? worthy.gif
shakeru06
As avea si eu nevoie de un manual pt. un Seat Leon 1.8 T 2003 daca-l are cineva....
Mutumesc si stima!!!!!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.