CITAT (Sean_John @ 8th July 2009, 23:35)

M-am intors de 3 zile din Turcia iar resortul ales, Susesi, e de departe cel mai bun dintre toate la care am fost, si-am fost

Ia spune tooot! Am auzit ca e beton...
Da' yo zic sa incepi cu nrde pers si pret... 
CITAT (chrismo @ 9th July 2009, 23:10)

Asa este. Anul asta cei care au venit de la Rixos au fost nemultumiti raportat la ce au platit. Si eu am rezervari la sfarsitul lui septembrie la Rixos si am corespondat si cu cei care au postat impresii pe 2 site-uri de review-uri. Ce mi-au spus nu m-a prea incurajat. De exemplu, anii trecuti aveai in minibar si ciocolata Toblerone, alune, 3 feluri de sucuri. Acum ai doar bere, un fel de suc si apa. Iar in ceea ce priveste bauturile straine, unii au spus ca nu au vazut, altii ca erau dar trebuia sa ceri in mod special sa-ti prepare cocktail-ul cu un brand strain, altfel ti le prepara cu marci autohtone, iar altii mi-au spus ca le-au platit. Altii mi-au scris ca varietatea mancarii lasa de dorit. Ca sa-ti faci o idee, pana anul asta, Rixos se situa pe locul 5 din 60 de hoteluri din Belek pe cel mai cunoscut site de review-uri, iar acum se afla pe locul 15. Poate unii m-ar condamna ca merg la tzarc, dar eu muncesc 1 an ca sa-mi pot permite sa fac un concediu "de lux" anual, cand vreau doar sa fiu servita exemplar. Daca vreau inaltare sufleteasca si cultualizare, merg in vest. O idee ar mai fi Gloria Serenity, un hotel mai putin vizitat de romani, dar despre care am citit lucruri frumoase . Despre Calista mi-au scris 2 persoane care fusesera anul asta la ambele hoteluri si au spus ca este peste Rixos (oricum, mi s-a parut ciudat ca 2 persoane cu nume de utilizator diferit sa combine cam in aceeasi perioada cele 2 hoteluri, dar nu e imposibil).
Benji, nu prea cred ca ai sa gasesti last minute pe Rixos Premium, dar nu e chiar imposibil.
Zi-ne si noua care-i site-ul cu review-uri.Please...!