zuv
5th April 2009, 20:06
QUOTE (skiritelu @ Mar 7 2009, 20:37)

Salut
Poate sa ma ajute cineva cu hotel HOLIDAY CLUB EDEM - OLYMPIC BEACH?
A fost cineva vara trecuta pe acolo? Impresii va rog!!!! Cat de departe este de Paralia?
Am fost la Meteora ,muntele Olimp, Skiatos, Salonic, am facut bratele (Sithonia,Kasandra),am fost la muntele Athos - croaziera, Waterland.
Anul asta tot in Grecia merg.
Puteti sa-mi recomandati alte excursii, va rog!!!!!!
Incearca o excursie in Italia!
Glumesc,sorry!Pai ai cam vazut tot.Daca te duci cu masina incearca sa ajungi la canalul Corint.
NUTI66
6th April 2009, 13:46
QUOTE (j.e @ Apr 4 2009, 10:56)

Buna,
Suntem un grup maricel care vom merge pentru prima data in Grecia, in Olympic Beach...Deplasarea o facem cu masinile noastre...
Ce ne recomandati sa vizitam? Merita facuta excursia la Atena ? Orice informatii sunt binevenite!
In primul rand Meteora , nu se poate sa ratati. Nu mai stiu exact cati km sunt pana acolo, dar sunt indicatoare si va descurcati. In drum spre Meteora, aveti Platamonas, daca vreti sa opriti sa vizitati castelul si statiunea, si apoi valea Tembi cu manastirea Sfanta Parascheva . Asta o faceti intr-o zi. Din statiune puteti merge in excursia la Skiatos sau la muntele Athos. Pentru fete, o jumatate de zi shopping in Katerini, un oras frumos la cativa kilometri. Excursie in Salonic, unde puteti petrece o zi. Frumos oras, nu ratati o plimbare pana la Turnul Alb, pe marginea marii. Cu oprire de o cafea la una din multele cafenele de pe malul marii. Superb ! Deja mi-e dor, desi si eu ajung acolo in mai. Asta imi vine acum in minte, poate va mai ajuta cineva cu alte sugestii .
lory85
7th April 2009, 19:26
Salut!
A fost cineva la Hotelul Atlantis (fost Persa) din Paralia Katerini? Ma duc la vara acolo si as dori sa stiu cum arata, daca mancare e ok.
Multumesc,
j.e
8th April 2009, 19:25
Multumiri, Nuti!
Sunt innebunit dupa imaginile cu Meteora, nu as putea rata ocazia de a le fotografia personal... stam in dubii daca merita deplasarea la Atena, data fiind distanta mare...
atupi
9th April 2009, 11:46
QUOTE (j.e @ Apr 8 2009, 20:25)

Multumiri, Nuti!
Sunt innebunit dupa imaginile cu Meteora, nu as putea rata ocazia de a le fotografia personal... stam in dubii daca merita deplasarea la Atena, data fiind distanta mare...
O sa stii daca merita sa mergi la Atena numai dupa ce o vei vizita. Daca aveti timp si banii necesari mergeti si vizitati fara sa stati pe ganduri. Parerile despre o anumita destinatie sunt pur subiective pana la un punct.
lumi_bv
14th April 2009, 12:30
Noi plecam 2 cupluri cu o masina pe 13.06.2009 si avem cazare la vila Chariklia. A fost cineva acolo,e ok?
fotojunior
16th April 2009, 20:28
buna seara,
va rog ajutati-ma cu o informatie
acum 6 ani am fost in paralia katerini si am stat la Vila Delphin, o pensiune situata chiar pe plaja, in centrul statiunii, de la Biserica in dreapta cca 100 m, mai exact in dreptul a celei de a 2 strazi perpendiculara pe cea cu biserica, pe partea cu Mc'Donalds, dupa aceasta vila era un spatiu gol unde puneau un bazin cu barcute pentru copilasi. noi am ramas incantati de ea, curata, ieftina, balcoane spre mare, coborai direct pe nisip, la parter pe plaja era un bar, de unde luam un frape excelent si aveam sezlongul asigurat toata ziua.
a mai fost cineva la aceasta vila?
de unde ati luat biletele?
nu am mai gasit-o la vnazare nicaieri si vreau sa trimit niste amici.
multumesc anticipat.
carla_m
24th April 2009, 16:30
salutare tuturor. Anul acesta merg in Grecia la Paralia Katerini. mentionez ca e pentru prima data cand merg aici. Biletul e la Appartments Hotel Chronos si am luat si demipensiune. Daca a fost cineva acolo imi puteti spune cum a fost? Ca sa nu ma entuziasmez degeaba asa cum aam facut anul trecut cand am fost in Turcia la Kusadasi.
cea mai mica informatie imi este utila. Va multumesc si va doresc tuturor o zi buna
carla_m
24th April 2009, 16:41
Tot eu
am uitat sa intreb in mesajul precedent cam care ar fi cluburile /discotecile si desigur restaurante/taverne cu un raport bun pret/calitate .Ultima chestie: care sutn cele mai bune portiuni de plaja? hotelul meu e in centrul statiunii. Va multumesc .
zuv
24th April 2009, 17:02
Click pentru a vizualiza atașamentulQUOTE (carla_m @ Apr 24 2009, 16:41)

Tot eu

am uitat sa intreb in mesajul precedent cam care ar fi cluburile /discotecile si desigur restaurante/taverne cu un raport bun pret/calitate .Ultima chestie: care sutn cele mai bune portiuni de plaja? hotelul meu e in centrul statiunii. Va multumesc .
Cele mai bune portiuni de plaja sunt in capetele statiunii,mai ales in capatul dinspre Olympic Beach.Restaurante bune ar fi Struga,care e relativ in centru si inca unul,situat la iesirea din statiune,spre Olympic Beach,in dreptul portului.Nu mai stiu cum se numea,dar atasez o poza
edbica2000
26th April 2009, 17:04
QUOTE (zuv @ Apr 24 2009, 16:02)

Click pentru a vizualiza atașamentulCele mai bune portiuni de plaja sunt in capetele statiunii,mai ales in capatul dinspre Olympic Beach.Restaurante bune ar fi Struga,care e relativ in centru si inca unul,situat la iesirea din statiune,spre Olympic Beach,in dreptul portului.Nu mai stiu cum se numea,dar atasez o poza
PINAKOTECA...se cheama...si intr-afevar e bun la raportul calitate-pret.
QUOTE (carla_m @ Apr 24 2009, 15:41)

Tot eu

Hotelul (de fapt studio - vila) tau nu este in centrul statiunii ci din contra....la marginea dinspre Supermarketul Arvanitidis.
c_m_b
28th April 2009, 20:42
QUOTE (carla_m @ Apr 24 2009, 17:41)

Tot eu

buna..
un restaurant unde am mancat bine si la preturi ok a fost " Leskovak"..de "Struga" nu am fost asa incantat...
iar de cronos... erau pe plaja oameni nu prea incantati..demipensiunea nu merita, sunt foarte multe patiserii si fast food-uri bune in Paralia; supermarket ai la coltul strazii..plaja este foarte buna ,daca nimeresti la inceput de sezon ai noroc si nu mai gasesti mucuri de tigara stinse in nisip..
cneacsu2001
1st May 2009, 14:58
Are cineva informatii despre hotelul Ouzas din Olympic Beach? Multumiri anticipate.
Tanyla
4th May 2009, 15:01
VA rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu Holiday Club Edem (Olympic Beach).Am citit informatii contradictorii pe forum ,si nu mai inteleg care-i realitatea.Cineva din familia mea pleaca acolo (oameni peste 45 de ani si cu nepot de 5 ).Ma intereseaza conditiile din camere si cum este mancarea (din cauza copilului).Multumesc
popesq
4th May 2009, 19:49
Am o intrebare pentru cei care au mers cu masina la PK sau Olympic Beach: se poate gasi cazare la fata locului sau e indicat sa existe o rezervare prealabila?
Am citit destule lucruri proate despre agentii pentru a mai avea vreo intentie de-a le baga niste bani in buzunar.
Suntem 2 persoane, o masina si am vrea sa mergem cam intre 06.06 si 15.06.
Desi e usor off-topic as pune aceeasi intrebare si pentru alte zone pe unde am vrea sa mergem - Atena, Meteora, Aegina...).
fabby
4th May 2009, 20:07
QUOTE (popesq @ May 4 2009, 20:49)

Am o intrebare pentru cei care au mers cu masina la PK sau Olympic Beach: se poate gasi cazare la fata locului sau e indicat sa existe o rezervare prealabila?
Am citit destule lucruri proate despre agentii pentru a mai avea vreo intentie de-a le baga niste bani in buzunar.
Suntem 2 persoane, o masina si am vrea sa mergem cam intre 06.06 si 15.06.
Desi e usor off-topic as pune aceeasi intrebare si pentru alte zone pe unde am vrea sa mergem - Atena, Meteora, Aegina...).
da, eu cred ca da. in olympic beach cu siguranta, ca e statiunea mai putin agitata si gasesti. numai ca grecii sunt mai plictisiti, si sa nu ii gasesti dormind, dar de gasit gasesti cazare oriunde dc cauti. eu am fost la inceputul lui septembrie.
utopium
5th May 2009, 04:53
Ati fost careva din Paralia pe Muntele/Peninsula Pelion? Practic e traseul spre Skiathos, dar in loc sa iei vaporasul din Volos, te duci si vizitezi peninsula. Din ce am vazut din poze zona e superba, insa nu stiu cu ce naiba sa ajung acolo pentru ca autobuzele (din Volos) par sa circule destul de ciudat. Iar taxi 50-60 km parca e cam mult. In mod special as vrea sa ajung la Tsangarada, unde sunt cateva plaje superbe in zona: Mylopotamos, Fakistra, Damouchari (pe asta ultima a fost filmata si o parte din filmul Mamma Mia).
lori_2001
5th May 2009, 12:54
La inceputul lui iunie nu e problema cu cazarea in paralia Katerini, de pe 15 intra si familiile cu copii elevi.
E chiar mai bine, nu e nici prea cald, nici preturile nu sunt majorate, apa e tocmai buna.
De doi ani merg in perioada respectiva.
Sylar_the_killer
5th May 2009, 16:44
Am fost si eu cu un amic acum 2 ani la Paarlia Katerini. A fost super tare frate, am stat la hotel Ouzas si am stat 3-4 zile. Mancarea a fost delicioasa, ghizi au fost profi, ne-au dus prin toate locatiile de interes si mai mult. Transportul de asemenea grozav, fara nici o problema. Singurul lucru mai naspa amicul meu si-a rupt piciorul pe marmura la prima ploaie.
popesq
5th May 2009, 18:44
QUOTE (fabby @ May 4 2009, 21:07)

da, eu cred ca da. in olympic beach cu siguranta, ca e statiunea mai putin agitata si gasesti. numai ca grecii sunt mai plictisiti, si sa nu ii gasesti dormind, dar de gasit gasesti cazare oriunde dc cauti. eu am fost la inceputul lui septembrie.
Ai fost fara sa ai ceva rezervat?
QUOTE (lori_2001 @ May 5 2009, 13:54)

La inceputul lui iunie nu e problema cu cazarea in paralia Katerini, de pe 15 intra si familiile cu copii elevi.
E chiar mai bine, nu e nici prea cald, nici preturile nu sunt majorate, apa e tocmai buna.
De doi ani merg in perioada respectiva.
Multumesc pentru raspunsuri.
fabby
5th May 2009, 20:09
QUOTE (popesq @ May 5 2009, 19:44)

Ai fost fara sa ai ceva rezervat?
Multumesc pentru raspunsuri.
nu, da am intrebat.
lori_2001
6th May 2009, 08:22
Eu am mers fara rezervare, am discutat la fata locului.
manuela76
13th May 2009, 21:36
Am luat un sejur in Olympic Beach la Vila Dimitra. Pe oriunde am cautat nu am gasit nici o fotografie despre aceasta vila, decit o singura fotografie din exterior. Poate sa imi spuna cineva cum este cazarea in aceasta vila sau sa ma ajute cu niste fotografii? Va multumesc
Andu_B
19th May 2009, 22:18
Salutare,
Stiu ca de obicei nu se obisnuieste ca primele posturi sa fie un threaduri dar sincer am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu am mai fost in Grecia
Sunt pe cale de a plati avansul pentru o excursie in Paralia Katerini (Vila Relax - 3*) prin Ideea Tour (fara masa) la un pret de aproximativ 180 euro pentru 10 zile.
As vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta agentie/locatie (vila). A fost cineva pe acolo? Aveti recomandari asemanatoare? Mentionez ca trebuie sa plec undeva pe 18-20 iulie si vom fi 2 persoane.
Ati mai fost acolo? Cum vi se par preturile (mancare&fun)?
E prima oara cand merg in Grecia si chiar nu am nici o idee conturata in acest sens...Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Am cautat pe aici dar sunt un pic nefamiliarizat cu acest forum asa ca nu am gasit informatii foarte precise.
Astept feedback-ul vostru referitor la intrebarile de mai sus si va multumesc anticipat
QUOTE (Andu_B @ May 19 2009, 23:18)

Salutare,
Stiu ca de obicei nu se obisnuieste ca primele posturi sa fie un threaduri dar sincer am nevoie de ajutorul vostru pentru ca nu am mai fost in Grecia
Sunt pe cale de a plati avansul pentru o excursie in Paralia Katerini (Vila Relax - 3*) prin Ideea Tour (fara masa) la un pret de aproximativ 180 euro pentru 10 zile.
As vrea sa stiu parerea voastra despre aceasta agentie/locatie (vila). A fost cineva pe acolo? Aveti recomandari asemanatoare? Mentionez ca trebuie sa plec undeva pe 18-20 iulie si vom fi 2 persoane.
Ati mai fost acolo? Cum vi se par preturile (mancare&fun)?
E prima oara cand merg in Grecia si chiar nu am nici o idee conturata in acest sens...Va rog sa ma ajutati cu niste informatii. Am cautat pe aici dar sunt un pic nefamiliarizat cu acest forum asa ca nu am gasit informatii foarte precise.
Astept feedback-ul vostru referitor la intrebarile de mai sus si va multumesc anticipat
De vila respectiv agentie nu stiu nimic.Pretul mi se pare ok.Paralia e ok daca mergi prima data in Grecia,mai ales ca de acolo poti merge in excursie la Meteora,Olimp,Atena(asta e mai obositoare).Mancarea nu e scumpa,restaurante si terase sunt berechet.Poti sa-ti si gatesti singur daca ai bucatarie in camera,dar e pacat sa nu gusti din specialitatile locale.In statiune sunt o multime de magazine alimentare mici si un supermarket.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.