Lectii Php !

necromanc

IMI spune si mie cineva daca gasesc asa ceva pe internet dar sa fie in limba romana ..

MUltumesc!
PET
mai...si eu vreau sa invatz. Vreau pas-cu-pas.

necromanc
Scuze ca am scris cu un singur "i" smile.gif uite si PET vrea se poate sa ne spune-ti ceva ? Pe romaneste asa usurel sa incepem sa invatzam daca tot vine scoala smile.gif
TipiTop
http://www.rophp.net/
dragosul
ia manualul de la php.net daca stii ceva c nu ai nici un fel de prbl
PET
pe mine nu ma intere (inca) articole cum sa fac io-stiu-ce sistem de admin. Eu vreau sa stiu cum fac si eu o pagina banala cu text...o imagine si gata. Asta e inceputul.
dragosul
bine mai timisorene hai in arad sa iti arat tongue.gif

pstdgt
o pagina banala cu un text si o imagine se face in HTML pur nu ai nevoie de PHP biggrin.gif:D:D:D

bine, daca vrei neaparat poti sa iei codul ala si sa-l pui intr-un echo smile.gif

[PHP]
echo"teeeeext
[/PHP]

PS. luati-va fratilor carti de PHP daca vreti neaparat in Romana si de la ZERO
ezekio
Dc vreti sa invatati programare web nu prea aveti ce cauta fara cunostinte medii ale lb. lui Shakespeare ohmy.gifK:
necromanc

Ghinion mare mare smile.gif trbuie sa dau o gramada de banii pe carti de php ..si in + nici nu imi place sa citesc carti smile.gif in fine pana la urma cred ca o sa imi iau una mai subtirica asa cu cunostiinte de baza!
ezekio
Originally posted by necromanc
Ghinion mare mare smile.gif trbuie sa dau o gramada de banii pe carti de php ..si in + nici nu imi place sa citesc carti smile.gif in fine pana la urma cred ca o sa imi iau una mai subtirica asa cu cunostiinte de baza!

Adik ai timp sa pierzi vremea pe net sa joci rama bash.gif si n-ai timp sa d/l de pe net niste e-books de php ?

Lets get real...
pstdgt
ce vrei ma.. daca omului nu-i place sa read carti (ce metoda varzoasa de a evita o cacofonie, nu?), asta e .. o fi din aia care citesc doar la TV si carti doar la 66 devil.gif
necromanc
Ce sa fac asta e smile.gif ma joc joace la softnews si imi manc nervi cand gresesc smile.gif apropo am dat un picior in monitor ( Pt ca joc cu picioarele pe masa) de mi-am crapat rama smile.gif dar nu imi place sa citesc ..si daca nu e cineva sa imi arate ce sa fac smile.gif stau si ma joc macar acolo sa fiu primu la joace smile.gif
PET
echo...hmmm.....ca si in AUTOEXE.BAT smile.gif smile.gif
dragosul
bine ca recunosti mai necromanc ...
oliver
Cineva iti spunea in acest forum, si pe buna dreptate, nu ai nevoie de php pentru o pagina banala. Pentru asta ti-ar fi suficient html, dar daca totusi te intereseaza in mod deosebit php - cei de la Macromedia cu software-ul Dreamweaver MX iti pun la dispozitie diferite scripturi ce fac treaba pentru tine.
Incearca!

Succes!
necromanc
Am incercat dar nu e la fel ca in php ... smile.gif depinde si extensiile ..etc la ora asta ..ma plictisesc ..
Shobolanu
sa fim seriosi , oameni ca astia nu or sa ajunga niciodata programatori , probabil ca ar apela la hipnoza ca sa la intre php-ul sau altceva in cap , :degetele: nicidecum la un tutorial de pe net sau o carte de php care nu e mai mult de 400000 (teora) .
Personal am invatat php dupa manualul oficial in limba engleza ...
So...continuati sa jucati rama ca o faceti bine (cred)!!!
dragosul
long live albanezii smile.gif) manualul de la php.net e foarte bine facut si eu tot dupa ala am lucrat smile.gif
ecstrim
necromanc, live long and prosper smile.gif
bine ca ai inceput threadu` asta, ca de cand caut io un manual de php
Shobolanu
BTW-Romanii se tot kk pe ei de ceva vreme sa scoata un manual php tradus in romana ...e in format html si se gaseste pt download...dar nu merita ...dar incercati , fiecare cu gusturile lui !
P.S. - cred ca e pe la rophp
Shobolanu
da ...check it out smile.gif)
Citez(adica am dat paste de pe site )
" Manual PHP arhivat
Ediția românească a manualului PHP, în format tar.bz2. Utilizatorii de Windows pot folosi WinRAR pentru a despacheta acest tip de arhive. Manualul este tradus parțial.

http://www.rophp.net/download/phpman.tar.bz2 "
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.