cecco
7th August 2008, 20:55
vreau si eu sa plec in paralia katerini pe la jumatatea lui august cu auto personal
problema e ca ceea ce am gasit pe la agentii nu se potriveste cu programul meu (datele de intrare si iesire din sejur sunt fixe)
mi-ar conveni mai mult sa fac eu rezervarea personal la un studio din PK
a mai procedat cineva astfel?
are cineva adresa de mail pe care pot sa scriu? la care eventual sa mi se si raspunda ca am mai scris si nu au catadixit macar sa dea un simplu replay ca nu au
mersi pentru eventualul raspuns...
catalinbv
8th August 2008, 13:44
mare greseala Paralia Katerini - statiune aglomerata gen talcioc in care chiar nu ai ce face, hotelul San Antonio in care am stat nasol si cu totul altfel decat in poze - in rest Grecia e buna de vizitat - cu masina acoperi foarte multe - nu te gandi sa ajungi prin Atena ca e infernala la circulatie - de evitat agentiile Tramp Travel care promit multe pana dai banii si dupa asta iti intorc spatele (in colaborare cu Miritour) si ia ceva bani in plus la tine ca aerul conditionat in hotel se vinde la metru
)
Purple_People_Eater
8th August 2008, 14:26
[quote name='catalinbv' date='Aug 8 2008, 14:44' post='5023052']
mare greseala Paralia Katerini - statiune aglomerata gen talcioc in care chiar nu ai ce face, hotelul San Antonio in care am stat nasol si cu totul altfel decat in poze - in rest Grecia e buna de vizitat - cu masina acoperi foarte multe - nu te gandi sa ajungi prin Atena ca e infernala la circulatie - de evitat agentiile Tramp Travel care promit multe pana dai banii si dupa asta iti intorc spatele (in colaborare cu Miritour) si ia ceva bani in plus la tine ca aerul conditionat in hotel se vinde la metru
)
[/quote
Ai dreptate!!
roxanica84
8th August 2008, 20:40
plecam pe data de 16 august in paralia la hotel central si avem si micul dejun inclus.ma interesau informatii despre hotel , cum sunt camerele si mancarea daca este ok.
va multumesc!
newtask
8th August 2008, 21:09
QUOTE (Purple_People_Eater @ Aug 7 2008, 17:04)

ok....deci iti scriu incodata...Am fost cu Smart holiday si am platit cu 10 euro mai putin decat tu cu Sirios...si am avut ghid in romana...alt ghid care explica in maghiara.....alt ghid care explica poloneza...cred....si ghida maghiara si ghida romana au mai explicat si in engleza......eu inteleg romana, maghiara si engleza.....deci am putut sa verific daca in cele trei limbi au povestit acelasi chestie sau nu.....si iti zic ca da.....
si ei au vorbit in continuu..neau umplut capul cu legende si povesti despre insule care am vazut din vapor......si despre skiathos.....si nu au lasat pe nimeni pe insula chiar au asteptat 20 de minute dupa o fata din serbia....
iar la sirios a plecat vaporul de la insula si dupa jumatate de ora de drum au dat seama ca vreo 20 de persoane au ramas pe insula si au trebuit sa intoarca dupa ei pentru ca au facut scandal prin telefon...din cauza asta vaporul a avut o intarziere de o ora.....si daca ar fi ramas pe insula inca 5 minute nu ar fi fost nici o problema......din cauza intarzierii...pe vapor nu sau mai facut programele obisnuite precum dansul si.....razboiul cu baloane plina cu apa......
eu inteleg ca nu vrei sa accepti ca la alte agenti era mai fain pentru ca tu ai fost cu sirios....inteleg poate ai nimerit ziua cand nu au avut robleme...dar si atuncea diferenta de pret e cam mare .....si nu mi se pare corect ca ghida de la sirios sa inceapa fiecare propozitie cu " nu mergeti la alte agenti pentru ca ei va lasa acolo si nu raspund pentru voi....e adevarat ca sunt mai ieftine dar noi nu garantam ca ajungeti inapoi in paralia daca mergeti cu ei" deci mi se pare incorect sa castigi clienti in felul asta....si poate cu nu mas fi dus sa caut alte agentii....daca nu as fi auzit asta de vreo 10 ori in jumatate de ora.....
Am nimerit in serie, cu niste elevi. Cand am ajuns in port (cu vaporul...la intoarcere), ne-am suit in autocar, iar ghida a facut prezenta. Una din eleve nu raspundea, asa ca singura concluzie era aceea ca a ramas undeva pe vas, sau s-a ratacit. Ea cica adormise (in 2 minute, de cand ne asezasem in autocar), si de-aia nu raspundea. Ghida era speriata, si a zis ca e prima oara cand i se intampla asa ceva, sa "piarda" pe cineva. Plus ca au fost foarte organizati, punctuali, ba chiar a pus soferul autocarului (in excursiile opt.) sa o ia pe drumuri interzise, doar ca sa ne ia pe noi mai de aproape.
Parerile sunt impartite. Tot acum poate veni unu', sa se laude ca in Balcic era mai ieftin.
aryana_ary11
9th August 2008, 19:14
buna a fost cineva in paralia la hotel honorata ? pareri ceva ?
multam
aryana_ary11
9th August 2008, 19:18
QUOTE (razvan911 @ Jul 1 2008, 01:59)

Am fost in Paralia cu agentia Romantic TRavel si a fost super.
Durata sejurului a fost 7 nopti petrecute la hotel Honorata.
Despre cei de la agentie am numai cuvinte de lauda si ii recomand cu caldura.
Drumul cu autocarul a durat 13 ore la dus si 12 ore la intors. E cam obositor.
Hotelul Honorata e ok. Eu am avut o singura problema cu aerul conditionat care ba mergea ba nu mergea.
Statiunea e destul de curata, apa este si ea foarte curata(imi vedeam picioarele cu apa pana la gat ), alge nu sunt si marea nu miroase asa urat ca la noi. in schimb apa e destul de sarata daca o inghiti
sunt supermarketuri la multe colturi de strada cu preturi ok. eu am cumparat sper exemplu apa plata cu 24 de centi sticla de 1,5 litri---mai ieftin ca la romania
restaurantele au preturi ok si recomand cu caldura o taverna de la iesirea inspre port care se cheama painakotiki sau ceva de genul acesta. mancarea de acolo este foarte foarte buna si merita sa mananci acolo zilnic --o masa de 4 pers ma ducea in jur de 40 de euro
e plin de romanai
hai9nele de piele si blanurile sunt la tot coltul insa eu ma indoiesc de calitatea lor
m-am plimbat la greu cu atv-ul si cu cartul ---atv 2 ore cu benzina de la ei costa 10 euro
e plin de romani si de sarbi
o sa postez si poze insa consluzia este ca pt o prima iesire din tara ca turist paralia e chiar ok
la anul cred ca bag o turcia intrun resort de 5 stele
buna . plec si eu la honorata peste 2 saptamani tot prin romantic travel . ai fost multumit de cazare ? am inteles ca sunt camerele cam micute . asa e?
p0rk
9th August 2008, 21:37
QUOTE (catalinbv @ Aug 8 2008, 14:44)

)
Singurul lucru de laudat la PK e costul redus al unui sejur.Ma refer strict la statiune,nu la ce poti vedea in excursiile optionale.Statiunea in sine nu are nimic special,drept dovada cei care-si fac sejurul in Skiatos nu vin sa viziteze PK.Majoritatea care o lauda sunt ori la prima iesire din tara (entuziasm de inteles) ,ori nu au fost in insule,unde chiar sunt locuri cu peisaje exotice spectaculoase,locuri pline de istorie si vestigii etc.
johnnywalker78
10th August 2008, 17:49
stie cineva ce preturi are MITA travel anul asta? ca merg in 2 sapt in olimpic beach? mai e mihai sau elena de anul trecut?
Purple_People_Eater
11th August 2008, 12:49
QUOTE (p0rk @ Aug 9 2008, 22:37)

Singurul lucru de laudat la PK e costul redus al unui sejur.Ma refer strict la statiune,nu la ce poti vedea in excursiile optionale.Statiunea in sine nu are nimic special,drept dovada cei care-si fac sejurul in Skiatos nu vin sa viziteze PK.Majoritatea care o lauda sunt ori la prima iesire din tara (entuziasm de inteles) ,ori nu au fost in insule,unde chiar sunt locuri cu peisaje exotice spectaculoase,locuri pline de istorie si vestigii etc.
da ....numai la skiathos sa mergi sa stai costa mult mai mult o saptamana decat la paralia...si preturile la mancare (restaurante) sunt mai mari...
totusi parerea mea este ca nar trebui sa fugim undes preturi mici....mai bine adunam bani mai multi si merge undeva unde chiar merita.....paralia e aproximativ ca la noi numai preturile la mancare si din astea sunt mai mari si o alota diferenta e ca putem spune ca am fost in Grecia......
excursiile optionale sunt care merita bani......
numa sa aveti grija la OLimpos....se zice ca mergeti sa vedeti "cada lui Zeus" unde sa spalat zeul de mirosul femeilor inainte sa mearga la nevasta......defapt e o cascada frumoasa...cu o singura problema...nu curge apa numai primavar pentru ca atuncea se topesc zapezile de pe munte.....vara nu se vede nimic...numa niste stanci... dar totusi excursia merita bani.....mai vezi niste cladiri, biserici faine...si auzi legende foarte multe si interesante...
frunzicu
11th August 2008, 15:54
QUOTE (catalinbv @ Aug 8 2008, 13:44)

)
De ce zici ca e nasol in San Antonio ? Eu merg vara asta si mam bazat cat de cat pe pozele afisate la ei pe site ( www.hotel-sanantonio.gr ). Da-mi mai multe detalii, te rog, despre locul in care e situat ( eu am mai fost si anul trecut in paralia dar nu imi aduc aminte s afi vazut vre-un hotel numit San Antonio ). Si legat de pozele de pe site si ce este in realitate, este diferenta mare?
Astept raspuns
catalinache
11th August 2008, 20:30
Si eu merg pe 1 septembrie in Olympic Beach la Vila Pantheon.
Am optat pentru 7 nopti cazare si deplasare cu auto propriu. Pretul camerei cu baie, bucatarie mica si balcon cu vedere la strada este 230 euro /sejur. Cumparam excursiile la fata locului. Agentia este Vilextur.
Aveti informatii despre Vila Pantheon ? Cei de la agentie mi-au spus ca este o constructie renovata recent si se afla chiar pe plaja.
Multumesc !
yahoo07
11th August 2008, 21:05
Acum am vazut si eu topicul dar na here it goes. Am fost la Hotel Orfeas Blue Resort la 5 km de Paralia. Despre hotel am vb in topicul de Grecia insa am si cateva impresii despre statiunea Parlia Katerini. Prima impresie a fost ca nu prea e o statiune. E mai mult o localitate cu blocuri, devenite hoteluri, terase si taverne si desigur magasine. Nimic impresionant. Chiar am ramas deceptionat cum o fi sa trebuiasca sa traversezi strada, sa mai faci 300m si dupaia sa ajungi la plaja. Plaja care am inteles este publica, deci te duci frumos si platesti pentru fiecare sezlong. Pana la urma e normal considerand faptul ca hotelurile sunt blocuri.
O alta problema a fost numarul ridicat de romani si bulgari. Majoritatea mostenesc comportamentul tiganesc cu care sunt familiarizati in tara. Desigur nu generalizez insa m-am plimbat seara pe strada si am ramas impresionat cat de multi tarani isi permit sa vina in Grecia, nu ca ar costa mult.
Personal cand plec peste hotare primul lucru pe care-l vrea e sa scap de romani, sa ma plimb pe strada intr-o statiune unde sunt numai olandezi, francezi, germani etc. Al doilea criteriu este comfortul pe care-l ofera hotelu, plaja si serviciile. Din cate am vazut doar The Silk arata bine, chiar foarte bine insa n-are acea gradina exterioara necesara unui hotel iar plaja din nou este publica.
Pacat, ma asteptam la o statiune mai aerisita, insa se pare ca si aceasta a fost invadata de romani.
roxanica84
12th August 2008, 14:56
nu are nimeni informatii despre hotel central din paralia?
mi-ar fi de foarte mare ajutor. avem cazare acolo de pe 16 august si eram interesati daca arata chiar ca pe site-ul hotelului camerele. va multumesc!
fabby
12th August 2008, 15:36
as vrea sa ma duc la inceputul lui septembrie, cu autocarul, si sa caut acolo cazae. e risc mare asa? gasesc ceva avantajos? (20-30 euro camera?) multumesc.
kos_funny
12th August 2008, 16:27
Aveti idee de preturile de inchiriere la ATV si SkyJet?
Multumesc!
fabby
12th August 2008, 18:04
Se gaseste in septembrie cazare in paralia katerini? As vrea sa ma duc fara oferte de la agentii ca nu prea gasesc ceva convenabil.
edbica2000
13th August 2008, 08:07
QUOTE (fabby @ Aug 12 2008, 18:04)

Se gaseste in septembrie cazare in paralia katerini? As vrea sa ma duc fara oferte de la agentii ca nu prea gasesc ceva convenabil.
Cu ceva noroc si alergatura vei gasi la vreo 20-25 euro/persoana/zi fara aer conditionat, fara mic dejun, la vreun studio amarat.
newtask
13th August 2008, 15:46
nouacasa
14th August 2008, 10:34
QUOTE (aryana_ary11 @ Aug 9 2008, 20:14)

buna a fost cineva in paralia la hotel honorata ? pareri ceva ?
multam
Buna
doresc si eu sa aflu ceva despre Olimpic beath , vila Olga , unde o s amerg pe 25 aug. astept rspuns si pe mess la id: nouacasa
petre
14th August 2008, 19:39
Mâine plec în Grecia cu soția mea, în Olimpyc Beach, cazarea fiind la vila Stavros. Aș dori câteva informații legate de această vilă, de poziționarea acesteia în stațiune, de condițiile de cazare. Fiind prima ieșire în străinătate, aș mai dori să știu și care sunt prețurile la mancare și la hainele de piele sau de blană din Katerini. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
sorinic
14th August 2008, 21:16
QUOTE (petre @ Aug 14 2008, 20:39)

Mâine plec în Grecia cu soția mea, în Olimpyc Beach, cazarea fiind la vila Stavros. Aș dori câteva informații legate de această vilă, de poziționarea acesteia în stațiune, de condițiile de cazare. Fiind prima ieșire în străinătate, aș mai dori să știu și care sunt prețurile la mancare și la hainele de piele sau de blană din Katerini. Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
maine plec si eu tot in olympic pt prima oara.de unde esti si la ce ora?pleci pote mergem impreuna.astept un semn de la tine.noi suntem din pitesti si vrem sa plecam pe la ora 22 iesirea pe la giurgiu ora 24-01
DorinuSs
14th August 2008, 21:18
sal!
m-am intors de cateva zile de la olympic beach, vila sdukos, prin europa travel.
drumul a fost ok, opririle destul de frecvente, am ajuns pe la 11 in statiune.
acum despre olympic beach ce sa va spun. este o combinatie intre nei pori si paralia katerini. nici prea liniste, gen cap aurora ca la nei pori, nici nebunia din paralia. te poti odihni bine dar te si poti distra destul. plaja este lata, insa semnele trecerii unor popoare mai putin civilizate se observa ( mucuri de tigari in nisip) si nu prea se poate compara astfel cu plaja din nei pori (cei mai buna din makedonia din cate am inteles). apa la fel nu era asa de limpede ca la nei pori, in unele zile si mai ales dupa-amiaza fiind tulbure, cu destula iarba de mare si meduze in ea. oricum nu se compara cu "plaja" din paralia.
statiunea este plina de turisti romani, polonezi, cehi, unguri s.a. insa de asemenea foarte foarte multi greci, mult mai multi decat anul trecut la nei pori. chiar am fost surprins sa aud atata greceste vorbindu-se.
sunt multe magazine de haine si suveniruri mai ales in zona pietonala, mai putine insa cu blanuri si piele pentru care trebuie mers in paralia ( 0.90 bilet autobuz sau 3.5 taxi).
sigura schimare pe care o as face ar fi sa aduc plaja de nei pori.
in sfarsit, la anul cred ca tot olympic beach. un lucru e sigur insa : NICIODATA PARALIA !!! (e un fel de talcioc al grecilor smecheri si nu numai, prafuri si toate cele. never!)
johnnywalker78
16th August 2008, 16:55
stie cineva ce preturi are MITA travel anul asta? ca merg in 2 sapt in olimpic beach? mai e mihai sau elena de anul trecut?
Doctorul45
17th August 2008, 00:49
QUOTE (p0rk @ Aug 9 2008, 22:37)

Asa este.Aceasta statiune este dezvoltata in ultima perioada ca urmare a caderii comunismului.Dar este o statiune foarte buna pt a face excursii si a intelege Grecia ca leagan al culturii universale.Grecia impresioneaza prin monumentele si legendele ei de aceea ar trebui explicatiile unui ghid competent altfel risti sa nu intelegi nimic.Noi am fost de revelion intr-o excursie organizata de omnia turism cu ghid grec vorbitor de romina Yannis se numea care ne-a aratat de ce tara lui este vizitata de peste 10 mil de turisti anual.Am stat 4 zile in paralia katerini si 3 zile in atena.In paralia am stat la hotel AVRA aproape de biserica din centru.Un hotel curat camere medii ca suprafata dar este asezat chiar pe malul marii (in prima linie) si daca ai vedere la mare si un etaj superior nu iti mai trebuie nimic.Plaja mi sa parut mica pt sirul de hoteluri ce se intindea pe 4 rinduri.Noi am avut o seara greceasca reusita intr-o taverna din cartierul plaka din atena.Minastirile de la meteora sunt impresionante.Sunt multe locuride vizitat din paralia ;tessaloniki,olimpul,minastirea sf Parascheva etc. dar vizitindu-le risti sa nu mai faci plaje.Eu spun ca pt excursii este o statiune f buna iar pt distractie trebuie cautata alta.Mi-a placut atitudinea grecilor zimbitori pt orce fel de turisti si care isi iubesc tara lor lucru la care ar trebui sa reflectam si noi rominii.Marea Egee este fermecatoare si merita toti banii.Eu am vazut-o iarna!
Daca te crezi tare in calculatoare, inscrie-te la Saptamana Recordurilor aici.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.