Paralia Katerini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20

RoVal1972
Salutare tuturor !
Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia.
Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...

Toate bune.
p0rk
QUOTE (RoVal1972 @ Jul 12 2008, 16:13) *
Salutare tuturor !
Tocmai ce un user, nu i spun numele, n-are rost... s-a "gandit" el ca, trebuie sa ma injure ca la usa cortului. De ce ? Pt ca nu i-a placut ce am scris eu pe acest topic. Adica pentru ca nu mi a placut Paralia.
Pentru amatori... Gusturile omului nu se discuta. Personal, consider ca in Grecia asta mare sunt multe locuri mult mai grozave decat Paralia... Unii au vazut destule locuri...

Toate bune.

Mda,am si eu vreo 4 mesaje de la el pentru ca nu agreez Paralia ,incat te crucesti de cata conduita ciobaneasca e pe lumea asta.Daca nu s-ar numi private message v-as cita din ele.
21_wic
Buna

Vreau sa plec in Paralia cu rezervare pt. cazare la hotelul Edem Holiday Club prin agentia Total Reisen % Jagd. A mai fost cineva prin agentia asta?
Multumesc
Kays
salutari,

a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera.
vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup

multam
chocopearl24
Salut!noi plecam la PK pe 8 august, prin firma romadria. Vom sta in vila karyes care se pare ca e noua. Am doua intrebari:
-mai pleaca cineva la aceeasi data ? Poate vom fi mai multi ,ca la noi e prima iesire si avem emotii
-aveti informatii despre vila asta?
p0rk
QUOTE (Kays @ Jul 14 2008, 09:55) *
salutari,

a plecat cineva fara rezervare? se poate gasi ceva liber sau e riscul prea mare? de conditii nu se pune problema pentru ca oricum nu vreau sa petrec prea mult timp in camera.
vrem sa plecam pe 3-4august spre Paralia, ne intalnim acolo cu alt grup

multam

Acu 3 ani cand am fost eu,nu mai aveau loc nici cei care au venit prin agentie,i-au mutat de colo colo,incat 3 zile din sapte au fost saracii pe drumuri cu valizele de la un hotel/vila la altul/alta.Nici vorba sa-ti fi gasit atunci de unul singur vreo camera libera.Bafta.
irina40c
Seamana fff mult cu statiunile de la noi(in special cu eforie sud),preturile(toate in euro,normal) sunt medii (nu va luati dupa altii,nu va imaginati k puteti cumpara o bere cu 0,50e,de exemplu) in schimb au preturi mici la hainele din piele si din blana(incepand de la 45e haina,desi eu nu mi-am cumparat,pt stiu k n-am s-o folosesc). Paralia Katerini este ca un bazar urias(50% magazine cu haine de piele si blana iar 30% cu aur la metru) cu multe stradute(te poti rataci usor,dar te intorci spre plaja si de-acolo vei gasi drumul inapoi).Statiunea nu este prea grozava:plaja ingusta,apa destul de murdara,multi romani nesimntiti(nu intelegeti gresit,nu toti sunt asa),vanzatorii cam aroganti si preturile nu chiar atat de mici pe cat va asteptati poate voi sa fie...Ca si restaurant eu recomand "La Anna-Small amsterdam" un chelner vorbeste romaneste,mancare foarte buna si preturi mici!
Foarte multi greci au motociclete sau scutere,asa ca asteptati-va ca noapte sa va cante nu Romeo la balcon ci Andreas(am ales la intamplare) din motorul scuterului ca sa se dea smecher.Si in afara de zgomotul enervant pe care il fac,mai si trec pe stradutele acelea atat de "largi" tocmai cand te plimbi si tu mai bn...si tre sa te dai la o parte...
Conteaza mult sa ai un hotel bun(recomand sa va faceti rezervarea din timp,am stat la Hotel Melbourne,camera tripla,foarte frumos,cu mic dejun inclus) si sa ai o agentie de transport buna,mai ales daca mergeti cu autocarul(eu am mers cu Christian Tour,nu am ce sa le reprosez,ghizi foarte draguti, soferi foarte buni).
Oricum,daca vreti sa mergeti in Grecia,nu v-as recomanda Paralia Katerini(app: nu seamana deloc cu Mamaia noastra,Mamaia e de 10 ori mai frumoasa) mai degraba Olympic Beach(foarte aproape de Paralia,dar diferente considerabile).

CONCLUZIE:DACA VRETI SA VA SIMNTITI CA IN STATIUNILE NOASTRE,POATE EI SUNT UN PIC MAI CURATI,DUCETI-VA IN PARALIA KATERINI,DACA VRETI INTR-ADEVAR SA VA SIMNTITI CA NISTE TURISTI STRAINI...NU PARALIA KATERINI!!!

teopaul
Am revenit din Grecia dupa 2100 km facuti in 5 zile: 760 km dus, 777 intors (deh, m-a mancat undeva sa ma intorc pe centura Bucurestiului), restul au fost de naveta Paralia - Nei Pori si Paralia - Halkidiki.
N-am mers in viata mea de conducator auto (adica 11 ani vechime) atat de tare ca in ultimele 5 zile...
Rezumat:
- 10 ore dus - 04:15 plecat din casa, 14:15 parcat in Paralia - viteza medie citita in parcarea Paraliei 77km/h. Mers prin Bulgaria intre 100 si 150km/h (m-am tinut dupa un Bora de Bacau ce se pare ca stia drumul - la mine era prima oara spre Grecia cu masina) si intre 120-180 km/h in Grecia (180 doar intr-o depasire - dar tin sa o mentionez - top speed pana acum). Media e data de ratacirea prin Sofia, GPS-ul care m-a trimis pe camp la o intersectie in Grecia si de orbecait la iesirea de pe autostrada in Katerini spre Paralia.
- mers prin Grecia intre Paralia si Nei Pori timp de 3 zile pe autostrada 160km/h pe pilot automat, intre Halkidiki si Paralia pe autostrazi si drumuri cu 2 benzi pe sens - 120 - 150km/h.
- 10 ore intors - 11:00 plecat din Paralia, 21:00 ajuns acasa - viteza media citita in parcare acasa 79km/h. Mers cam la fel de tare (poate putin mai repede prin Grecia), cu oprire 30-40 minute in duty free. Din nou ratacire prin Sofia, am crezut ca pun gps-ul sub roata si trec peste el...
Politie....zero in Grecia, in Bulgaria 2 la dus, 2 la intors, de fiecare data semnalizate de cei de pe celalalt sens.
Personal, mi-a placut cel mai mult Nei Pori pentru plaja si apa, urmata de Pantelimonas pentru linistea si apa superba. Paralia e ok pentru mancare.
Raspund cu placere la intrebari.
boby993
Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini)
dia_maria88
hehehe... si noi mergem in Paralia Katerini in 2 august.. de abia astept
NUTI66
QUOTE (boby993 @ Jul 15 2008, 16:33) *
Ce stiti despre Hotel Akropol?(paralia katerini)

Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera.
Concediu placut si sper sa va simtiti bine.
boby993
QUOTE (NUTI66 @ Jul 16 2008, 12:59) *
Am stat la hotel Akropol in 2006.Este un hotel micut,o afacere de familie.Proprietarul este foarte amabil ( cel putin cu doamnele asa era ),si acolo lucra toata familia.Camere curate,baia OK. Noi am fost in mai cand nu era foarte aglomerat si am avut cazare si mic dejun,care a fost acceptabil.Fiind putini turisti in hotel in mai,tot personalul statea cu ochii pe tine la masa.Nu era foarte variata mancarea,dar era OK.Hotelul este langa un mic parc ,la 5 minute de plaja (mergand incet) si 2 minute de biserica si strada principala.Ai supermarket langa hotel.Nu mai stiu daca avea aer conditionat pt ca in mai nu era nevoie.Frigider in camera.
Concediu placut si sper sa va simtiti bine.

multumesc pentru informatie smile.gif
Hund
Chiar n-a fost nimeni la Waterland sa-mi spuna cum a fost? Plsss am nevoie de niste pareri.
adinuzza
Imi poate da cineva detalii despre vila Tola din Paralia Katerini? Plecam pe 8 august... Mai pleaca cineva atunci?!
morenaoana
Salut,eu plec pe 27 iulie(sunt din Iasi) cu autocarul vilextur din Bucuresti la PK,la vila Dafni de 3 stele,sper sa nu ne lase amanet pe acolo fara cazare...ca sunt multi traumatizati pe aici;);cand vin povestesc tot...
si mai scutiti ma ca nu va place ca s romani,cui nu i place sa si schimbe nationalitatea,ca prea suferiti de fudulie mai calicilor,nu toti romanii sunt nesimtiti...sunt convinsa ca o sa fie mai fain ca n romania,ca aici m am saturat de toate statiunile ca le am vizitat pe toate.
as vrea sa stiu cat e de cald eu nu prea sufar caldura mare si daca a mai fost careva cu vilextur...cat despre aglomeratie sper sa fie cat mai aglomerat ca nu mi place sa bantui singura pe nicaieri ca o sihastra,ca am fost intr un an in mamaia in plin sezon si batea vantul pe strazi seara parca eram in pustietate.bye

asta e site ul de la waterland
http://www.waterland.gr/mainen.html
din cate vad in poze e super fain,park seamana toboganele cu aqua magic din mamaia,intrarea 15 euro cred din cate vad pe site........abia astept sa ma duc
Hund
morenaoana multumesc pt link. Eu auzisem ca ar fi vreo 30 euro acolo dar probabil ca este cu tot cu drumul pana la waterland. Eu plec abia la mijlocul lui august. Cand te intorci te rog mult sa ne impartasesti si noua pareri.
chocopearl24
QUOTE (adinuzza @ Jul 17 2008, 17:06) *
Imi poate da cineva detalii despre vila Tola din Paralia Katerini? Plecam pe 8 august... Mai pleaca cineva atunci?!

Ti-am trimis un mesaj privat.Astept raspuns.Sper sa ne intalnim in PK...
P_O_Naso

si noi tot pe 8 seara plecam, noi stam la hotel elektra...2 stele si nu prea stiu nimic de el.plecam 2 cupluri cu autocarul din bucuresti.
machedoi
QUOTE (P_O_Naso @ Jul 12 2008, 01:21) *
salutare, cine poate sa-mi ofere cateva impresii despre hotelul colors, 2 stele, din paralia katerini...am vazut si ff proaste si mai putin proaste si unele ok...a fost cineva acolo?merci mult

H Colors este situat, daca nu ma insel, langa biserica, la capatul strazii Nikis, strada pe care se intra in statiune (de la semafor inainte). Se fac 2-3 minute de la hotel pana pe plaja. Alte amanunte nu mai stiu.

pedia33
QUOTE (chocopearl24 @ Jul 14 2008, 17:11) *
Salut!noi plecam la PK pe 8 august, prin firma romadria. Vom sta in vila karyes care se pare ca e noua. Am doua intrebari:
-mai pleaca cineva la aceeasi data ? Poate vom fi mai multi ,ca la noi e prima iesire si avem emotii
-aveti informatii despre vila asta?

Se pare ca si eu plec pe 08.08.2008 in Paralia Katerini, dar inca nu m-am hotarat asupra traseului.....prin Bulgaria impreuna cu niste colegi de servici sau de unul singur prin Serbia, Macedonia
cioflokiki07
Buna
Voi pleca in Septembrie in Grecia la Paralia Katerini. Cazarea are loc in vila Tola. M-ar interesa daca are cineva cunostinte despre aceasta vila. De asemenea as dori sa stiu unde pot lua masa, de unde pot face cumparaturi si ce preturi sunt. In ce limba te poti intelege cu grecii? Vorbesc limba engleza?
eu_brotacelul
Ziua buna, astazi m-am intors din Olimpic Beach si pot spune ca sunt foarte multumita de conditiile si de tot de acolo. Am trecut si prin Paralia in plimbare dar sincer Olimpic B mi-a placut mai mult. Vila la care trebuia sa stau, Vila Helena a fost inlocuita din nu stiu ce motive - nu am intrebat- cu vila Dimitra (vila noua, fiind primii turisti cazati in ea). am avut toate condiitle, chicineta utilata complet pana si uscator de par, toate acestea la 167 euro cu tot cu drum. De mancat am gasit o taverna foarte draguta unde servea un roman cu care ne-am si imprietenit iar baietii au facut o bauta cu el intr-o noapte. Recomand cu caldura calamarii prajiti si ciorba de pui a la grec. la capitlolul cumparaturi insa am avut un oarecare gust amar - situatia fiind aceeasi si in paralia - pentru ca erau foarte multe haine de foarte proasta calitate: multe de sintetic din acela subtire care pe langa faptul ca era un material prost era si un material total neigienic. In rest, aurul la metru nu m-a interesat in primul rand pentru ca nu este aur pur - este combinati cu titanium, se spune ca singura diferenta este faptul ca acesta nu mai poate fi topit si prelucrat. Am fost la meteora, o excursie foarte draguta, am incercat sa ajungem pe skiatos insa din cauza valurilor si a faptului ca era amenintare de furtuna nu am avut voie sa ne indreptam catre portul insulei. Am oprit pe alte 2 insule unde am stat in apa printre pesti intr-o apa mi mult dekt curata. Alte distractii in Ol.B. unde nu sunt cluburi si discoteci a fost inchiriatul ATV-urilor pe 12 ore 20 euro timp in care am fost prin KAterini la cumparaturi, prin paralia si la pista de carturi. Banii s-au dus fara probleme pe suveniruri pentru ca sunt multe chestii dragute si pe Metaxa bineinteles. Daca intereseaza pe cineva vila aceasta imi poate da un mesaj privat si ii pot trimite si poze.....cam atat va spun ca mi-e cam somn...drumul e cam lung cu autocarul chiar daca am dormit toata noaptea:P. am plecat la ora 16 din Olimpic Beach, am fost in Paralia sa mai luam turisti, iar la ora 4:10 intram in Romania. va doresc vara faina si concedii minunate.
newtask
QUOTE (P_O_Naso @ Jul 18 2008, 21:48) *
si noi tot pe 8 seara plecam, noi stam la hotel elektra...2 stele si nu prea stiu nimic de el.plecam 2 cupluri cu autocarul din bucuresti.

Am trecut pe lângă el. Nu îmi place deloc cum e amenajat. Fii fericit/ă că ai plaja aproape, și internetul în același hotel. smile.gif

@ Hotelul San Giorgio: Pentru noi a fost o variantă, dar am vrut ceva mai aproape de centru / plajă. Hotelul e ok, curat.

@morenaoana: Dacă mergi cu autocarul cu numărul VL - 23 - BUJ ai noroc. Sunt niște șoferi super. Am plecat aseară din Paralia la ora 20:15 iar astăzi de dimineață am ajuns în București la ora 07:50.

Să scriu despre sejurul meu. smile.gif

Am fost cazați la hotelul Philippos, 3 ***, oarecum aproape de plajă, ușor de ajuns la el din centru. Patronul hotelului...un domn în vârstă super de treabă. Știe româna destul de bine + ne-a dat diferite plante. biggrin.gif Acolo a ajuns zilele trecute un pui de pisică superb, pe care patronul l-a numit "Philippos".
Hotelul este LUX. Femeile de serviciu vin în fiecare zi să facă curățenie, au venit să ne schimbe cearșafurile / prosoapele..
La intrarea în cameră, se introduce o cartelă pentru a avea curent electric în cameră. Sunt multe șmecherii...de exemplu, nu poți da drumul la aerul condiționat dacă ții ușa de la balcon deschisă. smile.gif
Dacă aveți de-aface cu agenția Sirios Travel, am numai cuvinte de laudă. Am mers în excursiile opționale cu o ghidă numită Elena, care își face treaba ca la carte. Este super de treabă, descurcăreață, ne explică..O asemenea ghidă nu am mai văzut niciodată.
Sediul agenției Sirios Travel este exact vis-a-vis de hotelul Philipposs.
maeko
Dupa ce citesti atatea pagini nici nu prea stii ce parere sa iti faci. Sunt multi si pro si contra Paralia. Intrebarea mea ar fi gasesti cazare in august fara rezervare? Ne gandim ca daca nu ne place sa mergem in alta parte. Doar ca hotelurile pe al caror site grecesc m-am uitat au preturi destul de maricele adik intre 60 si 75 euro pe noapte. Gasim mai ieftin? Ca pe aici majoritatea celor care au postat au dat preturi mici.
Multumesc
razvan911
Gasesti si fara rezervare dar costa mult

eu sper exemplu am dat pe camere 27 de euro pe noapte la hotelul de 3 stele unde am fost cazat

si intruna din zile a venit un cuplu care a cerut o camera si costa 55 euro fara rezervare

noi am fost prin agentie

asa ca succes in cautare
skiritelu

Click to view attachmentClick to view attachment[attachment=4300
05:DSC02980.JPG]Click to view attachment
QUOTE (Hund @ Jul 16 2008, 14:06) *
Chiar n-a fost nimeni la Waterland sa-mi spuna cum a fost? Plsss am nevoie de niste pareri.

Eu am fost pe 4.07.2008,cu masina personala.
Biletele au costat 40 euro pentru 2adulti si un copil 12ani.
Am fost un pic dezamagita (comparand cu Aqualand-ul din Kusadasi) dar merita.Gradul de dificultate al toboganelor nu e foarte mare si nici nu sunt foarte multe. Cea mai mare atractie este insula Piratilor.
Puncte slabe -lipsa colacelor:dar tin totusi ordine in rand si reusesti sa te dai de cate ori vrei - numai rabdare sa ai.
Poti intra cu mancare si bautura- nu te controleaza nimeni , dar nici nu-ti recomand sa ti le etalezi asa ca sa vada toata lumea.
In final merita !
Vacanta placuta

Click to view attachmentClick to view attachment[attachment=4300
05:DSC02980.JPG]Click to view attachment

anonima1
M-am intors din Olympic beach,vila Girnis.Mi-a placut f mult vila e f curata,femeia de servici spala in fiecare dimineata inclusiv tomberoanele.Cumparaturi din Lidl unde baxul de apa e 1,19(6 sticle de 1,5 L)si Champion.Mi-a placut mult si statiunea(in comparatie cu Paralia Katerini).Am facut excursiile pe cont propriu(eram cu masina) in ritmul nostru ceea ce are un farmec aparte.
Am fost opriti de politie si nu eram lasati pe autostrada din cauza incendiului natural,dar grecii erau obisnuiti si linistiti.Noi intrebam de rute ocolitoare ei ne spuneau sa stam acolo ca in max o ora il sting si asa a fost.
21_wic
Buna

Cine vrea sa se alature traseului pana in Grecia in dimineata zilei de 26 iulie (la ora 2 in vama Giurgiu) astept mesaj
crimoro
QUOTE (maeko @ Jul 22 2008, 17:07) *
Dupa ce citesti atatea pagini nici nu prea stii ce parere sa iti faci. Sunt multi si pro si contra Paralia. Intrebarea mea ar fi gasesti cazare in august fara rezervare? Ne gandim ca daca nu ne place sa mergem in alta parte. Doar ca hotelurile pe al caror site grecesc m-am uitat au preturi destul de maricele adik intre 60 si 75 euro pe noapte. Gasim mai ieftin? Ca pe aici majoritatea celor care au postat au dat preturi mici.
Multumesc

Salut,

Daca nu ai sa gasesti cazare in Paralia sau Olimpic Beach, desi este exclus, incearca Korinos este in stanga statiunii Paralia sau mai sus de Katerini, Plaka Lithohoro pana in Leptokaria pe soseaua veche care duce la Athena sunt f multe vile unde poti inchiria camere (sunt un fel de pensiuni )

60-75E pt zona asta e mult, negociaza cu ei.
carmenIS

Poate cineva sa-mi dea informatii despre hotelul Anais din Korinos?
edbica2000
QUOTE (maeko @ Jul 22 2008, 15:07) *
Multumesc

Nu te sfatuiesc ca in full sezon sa vii fara rezervare. Chiar daca vei gasi ceva , sub 50 euro/zi/camera dubla nu vei putea gasi (fara aer conditionat si fara mic dejun) si asta in functie de conditii si de noroc.
loredanaelena

am fost anul trecut e super merita sa te duci
extraktm
Buna ziua,

Pe 1 august plecam la Paralia si vom fi cazati in vila Thalassa. Este prima iesire din tara si emotiile sunt pe masura. A mai fost cineva cazat aici sa-mi spuna si mie cum sunt conditiile?

Va multumesc
pedia33
Are cineva informatii despre Hotel Relax ?
leonmaximilian
Salutare! Am revenit din Grecia (sejur 8 zile Paralia Katerinis + 2 zile Atena).Inca de la inceput vreau sa spun ca a fost excelent, ne-am simtit bine, ne-am distrat si relaxat dupa un an de munca.
Sa incep cu inceputul: am plecat 10 masini (12 familii) din Pitesti si Bucuresti pe 05.07.2008 ora 01.00 din Bucuresti de la Carefour Militari din fata. Drum bun pina la Giurgiu, trecut pod (taxa 31 RON de masina mica), la bulgari am luat rovineta (atentie sa nu va pacaleasca si sa va dea pe 1 saptamina ca este 10 Euro iar pe 1 zi 5 Euro), oricum am traversat Bulgaria in coloana in 9 ore aproximativ cu opriri destul de dese. Am intilnit 10 echipaje de politie, din fericire numai o singura masina a fost oprita si a trebuit sa dea 20 Euro spaga la politistii bulgari - aveti grija care mergeti cu mai multe masini sa nu va departati unii de altii si sa tineti pe cit se poate distanta intre voi constanta, adicaq 10-15 metri, pt ca pe cel care l-a oprit din grupul nostru a pierdut coloana si a calcat-o sa-i prinda si PAC - militianul bulgar cu pistolul radar, asta este). Am intrat in Grecia pe la Kulata si am facut cam 4 ore pina la Paralia Katerinis (doar 2 echipaje de politisti greci, insa unul a stat in porumb pitit si cind ne-au depasit niste bulgari cu 3 Jeep-uri a iesit si a pus pistolul radar pe ei si mai incolo i-au oprit, deci atentie la viteza caci au drumuri bune si te cam frige talpa sa calci masina, oricum mergeti cu 90-110 km pe ora si nu patiti nimic). Am ajuns in PK, ne-am cazat la Vila Savvidis (conditii excelente, AC, cartele, curatenie, lift, ...etc, merita stat acolo pt ca este foarte bine). Plaja, mincare, distractie, excursii (ATENTIE la ele, METEORA - pentru cei care nu sufera de caldura si vor sa vada niste minastiri pe stinci (NU PREA MERITA), SKIATOS - frumos dar prea lung drumul, 2 ore cu autocarul, apoi 3 ore cu vaporul, ajuns pe insula si ai doar 2 ore la dispozitie sa vezi o minastire, sa maninci si sa faci ceva cumparaturi de suveniruri iar apoi la plaja la ora 15.00 cind te arde soarele mai tare si drumul inapoi la fel 3 ore vapor si 2 autocar (MERITA CAM 50%), WATERLAND - parc gen Aqualand cu topogane si alte chestii misto, merita intr-adevar mai ales daca aveti copii dar si pentru adulti, noua chestie cu insulapiratilor merita pt copii mai ales (MERITA 100%), MUNTELE OLIMP - pentru cei care vor sa vada muntele, sate mici cu piete frumoase, peisaje frumoase, vechile legende despre locul zeilor (MERITA 50%), SEARA GRECEASCA - CEA MAI MARE TEAPA CARE AM LUAT-O ACUM IN GRECIA - mers 1,5 ore cu autocaruzl la chipurile un asa zis castel, 700 persoane in sala, autoservire, mincare cu par in ea, vin de toata jena parca era sprit diluat cu apa de chiuveta, apa minerala scoasa din sticle si inlocuita cu apa de chiuveta si chiar cu alt dop de alta culoare decit gitul, suc jepat de ceva bomboane spalate in chiuveta si apoi scurse prin sifon in sticle de apa minerala, ce mai ATENTIE CA ESTE O TEAPA ORDINARA SI PLATESTI SI VREO 75 EURO 3 PERSOANE; SFAT - daca sinteti mai multe perechei, de banii astia inchiriati o taverna si trageti un chef pe cinste cu mincare si bautura adevarata, daca vreti sa ma ascultati).
Dupa sejurul de 8 zile , 7 masini s-au intors in Romania iar 3 masini am plecat in Atena. Autostrada buna rau, viteza 130 km/h dar am mers si cu 160-170 pe unele portiuni, taxe de vreo 12 euro pina la Atena. Am facut rezervare din Paralia pentru un hotel de 3 stele in Atena cu 2 zile inainte si am tras la HOTEL GOLDEN SUN in Piata METASURGHIU la 3 stati de centu, 4 de Acropole. Am parcat masinile intr-o parcare cu plata, 14 euro pe zi (sa nu va speriati ca lasati si masina si cheile in ea si o urca cu liftul, parcare pazita, sigura, nu am avut probleme).Am mers cu metroul, autobuzul si tramvaiul in Atena (vedeti ca 1 bilet costa 0,80 euro centi si timp de 1,5 ore este valabil pe toate mijloacele de transport in comun, chiar si păe tren, mai putin pe avion si taxi), noi am luat bilet de 3 euro pe 24 ore si iesiti mult mai ieftin asa, depinde cum va comvine.
Am vizitat Acropole, templul lui Zeus, Muzeul National de Arheologie, Palatul Parlamentului cu schimbarea Garzii, Gradina Botanica, magazine, taverne, cafenele,....etc (MERITA).aM MERS 40 MINUTE CU TRAMVAIUL LA mAREA mEDITERANA SI NE-A LASAT CHIAR PE PLAJA, SUPERB DAR NU AM PUTUT FACE BAIE CACI ESTE PLINA DE BOLOVANI SI NU PREA POTI STA IN PICIOARE, IN REST FRUMOS.
DAR, neplacut in Atena, mizerie la fel ca in Italia (au probleme cu ridicatul gunoiului), copii EMO peste tot (sa nu se inteleaga gresit , nu am nimic cu ei ) dar se drogau in centeru orasului iar politia era la 20 de metrii de ei si parca nu ii vedeau, scumpeturi la magazine de haine si piele (atentie ca vin senegalezi cu posete si genti imitatie de piele - SFAT negociati la maxim, o geanta de la 45 euro din piele3 ecologica ne-a lasat-o la 5 euro dupa 5 minute de tocmeala), peste tot se negoiciaza la singe, nu va lasati intimidati, grecilor chiar le face placere sa negociati, le sta in caracter sa se tirguiasca (exemplu: am luat un sah cu piese sculptate si pictate de mina din marmura, superb, cu tot cu tabla, l-am scos de la 110 euro la doar 50 euro, o statueta din marmura cu Leonidas, eroul de la Termopile de la 50 euro la 30 euro).
Am plecat din Atena la 07.00 dimineata si am condus 18 ore pina la Pitesti cu pauze doar de wc si mincare.Greu dar frumos daca ai o masina buna (eu am mers cu un Opel Astra Hatchbag, 1,4i,benzina, nou din 2008 - consum mediu 6,5%, sunt super multumit si da, cu clima pornita permanent).La intoarcere 11 echipaje de politie in Bulgaria, fara probleme, am mers intins, nici nu ne-au oprit la vama.Totusi la iesire din Grecia, la Kulata, pe dreapta dupa vama este DUTZ FREE - sa va opriti niste bani pt intoarcere caci sunt preturi foarte bune la tot : bautura, parfumuri, haine sport, adidasi, dulciouri, ...etc).
Cam atat am avut de povestit despre sejurul din Grecvia, a fost frumos, chiar mi-a placut.
Nu sunt fan Paralia Katerini, merg a doua oara, dar m-am simtit bine, nu am auzit manele la maxim, nu am vazut conationali de.-ai nostrii cu lanturi de caine la git, nu galagie, nu mizerie (totusi apa pare mai murdara decit acum 2 ani, iar intr-o zi a fost plina de meduze).Deci recomand cu caldura celor care vor un concediu pe bani putini, conditii excelente, mincare ieftina (un prinz la taverna STRUGA in 3 persoane cu tot tacimul plus bere si suc cam 27 euro), preturi mici la fructe, apa, inghetata.De ca in strainatate dar mai ieftin ca la Mamaia (nu sunt un fan PK dar nici un fan litoralul romanesc care lasa mult de dorit).
Dweci in incheiere, la bani destul de putini, o excursie pe cinste, intr-un loc frumos, placut , curat si unde easti servit indiferent de nationaliatte sau cum arati.
Pentru cei care veti pleca de acum incolo va doresc VACANTA FRUMOASA, sa povestiti cind veniti aici si drum bun.
P.S.Atentie, am uitat la greci sunt interzise aparatele detectoare radar, amenda 2000 euro si confiscare si din cite se pare si la bulgari a intrat aceeasi chestie in vigoare de la 01 iulie daca nu m-a mintit vamesul bulgar.
SA NE AUZIM CU BINBE CIND REVENITI.
leonmaximilian

Am fost eu cu inca 11 familii ne-am intors pe 15.07.2008.La waterland este frumos, pleci cu autocarul din PK sunt in jur de 90 km cam 1 ora de mers cu autocarul, la 19 km de Salonic.Pret bun cu autocarul, ia doar 5 euro de persoana pe drum (deci 10 dus-intors) din pretul biletelor.Este frumos, topogane cu apa de diferite dificultati, bar, terase, piscine cu valuri, cu masaj, pt copii o chestie cu insula piratilor, sezlonguri si umbrele din belsug pt care nu platesti nimic in plus.Poti minca de prinz dar ceva gen fast-food la preturi acceptabile (totusi esti in Grecia) iar la bar bei orice doresti (putin mai scump binenteles, 4 euro o bere).Oricum merita sa mergi pt ca te distrezi pe cinste iar daca ai si copil pt el este ceva nemaipomenit, nu va mai vrea sa plece de acolo.
Sper ca te-am lamurit.MERITA SA MERGI LA WATERLAND.

QUOTE (leonmaximilian @ Jul 31 2008, 11:24) *
Salutare! Am revenit din Grecia (sejur 8 zile Paralia Katerinis + 2 zile Atena).Inca de la inceput vreau sa spun ca a fost excelent, ne-am simtit bine, ne-am distrat si relaxat dupa un an de munca.
Sa incep cu inceputul: am plecat 10 masini (12 familii) din Pitesti si Bucuresti pe 05.07.2008 ora 01.00 din Bucuresti de la Carefour Militari din fata. Drum bun pina la Giurgiu, trecut pod (taxa 31 RON de masina mica), la bulgari am luat rovineta (atentie sa nu va pacaleasca si sa va dea pe 1 saptamina ca este 10 Euro iar pe 1 zi 5 Euro), oricum am traversat Bulgaria in coloana in 9 ore aproximativ cu opriri destul de dese. Am intilnit 10 echipaje de politie, din fericire numai o singura masina a fost oprita si a trebuit sa dea 20 Euro spaga la politistii bulgari - aveti grija care mergeti cu mai multe masini sa nu va departati unii de altii si sa tineti pe cit se poate distanta intre voi constanta, adicaq 10-15 metri, pt ca pe cel care l-a oprit din grupul nostru a pierdut coloana si a calcat-o sa-i prinda si PAC - militianul bulgar cu pistolul radar, asta este). Am intrat in Grecia pe la Kulata si am facut cam 4 ore pina la Paralia Katerinis (doar 2 echipaje de politisti greci, insa unul a stat in porumb pitit si cind ne-au depasit niste bulgari cu 3 Jeep-uri a iesit si a pus pistolul radar pe ei si mai incolo i-au oprit, deci atentie la viteza caci au drumuri bune si te cam frige talpa sa calci masina, oricum mergeti cu 90-110 km pe ora si nu patiti nimic). Am ajuns in PK, ne-am cazat la Vila Savvidis (conditii excelente, AC, cartele, curatenie, lift, ...etc, merita stat acolo pt ca este foarte bine). Plaja, mincare, distractie, excursii (ATENTIE la ele, METEORA - pentru cei care nu sufera de caldura si vor sa vada niste minastiri pe stinci (NU PREA MERITA), SKIATOS - frumos dar prea lung drumul, 2 ore cu autocarul, apoi 3 ore cu vaporul, ajuns pe insula si ai doar 2 ore la dispozitie sa vezi o minastire, sa maninci si sa faci ceva cumparaturi de suveniruri iar apoi la plaja la ora 15.00 cind te arde soarele mai tare si drumul inapoi la fel 3 ore vapor si 2 autocar (MERITA CAM 50%), WATERLAND - parc gen Aqualand cu topogane si alte chestii misto, merita intr-adevar mai ales daca aveti copii dar si pentru adulti, noua chestie cu insulapiratilor merita pt copii mai ales (MERITA 100%), MUNTELE OLIMP - pentru cei care vor sa vada muntele, sate mici cu piete frumoase, peisaje frumoase, vechile legende despre locul zeilor (MERITA 50%), SEARA GRECEASCA - CEA MAI MARE TEAPA CARE AM LUAT-O ACUM IN GRECIA - mers 1,5 ore cu autocaruzl la chipurile un asa zis castel, 700 persoane in sala, autoservire, mincare cu par in ea, vin de toata jena parca era sprit diluat cu apa de chiuveta, apa minerala scoasa din sticle si inlocuita cu apa de chiuveta si chiar cu alt dop de alta culoare decit gitul, suc jepat de ceva bomboane spalate in chiuveta si apoi scurse prin sifon in sticle de apa minerala, ce mai ATENTIE CA ESTE O TEAPA ORDINARA SI PLATESTI SI VREO 75 EURO 3 PERSOANE; SFAT - daca sinteti mai multe perechei, de banii astia inchiriati o taverna si trageti un chef pe cinste cu mincare si bautura adevarata, daca vreti sa ma ascultati).
Dupa sejurul de 8 zile , 7 masini s-au intors in Romania iar 3 masini am plecat in Atena. Autostrada buna rau, viteza 130 km/h dar am mers si cu 160-170 pe unele portiuni, taxe de vreo 12 euro pina la Atena. Am facut rezervare din Paralia pentru un hotel de 3 stele in Atena cu 2 zile inainte si am tras la HOTEL GOLDEN SUN in Piata METASURGHIU la 3 stati de centu, 4 de Acropole. Am parcat masinile intr-o parcare cu plata, 14 euro pe zi (sa nu va speriati ca lasati si masina si cheile in ea si o urca cu liftul, parcare pazita, sigura, nu am avut probleme).Am mers cu metroul, autobuzul si tramvaiul in Atena (vedeti ca 1 bilet costa 0,80 euro centi si timp de 1,5 ore este valabil pe toate mijloacele de transport in comun, chiar si păe tren, mai putin pe avion si taxi), noi am luat bilet de 3 euro pe 24 ore si iesiti mult mai ieftin asa, depinde cum va comvine.
Am vizitat Acropole, templul lui Zeus, Muzeul National de Arheologie, Palatul Parlamentului cu schimbarea Garzii, Gradina Botanica, magazine, taverne, cafenele,....etc (MERITA).aM MERS 40 MINUTE CU TRAMVAIUL LA mAREA mEDITERANA SI NE-A LASAT CHIAR PE PLAJA, SUPERB DAR NU AM PUTUT FACE BAIE CACI ESTE PLINA DE BOLOVANI SI NU PREA POTI STA IN PICIOARE, IN REST FRUMOS.
DAR, neplacut in Atena, mizerie la fel ca in Italia (au probleme cu ridicatul gunoiului), copii EMO peste tot (sa nu se inteleaga gresit , nu am nimic cu ei ) dar se drogau in centeru orasului iar politia era la 20 de metrii de ei si parca nu ii vedeau, scumpeturi la magazine de haine si piele (atentie ca vin senegalezi cu posete si genti imitatie de piele - SFAT negociati la maxim, o geanta de la 45 euro din piele3 ecologica ne-a lasat-o la 5 euro dupa 5 minute de tocmeala), peste tot se negoiciaza la singe, nu va lasati intimidati, grecilor chiar le face placere sa negociati, le sta in caracter sa se tirguiasca (exemplu: am luat un sah cu piese sculptate si pictate de mina din marmura, superb, cu tot cu tabla, l-am scos de la 110 euro la doar 50 euro, o statueta din marmura cu Leonidas, eroul de la Termopile de la 50 euro la 30 euro).
Am plecat din Atena la 07.00 dimineata si am condus 18 ore pina la Pitesti cu pauze doar de wc si mincare.Greu dar frumos daca ai o masina buna (eu am mers cu un Opel Astra Hatchbag, 1,4i,benzina, nou din 2008 - consum mediu 6,5%, sunt super multumit si da, cu clima pornita permanent).La intoarcere 11 echipaje de politie in Bulgaria, fara probleme, am mers intins, nici nu ne-au oprit la vama.Totusi la iesire din Grecia, la Kulata, pe dreapta dupa vama este DUTZ FREE - sa va opriti niste bani pt intoarcere caci sunt preturi foarte bune la tot : bautura, parfumuri, haine sport, adidasi, dulciouri, ...etc).
Cam atat am avut de povestit despre sejurul din Grecvia, a fost frumos, chiar mi-a placut.
Nu sunt fan Paralia Katerini, merg a doua oara, dar m-am simtit bine, nu am auzit manele la maxim, nu am vazut conationali de.-ai nostrii cu lanturi de caine la git, nu galagie, nu mizerie (totusi apa pare mai murdara decit acum 2 ani, iar intr-o zi a fost plina de meduze).Deci recomand cu caldura celor care vor un concediu pe bani putini, conditii excelente, mincare ieftina (un prinz la taverna STRUGA in 3 persoane cu tot tacimul plus bere si suc cam 27 euro), preturi mici la fructe, apa, inghetata.De ca in strainatate dar mai ieftin ca la Mamaia (nu sunt un fan PK dar nici un fan litoralul romanesc care lasa mult de dorit).
Dweci in incheiere, la bani destul de putini, o excursie pe cinste, intr-un loc frumos, placut , curat si unde easti servit indiferent de nationaliatte sau cum arati.
Pentru cei care veti pleca de acum incolo va doresc VACANTA FRUMOASA, sa povestiti cind veniti aici si drum bun.
P.S.Atentie, am uitat la greci sunt interzise aparatele detectoare radar, amenda 2000 euro si confiscare si din cite se pare si la bulgari a intrat aceeasi chestie in vigoare de la 01 iulie daca nu m-a mintit vamesul bulgar.
SA NE AUZIM CU BINBE CIND REVENITI.

Scuzati greselile, am scris repede.
Am uitat ceva interesant.Pt cei care merg in Paralia si Olimpic Beach, nu ratati VERGINA, la 65 km, un muzeu subteran al lui FILIP al II lea, tatal lui Alexandru Macedon.Este extraordinar, din pacate nu te lasa sa faci poze dar merita vizitat, in plus satucul este frumos, multe taverne unde sa maninca ieftin si bun, magazine de suveniruri.
Nu multi stiu de aceasta localitate asa ca incercati sa nu o ratati daca va plac vestigiile si muzeele.eu am fost cu familia si ne-a placut enorm.
VACANTA PLACUTA TUTUROR.
glamorous
Acum in august plec si eu in PK si o sa ma cazez la hotel apartments HARA. Poate cineva sa-mi dea mai multe detalii despre acest hotel?
Marius-Gabriel
Am si eu o curiozitate, toata lumea a spus cum e in statiune, pe langa ea, dar apa cum este? sunt stanci, pietre in ea? La ce sa ma astept? in septembrie o sa plec si eu in PK
Purple_People_Eater
Hello!

sunt din arad..si acuma recent am venit inapoi din paralia caterini. Am ales agentia de turism "business jet" din arad si am fost cazati in paralia caterini in vila nana!
Primus soc care am primit a fost pe autocar cand am primit o hartie a4 cu niste informatii despre paralia caterini si la sfarsit a fost scris.....ajungem in paralia caterini la ora 9 dimineata si abia la 2 dupa masa o sa primim camerele pana atuncea bagajele o sa fie incuiate intro camera iar la sfarsitul sejurului trebuie sa eliberam camerele (si sa lasam curale) la ora 9 . atuncea am dat seama ca o sa stam jumatate de zi obositi dupa 16 ore in autocar, langa bagaje si abia la 2 osa primim camera. la agentia respeciva nu ni sa zis nimic despre asta.
am ajuns la paralia caterini la ora 11 dimineata si am avut un pic noroc ca la 1.30 deja am primit si camerele. dar intre timp am avut ocazia sa vorbesc cu cei care au stat inaintea noastra in vila pentru ca ei asteptau plecarea....chiar cand am venit noi au aflat ca o sa fie plecarea la ora 9 seara (deci ei au stat langa bagaje 12 ore, si mam dat seama ca si noi la fel o sa fim) bine inteles ca bagajele nu au fost incuiate intro camera numa au fost aruncate in holul vilei care era deschis.
in sfarsit la 1.30 am primit si camerele si atuncea a venit socul 2 pentru mine....cand am intrat in camera..... pe pagina de web a agentiei respective au fost poze cum arata camera si au povestit despre bucatarie complet utilata si din astea..... bucataria este defapt chicineta si are un rejou electric veche care nu functioneaza prea bine si in bucatarie am mai gasit 2 vase si 3 farfurii lingurite, furculite toate nespalate parca de vreo 3 luni. baia a fost iara sub orice critica......mica..cu un dus nenorocit in colt care nu a avut nici macar agatator pe perete in care sa pui dusul sa curga apa pe tine si sa poti sa te speli normal....
sa nu vorbesc de chestia ca domnita care a venit sa ne informeze de la agentia parteneriata locala....a zis sa nu aruncam hartia igienica folosita in wc pentru ca ei au probleme cu canalizarea......
au fost care au intrebat de curatenie....adica daca vine femeia de serviciu in cursul saptamanii sa faca curat.....raspunsul a fost nu...pentru ca sejurul este de tip self catering si asta inseamna ca nu vine nimeni sa faca curat nici sa aduca hartie igienica ...nici saci pt gunoi.....deci prin urmare....primul meu drum a fost la un supermarket am cumparat detergent hartie igienica si saci de gunoi....am intrat in camera si am facut curat inca odata pentru ca noi deaia am stat de la 11 pana la 1.30 ca sa termine femeile de serviciu sa faca curatenie.....deci cupa un drum de 16 ore a urmat o munca de 3 ore.....in camera si abia dupa aia odihna....
din pat am observat ca defapt tot mobilierul e deteriorat am avut ocazia sa vad si candelabrul spart care era destul de periculos cu tepi de sticla care atarnau din el......iar dupa aia cand am vrut sa plec in sfarsit sa vad si eu undei marea nam reusit sa inchid usa de la terasa pentru ca a fost defecta.... la alti au venit sus apa din gaura de curgere din baie...alti au avut frigiderul murdar ...etc....

sa nu zic ca pe pagina de web scrie....vila este situata de 130 de metri de la plaja si in centrul statiuni......nustiu cine a masurat dar a masurat foarte gresit.......defapt centrul statiunii este unde este biserica pe malul marii......si ala nu este la 130 de metri ci de vreo 500-600 m 5-10 minute de mers pana la plaja..... vila este chiar pe strada care merge spre orasul caterini.....si chiar pe partea care este spre oras.....

dupa ce am vazut statiunea.....am dat seama ca nu e nimic exceptional...chiar la noi in romania la eforie sud este mai frumos si sunt vile de 2 stele care sunt adevarat cu 2 stele.....si sunt foarte faine....

daca cineva vrea sa mearga la noi va recomand vila marte in eforie sud....cu agentia de turism mirific travel din arad....chiar merita camerele sunt aranjate au televizor si o baie frumoasa cu dus facut calumea si cu aerisire....nu are bucatarie in fiecare camera...numai intrun singur loc jos....acolo sunt 2 frigidere, un aragaz ca lumea....si o chiuveta o masuta cu cateva scaune....si farfurii si etc CURATE!
si nici nu costa atat cat a fost paralia katerini....

sper ca va este de folos opinia mea.....
irina40c
QUOTE (Marius-Gabriel @ Aug 4 2008, 09:02) *
Am si eu o curiozitate, toata lumea a spus cum e in statiune, pe langa ea, dar apa cum este? sunt stanci, pietre in ea? La ce sa ma astept? in septembrie o sa plec si eu in PK

Intre apa noastra si a lor nu este mare diferenta(ma refer la pk, ca in alte locuri este mai curata),tot la fel de multe alge,nu sunt pietre(rar intalnesti o piatra),mai in larg poti gasi o meduza doua,dar asta numai daca mergi mai departe. Am auzit k nu e bine sa te apropii de diguri,ca sunt niste arici de mare pe care daca ii calci,ai cinci minute sa ajungi la spital(dar nu va speriati,se intampla foarte rar,nu aveti nicio prob daca nu stati pe langa diguri iar grecii au la magazine niste papuci speciali).
darius_monitor
Salut.In seara asta trebuie sa plec in Grecia la Paralia Katerini si nu stiu care e programul bacului de la Bechet.Adica vreau sa stiu daca are un program anume sau pleaca atunci cand se aduna masinile.Va rog sa nu imi inchideti topicul pentru ca este ceva urgent.Multumesc
newtask
QUOTE (Purple_People_Eater @ Aug 4 2008, 10:39) *
Hello!

sunt din arad..si acuma recent am venit inapoi din paralia caterini. Am ales agentia de turism "business jet" din arad si am fost cazati in paralia caterini in vila nana!
Primus soc care am primit a fost pe autocar cand am primit o hartie a4 cu niste informatii despre paralia caterini si la sfarsit a fost scris.....ajungem in paralia caterini la ora 9 dimineata si abia la 2 dupa masa o sa primim camerele pana atuncea bagajele o sa fie incuiate intro camera iar la sfarsitul sejurului trebuie sa eliberam camerele (si sa lasam curale) la ora 9 . atuncea am dat seama ca o sa stam jumatate de zi obositi dupa 16 ore in autocar, langa bagaje si abia la 2 osa primim camera. la agentia respeciva nu ni sa zis nimic despre asta.
am ajuns la paralia caterini la ora 11 dimineata si am avut un pic noroc ca la 1.30 deja am primit si camerele. dar intre timp am avut ocazia sa vorbesc cu cei care au stat inaintea noastra in vila pentru ca ei asteptau plecarea....chiar cand am venit noi au aflat ca o sa fie plecarea la ora 9 seara (deci ei au stat langa bagaje 12 ore, si mam dat seama ca si noi la fel o sa fim) bine inteles ca bagajele nu au fost incuiate intro camera numa au fost aruncate in holul vilei care era deschis.
in sfarsit la 1.30 am primit si camerele si atuncea a venit socul 2 pentru mine....cand am intrat in camera..... pe pagina de web a agentiei respective au fost poze cum arata camera si au povestit despre bucatarie complet utilata si din astea..... bucataria este defapt chicineta si are un rejou electric veche care nu functioneaza prea bine si in bucatarie am mai gasit 2 vase si 3 farfurii lingurite, furculite toate nespalate parca de vreo 3 luni. baia a fost iara sub orice critica......mica..cu un dus nenorocit in colt care nu a avut nici macar agatator pe perete in care sa pui dusul sa curga apa pe tine si sa poti sa te speli normal....
sa nu vorbesc de chestia ca domnita care a venit sa ne informeze de la agentia parteneriata locala....a zis sa nu aruncam hartia igienica folosita in wc pentru ca ei au probleme cu canalizarea......
au fost care au intrebat de curatenie....adica daca vine femeia de serviciu in cursul saptamanii sa faca curat.....raspunsul a fost nu...pentru ca sejurul este de tip self catering si asta inseamna ca nu vine nimeni sa faca curat nici sa aduca hartie igienica ...nici saci pt gunoi.....deci prin urmare....primul meu drum a fost la un supermarket am cumparat detergent hartie igienica si saci de gunoi....am intrat in camera si am facut curat inca odata pentru ca noi deaia am stat de la 11 pana la 1.30 ca sa termine femeile de serviciu sa faca curatenie.....deci cupa un drum de 16 ore a urmat o munca de 3 ore.....in camera si abia dupa aia odihna....
din pat am observat ca defapt tot mobilierul e deteriorat am avut ocazia sa vad si candelabrul spart care era destul de periculos cu tepi de sticla care atarnau din el......iar dupa aia cand am vrut sa plec in sfarsit sa vad si eu undei marea nam reusit sa inchid usa de la terasa pentru ca a fost defecta.... la alti au venit sus apa din gaura de curgere din baie...alti au avut frigiderul murdar ...etc....

sa nu zic ca pe pagina de web scrie....vila este situata de 130 de metri de la plaja si in centrul statiuni......nustiu cine a masurat dar a masurat foarte gresit.......defapt centrul statiunii este unde este biserica pe malul marii......si ala nu este la 130 de metri ci de vreo 500-600 m 5-10 minute de mers pana la plaja..... vila este chiar pe strada care merge spre orasul caterini.....si chiar pe partea care este spre oras.....

dupa ce am vazut statiunea.....am dat seama ca nu e nimic exceptional...chiar la noi in romania la eforie sud este mai frumos si sunt vile de 2 stele care sunt adevarat cu 2 stele.....si sunt foarte faine....

daca cineva vrea sa mearga la noi va recomand vila marte in eforie sud....cu agentia de turism mirific travel din arad....chiar merita camerele sunt aranjate au televizor si o baie frumoasa cu dus facut calumea si cu aerisire....nu are bucatarie in fiecare camera...numai intrun singur loc jos....acolo sunt 2 frigidere, un aragaz ca lumea....si o chiuveta o masuta cu cateva scaune....si farfurii si etc CURATE!
si nici nu costa atat cat a fost paralia katerini....

sper ca va este de folos opinia mea.....

Ești dus dacă tu compari Eforie cu Paralia Katerini!
bela
QUOTE (irina40c @ Aug 4 2008, 11:09) *
Intre apa noastra si a lor nu este mare diferenta(ma refer la pk, ca in alte locuri este mai curata),tot la fel de multe alge,.....................................Am auzit k nu e bine sa te apropii de diguri,ca sunt niste arici de mare pe care daca ii calci,ai cinci minute sa ajungi la spital(dar nu va speriati,se intampla foarte rar,nu aveti nicio prob daca nu stati pe langa diguri iar grecii au la magazine niste papuci speciali).

Nu spun ca in Gr nu sunt perioade in care curentii aduc alge dar este exagerata comparatia ta cu marea neagra. In legatura cu aricii de mare, daca din greseala calci pe ei nu trebuie sa ajungi in 5 minute la spital. Acele ace pot fi scoase si de cineva din anturajul tau sau, poti lua papucii dar sunt cam 7-8 Eur si unii am inteles ca ii cumpara din RO.
Purple_People_Eater
QUOTE (newtask @ Aug 5 2008, 11:27) *
Ești dus dacă tu compari Eforie cu Paralia Katerini!

Nu sunt dus....numa am yis adevarul....in paralia katerini nu gasiti paradisul si intradevar vila a fost cu 1000 de ori mai faina in eforie sud decat in paralia la vila nana (se poate....si e chiar sigurat ca la paralia caterini sunt vile si hoteluri faine...dar eu asa am patit si nu vreau sa pateasca si altcineva asa pentru ca nu e placut) chiar este foarte neplacut sa dai seama in fata locului ca ai platit pentru un "rahat".

QUOTE (Marius-Gabriel @ Aug 4 2008, 09:02) *

apa este ok.....in legatura cu arici de mare....sunt multi langa diguri pe stanci...chiar se poate lua jos si dus acasa....pentru ca sunt care deja sunt moarte.......iar daca calcati intrun arici nu prea este problema stiu ca un prieten de al meu a patit asa...chiar am fost si eu acolo...a intratin camera si cu penseta a scos tepile din talpa...(bine nu a calcat cu forta si nu a lasat toata greutatea)
meduzele.....cele albe nuti fac nimica si cateodata sunt destul de multi....dar sa aveti grija cu albastre (culoare asa mai ciudata albastru spre mov....) alea inteapa daca le atingi si doare destul de tare.....chiar pe mine ma intepat unu......nu am fugit la medic si nu am patit nimic......numa e indicat sa iesi din apa daca se intampla asa ceva...dar intro zi iti trece.....
newtask
QUOTE (Purple_People_Eater @ Aug 5 2008, 14:15) *
Nu sunt dus....numa am yis adevarul....in paralia katerini nu gasiti paradisul si intradevar vila a fost cu 1000 de ori mai faina in eforie sud decat in paralia la vila nana (se poate....si e chiar sigurat ca la paralia caterini sunt vile si hoteluri faine...dar eu asa am patit si nu vreau sa pateasca si altcineva asa pentru ca nu e placut) chiar este foarte neplacut sa dai seama in fata locului ca ai platit pentru un "rahat".

Te asigur că generalizezi! E al treilea an în care merg în Paralia Katerini, și nu mi s-a întâmplat nimic din ce ai spus tu. Cum am ajuns, am intrat în hotel, iar la plecare, ne-am mutat cu încă o familie într-o cameră, plână la plecare.
Apa a fost foarte limpede, și nisipul foarte fin, mai ales pe insula Koukounaries (dacă ai fost în croazieră la insula Skiathos).
Purple_People_Eater
QUOTE (newtask @ Aug 5 2008, 23:22) *
Te asigur că generalizezi! E al treilea an în care merg în Paralia Katerini, și nu mi s-a întâmplat nimic din ce ai spus tu. Cum am ajuns, am intrat în hotel, iar la plecare, ne-am mutat cu încă o familie într-o cameră, plână la plecare.
Apa a fost foarte limpede, și nisipul foarte fin, mai ales pe insula Koukounaries (dacă ai fost în croazieră la insula Skiathos).

scuze...nu am vrut sa generalizez...am auzit si eu de la cunostinte ca nu au patit asa...chiar o prietena buna de a mia a recomandat paralia katerini si agentia respectiva din arad.....deaia am ales....
chiar acolo in statiune am auzit si de la alti grupi cu care am fost la meteora etc.....ca la ei este super ok vila.....dar cine a mers la vila nana chiar grupa care a fost inaintea noastra au fost nemultumiti....si am aflat si faptul ca toata lumea care merge din arad trebuie sa astepte dupa camera si la final sa astepte dupa autobuz pentru ca sunt numa 2 sofere si cand ajung dimineata dupa 16 ore de drum trebuie sa doarma 8 ore....deaia este asteptarea.

da am fost la excursii....si la skiathos si la meteora si chiar au fost super faine si au meritat toti bani care am dat.....
Dar si aici e o poveste .....ca exista in paralia o agentie care este inparteneriat cu agentia de la arad.....(este vorba de sirios) ei neau oferit niste preturi la excursii......am auzit de la grupa care a fost inaintea noastra ca sunt si alte agentii care au preturi mai mici la excursii.....si chiar e mai fain excursia.....si am plimbat si noi in statiune si am gasit pe smart holiday ei au ghid in romana si in maghiara si in engleza si sunt mai ieftine cu 10 euro la fiecare excursie....am mers cu ei si chiar mam distrat, si a fost super fain...iar ceilalti care sau dus cu sirios nu au fost asa de multumiti....

in fine eu nu am avut probleme cu statiunea cu excursii si din astea.....ca era ok totul...numa vila a fost naspa....si camerele atat......am vrut sa avertizez pe aradeni......numa atat......
newtask
QUOTE (Purple_People_Eater @ Aug 6 2008, 11:00) *
scuze...nu am vrut sa generalizez...am auzit si eu de la cunostinte ca nu au patit asa...chiar o prietena buna de a mia a recomandat paralia katerini si agentia respectiva din arad.....deaia am ales....
chiar acolo in statiune am auzit si de la alti grupi cu care am fost la meteora etc.....ca la ei este super ok vila.....dar cine a mers la vila nana chiar grupa care a fost inaintea noastra au fost nemultumiti....si am aflat si faptul ca toata lumea care merge din arad trebuie sa astepte dupa camera si la final sa astepte dupa autobuz pentru ca sunt numa 2 sofere si cand ajung dimineata dupa 16 ore de drum trebuie sa doarma 8 ore....deaia este asteptarea.

da am fost la excursii....si la skiathos si la meteora si chiar au fost super faine si au meritat toti bani care am dat.....
Dar si aici e o poveste .....ca exista in paralia o agentie care este inparteneriat cu agentia de la arad.....(este vorba de sirios) ei neau oferit niste preturi la excursii......am auzit de la grupa care a fost inaintea noastra ca sunt si alte agentii care au preturi mai mici la excursii.....si chiar e mai fain excursia.....si am plimbat si noi in statiune si am gasit pe smart holiday ei au ghid in romana si in maghiara si in engleza si sunt mai ieftine cu 10 euro la fiecare excursie....am mers cu ei si chiar mam distrat, si a fost super fain...iar ceilalti care sau dus cu sirios nu au fost asa de multumiti....

in fine eu nu am avut probleme cu statiunea cu excursii si din astea.....ca era ok totul...numa vila a fost naspa....si camerele atat......am vrut sa avertizez pe aradeni......numa atat......

Offf.... laugh.gif
Și eu am fost cu agenția Sirios Travel, ba chiar avea sediul vis-a-vis de hotelul nostru, Philippos. Da, au prețuri mai mici alte agenții, dar nu au toate ghid care îți explică în limba română, ba chiar nici nu sunt serioși. Am mai scris, am avut o ghidă super! Ne-a vorbit tot timpul, și în autocar, și în Skiathos, și în Atena..de nota 10! Duceți-vă voi cu 10 euro în Skiathos. Poate vă găsesc la anu' pe insulele alea. rolleyes.gif
morenaoana
salutare,am revenit...cu povestiri din paralia,vila dafni,camera 207

am plecat pe 27 iulie,ne am intors pe 5 august(cu prietenul),cu firma vilextur(175 de euro sejurul transport+cazare) plecare din bucuresti,fiind din iasi ne am dus cu trenul pana in bucuresti la restaurantul cina de unde se fac plecarile lor.drumul a fost foarte obositor,dar am facut destule opriri,n au fost probleme,am plecat la 8 seara si am ajuns in paralia la 10 dimineata(inainte de asta am vizitat salonicul pe la 8 dimineata,o biserica si faleza,orasul e foarte frumos,multe magazine misto) rupti de oboseala,partea nasoala a fost ca trebuia sa primim camerele abia pe la 1-2 ca la ei se elibereaza camera la 9 dimineata si pana pe la 1-2 se fac curatenie.eram ca niste zombi rupti de somn dar ne am plimbat un pic pe acolo,parca eram cazuti din luna,am mancat un suflaki cam scarbosel(cel putin mie nu mi place ca e cu carne de porc)si apoi ne am cazat.
camera era super curata,exact ca in pozele de pe net,aveam chicineta in camera,baie,balcon,era foarte faina mi a placut mult,vila foarte curata,nu mi venea sa cred ca e tot asa cum ni s a spus la inceput.firma a fost foarte serioasa,de acolo ne a preluat agentia lemonas cu ghida iuliana,cea mai dulce femeie din lume.

statiunea este super frumoasa,mi a placut la nebunie si ce sa zic,grecia nici nu se compara cu romania,a fost cea mai frumoasa vacanta de pana acum,si chiar nu mai avem de gand sa mergem la noi la mare.nu stiu cum sunt conditiile in alte vile dar pe dinafara toate arata cam la fel,au ei un stil in grecia,am observat si n salonic,si n katerini si prin toate orasele prin care am trecut in drumurile spre excursii,nu sunt prea inalte,si au toate terase,mie toate cladirile mi se pareau la fel,dar inauntru nu stiu ce sa zic,nu stiu ce inseamna pentru altii lux dar eu m am simtit foarte bine la dafni(mobilier nou,pereti curati,in bucatarie aveam un resou,vreo 6 farfurii,niste pahare,o oala...exact strictul necesar).

prima zi trebuia sa mergem la skiatos,trezirea la 5 dimineata,asta a fost cea mai nasoala chestie ca pentru toate excursiile era plecarea de dimineata,deci am venit mai obosita decat am plecat,noi am vrut sa facem de toate sa vizitam tot ce putem,dar nu prea ne mai tinea fizicul.nu am nimerit statia in care ne am zis ghida sa venim si prin urmare am ratat excursia,de nervi ne am dus si ne am culcat apoi am iesit la plaja(in mod normal dacaai platit o excursie si ai ratat o nu ti dau banii inapoi,dar ghida noastra ne a reprogramat pentru sambata) ,statiunea foarte misto,foarte multa lume,magazine cu tot felul de prostioare dar si cu chestii misto,o gramada de magazine cu blanuri si pielarie,erau magazinele astea cu blanuri unul langa altul cate 15 magazine pe o singura straduta creca erau.deja am pus ochii pe o gramada de chestii de cumparat dar am asteptat pana in ultima zi sa facem cumparaturi.preturile difera de la un magazin la altul,diferenta fiind de cativa euro de aceea e bine sa inspectati piata mai intai ca sa nu va ofticati cand gasiti mai ieftin ca la vecinul de la care ati cumparat.mi am luat si eu in ultima zi o geaca de piele f faina s niste cizme de piele,cred k s mult mai ieftine blanurile si pielea acolo,aici in iasi e prea mare fudulia,preturile sunt exagerate,nu luam eu cizme de piele cu 50 de euro,nici macar o pereche de sandale nu gaseam aici cu 50 de euro.
apoi am mers la waterland,ne am distrat,vreme frumoasa,ne am perpelit bine de am facut niste arsuri dar am fost la doctor cu asigurarea si ne a dat niste creme,ne am imprietenit cu doctorul facuse facultatea la umf in iasi si ne am pus la povestit,vreau sa zic ca acolo foarte rar nu stia cineva romana,deci peste tot auzeai romaneste,daca nu o dadeam pe engleza),ne am dat prin toate tuburile,o gramada de poze,a fost minunat.
urmatoarea zi ,joi era excursia la atena dar n am mers pentru ca era foarte departe faceam vreo 7 ore cu autocarul asa ca am ramas in statiune,si am inchiriat un atv,25 de euro pentru 24 de ore,ne am plimbat de ne am saturat,am inspactat toata staiunea,am mers si prin olimpic beach(la 3 km de paralia),ne am dus cu el si prin orasul katerini,dar era tot inchis ca la ei dupa amiaza e inchis peste tot,toate strazile goale,am frecat menta pe acolo vreo 2 ore apoi ne am intors,iar tururi de statiune,am inspectat pe unde erau toate cluburile misto.
am mai fost la meteora,foarte frumos a fost si aici,niste peisaje superbe,niste manastiri pe varfuri de stanci,sambata am fost la skiatos,asta mi s a parut cea mai tare excursie,pentru ca nu mai mersesem niciodata cu vaporul,ne am distrat,am mers vreo 3 ore cu vaporul.si am ajuns in insula kukunari,asta a fost partea preferata din sejurul asta,o plaja minunata,apa ca acolo n am vazut pe nicaieri,cat era de clara ca vedeai la 2 metri sub apa,iti vedeai umbra pe fundul apei,pesti de toate felurile,am vazut si delfini.ne am imbarcat vreo juma de ora si am ajuns in capitala skiatos,un orasel frumos si curat,peisajele m au lasat masca in plimbarile astea,grecia e super frumoasa.duminica am fost la olimp,pe munte,i am vazut cazile lui zeus desi ma indoiesc ca era ceva original,dar oricum era frumos,racoare,uitasem ca am plecat de la 40 de grade din statiune.apoi luni la 9 am eliberat camera,ne ma lasat iar bagajele pe hol si am fost la cumparaturi,haine,bijuterii.am avut 550 de euro de persoana de cheltuiala si ne am descurcat foarte bine,am dus o boiereste.sper sa mai ajung macar o data in viata prin paralia ca am ramas cu niste amintiri foarte placute,si sa explorez si atena ca anul asta nu am avut timp.ar trebui un sejur sa fie de 2 saptamani sa ai timp sa te odihnesti dupa fiecare excursie.chiar nu am avut timp sa ne plictisim si nici macar sa ne odihnim;)crek dormeam cate 4 5 ore in fiecare noapte.
inca o chestie,la vila dafni la care am stat noi nu am platit pentru aerul conditionat(5 euro pe zi ca n avea rost ca stateam putin in camera)dar ne am facut niste prieteni prin autocar care si au cumparat aer si am folosit telecomanda lor,ca la toate mergea aceeasi telecomanda.era o cartela la cheia de la usa care trebuia bagata intr o gaura ca sa ai curent,cand plecam ca sa avem aer conditionat si la intoarcere lasam in loc de cartela un permis de biblioteca in gaura aia.daca ne prindea gazda creca dormeam pe plaja restul sejurului. biggrin.gif
am mancat si noi la vestita ana,era chiar dupa colt la noi,mancarea e buna dar ce sa zic nu mi s a parut nimic deosebit(cum erau pe acolo pe pereti numa declaratii ca te iubim ana ca e mai buna mancarea ca la mama acasa,hai sa fim serios iparca vad niste flamanzi de aia care traiesc ca sa manance),dar intr adevar era mai ieftin un meniu era maxim 6 euro de persoana,iar in restul statiunii ajungeam cam in 20 de euro noi doi.
olimpic beach era f aproape de noi dar ma bucur ca am ales paralia,k as fi inebunit de plictiseala in olipmic,prefer aglomeratia,cu toate ca noaptea ne turuiau motoarele sub geam;)sau matzele in calduri,a fost cea mai tare vacanta de pana acum.la anul sper sa merg tot aici sau in turcia,dar intr un sezon un pic mai racoros ca am murit de cald.
sper ca am scris bine ca nu mai am chef sa recitesc ce am scris...vacanta placuta ce lor care se duc acolo,si daca sunteti oameni de rand ca mine sigur o sa va placa,nu sclifositi de aia care se plang din orice si nu le ajungi cu prajina..aaa...am si o gramada de poze da nu le am descaract inca in calculator,am sa pun in urmatorul post.bye bye

apoi am mers la waterland,prea tare,m am dat prin toate tuburile,nu ma mai saturam,peisajul super misto,curatenie

zuv
QUOTE (irina40c @ Aug 4 2008, 10:09) *
Intre apa noastra si a lor nu este mare diferenta(ma refer la pk, ca in alte locuri este mai curata),tot la fel de multe alge,nu sunt pietre(rar intalnesti o piatra),mai in larg poti gasi o meduza doua,dar asta numai daca mergi mai departe. Am auzit k nu e bine sa te apropii de diguri,ca sunt niste arici de mare pe care daca ii calci,ai cinci minute sa ajungi la spital(dar nu va speriati,se intampla foarte rar,nu aveti nicio prob daca nu stati pe langa diguri iar grecii au la magazine niste papuci speciali).

Eu am fost in iunie si nu am vazut alge mai deloc.poate depinde de perioada anului,nu stiu.Cert e ca in nici un caz nu am vazut ce s-a aratat pe la TV cu plajele noastre...In rest intradevar,apa nu difera prea mult de cea de la noi,poate e mai calda(probabil in august-septembrie e mai calda).Cine vrea apa mai limpede si plaja mai libera sa mearga dupa portul pescaresc,spre Olympic Beach.

QUOTE (morenaoana @ Aug 6 2008, 16:51) *
salutare,am revenit...cu povestiri din paralia,vila dafni,camera 207

am mai fost la meteora,foarte frumos a fost si aici,niste peisaje superbe,niste manastiri pe varfuri de stanci,sambata am fost la skiatos,asta mi s a parut cea mai tare excursie,pentru ca nu mai mersesem niciodata cu vaporul,ne am distrat,am mers vreo 3 ore cu vaporul.si am ajuns in insula kukunari,asta a fost partea preferata din sejurul asta,o plaja minunata,apa ca acolo n am vazut pe nicaieri,cat era de clara ca vedeai la 2 metri sub apa,iti vedeai umbra pe fundul apei,pesti de toate felurile,am vazut si delfini.ne am imbarcat vreo juma de ora si am ajuns in capitala skiatos,un orasel frumos si curat,peisajele m au lasat masca in plimbarile astea
Koukounaries nu e insula,e o plaja pe INSULA Skiatos.Si e intradevar frumoasa.Vila Dafni e Intr-adevar OK.
Purple_People_Eater
QUOTE (newtask @ Aug 6 2008, 13:26) *
Offf.... laugh.gif
Și eu am fost cu agenția Sirios Travel, ba chiar avea sediul vis-a-vis de hotelul nostru, Philippos. Da, au prețuri mai mici alte agenții, dar nu au toate ghid care îți explică în limba română, ba chiar nici nu sunt serioși. Am mai scris, am avut o ghidă super! Ne-a vorbit tot timpul, și în autocar, și în Skiathos, și în Atena..de nota 10! Duceți-vă voi cu 10 euro în Skiathos. Poate vă găsesc la anu' pe insulele alea. rolleyes.gif

ok....deci iti scriu incodata...Am fost cu Smart holiday si am platit cu 10 euro mai putin decat tu cu Sirios...si am avut ghid in romana...alt ghid care explica in maghiara.....alt ghid care explica poloneza...cred....si ghida maghiara si ghida romana au mai explicat si in engleza......eu inteleg romana, maghiara si engleza.....deci am putut sa verific daca in cele trei limbi au povestit acelasi chestie sau nu.....si iti zic ca da.....
si ei au vorbit in continuu..neau umplut capul cu legende si povesti despre insule care am vazut din vapor......si despre skiathos.....si nu au lasat pe nimeni pe insula chiar au asteptat 20 de minute dupa o fata din serbia....

iar la sirios a plecat vaporul de la insula si dupa jumatate de ora de drum au dat seama ca vreo 20 de persoane au ramas pe insula si au trebuit sa intoarca dupa ei pentru ca au facut scandal prin telefon...din cauza asta vaporul a avut o intarziere de o ora.....si daca ar fi ramas pe insula inca 5 minute nu ar fi fost nici o problema......din cauza intarzierii...pe vapor nu sau mai facut programele obisnuite precum dansul si.....razboiul cu baloane plina cu apa......

eu inteleg ca nu vrei sa accepti ca la alte agenti era mai fain pentru ca tu ai fost cu sirios....inteleg poate ai nimerit ziua cand nu au avut robleme...dar si atuncea diferenta de pret e cam mare .....si nu mi se pare corect ca ghida de la sirios sa inceapa fiecare propozitie cu " nu mergeti la alte agenti pentru ca ei va lasa acolo si nu raspund pentru voi....e adevarat ca sunt mai ieftine dar noi nu garantam ca ajungeti inapoi in paralia daca mergeti cu ei" deci mi se pare incorect sa castigi clienti in felul asta....si poate cu nu mas fi dus sa caut alte agentii....daca nu as fi auzit asta de vreo 10 ori in jumatate de ora.....
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.