Manuale de service si carti tehnice
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25

Polonic

Doresc carte tehnica Lancia Delta HF Turbo.
Ofer manual peugeot 405 scris...
gabi_grad
Caut manual service/tehnic Opel Omega B 2.5 mv6 din 1995

orvo
QUOTE(costyn_man @ Nov 21 2005, 15:27) *
inteleg ca ai motor de 1714cmc, o sa incerc sa-ti procur ceva pentru el dar nu reusesc sa trimit nimic pe e-mail, motorul tau, cutia, precum si majoritatea pieselor este identic cu fiat regata.

Merci mult si astept .

Toate cele bune !
DVD
salve!

Am si eu nevoie de un manual ptr un Mercedes Benz 190D..... Multam frumos!
Matty
salut,

are cineva, cumva, din greseala, un manual de sevice si o carte tehnica (adica alea care s-ar presupune ca vin odata cu masina la cumparare) pentru un Ford Focus Tournier Ghia 2002 1.8 TDCI? In Engleza sau Romana pls, ca in Germana am ceva dar ma uit ca mitza in calendar.

Multumesc,

Matei
lombyl
ma intereseaza un manual de reparatie volvo s40 fabricatie 1997. stie cineva de unde il pot procura? Ma intereseaza in mod deosebit schemele electrice si o descriere amanuntita a motorului . Multumesc
Cristist50
Pentru toti posesorii de Hyundai.
Pentru a avea acces la manualele de service ale masinilor voastre accesati site-ul:

www.hmaservice.com

Va faceti un cont si apoi asteptati mailul de confirmare.
Restul e simplu ca 'buna ziua', aveti acces la zeci de articole plus update-uri.
Printre ele am vazut inclusiv filme facute despre: cum sa iti schimbi casetofonul, panourile la usi, schimbarea parbrizului, explicatii ale modului de functionare ABS, EBD, reglare faruri, scheme electrice, coduri de culoare la masini, demontarea si montarea barii fata + spate, capota, inlocuire si localizare senzori si multe altele.

Bafta la navigat.

angler
Stie cineva de unde pot lua o carte tehnica (gen Haynes) de Renault Megane 1,6 RTA din 1999?
laurentiujcu
Salutare
As avea si eu nevoie daca exista cartea tehnica si manualul de service pentru un Fiat Ritmo 75 ie din 1984.
Multam in avans
staneugen

si eu am nevoie de un manual pt Lancia delta hf turbo 1.6
mserafim
Salut.
Am si eu mare nevoie de manualul pentru VW PASSAT din 2003 . Asta care il am eu e in Germana si nu inteleg nimic . Va multumesc...
bogdanopel
QUOTE(zircon @ Aug 30 2005, 18:11) *
are cineva idee unde as putea gasi o carte thnica pt un vw polo 1999 fabricatie, eventual pe internet. multumesc

edit by i0nutzb:
dacă aveți nevoie de manuale de service sau cărți tehnice postați NUMAI AICI!
atunci când răspundeți unui alt user, folosiți cu încredere QUOTE!
Mulțumesc!

am si eu mare nevoie de un manual de reparatii sau carte tehnica pt. Audi 200 Quattro-1990 cu motor 2.2 benzina-10v sau 2.0TD.am deschis capota si n-am inteles nimic din ce e pe acolo.va multumesc bogdanopel@yahoo.com
paul lucian
eu am nevoie de un manual de service sau carte tehnica de nova.carburatie nu injectie
staneugen
[ai o lancie delta hf?
apollo_expert
Am si eu nevoie de un manual pentu masina mea Vw Jetta 2 C Diesel (Model 1991) si daca se poate si pentru un Vw Golf 2 GTD (Model 1987) si pentru un Audio 80 TDI (Model 1991). Ciao. cool.gif
Dobrogeanu
Manuale de service si reparatii in format electronic pentruvw,audi,skoda,seat,mercedes,bmw,volvo,opel,ford,saab,dacia.Contact dobrogeanub@yahoo.com
stefbure
am si eu nevoie de un manual de service pentru Lancia Delta HF Turbo
ma intereseava motorul 831B3000 worthy.gif worthy.gif worthy.gif
staneugen
stefbure am si eu o lancie hf turbo daca vrei sa vb sunt stannnn2000 pe yahoo messenger
zozo_cj
Salut,

daca stie cineva unde asi putea gasi un manual de service pt. Opel Astra G (2001)?

Am disponibile manuale de service pt. Daewoo (tico, matiz, cielo, nubira, etc.) in
limba romana.

thanx.
morpheus78
salut!
ma poate ajuta cineva cu un manual pt vw polo 2004 , in romana sau macar engleza?
sau un site....
multumesc!
alin_man
QUOTE(costyn_man @ Nov 9 2005, 10:48) *
spune dece anume ai nevoie si-ti pot trimite eu, manualul intreg este destul de mare si nu il pot baga pe tot pe yahoo.

Am vazut mai demult ca ai manuale pt ford. Am si eu mare nevoie de manual service pentru Ford Sierra berlina motor 1.8 cvh. my e-maill nborisalin@yahoo.com
alin_man
help! probleme cu consumul. am un ford sierra berlina din 1993 1.8 cvh. consuma 23% la un condus normal pana in 3000 de ture. am facut un test si am mers in turatii mari de 5500 ture si a avut un consum de 10,7 % urban. motura nu merge inecat si nu vad nici o explicatie logica la asta. va rog sa ma ajutati si sa va dati si voi cu parerea la asta.
alin_man
Salutare! Am nevoie de un manual service pentru un ford sierra din 1993 motor 1.8 cvh. Am probleme cu consumul si se intampla niste chestii ciudate.
mc_cip
QUOTE(zircon @ Aug 30 2005, 18:11) *
are cineva idee unde as putea gasi o carte thnica pt un vw polo 1999 fabricatie, eventual pe internet. multumesc

edit by i0nutzb:
dacă aveți nevoie de manuale de service sau cărți tehnice postați NUMAI AICI!
atunci când răspundeți unui alt user, folosiți cu încredere QUOTE!
Mulțumesc!

am nevoie de un manual pentru ford siera 1985, benzina 1600, te rog daca poti sa mi-l trimiti, cipi_mc2005@yahoo.com
florinu
Am mare nevoie de manual la Dacia 1300.
Ma poate ajuta cineva?
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.