meniu in DHTML si iframe

digitalsin

Are careva idee de-un meniu, la fel de customizabil ca si CoolMenu 3/4 in care sa dau click pe link-ul respectiv si sa-mi incarce intr-un iframe ? Ma refer la cel cu submeniuri, etc .. am incercat cu varianta a 3a si nu cred ca merge, si cu altul facut de-un roman, nu mai stiu exact care (era o discutie p-aici de "cutia" si prezentarea lui).Sper ca m-am facut inteles, cu invalmaseala aia de mai sus .. va multumesc anticipat :).
i0nutzb
in head-ul paginii principale bagi: <base target="nume iframe">

setezi iframe ceva de genul <iframe name="nume" src=""></iframe>

si cam toate linkurile care le ai in pagina o sa se deschida in iframe... daca vrei sa nu se deschida toare in in iframe, la link-ul care vrei sa se deschida in pagina principala bagi ceva de genul <a href="" target ="_self">
numa bine!

digitalsin
Iti multumesc pentru idee Ionutz, mi-am rezolvat treaba.
Sincer sa fiu, inca n-am incercat, ca meniurile pe care vroiam sa le folosesc nu-mi mai convin, din cauza pozitionarii idioate ce strica totul, mai ales atunci cand redimensionezi browserul.Insa sunt sigur ca metoda ta e ok, am s-o folosesc cand voi avea nevoie.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.