RoVal1972
12th July 2008, 15:13
Salutare tuturor !
Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia.
Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...
Toate bune.
p0rk
12th July 2008, 16:46
QUOTE (RoVal1972 @ Jul 12 2008, 16:13)

Salutare tuturor !
Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia.
Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...
Toate bune.
Mda,am si eu vreo 4 mesaje de la el pentru ca nu agreez Paralia ,incat te crucesti de cata conduita ciobaneasca e pe lumea asta.Daca nu s-ar numi private message v-as cita din ele.
21_wic
13th July 2008, 13:00
Buna
Vreau sa plec in Paralia cu rezervare pt. cazare la hotelul Edem Holiday Club prin agentia Total Reisen % Jagd. A mai fost cineva prin agentia asta?
Multumesc
Kays
14th July 2008, 08:55
salutari,
a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera.
vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup
multam
chocopearl24
14th July 2008, 16:11
Salut!noi plecam la PK pe 8 august, prin firma romadria. Vom sta in vila karyes care se pare ca e noua. Am doua intrebari:
-mai pleaca cineva la aceeasi data ? Poate vom fi mai multi ,ca la noi e prima iesire si avem emotii
-aveti informatii despre vila asta?
p0rk
14th July 2008, 16:54
QUOTE (Kays @ Jul 14 2008, 09:55)

salutari,
a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera.
vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup
multam
Acu 3 ani cand am fost eu,nu mai aveau loc nici cei care au venit prin agentie,i-au mutat de colo colo,incat 3 zile din sapte au fost saracii pe drumuri cu valizele de la un hotel/vila la altul/alta.Nici vorba sa-ti fi gasit atunci de unul singur vreo camera libera.Bafta.
irina40c
14th July 2008, 20:29
Seamana fff mult cu statiunile de la noi(in special cu eforie sud),preturile(toate in euro,normal) sunt medii (nu va luati dupa altii,nu va imaginati k puteti cumpara o bere cu 0,50e,de exemplu) in schimb au preturi mici la hainele din piele si din blana(incepand de la 45e haina,desi eu nu mi-am cumparat,pt stiu k n-am s-o folosesc). Paralia Katerini este ca un bazar urias(50% magazine cu haine de piele si blana iar 30% cu aur la metru) cu multe stradute(te poti rataci usor,dar te intorci spre plaja si de-acolo vei gasi drumul inapoi).Statiunea nu este prea grozava:plaja ingusta,apa destul de murdara,multi romani nesimntiti(nu intelegeti gresit,nu toti sunt asa),vanzatorii cam aroganti si preturile nu chiar atat de mici pe cat va asteptati poate voi sa fie...Ca si restaurant eu recomand "La Anna-Small amsterdam" un chelner vorbeste romaneste,mancare foarte buna si preturi mici!
Foarte multi greci au motociclete sau scutere,asa ca asteptati-va ca noapte sa va cante nu Romeo la balcon ci Andreas(am ales la intamplare) din motorul scuterului ca sa se dea smecher.Si in afara de zgomotul enervant pe care il fac,mai si trec pe stradutele acelea atat de "largi" tocmai cand te plimbi si tu mai bn...si tre sa te dai la o parte...
Conteaza mult sa ai un hotel bun(recomand sa va faceti rezervarea din timp,am stat la Hotel Melbourne,camera tripla,foarte frumos,cu mic dejun inclus) si sa ai o agentie de transport buna,mai ales daca mergeti cu autocarul(eu am mers cu Christian Tour,nu am ce sa le reprosez,ghizi foarte draguti, soferi foarte buni).
Oricum,daca vreti sa mergeti in Grecia,nu v-as recomanda Paralia Katerini(app: nu seamana deloc cu Mamaia noastra,Mamaia e de 10 ori mai frumoasa) mai degraba Olympic Beach(foarte aproape de Paralia,dar diferente considerabile).
CONCLUZIE:DACA VRETI SA VA SIMNTITI CA IN STATIUNILE NOASTRE,POATE EI SUNT UN PIC MAI CURATI,DUCETI-VA IN PARALIA KATERINI,DACA VRETI INTR-ADEVAR SA VA SIMNTITI CA NISTE TURISTI STRAINI...NU PARALIA KATERINI!!!
teopaul
15th July 2008, 14:15
Am revenit din Grecia dupa 2100 km facuti in 5 zile: 760 km dus, 777 intors (deh, m-a mancat undeva sa ma intorc pe centura Bucurestiului), restul au fost de naveta Paralia - Nei Pori si Paralia - Halkidiki.
N-am mers in viata mea de conducator auto (adica 11 ani vechime) atat de tare ca in ultimele 5 zile...
Rezumat:
- 10 ore dus - 04:15 plecat din casa, 14:15 parcat in Paralia - viteza medie citita in parcarea Paraliei 77km/h. Mers prin Bulgaria intre 100 si 150km/h (m-am tinut dupa un Bora de Bacau ce se pare ca stia drumul - la mine era prima oara spre Grecia cu masina) si intre 120-180 km/h in Grecia (180 doar intr-o depasire - dar tin sa o mentionez - top speed pana acum). Media e data de ratacirea prin Sofia, GPS-ul care m-a trimis pe camp la o intersectie in Grecia si de orbecait la iesirea de pe autostrada in Katerini spre Paralia.
- mers prin Grecia intre Paralia si Nei Pori timp de 3 zile pe autostrada 160km/h pe pilot automat, intre Halkidiki si Paralia pe autostrazi si drumuri cu 2 benzi pe sens - 120 - 150km/h.
- 10 ore intors - 11:00 plecat din Paralia, 21:00 ajuns acasa - viteza media citita in parcare acasa 79km/h. Mers cam la fel de tare (poate putin mai repede prin Grecia), cu oprire 30-40 minute in duty free. Din nou ratacire prin Sofia, am crezut ca pun gps-ul sub roata si trec peste el...
Politie....zero in Grecia, in Bulgaria 2 la dus, 2 la intors, de fiecare data semnalizate de cei de pe celalalt sens.
Personal, mi-a placut cel mai mult Nei Pori pentru plaja si apa, urmata de Pantelimonas pentru linistea si apa superba. Paralia e ok pentru mancare.
Raspund cu placere la intrebari.
boby993
15th July 2008, 17:33
Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini)
dia_maria88
16th July 2008, 09:08
hehehe... si noi mergem in Paralia Katerini in 2 august.. de abia astept
NUTI66
16th July 2008, 11:59
QUOTE (boby993 @ Jul 15 2008, 16:33)

Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini)
Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera.
Concediu placut si sper sa va simtiti bine.
boby993
16th July 2008, 12:19
QUOTE (NUTI66 @ Jul 16 2008, 12:59)

Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera.
Concediu placut si sper sa va simtiti bine.
multumesc pentru informatie
Hund
16th July 2008, 13:06
Chiar n-a fost nimeni la Waterland sa-mi spuna cum a fost? Plsss am nevoie de niste pareri.
adinuzza
17th July 2008, 16:06
Imi poate da cineva detalii despre vila Tola din Paralia Katerini? Plecam pe 8 august... Mai pleaca cineva atunci?!
morenaoana
17th July 2008, 21:49
Salut,eu plec pe 27 iulie(sunt din Iasi) cu autocarul vilextur din Bucuresti la PK,la vila Dafni de 3 stele,sper sa nu ne lase amanet pe acolo fara cazare...ca sunt multi traumatizati pe aici;);cand vin povestesc tot...
si mai scutiti ma ca nu va place ca s romani,cui nu i place sa si schimbe nationalitatea,ca prea suferiti de fudulie mai calicilor,nu toti romanii sunt nesimtiti...sunt convinsa ca o sa fie mai fain ca n romania,ca aici m am saturat de toate statiunile ca le am vizitat pe toate.
as vrea sa stiu cat e de cald eu nu prea sufar caldura mare si daca a mai fost careva cu vilextur...cat despre aglomeratie sper sa fie cat mai aglomerat ca nu mi place sa bantui singura pe nicaieri ca o sihastra,ca am fost intr un an in mamaia in plin sezon si batea vantul pe strazi seara parca eram in pustietate.bye
asta e site ul de la waterland
http://www.waterland.gr/mainen.html
din cate vad in poze e super fain,park seamana toboganele cu aqua magic din mamaia,intrarea 15 euro cred din cate vad pe site........abia astept sa ma duc
Hund
18th July 2008, 09:48
morenaoana multumesc pt link. Eu auzisem ca ar fi vreo 30 euro acolo dar probabil ca este cu tot cu drumul pana la waterland. Eu plec abia la mijlocul lui august. Cand te intorci te rog mult sa ne impartasesti si noua pareri.
chocopearl24
18th July 2008, 10:15
QUOTE (adinuzza @ Jul 17 2008, 17:06)

Imi poate da cineva detalii despre vila Tola din Paralia Katerini? Plecam pe 8 august... Mai pleaca cineva atunci?!
Ti-am trimis un mesaj privat.Astept raspuns.Sper sa ne intalnim in PK...
P_O_Naso
18th July 2008, 20:48
QUOTE (adinuzza @ Jul 17 2008, 17:06)

si noi tot pe 8 seara plecam, noi stam la hotel elektra...2 stele si nu prea stiu nimic de el.plecam 2 cupluri cu autocarul din bucuresti.
machedoi
18th July 2008, 20:49
QUOTE (P_O_Naso @ Jul 12 2008, 01:21)

salutare, cine poate sa-mi ofere cateva impresii despre hotelul colors, 2 stele, din paralia katerini...am vazut si ff proaste si mai putin proaste si unele ok...a fost cineva acolo?merci mult
H Colors este situat, daca nu ma insel, langa biserica, la capatul strazii Nikis, strada pe care se intra in statiune (de la semafor inainte). Se fac 2-3 minute de la hotel pana pe plaja. Alte amanunte nu mai stiu.
pedia33
19th July 2008, 11:58
QUOTE (chocopearl24 @ Jul 14 2008, 17:11)

Salut!noi plecam la PK pe 8 august, prin firma romadria. Vom sta in vila karyes care se pare ca e noua. Am doua intrebari:
-mai pleaca cineva la aceeasi data ? Poate vom fi mai multi ,ca la noi e prima iesire si avem emotii
-aveti informatii despre vila asta?
Se pare ca si eu plec pe 08.08.2008 in Paralia Katerini, dar inca nu m-am hotarat asupra traseului.....prin Bulgaria impreuna cu niste colegi de servici sau de unul singur prin Serbia, Macedonia
cioflokiki07
19th July 2008, 21:39
Buna
Voi pleca in Septembrie in Grecia la Paralia Katerini. Cazarea are loc in vila Tola. M-ar interesa daca are cineva cunostinte despre aceasta vila. De asemenea as dori sa stiu unde pot lua masa, de unde pot face cumparaturi si ce preturi sunt. In ce limba te poti intelege cu grecii? Vorbesc limba engleza?
eu_brotacelul
20th July 2008, 15:26
Ziua buna, astazi m-am intors din Olimpic Beach si pot spune ca sunt foarte multumita de conditiile si de tot de acolo. Am trecut si prin Paralia in plimbare dar sincer Olimpic B mi-a placut mai mult. Vila la care trebuia sa stau, Vila Helena a fost inlocuita din nu stiu ce motive - nu am intrebat- cu vila Dimitra (vila noua, fiind primii turisti cazati in ea). am avut toate condiitle, chicineta utilata complet pana si uscator de par, toate acestea la 167 euro cu tot cu drum. De mancat am gasit o taverna foarte draguta unde servea un roman cu care ne-am si imprietenit iar baietii au facut o bauta cu el intr-o noapte. Recomand cu caldura calamarii prajiti si ciorba de pui a la grec. la capitlolul cumparaturi insa am avut un oarecare gust amar - situatia fiind aceeasi si in paralia - pentru ca erau foarte multe haine de foarte proasta calitate: multe de sintetic din acela subtire care pe langa faptul ca era un material prost era si un material total neigienic. In rest, aurul la metru nu m-a interesat in primul rand pentru ca nu este aur pur - este combinati cu titanium, se spune ca singura diferenta este faptul ca acesta nu mai poate fi topit si prelucrat. Am fost la meteora, o excursie foarte draguta, am incercat sa ajungem pe skiatos insa din cauza valurilor si a faptului ca era amenintare de furtuna nu am avut voie sa ne indreptam catre portul insulei. Am oprit pe alte 2 insule unde am stat in apa printre pesti intr-o apa mi mult dekt curata. Alte distractii in Ol.B. unde nu sunt cluburi si discoteci a fost inchiriatul ATV-urilor pe 12 ore 20 euro timp in care am fost prin KAterini la cumparaturi, prin paralia si la pista de carturi. Banii s-au dus fara probleme pe suveniruri pentru ca sunt multe chestii dragute si pe Metaxa bineinteles. Daca intereseaza pe cineva vila aceasta imi poate da un mesaj privat si ii pot trimite si poze.....cam atat va spun ca mi-e cam somn...drumul e cam lung cu autocarul chiar daca am dormit toata noaptea:P. am plecat la ora 16 din Olimpic Beach, am fost in Paralia sa mai luam turisti, iar la ora 4:10 intram in Romania. va doresc vara faina si concedii minunate.
newtask
20th July 2008, 15:37
QUOTE (P_O_Naso @ Jul 18 2008, 21:48)

si noi tot pe 8 seara plecam, noi stam la hotel elektra...2 stele si nu prea stiu nimic de el.plecam 2 cupluri cu autocarul din bucuresti.
Am trecut pe lângă el. Nu îmi place deloc cum e amenajat. Fii fericit/ă că ai plaja aproape, și internetul în același hotel. 
@ Hotelul San Giorgio: Pentru noi a fost o variantă, dar am vrut ceva mai aproape de centru / plajă. Hotelul e ok, curat.
@morenaoana: Dacă mergi cu autocarul cu numărul VL - 23 - BUJ ai noroc. Sunt niște șoferi super. Am plecat aseară din Paralia la ora 20:15 iar astăzi de dimineață am ajuns în București la ora 07:50.
Să scriu despre sejurul meu. 
Am fost cazați la hotelul Philippos, 3 ***, oarecum aproape de plajă, ușor de ajuns la el din centru. Patronul hotelului...un domn în vârstă super de treabă. Știe româna destul de bine + ne-a dat diferite plante.
Acolo a ajuns zilele trecute un pui de pisică superb, pe care patronul l-a numit "Philippos".
Hotelul este LUX. Femeile de serviciu vin în fiecare zi să facă curățenie, au venit să ne schimbe cearșafurile / prosoapele..
La intrarea în cameră, se introduce o cartelă pentru a avea curent electric în cameră. Sunt multe șmecherii...de exemplu, nu poți da drumul la aerul condiționat dacă ții ușa de la balcon deschisă. 
Dacă aveți de-aface cu agenția Sirios Travel, am numai cuvinte de laudă. Am mers în excursiile opționale cu o ghidă numită Elena, care își face treaba ca la carte. Este super de treabă, descurcăreață, ne explică..O asemenea ghidă nu am mai văzut niciodată.
Sediul agenției Sirios Travel este exact vis-a-vis de hotelul Philipposs.
maeko
22nd July 2008, 16:07
Dupa ce citesti atatea pagini nici nu prea stii ce parere sa iti faci. Sunt multi si pro si contra Paralia. Intrebarea mea ar fi gasesti cazare in august fara rezervare? Ne gandim ca daca nu ne place sa mergem in alta parte. Doar ca hotelurile pe al caror site grecesc m-am uitat au preturi destul de maricele adik intre 60 si 75 euro pe noapte. Gasim mai ieftin? Ca pe aici majoritatea celor care au postat au dat preturi mici.
Multumesc
razvan911
22nd July 2008, 16:12
Gasesti si fara rezervare dar costa mult
eu sper exemplu am dat pe camere 27 de euro pe noapte la hotelul de 3 stele unde am fost cazat
si intruna din zile a venit un cuplu care a cerut o camera si costa 55 euro fara rezervare
noi am fost prin agentie
asa ca succes in cautare
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.