Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

Intalnire karmica.Compatibilitate.Casatorie

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
Ningyo14

Ningyo14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.01.2011
Hello!
Ma aflu intr-un mare impas.
Oscilez intre 2 persoane si m-ar ajuta foarte mult cateva sfaturi, privind compatibilitatea cu acestea,
eventual daca exista relatie karmica si daca sunt indicate pentru casatorie.
Am inceput sa studiez astrologia insa cu cat citesc mai mult, cu atat parca ma afund in neant.
M-ar incanta un ajutor din partea unei persoane cu experienta in domeniu.  :peacefingers:


Datele mele:

Data nasterii:   14.06.1988 (Gemeni cu Ascendent in Leu)
Ora nasterii:     09:30 AM
Tara:                Romania
Localitate:        Petrosani

Datele partenerului:

1)
Data nasterii:     25.07.1978 (Leu cu Ascendent in Gemeni)
Ora nasterii:       02:00 AM
Tara:                  Japonia
Localitatea:        Narita

2)

Data nasterii:      18.11.1986 (Scorpion cu Ascendent in Pesti)
Ora nasterii:        02:00 PM
Tara:                   Japonia
Localitatea:         Nagoya


Sincere multumiri!!

PS: Partenerul 2) spera la o casatorie cu mine, insa sunt mai atrasa de partenerul 1), cu care din pacate ma aflu la inceputul relatiei si intentiile lui nu sunt clare. Mentionez ca ambele sunt relatii la distanta.

#2
Horsie

Horsie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,372
  • Înscris: 10.06.2002
Cine suntem noi ca sa ne impotrivim Karmei ?
Sper totusi ca selectia naturala isi faca treaba, iar partenerul pe care il vei alege se va dovedi steril.

Offtoic:
Era un film in care un doctor veterinar incerca sa le explica posesorilor de Dog German si Bison Maltez ca nu se poate fizic sa ii imprerecheze.

Raspunsul lor a fost: ce conteaza caracteristicile fizice cand scrie in stele ca sunt perfect compatibili ?
---

Fata mea, daca tu te mariti pe baza de compatibilitate zodiacala, atunci e ceva teribil stricat in capul tau.
Un criteriu mai palpabil si mai viabil ar fi: care o are mai mare, te va face mai fericita.
Pune mana pe ruleta si se va rezolva si dilema karmica. ;)

#3
sosodriver

sosodriver

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 261
  • Înscris: 17.11.2010
daca ai ajuns sa it faci viitorul dupa chestii de genul asta ai mari probleme cu capul!sincer nu te supara dar mai bine consulta un pshiholog!

#4
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
Compatibilitatea karmica nu e totuna cu compatibilitatea zodiacala.

#5
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,657
  • Înscris: 26.11.2001

 vladutgm, on 3rd January 2011, 23:14, said:

Compatibilitatea karmica nu e totuna cu compatibilitatea zodiacala.

Cu asta chiar ca ne-ai inchis gura :o

#6
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,165
  • Înscris: 19.01.2008
Soarta (karma) e una, potrivirea (zodiacala - sa zicem) e alta.

Sa dau un exemplu foarte banal: in viata suntem obligati cateodata sa facem ceva care nu ni se potriveste.
Exemplul este foarte simplificat, dar nu are rost sa dezvolt(am) subiectul.

Fetei care a deschis topicul ii recomand sa se cunoasca mai bine pe sine, sa-si vada necesitatile (superficiale si profunde) in viata si apoi sa aleaga. E doar o parere.

Poate da cu banul si sa aiba noroc.

#7
yasmi

yasmi

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,504
  • Înscris: 20.02.2009
Daca tot sunt ambii la distanta, ce-ar fi sa-ti acorzi timp sa te lamuresti paminteste.
Doar nu trebuie sa decizi si sa te mariti maine !!
Vezi tu care-ti place...cu timpul.
Socializeaza cu amindoi, care-i problema.

Oricum cel de care te simti atrasa va bate orice teorie astrologica.
Poate karma ta e sa-l gasesti sau karma ta e sa alegi prost si atunci ce te faci ??

Gemeni-Scorpion

Dragoste
Imaginatia gemenilor si dinamismul scorpionului pot fi o combinatie buna daca cei doi reusesc sa se inteleaga. Sunt apropiati in relatiile sexuale, dar nu este de ajuns. Gemenii incearca sa traiasca viata din plin, iar scorpionul incearca doar sa se perfectioneze pe sine. Scorpionul este senzual, pasional, gelos, inflexibil. Gemenii sunt superficiali, schimbatori, aerieni. Cel din zodia gemeni este sociabil, scorpionului ii place intimitatea. Scorpionul considera ca gemenii sunt prea iresponsabili. Relatia dintre ei va fi dificila, iar mariajul va merge in aceeasi directie.

Afaceri
Doi colegi cu aceste zodii sunt foarte toleranti unul fata de celalalt. Poate sa apara iritarea destul de des. Activitatile de la munca vor fi un loc in care scapa. In orice sfera ar exista aceasta relatie, este nevoie sa existe o bariera intre laturile private si cele publice pentru ca lucrurile sa mearga.


Gemeni-Leu

Dragoste
Un cuplu afectiv in care fiecare se simte bine. In timp ce leul iubeste mai intai cu inima, gemenii iubesc mai intai cu mintea. Gemenii par a fi destul de romantici pentru leu. Stabilitatea gemenilor nu va fluctua in functie de starile leului. Increderea leului paleste la aparitia flirturilor gemenilor cu alte persoane. Inclinatia gemenilor catre ridicol poate sa il enerveze pe leu, si, probabil, ca leul va dori mai multa admiratie decat este dispus partenerul sa ofere. Chiar daca par a fi probleme, se simt atat de bine impreuna incat nu le dau atentie. Amandoi isi doresc o viata pasionala si emotionala. Pe plan sexual, leul iubeste din tot sufletul, iar dorintele variabile ale gemenilor sunt un adevarat mister pentru partener. Leul este capabil sa distruga orice resentiment al gemenilor pentru el si sa alunge orice tensiune din dormitor. Relatia este acceptabila, iar mariajul destul de stabil.

Afaceri
Cei doi vor fi parteneri excelenti de Afaceri. Leul, semn al focului, este grupul inspirational, iar gemenii, semn al aerului, reprezinta grupul mental, al marketingului. Se vor descurca foarte bine pentru ca semnul de aer il va face pe semnul fix de foc sa isi extinda orizonturile.

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Leu
71%


Profilul Leului se incadreaza la fix in viata dumneavoastra, sunteti atras de acest nativ, va stimuleaza din punct de vedere intelectual, vreti sa aveti un viitor frumos alaturi de acesta. Dar Gemenii ar trebui sa fie atenti caci Leii pot deveni de neinteles. Foarte des se intampla ca Gemenii si Leii sa invete unii de la altii, si de aceasta data, Leul impune un ritm rapid, iar Geamanul este pregatit sa o ia mai incet.

Nativii celor doua zodii sunt compatibili, mai ales datorita umorului acestora. Leul ii inspira pe Gemeni, le da idei, ii face sa doreasca sa se exteriorizeze. Multe dintre romantele Gemenilor implica nativi din zodia Leului.

Principalul rezultat dintr-o relatie cu un Leu este stimularea intelectuala si idei din belsug. Acesta aduce disciplina, impune luarea unor decizii cu privire la cea mai buna idee, poibilitate, etc. Intr-o relatie de acest gen vor exista focuri de artificii si pasiune. Insa Gemenii cauta caldura sufleteasca, si depinde de rabdarea acestora daca o sa gaseasca la un Leu asa ceva.

Soarele de guverneaza zodia Leului se imbina cu Mercurul si creaza stimuli, ceea ce se concretizeaza in scurte calatorii, dispute inflacarate, despartiri si impacari. Ca o concluzie, aceasta este o relatie plina de actiune!

Compatibilitate intre zodiile Gemeni si Scorpion
70%


Alaturi de Scorpion, sunteti intrigat, insa relatia poate fi plina de incercari. Aveti tendinta de a termina inainte de a incepe, de a va imagina proiecte atat de fabuloase incat obositi inainte de a incepe. Alaturi de Scorpion, este nevoie de munca; alergati de colo-colo, lucru normal pentru Gemeni.

Scorpionul influenteaza aspectele legate de serviciu, angajati, animale, sanatate si cariera. Acest nativ va face sa va constientizati situatia sanatatii si pe aceea ce priveste serviciul, iar alaturi de Scorpion puteti deveni o persoana care ii ajuta pe cei cu probleme. De obicei Gemenii au incredere in alti oameni, insa in aceasta situatie, Scorpionul isi pune increderea in dumneavoastra, va treziti insarcinat cu un nou proiect, si pe masura ce va apucati de munca, incepeti sa va revoltati.

Aceasta nu este o relatie usoara, deoarece Scorpionului ii lipseste din energia Geamanului. Exista o influenta statornica, de pe urma careia puteti profita, insa trebuie sa fiti rabdator/oare. Scorpionul va determina sa terinati ceea ce ati inceput, si in principiu acesta este un lucru bun. Gemenii isi dau seama ca nu se pot desprinde pana nu este infaptuit un ciclu complet, pana nu este finalizat proiectul la care lucreaza.

De fiecare data cand Gemenii sunt nelamuriti, Scorpionul este cel care ii scoate din ceata. Pluto, combinat cu Mercur, va da posibilitatea sa stabiliti teluri pe termen lung, si desi va puteti razganditi sau ocoli situatiile, stiti unde veti ajunge in final.

Nici astrologia nu se poate hotari !  :lol:

Gemeni - Leu

O pereche ideala

Avand caracter puternic, Leul doreste sa se faca totul cum vrea el, dar in stari de spirit mai generoase nu pare la fel de putin rezonabil Gemenilor. Acestia au puterea si capacitatea de adaptare necesare, mai ales in momentul in care isi dau seama ca Leii sunt nu doar sinceri, ci si ca fac tot posibilul sa fie totul bine mereu.

Leul are perioade de lene pura, cand nu face efectiv nimic, iar aceasta latura a personalitatii sale e de neinteles pentru Gemeni. Geamanul s-ar putea simti cam gelos pe capacitatea Leului de a fi in centrul atentiei oriunde ar merge, avand impresia ca este eclipsat. E suficient de inteligent incat sa inteleaga ca Leul va renunta repede la lene, iar Leul stie sa-si lase ocazional perechea Gemeni sa straluceasca la randul ei. Amandoi au capacitatea de a se adapta la toanele si actiunile celuilalt, iar asta poate face din relatia lor una foarte buna, fie datorita provocarilor pe care le aduce, fie in ciuda lor. Leul poate sa ierte si sa uite ocazionalele iesiri destul de violente ale Geamanului si sa-i respecte dorinta de libertate.

Pe plan fizic, Leul se implica total, iar dorintele diverse ale Geamanului sunt greu de inteles pentru el. Leul este capabil de a scapa de resentimentele pe care le-ar putea crea Geamanului, simplificand situatia. Prin urmare, este chiar o uniune recomandata.


Gemeni - Scorpion

Nu tocmai perechea ideala

Gemenii sunt genul de oameni care incearca sa traiasca la maximum, sa fie ocupati mereu, dar Scorpionii sunt mai axati pe dezvoltare personala. Gemenii se simt bine stimuland pe cei din jur, iar asta ar putea starni gelozia Scorpionului, ce sta mereu sa izbucneasca, deoarece acesta este foarte susceptibil.

Scorpionul este foarte protector fata de perechea sa si va face orice pentru a o apara de orice posibil rau. Acest tip de persoana are nevoie de un partener care sa fie mandru de el. Desi Scorpionul incearca din rasputeri sa faca fericit Geamanul, adesea nu reuseste, pentru ca Gemenii au nevoie de mult mai multi oameni si de activitate pentru a fi fericiti.

Posesivitatea si gelozia Scorpionului ii repugna Geamanului, iar acesta ar putea foarte bine fi un motiv de despartire, deoarece Gemenii se simt incarcerati intr-o asemenea relatie. Toanele lor nu coincid mereu, dar cand se intampla sa fie la fel, acest lucru ii apropie. Totusi, acest lucru nu se intampla suficient de des pentru a putea fi o legatura fericita, din cauza nesigurantei Scorpionului, ce poate deveni chiar si violent.

Relatia sexuala in acest cuplu e la fel de agitata ca si in celelalte cazuri. Depinde mult de evenimentele zilei si este putin probabil ca legatura aceasta sa ii faca fericiti pe cei doi. Nu este o legatura recomandata.

18 Noiembrie

Scorpion - Ziua temperamentului

Indivizii extrem de spirituali nascuti pe 18 noiembrie sunt de obicei extrem de activi din punct de vedere intelectual si fizic. Una din caracteristicile lor principale este instabilitatea emotionala, desi din exterior pot aparea reci, calmi si stapani pe ei.

In acest sens, ei sunt maestri ai auto-controlului si nu vor sa arate lumii ca de fapt clocotesc pe dinauntru. In cel mai bun caz, ei sunt capabili sa-si canalizeze in mod creativ energiile emotionale puternice direct spre activitatea profesionala.

Nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de sociabili. Sunt cei mai fericiti cand se afla in centrul atentiei. Ei sunt adesea ambitiosi si este posibil ca in viata sa fie potriviti pentru roluri de conducere.

Ambitia lor se manifesta in general in numele grupului social pe care ajung sa il reprezinte sau sa il intruchipeze. Chiar daca talentele lor sunt uimitoare sau modeste, ei prefera sa le dezvaluie in felul lor propiu.

Astfel, nativii zilei de 18 noiembrie rezista presiunii de a cauta succesul inainte de a se simti pregatiti. Cand sunt cu adevarat pregatiti, poate aparea o problema pe care o dezbat cu ceilalti si care ii framanta pe ei insisi.

Cel mai adesea, insistenta nu este cea mai puternica latura a nativilor zilei de 18 noiembrie. Ei pot realiza mai mult bazandu-se pe intuitie, sensibilitate si viziune decat pot realiza multi altii prin eforturi sustinute si aplicatii temeinice.

De asemenea, latura lor senzuala nu este la fel de bine dezvoltata precum latura lor emotionala. Ei sunt genul de oameni extrem de curiosi si au tendinta de a investiga. De obicei, cu cat acestia sapa mai mult, cu atat afla mai multe deoarece surprizele permanente sunt provocate de schimbarile lor interioare gen cameleon.

Astfel, ei ii incurajeaza pe oameni sa devina fascinati de ei. Nativii zilei de 18 noiembrie au nevoie de atentie si nu isi vor gasi linistea pana cand nu vor obtine acest lucru. In acest sens, ei sunt dornici de atentie, dar in acelasi timp manifesta un anumit grad de nesiguranta.

De fapt, ei pot fi capabili sa justifice atentia pe care o solicita ca fiind interesanta si productiva. Produsul lor poate fi tangibil, dar cel mai adesea nu este tot una cu amuzamentul sau pur si simplu manifestarea energiei pozitive.

In acest ultim sens, nativii zilei de 18 noiembrie sunt extrem de atarasi de prieteni sau membri ai familiei care aduc raze de soare si rasete in vietile celorlalti. Fermecatori (desi, putem spune si egoisti, turbulenti, schimbatori sau la fel de bine imprevizibili), ei dau viata oricarui eveniment la care iau parte.

Deoarece nativii zilei de 18 noiembrie sunt adepti infocati ai interpretarii unui rol, uneori ei sunt acuzati de superficialitate sau iresponsabilitate. Asemenea sarcini de a examina mai indeaproape, in general se demonstreaza a fi incorecte. Insa, nevoia nativului zilei de 18 noiembrie de a atrage atentia este atat de mare incat ei trebuie intr-adevar sa se fereasca de compromiterea propriilor idealuri, atunci cand tintesc spre acest lucru.

    SFATURI: Cerceteaza-te pe tine insuti la un nivel mai profund. Lasa-te purtat de valurile vietii. Fii constient de drumul tau in viata. Fii atent la indicatoare. Nu te indoi de intuitia ta, dar fii atent la efectele ei asupra celorlalti.

    PUNCTE FORTE:
    Intuitiv
    Sentimental
    Sociabil

    PUNCTE SLABE:
    Neajutorat
    Schimbator
    Turbulent




25 Iulie

Leu - Ziua faptelor utopice

Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt coplesiti de dorinta romantica de a avea vederi cat mai largi si de a realiza fapte imaginare. Din nefericire, visurile acestor persoane sunt greu de realizat. Nativii nu sunt deloc practici.

Vor actiona dupa cum cred ei ca este mai bine. Astfel, vor avea parte de un succes surprinzator sau de o previzibila confuzie. In general, idealismul lor este mult mai puternic decat factorul de realitate.

Chiar si atunci cand dau gres intr-o anumita privinta, nativii zilei de 25 iulie cred ca experienta capatata in urma faptului ca au incercat sa faca ceva le va fi de folos. Multi dintre acesti nativi se ghideaza in viata dupa principiul: „Nu conteaza daca pierzi sau castigi, ci conteaza mai ales felul in care joci”.

Pentru ei acesta pare a fi lucrul cel mai important. Asadar, persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt interesate in special de motivatiile ce determina o actiune. In loc sa fie atenti la succesul pe care il are o persoana, cei nascuti in aceasta zi vor fi mai degraba preocupati sa afle cat de bune sunt intentiile acelei persoane.

Fiind destul de corecti, nativii vor gandi in acelasi mod si in ceea ce ii priveste pe ei insisi. Parintii nascuti pe data de 25 iulie nu vor fi foarte interesati de notele copiilor. Mai repede se vor interesa de eforturile pe care le-au depus copiii, de seriozitatea cu care acestia si-au indeplinit indatoririle.

Pericolul ii poate atrage pe nativii acestei zile. Atunci cand se vor confrunta cu orice tip de pericol, ei nu vor da niciodata inapoi. A se confrunta in mod direct cu orice problema este o atitudine tipica pentru aceste persoane.

Prefera sa primeasca criticile la adresa lor in cel mai direct mod posibil. Nu le plac abaterile de la subiect sau interventiile unei terte parti. Daca persoanele nascute pe data de 25 iulie simt in adancul sufletului lor ca au dreptate, atunci vor suporta aproape orice tip de abuz, chiar si tortura pentru a-si sustine punctul de vedere.

Nativii zilei de 25 iulie au un cod al onoarei la care tin foarte mult. Cu toate acestea, in general, ei se vor stapani sa le ceara celorlalti sa adere la aceleasi principii. Cei nascuti in aceasta zi au o adevarata filosofie de viata.

Ei vor incerca sa ilustreze aceasta filosofie atat prin vorbe, cat si prin fapte. Onoarea este foarte importanta pentru aceste persoane. Vor prefera, mai degraba, sa aiba parte de suferinte decat sa isi incalce cuvantul.

Acest tip de atitudine este foarte admirabil, dar, in aceasta lume imperfecta, poate provoca multa suferinta. Uneori, nativii vor fi puternic dezavantajati din aceasta cauza. Va trebui sa invete sa fie la fel de iertatori cu ei insisi, pe cat de iertatori sunt si cu ceilalti.

Persoanele nascute pe data de 25 iulie sunt deseori protagonistele unor schimbari de stare foarte ciudate. Cu toate acestea, datorita firii lor puternice, vor fi capabile sa isi tina in frau temperamentul, cu multa fermitate. Intr-adevar, cultivarea autocontrolului poate deveni o obsesie pentru cei nascuti in aceasta zi.

Felul in care abordeaza viata nu este cu mult diferit de cel al unui samurai. Nativii vor apara fara frica tot ceea ce tine de onoare, fara a acorda atentie partii financiare sau propriului ego.

Indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi au calitati extraordinare. Ei au puterea de a constientiza si invata ceea ce este important pentru momentul prezent. Vor cauta esentialul in orice experienta obisnuita si il vor pretui. Nativii zilei de 25 iulie pot avea nevoie, uneori, de ani intregi de experiente pentru a se putea maturiza.

De fapt, este vorba despre acea maturizare care le va permite nativilor sa nu isi mai concentreze energiile in confruntari imaginare cu morile de vant. Odata cu atingerea acestui obiectiv, si anume maturizarea din acest punct de vedere, persoanele nascute pe data de 25 iulie vor fi capabile sa fie obiective si sa vada ceea ce sa intampla in jurul lor.

Cu toate acestea, nu isi vor pierde (si nici nu ar trebui sa o faca) dragostea pentru aventura si inclinatia romantica de a realiza lucruri marete. Din acest punct de vedere, persoanele nascute azi vor fi o adevarata sursa de inspiratie pentru familie, prieteni si copii.

    SFATURI: Concentreaza-te mai mult asupra prezentului. Incearca sa fii, mai degraba, „aici” in loc sa fii „acolo”. Fii atent la ceea ce fac si spun cei din jurul tau. Fii mai ingaduitor cu tine insuti. Continua sa visezi, dar incearca sa pastrezi contactul cu realitatea in tot acest timp.

    PUNCTE FORTE:
    Cu multa imaginatie
    Idealist
    Mandru

    PUNCTE SLABE:
    Critic
    Prea implicat
    Nerealist

#8
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

 sosodriver, on 3rd January 2011, 22:59, said:

daca ai ajuns sa it faci viitorul dupa chestii de genul asta ai mari probleme cu capul!sincer nu te supara dar mai bine consulta un pshiholog!
+1...viitorul nu tine cont de zodiac,hororscoape si alte asemenea chestii...si apropo de ce astepti raspuns de la niste necunoscuti??? ai incredere in orice se scrie pe un forum.

#9
Ningyo14

Ningyo14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 03.01.2011
Cine nu are nici o treaba cu astrologia, nu are ce cauta pe acest forum.
Poate daca in viata s-ar lua mai mult in consideratie partea spirituala, am fi mai buni unii cu altii si nu am continua sa repetam aceleasi greseli cu nepasare.

Iar astrologia nu este decat una din metodele necesare inaltarii spiritului.

#10
jderjerpelit

jderjerpelit

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 561
  • Înscris: 08.07.2006
Pe japonezii ă?tia îi întâlni?i vreodata in lumea asta reală ?i perfidă sau numai virtual?

Edited by jderjerpelit, 05 January 2011 - 20:31.


#11
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

 Ningyo14, on 5th January 2011, 18:31, said:

Iar astrologia nu este decat una din metodele necesare inaltarii spiritului.
Pai nu mai bine inveti mataluta despre astrologie iti aflii viitorul si poate asa aflii raspunsul....si nu-l aflii de pe un forum public.

#12
lelali

lelali

    Vrăjeală, multă vrăjeală!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,645
  • Înscris: 07.11.2009

 Ningyo14, on 5th January 2011, 18:31, said:

Iar astrologia nu este decat una din metodele necesare inaltarii spiritului.
:roflmao: :roflmao:
religie si spiritualitate e un pic mai jos! :D

#13
Securistu

Securistu

    Masca din spatele chipului.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,535
  • Înscris: 23.03.2008

 lelali, on 8th January 2011, 15:45, said:

:roflmao: :roflmao:
religie si spiritualitate e un pic mai jos! :D
Mai sus tanti...mai jos sunt cafenelele... <_<

#14
albastra

albastra

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 08.08.2010

 Horsie, on 03 ianuarie 2011 - 22:52, said:

Cine suntem noi ca sa ne impotrivim Karmei ?
Sper totusi ca selectia naturala isi faca treaba, iar partenerul pe care il vei alege se va dovedi steril.

Offtoic:
Era un film in care un doctor veterinar incerca sa le explica posesorilor de Dog German si Bison Maltez ca nu se poate fizic sa ii imprerecheze.

Raspunsul lor a fost: ce conteaza caracteristicile fizice cand scrie in stele ca sunt perfect compatibili ?
---

Fata mea, daca tu te mariti pe baza de compatibilitate zodiacala, atunci e ceva teribil stricat in capul tau.
Un criteriu mai palpabil si mai viabil ar fi: care o are mai mare, te va face mai fericita.
Pune mana pe ruleta si se va rezolva si dilema karmica. Posted Image

Ce-mi plac mie oamenii astia care se baga in seama cu orice pret. Pui o intrebare pe un forum si isi da si el cu parerea. Nu stie sa-ti raspunda la intrebare dar nu tace. Da sfaturi! Ca stie el mai bine, ca dupa "sfatul" cu cine o are mai mare te face mai fericita... sigur esti un "el" super-inteligent.

#15
november_soul

november_soul

    §§§§§§§§§§§§§

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,787
  • Înscris: 21.11.2006
Daca te iei dupa karme si alte prostii, e nasol. Mai bine dupa propria intuitie.

#16
buteliearagaz

buteliearagaz

    Contabilizez vorbe

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,137
  • Înscris: 13.12.2006
Eu sunt curios cum a evoluat treaba din 2011 si pana acuma.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate