Paralia Katerini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

andreea111
huh.gif A fost cineva in Paralia?
plec in septembrie si as dori cateva informatii despre costuri,locuri de vizitat etc.
Drumul cu autocarul cum e?Este chiar asa de periculos prin Bulgaria?
DanyBoss
Eu am fost in Grecia si am stat 2 luni acum 2 ani.

Am fost in multe statiuni. In Katerini am stat 5 zile si mi-a placut foarte mult. Preturile nu sunt asa mari cum sunt in, Kavala sau Thessaloniki. Bine deci sa nu crezi ca acum difera foarte mult preturile, dar daca stai mai mult se simte.

Eu cand am fost in Katerini am fost la Muntele Olimp. Este superb acolo. Daca mergi cu un grup, probabil veti face excursie la Meteora. Iata cateva poze de la Olimp, Katerini, Meteora.
RoVal1972
:nonobad:HI !

Parerea mea... Daca vreti sa va simtiti bine, NU Paralia ! Daca vreti sa va placa Grecia, NU Paralia ! O statiune foarte inghesuita, multe hoteluri mici si inghesuite. Restaurante cu meniuri in limbile romana, poloneza, rusa, maghiara...
Sunt atatea locuri frumoase acolo!
Paralia e statiunea celor care ori merg acolo prima oara, sau au bani f. putini. Pentru ca e ieftin si lumea pica in plasa asta.
Se pot cumpara haine din piele ieftine si bune de acolo. Cred ca d'aia merg multi acolo.
Am fost "din greseala" anul trecut acolo de 1 mai. Si m-am ales doar cu 2 geci de piele. Asta e tot ce a fost frumos. Ma rog, si Metorele, dar acolo am mai fost de 2 ori.

Ce mi-a placut in Grecia ?
Salonic, Muntele Athos (Ouranopolis) , Athens, Cap Sunion, Corinth, Delphi, si lista poate continua.... Si insulele evident...
Dar nu Paralia !!!
Toate bune!
VM
RoVal1972
"Sunt atatea locuri frumoase acolo..." Ma refeream la Grecia smile.gif nu la Paralia.

VM nono.gif
patrice
Eu am fost in Olimpic Beach in iulie, e la 1.5 km de Paralia si mi-a placut foarte mult.
Poti vizita Muntele Olimp, e la numai 20 km de statiune si ai foarte multe de vazut.

Mancarea nu e foarte scumpa, un giros pe farfurie costa 5 euro, 1 sticla de Cola la 1,5 l costa 1,6 euri, un bax de apa plata de 1.5 l costa 1.5 euro.

Nu cred ca o sa regreti daca o sa mergi, si pot sa pun pariu ca o sa-ti placa mult mai mult decat in Romania la mare.

Drumul cu autocarul e cam lung si obositor si daca ai probleme cu picioarele s-ar putea sa ti se umfle, dar se merita sa faci asa un drum lung. Noi in Bulgaria nu am avut nici o problema.
UN PRIETEN
se merita o excursie de 10 zille in paralia-katerini (28 aprilie-7 mai),pret 39 euro si 1 milion?pretul include 7 nopti cazare la hotel alexandros(ati auzit de el?),transportul cu autocarul si insotitor de grup.Hotelul arata bine in poze,e construit in 2002,are baie,pat dublu,televizor,frigider,bucatarie proprie in fiecare camera,complet utilata,balcon.Voi ce ziceti?multumesc.
Elena_Din_Troia
Vezi ca cineva are un post tot pe "Traveling" numai "de bine" despre hotelul acesta.
mtest
Depinde: daca iti doresti o Mamaia mai civilizata dar mai ieftin, this is for you.
Daca nu vrei Mamaia, n-ai ce cauta pe continent.

Ai sa-i regasesti pe multi dintre cei care frecventeaza "originalul".
cerbra
e ok statiunea.
UN PRIETEN
Imi cer scuze,cazarea se va face la Hotel-Apartments Alexander.Ati fost cumva acolo?Am luat deja biletele,am platit 1 milion avans fiecare.Suntem 4 persoane.Tipa de la agentie,ne-a asigurat ca sunt conditii super.Oricum decat sa fac 1 si 2 mai la neptun sau la predeal,prefer o excursie in Grecia! 39 euro si 1 milion e aproape derizoriu pentru o excursie de 10 zile!merita?
tonio
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=14105&st=60 ...asa ca sugestii...
iar in legatura cu apartamentele : http://www.infotravelromania.ro/agentii_of...ia/paralia.html
E posibil dealtfel dupa cum vad pretul sa fie siteul chiar al agentiei cu care pleci.... Din poze n-arata rau, oricum daca vei lua tot felul de optionale din paralia nu prea vei avea mult timp sa ti-l petreci in camera....
TIC
QUOTE(UN PRIETEN @ Mar 2 2006, 23:20) *
Tipa de la agentie,ne-a asigurat ca sunt conditii super.

O cunosteai pe tipa de la agentie care "te-a asigurat"? Daca nu, lol.gif roll2.gif lol.gif !!
angel
lasa hotelul si conditiile, ca oricum nu o sa stai prea mult in camera, mai bine zii ce agentie este pentru ca sa nu te trezesti dupa aia ca ai mai dat niste euro in plus pentru x-y serviciu oferit de agentie...

paralia-katerini e o zona destul de buna din cate am citit pe net, eu am fost doar in Thassos, unde urmeaza sa mai merg si anul asta si conditiile au fost superbe smile.gif

pleci cumva cu Arctravel ? http://www.arctravel.ro/extern/grecia/charter_paralya1.html
cerbra
cu ce agentie pleci???
RoVal1972
Dragilor,

Daca chiar vreti sa va simtiti bine, uitati de Paralia Katerini...
Daca vreti hoteluri inghesuite, daca vreti sa aveti impresia ca mergeti pe Lipscani (apropo de inghesuiala), daca vreti sa auziti limba romana, rusa, bulgara in jur, daca vreti sa vedeti magazinashe gen litoralul romanesc, go for it !
Eu daca merg undeva in strainatate sa ma relaxez, incerc sa evit locurile cu romani ... multi. Unde's multi, apar si "uscaturi"... si mi-ajunge Bucuresti-ul, Sinaia-Predeal si Mamaia pentru asta. puke.gif

Si vorba ... "Mi-a recomandat tipa de la agentzie... " suna foarte riscant ! notangel.gif

QUOTE(UN PRIETEN @ Mar 2 2006, 01:01) *
se merita o excursie de 10 zille in paralia-katerini (28 aprilie-7 mai),pret 39 euro si 1 milion?pretul include 7 nopti cazare la hotel alexandros(ati auzit de el?),transportul cu autocarul si insotitor de grup.Hotelul arata bine in poze,e construit in 2002,are baie,pat dublu,televizor,frigider,bucatarie proprie in fiecare camera,complet utilata,balcon.Voi ce ziceti?multumesc.

39euro + 1 milion ???? Must be a joke !!! Ai facut un calcul sa vezi cat inseamna pret/zi ? 10 euro/zi....Pai nu ti-as deschide nici usa pt. suma asta. Si aia de la firma te transporta gratis 600km ???
Eu am dat in septembrie 50euro/zi pentru apartament cu 2 camere cu bucatarie si baie... cu discount...si nu in Paralia.
gogutza
paralia katerini e o mizerie ! mai bine stai acasa, neptun e super statiune cu super distractie pe linga paralia, e o forma de agroturism vorba cuiva de pe un alt thread
cristeamax
Daca reusiti sa scapati de stereotipul "cat dai atata face" o sa ramaneti extrem de surprinsi de preturile mici pentru cazare cu mic dejun in Paralia. Paralia nu e pentru relaxare in sensul de liniste. E o statiune plina de viata. No o sa ai niciodata un metru patrat numai pentru tine in sezon. Se merita un sejur in Paralia daca agentia de turism organizeaza si excursii optionale. Se pot face excursii in jur la muntele Olimp, Meteora, Salonic, cascada de la Edessa, la Vergina unde e mormantul lui Filip - tatal lui Alexandru Macedon.
Va spun din experienta ca romanii vin ori foarte multumiti ori foarte nemultumiti - la extreme. In tot acest context nu statiunea in sine si conditiile de cazare sunt problema principala ci mai degraba felul "tipic romanesc" al unor agentii de a "dez"organiza totul.

Asa ca mergeti fara probleme in Paralia care este un chilipir, insa asigurati-va ca mergeti cu un autocar bun (care nu o sa va tina 2-3 zile pe drumuri) si ca vor fi facute excursii optionale la preturi decente. Din Paralia se poate vizita jumatate de Grecia.

Interesati-va daca agentia de turism este reseller sau organizator. Multe agentii vand fara sa stie tepele altora. Mi se pare un lucru esential sa obtii maxim de informatii de la agentii de turism. La modul cum te trateaza majoritatea dintre ei ar trebui sa fie in faliment demult. Dar credeti-ma ca nu e vina lor... ci a credulilor care investesc o gramada de sperante si salarii in speranta unui "concediu de lux" dupa 5 ani de munca... unde? .... in Paralia.

Problema cu faptul ca dai numai de romani se pune gresit. Mare majoritate sunt super-ok si nu se poate compara atmosfera cucea de pe litoralul romanesc. Problema sunt snobii care s-au calicit la bani mergand in Paralia ca sa spuna ca au fost in concediu in Grecia. Ajunsi acolo isi dau seama ca n-au facut mare branza atata timp cat au in jur tot romani.
gogutza
QUOTE(cristeamax @ Mar 17 2006, 18:18) *
Daca reusiti sa scapati de stereotipul "cat dai atata face" o sa ramaneti extrem de surprinsi de preturile mici pentru cazare cu mic dejun in Paralia. Paralia nu e pentru relaxare in sensul de liniste. E o statiune plina de viata. No o sa ai niciodata un metru patrat numai pentru tine in sezon. Se merita un sejur in Paralia daca agentia de turism organizeaza si excursii optionale. Se pot face excursii in jur la muntele Olimp, Meteora, Salonic, cascada de la Edessa, la Vergina unde e mormantul lui Filip - tatal lui Alexandru Macedon.
Va spun din experienta ca romanii vin ori foarte multumiti ori foarte nemultumiti - la extreme. In tot acest context nu statiunea in sine si conditiile de cazare sunt problema principala ci mai degraba felul "tipic romanesc" al unor agentii de a "dez"organiza totul.

Asa ca mergeti fara probleme in Paralia care este un chilipir, insa asigurati-va ca mergeti cu un autocar bun (care nu o sa va tina 2-3 zile pe drumuri) si ca vor fi facute excursii optionale la preturi decente. Din Paralia se poate vizita jumatate de Grecia.

Interesati-va daca agentia de turism este reseller sau organizator. Multe agentii vand fara sa stie tepele altora. Mi se pare un lucru esential sa obtii maxim de informatii de la agentii de turism. La modul cum te trateaza majoritatea dintre ei ar trebui sa fie in faliment demult. Dar credeti-ma ca nu e vina lor... ci a credulilor care investesc o gramada de sperante si salarii in speranta unui "concediu de lux" dupa 5 ani de munca... unde? .... in Paralia.

Problema cu faptul ca dai numai de romani se pune gresit. Mare majoritate sunt super-ok si nu se poate compara atmosfera cucea de pe litoralul romanesc. Problema sunt snobii care s-au calicit la bani mergand in Paralia ca sa spuna ca au fost in concediu in Grecia. Ajunsi acolo isi dau seama ca n-au facut mare branza atata timp cat au in jur tot romani.
voi kretan astia va numiti in fiecare an altfel...prietenii stiu de ce
RoVal1972
QUOTE(cristeamax @ Mar 17 2006, 17:18) *
Problema sunt snobii care s-au calicit la bani mergand in Paralia ca sa spuna ca au fost in concediu in Grecia. Ajunsi acolo isi dau seama ca n-au facut mare branza atata timp cat au in jur tot romani.

Si unde sunt snobii astia ?!? Ca eu nu i-am vazut...
mtest
@cristeamax: oi fi eu snob, dar baietii cu lanturi la gat, expresii de cartier si figuri in cap nu mi-au dat impresia ca nu mai sunt la Mamaia. In principiu asta n-ar fi o problema (te muti mai incolo, plaja e mare si nu sunt chiar multi), dar intr-o excursie cu autocarul e ceva mai dificil sa-i eviti.
Eu am fost cu masina; nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi insemnat sa merg cu aia pe autocar din Romania pana acolo si inapoi.
Andreea
Salut! Am o cunostinta care e interesata de niste detalii legate de hotelul Melbourne sau de statiune . Ar vrea sa mearga cam pe la jumatatea lunii mai . Vrea sa stie si cate ceva despre preturi, sau cheltuieli aditionale ,excursii ,ce e de vizitat, ce merita cumparat etc.
Hai'Hui
QUOTE(Andreea @ Apr 18 2006, 11:34) *
Vrea sa stie si cate ceva despre preturi

Am facut niste poze (sept. 2005) cred ca sunt de folos...
folositi + "lupa" pentru vizualizare preturi wink.gif
tonio
Asta-i tare...n -am mai vazut-o!!! coolspeak.gif
Am fost in grecia, hai sa va arat cateva poze de pe acolo: uite asta e intr-un supermarket, asta-i intr-un boutique, asta-i in alta alimentara, iar asta-i favorita mea: frumoasele pur grecesti halci de carne!
Bravo! Numai la noi si la fratii din tirana mai vezi asa ceva! worthy.gif
tonio
Are cineva fotografii din toaletele paraliei katerini?
no coment!
nirrti
Eu m-am intors acum 5 zile din Grecia (Paralia-Katerini) si parerea mea e ca e o tara f. frumoasa, dar Paralia lasa mult de dorit. Cand am ajuns, statiunea era populata 90% de romani, ceea ce te facea sa te simti ca la Costinesti sau mai rau....Katerini, in schimb e un orasel dragutel insa f. scump (o pereche de blugi intre 30-70euro; adidasi puma sau reebok intre 51-120 euro)
Preturi -excursie pana la Atena: 35 euro
#o haina de blana intre 50-200 euro
#un gyros pita(un fel de shaorma) 1.50 euro coolspeak.gif
#un coca-cola la 1l jumate 1.50euro
#1 litru ulei masline 6euro
#o salata tzatziki 2euro
#intrare in discoteca (unde va puteti delecta cu manele romanesti nono.gif ) 5 euro de care poti sa bei o bere sau un suc
#o paine de 600g 0.50euro
#haine aiurea, pe care le gasesti si in pietele din Romania
Totul se poate negocia si de regula daca iei mai multe dintr-un magazin te poti trezi si cu un cadou. peacefingers.gif
Cazarea a fost intr-un hotel de 1 stea unde aveam apa calda cu taraita, televizor si o mica bucatarie
All in all nu a fost chiar aiurea, dar totul e sa nu te astepti f. mult de la Grecia ca o sa ramai dezamagit(daca mergeti in extra-sezon duceti-va neaparat haine mai groase ca e frig seara)
tonio
in primul rand hainele nu sunt prea aiurea cu zici nirrti, si nu le gasesti deloc pe piata noastra la preturile de acolo; in al doilea rand daca te cazai la doar 1/4 dintr-o steluta oare te simteai mai bine in paralia? Of course ca te bosumfli daca te duci sa stai la hotel de-o stea! Si intr-un al treilea rand, este firesc sa-ti fie frig seara cand tu te duci in aprilie...nu acelasi lucru ti se intampla din iunie pana-n septembrie....
nirrti
QUOTE(tonio @ Apr 29 2006, 19:47) *
in primul rand hainele nu sunt prea aiurea cu zici nirrti, si nu le gasesti deloc pe piata noastra la preturile de acolo; in al doilea rand daca te cazai la doar 1/4 dintr-o steluta oare te simteai mai bine in paralia? Of course ca te bosumfli daca te duci sa stai la hotel de-o stea! Si intr-un al treilea rand, este firesc sa-ti fie frig seara cand tu te duci in aprilie...nu acelasi lucru ti se intampla din iunie pana-n septembrie....

In primul rand hainele sunt fffffff. aiurea (daca mi se permite un astfel de epitet)...toate turcismele si chinezismele,iar cele care erau ok erau de la scump in sus...In al doilea rand de hotel nu m-am plans .......in al treilea rand, eu doar i-am averizat pe cei care cred ca si in aprilie e cald in Grecia ca they may get hurt (asa cum au patit mai mult de jumatate din oamenii cu care am fost)

Sa inteleg ca tu ai fost in Paralia si ti-a placut? eek.gif
furceag
Am fost anul trecut la Paralia Katerini. Am avut cazare la un hotel care nu imi amintesc cum se numeste. Cind am ajuns la receptie, ne-am trezit ca nu avem camera ,,probabil au uitat sa ne trimita rezervarea".
Dupa citeva ore de stres (si nu putine), cei de la agentie (o romanca) au gasit un alt hotel construit de curind in care cred ca eram 5-6 turisti.
Hotel Naias, asa se numea, elegant si foarte,foarte curat. Patroana, extraordinar de amabila, asa ceva nu am intilnit in Romania: ne punea mincare la pachet cind plecam in alte orase, desi nu aveam asigurat decit micul dejun (pe care il mincam dimineata), ne recomanda localuri, orase si vestigii istorice de vizitat, ne-a facut inclusiv rezervari prin telefon si toate acestea fara sa ne coste nimic.
Hotelul arata chiar ca in poze http://www.xeniosmagazine.gr/hotels/naiashotel/

Statiunea nu este impresionanta. Te simti chiar ca in Romania, auzi la tot pasul vorbindu-se romaneste. Mai mult de atit, la intrarea in citeva hoteluri scria in limba romana ,,accesul interzis persoanelor care nu locuiesc in acest hotel" (probabil s-au ars cu ceva intreprinzatori de-ai nostrii).
stardust444
a mai fost cineva la hotel plaza in Paralia?(eu merg prin agentia Eximtur) daca da..ce imi puteti spune despre cum sunt serviciile

si tot aici...ce imi puteti spune despre drumul cu masina(timp pierdut in vama, spaga, probleme...) eu ma gandesc sa plec in jur de ora 4 din bucuresti sa traversez Bulgaria ziua...
mirceagun
QUOTE(andreea111 @ Aug 18 2005, 21:13) *
huh.gif A fost cineva in Paralia?
plec in septembrie si as dori cateva informatii despre costuri,locuri de vizitat etc.
Drumul cu autocarul cum e?Este chiar asa de periculos prin Bulgaria?

Va sugerez sa cititi si subiectul "vacante in Grecia".
Nu este mai periculos sa traversezi Bul decat Ro.A fost odata,acum 8-10 ani.
Paralia Katerini este una din cele mai mari statiuni din Grecia,in sensul in care Grecia are traditional statiuni de mica amploare.
Este printre cele mai ieftine ,a doua dupa Platamonas.Plaja este de nisip fin.Hotelurile sunt dispuse pe 5-6 randuri paralel cu plaja,este f.animata pana la 2-3 noapte cel putin.Magazinele inchid la ultimil cumparator si sunt sute de magazine. Aglomeratie .Cele mai ieftine blanuri din Europa datorita magazinelor inchiriate de rusi (daca intentionati nu uitati ca rusii accepta negociere pret,nu si grecii ca nu sunt turci)
Costul cu masa ,suveniruri,diverse -la cel mai mic nivel posibil ( multe mai ieftine ca in Romania) .Peisajul-campie. De vizitat- 1). Meteora-complex monahal constand in manastiri asezate pe stanci inalte de sute de m,datand de la cca 1300 /150km ;2)Salonik-unul din cele mai frumoase orase grecesti ;3) croaziera pe mare la I-sla Skiatos. Pentru altele,este prea departe si stati mai mult pe drum.
Din Grecia va sugerez sa cumparati "Grecia-itinerare,cultura si istorie " in lb romana. Va va prinde bine in serile reci de iarna sa vedeti fotografii cu peisaje litorale de vis.
Drum bun.
rvic77
Eu am fost anul trecut intr-un circuit prin Grecia cu stat 3 zile in Paralia si in Korinos (5 km N). Bineinteles ca fiind prima oara in Grecia mi s-a parut totul super. Mi-a placut si Paralia, dar intradevar m-am bucurat ca am fost cazat la 5 km (pentru ca am avut ceva ce-mi doream mereu si nu aveam : liniste; sa adormi in zgomotul marii)
M-am simtit bine ca roman printre alti romani si ii sfatuiesc pe cei care nu se simt bine sa plece din tara pentru a vedea cat de bine se vor simti printre straini! E drept ca n-am auzit nici manele si nici nu i-am vazut pe cei care se sparg in figuri, dar probabil ca unii chiar au ghinion si ar intalni si pe varf de munte manelisti, dupa care ar zice ca muntii sunt populati numai de ei !
Parerea mea e ca Paralia merita ca raport calitate/pret fata de litoralul nostru. Nu va asteptati la cine stie ce calitate dar la banii respectivi e o afacere buna.
RoVal1972
Rvic, eu ma duc unde ma duc sa ma simt eu bine! Si n-are nici o importanta natzia celor din jurul meu.
Important e sa fie civilizat. Si democratie/libertate inseamna sa faci ce vrei cu conditia sa nu ii afectezi pe cei din jurul tau.
Iar Grecia e mare si are mare in toate directiile.
Cand o sa simt nevoia sa agat o parasuta, da, e bine la noi. Pana atunci...
Iar Paralia, este cea mai "naspa" statiune pe care o puteti alege, parerea mea. Si nu comparati cu Romania.
Daca tot mergeti in Grecia, aveti nenumarate optiuni!
bal_mascat
din pacate mie nu mi s-a parut prea civilizata statiunea sad.gif

aglomeratie, foarte multi romani, nu de cea mai buna calitate, dar acum depinde de fiecare! unii dintre noi pot sa faca abstractie de ce nu le place si sa isi vada de-a le lor. asa reusesc as se simta bine.
altii in schimb, si asa sunt eu, au nevoie de liniste si un ambient mai curat in jur

oricum la mare e superb, iar Grecia e deosebita

Vacanta placuta smile.gif
bluciv
Salut.

A fost cineva la Paralia (hotel Akti muson sau Europa) sau la Leptokaria (hotel Balkan hellas) prin Tramp Travel? Cum e cu masa, in sensul ca in pliant scrie mic dejun continental iar cina bufet?? Care e diferenta intre Paralia si Leptokaria? Amers cineva din Cluj cu autocarul in vreuna din aceste statiuni, sau sa nici nu ma gandesc, si sa iau charterul?

Mersi mult pentru orice reply.
gomez99
QUOTE(bluciv @ Jun 25 2006, 09:17) *
Cum e cu masa, in sensul ca in pliant scrie mic dejun continental iar cina bufet??

de obicei "mic dejun continental" este micul dejun pe care il primesti in romania pt 8ron la un hotel 2**, adica:
1 portie omleta (sau variatiuni pe tema) + felie brinza + 1/2 rosie sau castravete + gem/miere + mini briosa/croisant + ceai/cafea + apa + iaurt(la clasa lux)
sandossu
am fost si eu in olympic beach ( acum 2 zile m-am intors ), o statiune la 1.2km de paralia si am vizitat paralia de cateva ori in timpul asta. mi s-a parut foarte frumos si conditiile sunt net superioare fata de cele din romania.
scoty
Poti sa-mi dai si mie niste informatii despre Olympic Beach. Plec in august in Grecia si am cazare la Hotel Partenon, din Olympic Beach. Merg cu masina personala si as dori deasemenea sfaturi pentru drum mai ales Bulgaria, de ce sa ma pazesc, costuri etc.
Nicu.S
QUOTE(bluciv @ Jun 25 2006, 09:17) *
Salut.

A fost cineva la Paralia (hotel Akti muson sau Europa) sau la Leptokaria (hotel Balkan hellas) prin Tramp Travel? Cum e cu masa, in sensul ca in pliant scrie mic dejun continental iar cina bufet?? Care e diferenta intre Paralia si Leptokaria? Amers cineva din Cluj cu autocarul in vreuna din aceste statiuni, sau sa nici nu ma gandesc, si sa iau charterul?

Mersi mult pentru orice reply.

La micul dejun vei primi 7 zile din 7 aceasi mancare , in schimb la cina mancarea e f buna si nu vei primi 2 zile la rand acelasi fel de mancare. Eu am mers anul trecut cu autocarul si chiar cu cei de la tramp travel care sunt din Sibiu.
Te astept pe private pt mai multe detali
panda89
Stie cineva ceva de hotelul Porto del Sol din paralia katerini???? va rog mult astept informatii!!!daca nu a fost nimeni in acest hotel macar cine l-a vazut de afara si a fost recent???multumesc anticipat
tonio
La el voiam eu sa stau anul trecut dar am ales zephyros si n-am regretat! Porto del sol m-i s-a parut un hotel frumusel, micut, destul de modest daca vrei sa-i vezi exteriorul il poti cauta pe google la imagini, dai sigur de el! Totusi este asezat inspre sudul statiunii chiar in port, de fapt marina mai exact. Asta e si motivul pentru care probabil vei simti un usor iz de peste de la pescarii locali mereu pe aproape culecand pestele si crevetii din navoade. Pentru plaja trebuie sa revii inspre centrul statiunii ori sa mergi vreun km inspre olympic beach... wink.gif
mitzunator
salut! ce puteti sa imi spuneti si mie despre Paralia Katerini ? Olymmpic beach?....plec acuma acolo la hotelul Porto Queen de 3 *....unde pot sa pap ieftin si alte kestii,meteora,etc...si am auzit ca pe plaja daca vreau umbrela trebuie sa platesc 4 E ...dar daca am umbrela mea?! va multumesc anticipat!
adrianap
QUOTE(mitzunator @ Jul 4 2006, 06:59) *
salut! ce puteti sa imi spuneti si mie despre Paralia Katerini ? Olymmpic beach?....plec acuma acolo la hotelul Porto Queen de 3 *....unde pot sa pap ieftin si alte kestii,meteora,etc...si am auzit ca pe plaja daca vreau umbrela trebuie sa platesc 4 E ...dar daca am umbrela mea?! va multumesc anticipat!

Si eu vreau sa plec la acest hotel. Din poze arata decent, dar daca a fost cineva si ne poate spune mai multe helpsmilie.gif
In ce perioada pleci? Noi la sf. de iulie.
tonio
Cei cu care am fost anul trecut au stat la porto queen! Din cate am inteles s-au simtit bine si ce este mai important, nu s-au plans de hotel! Cel putin nu mie!!! biggrin.gif Insa din ce ma vazut eu, are dezavantajul situarii destul de departe de plaja, la peste 300/400 m de plaja....
panda89
Pai eu plec pe 22 iulie!!!tu cand pleci???eu plec cu avionul deci s-ar putea sa fie data diferita...raspunde la mesaj poate facem cunostinta de aici!!!mai eu l-am ales pe asta pt ca merem trei persoane si camerele sunt mai mari decat la zefyros.....eu nu prea am treaba cu plaja iar dak e putina plimbarica nu strica niciodata!!!adrianap raspunde la asta sa stiu cand pleci si daca e lasa un id de messenger sa vb!!si apropo paralia nu e o statiune de zeci de kilometri ca sa ma pierd prin ea deci nu cred ca e chiar asa de departe de centru:D
biggrin.gif
adrianap
QUOTE(panda89 @ Jul 4 2006, 16:35) *
Pai eu plec pe 22 iulie!!!tu cand pleci???eu plec cu avionul deci s-ar putea sa fie data diferita...raspunde la mesaj poate facem cunostinta de aici!!!mai eu l-am ales pe asta pt ca merem trei persoane si camerele sunt mai mari decat la zefyros.....eu nu prea am treaba cu plaja iar dak e putina plimbarica nu strica niciodata!!!adrianap raspunde la asta sa stiu cand pleci si daca e lasa un id de messenger sa vb!!si apropo paralia nu e o statiune de zeci de kilometri ca sa ma pierd prin ea deci nu cred ca e chiar asa de departe de centru:D
biggrin.gif

Eu inca nu am luat bilete. Am vrea la sfarsit de iulie, dar depinde de mai multe lucruri.
Apropo, Porto Quuen si Porto de Sol nu e acelasi lucru, nu?
panda89
nu sunt acelasi lucru
mitzunator
haideti mai copii ma ajutati si pe mine? va rog!!!
panda89
din ce stiu eu restaurantul amsterdam e cel mai bun in sensul calitate - pret.....iar de umbrela eu nu stiu sa fie 4E.....am 2 surse care au fost recent....deci....
tonio
Mitzunator la intrebarea cu porto queen ti-am raspuns deja! Umbrela pe care o ai ti-o poti folosi oriunde vrei tu pe plaja, no problem. La hotelul la care am stat eu, fiind pe plaja, aveam sezlong si umbrela gratis, insa ei dadeau si altora care nu erau clientii hotelului daca consuma ceva la ei (un pahar de suc ori alcoolice).
La meteora precum si in alte excursii optionale te poti duce in schimbul a 15/25 euro apeland la diferitele agentii din statiune; sunt zeci de astfel de agentii , multe avand si ghizi romani! Vezi ca la meteora nu vei vizita mai mult de 2 manastiri, cate 1 ora la fiecare + o oprire la un atelier local de icoane...
mitzunator
sarumana pt informatii..biggrin.gif orice este binevenit! coolspeak.gif
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.