QUOTE (crimson675 @ Mar 23 2008, 22:23)

Cred ca o sa plecam pe 23 iunie, 1-2 am. Cred ca vom renunta la Elsa Haus ... mi se pare cam scump, chiar si in perioada asta: 48 euro dubla si 75 euro ap. cu 4 camere, mic dejun inclus si bagat pe gat. Am gasit cateva pensiuni mult mai ieftine si conditii cam aceleasi, cum ar fi Pension Elia, Apartments Dimitra, ce-i drept un pic mai departe de plaja. Inca mai astept cateva mail-uri cu ceva preturi si dupa ce voi avea toate datele ma voi hotari. Suntem 4 adulti si una bucata copil de 2,5 ani, asa ca cel mai nimerit ar fi un apartament cu 2 camere, 4 paturi. Tin foarte mult la locul de joaca pentru copii, la gratarul + chicineta in aer liber (ceea ce Elsa nu prea are, daca nu ma insel). Nu ma intereseaza distanta de plaja si nici locatia. Oricum, am de gand sa strabat insula in lung si in lat, sa vizitez toate plajele.
Sincer, mi-ar placea tare mult sa intalnesc ceva romani de calitate pe acolo, care au mai fost, sa ne combinam la o croaziera sau sa ma sfatuiasca pe unde si ce e de vazut.
salutare 
eui iti recomadn cu toata inima Dimitra
am fost anul trecut si am rezervat si anul asta ( de 1 mai )
daca se cheama reclama, atunci le - o fac Gratis, merita .
Oameni exceptionali ( nu ca ar avea vreo legatura cu faptul ca Pavlos e motociclist ca si mine
)
curte, gratar ( si pentru cine e comod supermarketul este la 150 m )
QUOTE (comisarul @ Mar 22 2008, 00:03)

20.06 e vineri, cativa dintre noi lucreaza atunci si nu putem pleca in dimineata aia. Ora plecarii va fi in functie de traseul pe care-l vom alege, inca nu ne-am decis asupra lui; daca mergem pe varianta Sofia, undeva in jurul orei 01:00 (sambata 21.06) vom fi in Giurgiu, daca o luam pe Stara Zagora, vom pleca in aceiasi dimineata, dar mai inspre zi, probabil in jurul orei 05:00 vom ajunge-n Giurgiu. Noi vom fi cu o Octavia, un Clio si poate si un Astra Classic.
Am sa revin cu mai multe detalii cand ne vom decide asupra mai multor aspecte legate de asta

fara suparare, dar nu inteleg ce treaba are TASOS cu Sofia
Drumul pentu tasos nu trece prin sofia.Granita se trece pe la Ormeni si se merge pe Stara zagora, gabrovo.
Uitati de prostiile cu sofia - drumul prin sofia este pentru " salonic-"oisiti si "katerino-manelaro" uisti
respect