Antalya
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42

bleumarin

CITAT (leonmaximilian @ 15th July 2009, 11:08) *
Nu ma pot lungi prea mult cu perioada caci incepe baiatul scoala. Noi sintem din Pitesti dar de agentia Patriot nu am habar aici. Mergem ori prin Cristian Tour sau Carpati Travel. Mai asteptam ceva oferte de la amandoua. Oricum multumesc pt sfat.

buna daca vrei o oferta si din kusadasi (ozdere mai precis), noi am fost la paloma club sultan si ne-a placut foarte mult (conditie sa nu faca baiatul 13 ani pana plecati=gratuit).De atunci caut ceva mai in sud pt. la anul cand copilul face 14 ani(vreau gratuit) si nu am gasit cu asa peisaj si multa vegetatie, tot compar si nu sunt multumita. Noi am fost cu suzana travel ce da voucere de tui.
Paperotzi
CITAT (leonmaximilian @ 15th July 2009, 09:59) *
Vreau cu avionul caci vin din Europa dupa un drum de 3000 de km si cred ca este destul, avand in vedere ca sotia nu prea conduce. Vad ca multa lume spune sa eviti Kusadasy. Mai bine antalya, Belek, Side sau Bodrum. Am gasit ceva oferte, le pun mai jos si poate dati cu parerea (ma repet, este prima data cand mergem in Turcia si nu vreau sa vin dezamagit):

1. SIDE:

HOTEL KAYA SIDE
HOTEL AMELIA BEACH RESORT & SPA
DIONYSOS SPORT & SPA RESORT
HORUS PARADISE LUXURY RESORT

2. LARA KUNDU :

MIRACLE RESORT
LARA BEACH
KERVANSARAY

3. KEMER :

AKKA HOTELS ALINDA
OTIUM ART CLUB
TURKIZ
LIMAK LIMRA

Astept parerea tuturor, daca au fost si daca se merita. Vreau sa platesc baiatului care are 12 ani impliniti doar avionul si taxa aeroport + taxa statiune. Functie de cat cheltuim la Praga, Munchen, Passau si Viena ne orientam.
Oricum multumesc tuturor care mi-au transmis mesaje pt amabilitate si CONCEDII CAT MAI PLACUTE.

Din lista ta as alege KERVANSARAY. Cel din Lara, nu cel din Kundu.

ela79
CITAT (Paperotzi @ 15th July 2009, 17:06) *
Din lista ta as alege KERVANSARAY. Cel din Lara, nu cel din Kundu.

de ce Kervansaray si nu Miracle Resort?
Paperotzi
CITAT (ela79 @ 15th July 2009, 17:17) *
de ce Kervansaray si nu Miracle Resort?

Nu as recomanda un hotel la care nu am stat...
Evident, e important de stiut si ce prioritati are solicitantul.

La Kervansaray am stat in iunie. Hotelul e vecin cu Miracle si niste romani cazati acolo nu s-au aratat prea multumiti de ce au gasit.

Evident, si la Kervansaray sint lucruri care te pot nemultumi. De exemplu lipsa aerului conditionat pe holurile de la etaj. Sau animatia relativ slabuta. Dar ofera un raport pret/calitate mai mult decit corect.
meghidoo
parerea mea e ca oriunde e frumos in turcia, am vorbit cu o gramada de cunoscuti si absolut toti au fost foarte incantati de turcia, acum depinde si de figurile pe care le ai si mai ales depinde si de cati bani platesti, eu abia astept sa plec pe 6 octombrie
Imperator
CITAT (Daniel332007 @ 12th July 2009, 10:00) *
Buna. Am scris un email catre Villa Amonte si am primit azi un raspuns. Eu am intrebat de pretul la cazare pentru luna septembrie cand am fi vrut sa mergem 2 adulti ... Atentie! Pretul pe camera (numai cu micul dejun inlcus) este de 70 Euro (!) pe noapte + 10 euro in plus pe zi daca vrei demipensune + taxa de transfer de la aeroport de 60 (!) euro... Deci la un calcul sumar iese la 1180 Euro + 30 Euro taxele de viza fara avion ! FFoarte scuump tinand cont ca au totusi numai 3 stele numai demipensiune, fara piscina fara achipa de animatie...
La banii aia gasesc cu tot cu avion si cu toate taxele incluse la un hotel adevarat de 5 stele de lux si cu ultra all inclusive ... Un hotel adevarat vreau sa spun si nu "Le chateau du Prestige" care e o prostie de hotel (fara suparare....). Noi am fost in data de 16-23 iunie la hotel Venezia Palace de Luxe Resort din Lara-Kundu si am platit cu absolut toate taxele 1100euro ptr. 2 persoane, si am avut o gradina suuuuper hotelul se intinde pe o suprafata de 100.000 m2 (!) si piscina principala avea 3.500m2 si aveam ultra all inclusive si o echipa de animatie suuper...
Bine veti zice, dar nu ai intimitatea de la Villa Monte... E adevarat insa mergand cu cap in Turcia, in nici un caz in lunile iulie-august cand pe langa caldura insuportabila , hotelurile-s super pline si deci stai la rand la orice aproape. In perioada in care am fost noi iunie, se putea merge sau, lejer in mai cand preturile erau si mai mici... hotelul in iunie nu era aglomerat si te puteai bucura de toate fara sa stai la rand...
Cat despre romani erau, si ce? Ne-am imprietenit si noi cu cateva familii ce aveau copii mai mici ne mai jucam cu copiii cand aveam chef... au fost super ok... Si rusii au fost super chiar am jucat boccia cu niste rusi... Repet: daca nu e inghesuiala atunci toata lumea se simte bine si deci si tu te simti la fel...
Concluzia... De ce sa dau muult mai mult ptr. Villa Monte de 3 stele fara transport si cu demipensiune doar? (la pretul care il dau pe 7 nopi la Villa Monte gasesc la orice hotel Delphin in aceasi perioada si in plus am transportul asigurat si All Inclusive) Totul e sa stii sa cauti... De ex. la noi in Tg. Murea era o agentie de turism care in aceasi perioada la hotel Venezia Palace avea pretul de 828 (!) Euro/pers, ori noi am plecat cu 440 Euro + taxe... Si am platit atat ptr. ca am insistat sa plecam din Cluj si nu Bucuresti, ca din Buc. era numai 380 Eu. biletul/pers. + taxe... Si colac peste pupaza am mai si primit bonus o excursie turul orasului Antalya cu pranzul inclus (ce valoara 59Eu/pers.). Deci ?

Ba e foarte posibil. CEL MAI BUN hotel din zona este Mardan Palace categoric, daca treci macar pe langa el prin Lara - Kundu o sa intelegi de ce...
Cunoscatorii spun ca Susesi de Luxe e cel mai bun ptr. cei care nu ai miile de euro sa ii dea pe Mardan Palace... Rixos Premium a fost pana de curand printre cele mai bune dar e in scadere mare (vezi un review pe pag. 50 parca de la un turist). Delphinurile is bune toate dar te sfatuiesc sa nu mergi la Delpinurile din Kemer intrucat plaja e tare rea... numai bolovani...
Royal Dragon e super hotelul dar si de acolo au venit romani nemultumiti...
Titanic si Concorde sunt bune iara cu numeroase recomandari...
IC Green Palace e super si ce e mai important ca nu e scuump...
Venezia Palace (daca stii sa cauti un pret bun la el) ofera momentan unul dintre cele mai bun raport pret/calitate.
Evitati hoteluri de genul: White Lilyum; Le cateau du prestige, Elizabeth Queen si inca cateva care nu imi vin acum in minte...

De ce sa stai in ceva gen Villa Monte si nu in vreun ol inclusiv - poate pentru ca vrei sa te simti bine, sa stai intr-o locatie autentica si sa nu fi unul din turma care se duce in vacanta cu obiectivul nedeclarat sa isi umfle matzul cat n-a mancat un an intreg in Romania si sa se dea smecher cate cocktailuri moca a baut de la fraierii de turci. Aia cu stelele e pur statistic si pentru ca sa te dai mare in parcarea blocului - stiu zeci de pensiuni mult mai faine si mai interesante de stat decat intr-un Ultra Super Platinum Spart in Figuri All Inclusive (USPSiFAI) de 6 stele si jumatate (ca 7 e la Burj-al-Arab si pe ala nu poate sa-l taie nimeni)... poate d-aia.
Jidanu
CITAT (leonmaximilian @ 15th July 2009, 09:59) *
Vreau cu avionul caci vin din Europa dupa un drum de 3000 de km si cred ca este destul, avand in vedere ca sotia nu prea conduce. Vad ca multa lume spune sa eviti Kusadasy. Mai bine antalya, Belek, Side sau Bodrum. Am gasit ceva oferte, le pun mai jos si poate dati cu parerea (ma repet, este prima data cand mergem in Turcia si nu vreau sa vin dezamagit):

1. SIDE:

HOTEL KAYA SIDE
HOTEL AMELIA BEACH RESORT & SPA
DIONYSOS SPORT & SPA RESORT
HORUS PARADISE LUXURY RESORT

2. LARA KUNDU :

MIRACLE RESORT
LARA BEACH
KERVANSARAY

3. KEMER :

AKKA HOTELS ALINDA
OTIUM ART CLUB
TURKIZ
LIMAK LIMRA

Astept parerea tuturor, daca au fost si daca se merita. Vreau sa platesc baiatului care are 12 ani impliniti doar avionul si taxa aeroport + taxa statiune. Functie de cat cheltuim la Praga, Munchen, Passau si Viena ne orientam.
Oricum multumesc tuturor care mi-au transmis mesaje pt amabilitate si CONCEDII CAT MAI PLACUTE.

La hotel Amelia beach resort ,7 nopti,in jur de 800E.Mai faci un efort si mergeti tot cu masina ca sa va ajunga suma propusa pt acest sejur.Drum bun si C.O placut

meghidoo
CITAT (Imperator @ 16th July 2009, 00:45) *
De ce sa stai in ceva gen Villa Monte si nu in vreun ol inclusiv - poate pentru ca vrei sa te simti bine, sa stai intr-o locatie autentica si sa nu fi unul din turma care se duce in vacanta cu obiectivul nedeclarat sa isi umfle matzul cat n-a mancat un an intreg in Romania si sa se dea smecher cate cocktailuri moca a baut de la fraierii de turci. Aia cu stelele e pur statistic si pentru ca sa te dai mare in parcarea blocului - stiu zeci de pensiuni mult mai faine si mai interesante de stat decat intr-un Ultra Super Platinum Spart in Figuri All Inclusive (USPSiFAI) de 6 stele si jumatate (ca 7 e la Burj-al-Arab si pe ala nu poate sa-l taie nimeni)... poate d-aia.

Da si tu niste exemple daca tot sti.
leonmaximilian
Gata ne-am cam hotarit. Cred ca ramane HOTEL AMELIA BEACH RESORT & SPA, cu avion, 5* AI, taxe aeroport, 1660 euro. Rewievuri f.bune despre el, poze excelente (aici orice este posibil), lume multa incantata.
Cineve ...ceva ...mai de rau???
Sper ca facem alegerea buna, v-am spus este prima data in Turcia si nu vrem sa venim dezamagiti. Vineri platim excursia.
Multumesc oricum celor care mi-au scris.
VACANTA PLACUTA TUTUROR.
meghidoo

CITAT (leonmaximilian @ 16th July 2009, 15:23) *
Gata ne-am cam hotarit. Cred ca ramane HOTEL AMELIA BEACH RESORT & SPA, cu avion, 5* AI, taxe aeroport, 1660 euro. Rewievuri f.bune despre el, poze excelente (aici orice este posibil), lume multa incantata.
Cineve ...ceva ...mai de rau???
Sper ca facem alegerea buna, v-am spus este prima data in Turcia si nu vrem sa venim dezamagiti. Vineri platim excursia.
Multumesc oricum celor care mi-au scris.
VACANTA PLACUTA TUTUROR.

prin ce agntie iti iei?
leonmaximilian
Activ Travel Pitesti. Stii ceva, undeva mai ieftin? Cred ca din Bucuresti este putin mai ieftin (1595 E) dar cu benzina pana acolo.... tot acolo ajung.
Imperator
CITAT (meghidoo @ 16th July 2009, 08:24) *
Da si tu niste exemple daca tot sti.

De exemplu Del Monte sau mai uite-te la emisiunea lui Razvan Marc de pe TVR2...
Daniel332007
CITAT (bugutz @ 13th July 2009, 16:09) *
a fost cineva la hotel saphir resort&spa din alanya?.......daca este cineva poate ma ajuta si pe mine cu ceva informatii....hotelul este nou si nu prea sunt info despre el....multumesc anticipat

Am un prieten bun patron de casa de schimb valutar din Tg. Mures ce a fost acolo si s-a simtit super, a zis ca s-a intors inapoi si dupa catreva zile a mers iara la hotel asa de mult i-a placut...

CITAT (meghidoo @ 14th July 2009, 17:02) *
Salut, eu de 1 luna si ceva caut intr-una pe forumuri romanesti si straine si am ajuns la o concluzie dupa ce am schimbat 3 hoteluri din kusadasi smile.gif) si 1 in antalya, azi m-am hotarat la wow topkapi palace o sa plec pe 6 octombrie, hotelul este renovat in 2009 au ultra all inclusive si plec prin agentia patriot cu masina personala. ma costa 660 de euro cazarea 6 nopti 2 persoane + benzina si vizele.

Noi am fost la hotel Venezia Palace e un hotel suuper si e situat in apropierea lui Topkapi... Langa Topkapi e Kremlin Palace eu am fost in vizita la amandoua... Ce mi-a placut ca ambele au cate o masina de epoca expusa... Insa... eu am fost intre 16-23 iunie 2009 la Venezia si hotelul era lejer, adica nu era plin, insa la cele doua hoteluri Kremlin si Topkapi era musuroi... si ghici de cine? Rusi 99,99% smile.gif Erau cata frunza si iarba peste tot si erau cozi peste tot (unde era gratis)... Probabil ca in 6 oct. nu o sa mai fie asa plin hotelul.
Per asamblu am auzit pareri foarte bune despre hotel. Tin minte ca la capatul plajei inspre Mardan Palace (ca ala e hotelul ce urmeaza...) era o cabanutza unde se faceau cursuri de diving...

CITAT (Imperator @ 16th July 2009, 00:45) *

Ai dreptate smile.gif Mai putin treaba datu' smecher... In rest mi-am "umflat matzul' de numa... Si intradevar conteaza locatia "autentica"... Adica anul trecut am fost la hotel Golden View (actualul Ambiente Palace) din Corfu, Grecia si am o amintire mai placuta de acolo ptr. faptul ca desi era numai 4 stele era o "locatie autentica" era un peisaj si o locatie de basm...
meghidoo
CITAT (Imperator @ 17th July 2009, 09:24) *
De exemplu Del Monte sau mai uite-te la emisiunea lui Razvan Marc de pe TVR2...

Nu am gasit nimic despre del monte pe google
yagmur
Meghidoo - Pentru cineva cu suflet tanar merita vazute si casutele in copac (treehouses) de langa Olympos. Poate are cineva nostalgia de a dormi intr-o casuta in copac wink.gif . Sau pensiunile din zona Kas-Kalkan. Dar per total intradevar iesi mai scump decat la AI dar eu zic ca nu se pot compara vacantele. Doi prieteni buni anul trecut s-au urcat in masina si au ajuns pana in zona Kas-Kalkan desi initial ziceau sa merg pana la Kusadasi. Au stat pe unde au gasit, au ramas 3 zile la Efes ca le-a placut pensiunea, au interactionat cu turcii si au zis ca a fost cea mai frumoasa vacanta care au avut-o. Acum depinde ce iti doresti. Am fost si la AI (motivata de copil mic, dar mi-a placut tare mult) dar sper sa merg si in zone mai putin turistice (daca imi si permit).
Vacanta placuta!
meghidoo
CITAT (yagmur @ 17th July 2009, 10:43) *
Meghidoo - Pentru cineva cu suflet tanar merita vazute si casutele in copac (treehouses) de langa Olympos. Poate are cineva nostalgia de a dormi intr-o casuta in copac wink.gif . Sau pensiunile din zona Kas-Kalkan. Dar per total intradevar iesi mai scump decat la AI dar eu zic ca nu se pot compara vacantele. Doi prieteni buni anul trecut s-au urcat in masina si au ajuns pana in zona Kas-Kalkan desi initial ziceau sa merg pana la Kusadasi. Au stat pe unde au gasit, au ramas 3 zile la Efes ca le-a placut pensiunea, au interactionat cu turcii si au zis ca a fost cea mai frumoasa vacanta care au avut-o. Acum depinde ce iti doresti. Am fost si la AI (motivata de copil mic, dar mi-a placut tare mult) dar sper sa merg si in zone mai putin turistice (daca imi si permit).
Vacanta placuta!

Eu plec in octombrie in antalya(luna de miere), prietena a fost cu all inclusivu, dupa mine imi convenea mic dejun si restul plimbat, dar trebuie sa-i fac si ei poftele smile.gif, e prima data cand ies din tara si pt inceput io zic ca e bine , o sa pierd 2 zile de all incl. ca vreau sa viitez pamukle si inca ce gasesc, astept ideii, multumesc de sfat.
Jidanu
CITAT (meghidoo @ 18th July 2009, 07:00) *
Eu plec in octombrie in antalya(luna de miere), prietena a fost cu all inclusivu, dupa mine imi convenea mic dejun si restul plimbat, dar trebuie sa-i fac si ei poftele smile.gif, e prima data cand ies din tara si pt inceput io zic ca e bine , o sa pierd 2 zile de all incl. ca vreau sa viitez pamukle si inca ce gasesc, astept ideii, multumesc de sfat.

Daca este luna de miere,stai in tarc si bucurate de ea.Casa de piatra
meghidoo
CITAT (Jidanu @ 18th July 2009, 07:16) *

pai ma pot bucura de luna de miere si daca ma duc sa vizitez 2 zile ceva din imprejurimi tongue.gif
giovi_buru
CITAT (meghidoo @ 18th July 2009, 07:00) *

asa este la inceput trebuie rasfatate, iar luna de miere trebuie respectata...caci dupa luna de miere vine ailalta.... biggrin.gif Trebuie sa ne simtim bine....vacanta placuta smile.gif thumbsup.gif
biary
Buna,
Plecam si noi in 4 septembrie in Antalya si avem o intrebare , poate ne puteti lamuri....
Avem o fetita de 1 an si 7luni si ne gandeam sa ducem caruciorul sport cu noi , credem ca ne-ar fi mai usor cu el , ar putea dormi in el seara si noi profitam sa mai stam pe plaja sau la restaurant.
Ce ziceti?? Nu stiu cum ar fi cu transportul cu avionul , sper sa ne lase ... Exista posibilitatea sa inchiriem carucior de la hotel ??? (Pegasos World)
Va multumim pentru informatii smile.gif
meghidoo
CITAT (Jidanu @ 18th July 2009, 07:16) *

multumesc biggrin.gif
yagmur
CITAT (biary @ 21st July 2009, 10:44) *
Buna,
Plecam si noi in 4 septembrie in Antalya si avem o intrebare , poate ne puteti lamuri....
Avem o fetita de 1 an si 7luni si ne gandeam sa ducem caruciorul sport cu noi , credem ca ne-ar fi mai usor cu el , ar putea dormi in el seara si noi profitam sa mai stam pe plaja sau la restaurant.
Ce ziceti?? Nu stiu cum ar fi cu transportul cu avionul , sper sa ne lase ... Exista posibilitatea sa inchiriem carucior de la hotel ??? (Pegasos World)
Va multumim pentru informatii smile.gif

Servus,
Eu zic ca este indicat sa luati caruciorul cu voi. Anul trecut baietelul meu avea 1 an si 8 luni si ne-a prins tare bine sa avem caruciorul. Poti merge cu el pana la scara avionului unde il iau ei si il pun in cala. O sa-l recuperati la banda de bagaje (pe Tarom chiar la scara avionului ne-au asteptat cu el - cursa interna). Cel mai bine ne-a prins cand am stat in Antalya in aeroport 8 ore ptr ca s-a defectat mijlocul de transport. De asemenea, am fost pe boat trip si a reusit sa adoarma in el (dupa ceva crize, dar macar a dormit apoi 2 ore). Nu stiu daca se inchiriaza la hotel, dar sfatul meu este ca e bine sa-l aveti pana ajungeti acolo. Si pe plaja mergeam cu el... si era bine ca puteam sa caram totul in el....

Meghidoo
, casa de piatra (daca stiam ca e luna de miere nu te "trimiteam" la treehouses rolleyes.gif )
Daniel332007
Nu a fost nimeni dintre voi la hotel Pegasos World in Turcia? Era sa merg anul acesta acolo gasisem o oferta bunicica in luna iunie dar pe urma am gasit o oferta beton la alt hotel si nu am regretat... Eram curios cum e la Pegasos World...
biary
CITAT (Daniel332007 @ 21st July 2009, 18:55) *
Nu a fost nimeni dintre voi la hotel Pegasos World in Turcia? Era sa merg anul acesta acolo gasisem o oferta bunicica in luna iunie dar pe urma am gasit o oferta beton la alt hotel si nu am regretat... Eram curios cum e la Pegasos World...

O sa mergem noi in septembrie si la intoarcere va dam un review a sejurului... sper sa fie unul pozitiv. Noi suntem din Tg-Mures si plecam din Cluj cu avionul. Pentur prima data zburam , as minti daca as spune ca nu am emotii.

CITAT (yagmur @ 21st July 2009, 13:04) *
Servus,
Eu zic ca este indicat sa luati caruciorul cu voi. Anul trecut baietelul meu avea 1 an si 8 luni si ne-a prins tare bine sa avem caruciorul. Poti merge cu el pana la scara avionului unde il iau ei si il pun in cala. O sa-l recuperati la banda de bagaje (pe Tarom chiar la scara avionului ne-au asteptat cu el - cursa interna). Cel mai bine ne-a prins cand am stat in Antalya in aeroport 8 ore ptr ca s-a defectat mijlocul de transport. De asemenea, am fost pe boat trip si a reusit sa adoarma in el (dupa ceva crize, dar macar a dormit apoi 2 ore). Nu stiu daca se inchiriaza la hotel, dar sfatul meu este ca e bine sa-l aveti pana ajungeti acolo. Si pe plaja mergeam cu el... si era bine ca puteam sa caram totul in el....

Meghidoo
, casa de piatra (daca stiam ca e luna de miere nu te "trimiteam" la treehouses rolleyes.gif )

Multumim, ne-ati ajutat mult sa luam decizia daca e sau nu util caruciorul in sejur.
Abia asteptam sa mergem , speram sa avem un sejur frumos. Nu prea am gasit aici pe forum pareri despre locatie, dar ne-a fost recomandat de niste prieteni.
violeta2
CITAT (Sean_John @ 8th July 2009, 23:35) *
M-am intors de 3 zile din Turcia iar resortul ales, Susesi, e de departe cel mai bun dintre toate la care am fost, si-am fost smile.gif

Ia spune tooot! Am auzit ca e beton...
Da' yo zic sa incepi cu nrde pers si pret... biggrin.gif

CITAT (chrismo @ 9th July 2009, 23:10) *
Asa este. Anul asta cei care au venit de la Rixos au fost nemultumiti raportat la ce au platit. Si eu am rezervari la sfarsitul lui septembrie la Rixos si am corespondat si cu cei care au postat impresii pe 2 site-uri de review-uri. Ce mi-au spus nu m-a prea incurajat. De exemplu, anii trecuti aveai in minibar si ciocolata Toblerone, alune, 3 feluri de sucuri. Acum ai doar bere, un fel de suc si apa. Iar in ceea ce priveste bauturile straine, unii au spus ca nu au vazut, altii ca erau dar trebuia sa ceri in mod special sa-ti prepare cocktail-ul cu un brand strain, altfel ti le prepara cu marci autohtone, iar altii mi-au spus ca le-au platit. Altii mi-au scris ca varietatea mancarii lasa de dorit. Ca sa-ti faci o idee, pana anul asta, Rixos se situa pe locul 5 din 60 de hoteluri din Belek pe cel mai cunoscut site de review-uri, iar acum se afla pe locul 15. Poate unii m-ar condamna ca merg la tzarc, dar eu muncesc 1 an ca sa-mi pot permite sa fac un concediu "de lux" anual, cand vreau doar sa fiu servita exemplar. Daca vreau inaltare sufleteasca si cultualizare, merg in vest. O idee ar mai fi Gloria Serenity, un hotel mai putin vizitat de romani, dar despre care am citit lucruri frumoase . Despre Calista mi-au scris 2 persoane care fusesera anul asta la ambele hoteluri si au spus ca este peste Rixos (oricum, mi s-a parut ciudat ca 2 persoane cu nume de utilizator diferit sa combine cam in aceeasi perioada cele 2 hoteluri, dar nu e imposibil).
Benji, nu prea cred ca ai sa gasesti last minute pe Rixos Premium, dar nu e chiar imposibil.

Zi-ne si noua care-i site-ul cu review-uri.Please...!
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.