Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

criss_65

QUOTE (dabestof @ Jun 26 2008, 18:37) *
eu am ales jannis blue si plec pe 4...va spun dupa cum a fost si sper sa nu-mi para rau tongue.gif

insa altceva ma ingrijoreaza si nu stiu exact cum sta treaba cu statiunea asta; ia uitati ce scrie la descrierea vilei: "Localizare: la 80 m de plaja, in statiunea Paralia, la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini."

Ce inseamna asta, ca e in camp, sau ca orasul este la ceva distanta de statiune?

Plec pruima data akolo si nu stiu exact cum e treaba...ma puteti ajuta?

Merci
YM: left_com

katerini este un orasel, iar paralia este o statiune asa cum dupa ea urmeaza statiunea olimpik beach. dinstanta intre ele este de cativa km si sunt legate de o sosea destul de mare. deci, stai linistita nu esti in camp. paralia este plina de magazine, dar blanurile mi s-au parut mai ieftine la olimpik. oricum merita sa le vizitezi.
o seara buna si concediu placut
p0rk
QUOTE (dabestof @ Jun 26 2008, 18:37) *
eu am ales jannis blue si plec pe 4...va spun dupa cum a fost si sper sa nu-mi para rau tongue.gif

insa altceva ma ingrijoreaza si nu stiu exact cum sta treaba cu statiunea asta; ia uitati ce scrie la descrierea vilei: "Localizare: la 80 m de plaja, in statiunea Paralia, la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini."

Ce inseamna asta, ca e in camp, sau ca orasul este la ceva distanta de statiune?

Plec pruima data akolo si nu stiu exact cum e treaba...ma puteti ajuta?

Merci
YM: left_com

Orasul cam la 10 minute cu busul distanta de statiune.Eu personal detest statiunea asta,dar ma aflu intre cei 1% carora nu le place.Citeste de la inceput si o sa-ti faci o parere.

newtask
Ce părere aveți de hotelul Philippos situat în centrul stațiunii Paralia Katerini? Plec pe 11 iulie acolo, și vreau să știu cam la ce să mă aștept.
super_girl
QUOTE (p0rk @ Jun 26 2008, 20:32) *
Orasul cam la 10 minute cu busul distanta de statiune.Eu personal detest statiunea asta,dar ma aflu intre cei 1% carora nu le place.Citeste de la inceput si o sa-ti faci o parere.

nici eu nu ma omor dupa paralia, am fost acolo acum cativa ani, nu m-as mai duce.
noi am inchiriat atv-uri si am mers cu ele de colo-colo. hotelul a fost ok, foarte curat, A/C emana un miros destul de neplacut, dar nu am avut nevoie de el deoarece am fost la inceputul lui septembrie si nu a fost foarte cald. in rest, mult prea multi romani (desi, cum spuneau si altii, civilizati), pe strazi cam prea mare harababura, seara aveam senzatia ca sunt intr-un balci ieftin.
peste tot se vorbea romana, meniurile la restaurant erau si in romana, multi chelneri si vanzatori romani (e si normal, cand am fost eu cred ca peste 80% din turisiti erau romani), hainile de piele sunt ieftine dar majoritatea sunt foarte proaste (eu mi-am luat una pe care o port si acum, dar am dat pe ea sensibil mai mult decat pretul mediu din statiune).
in concluzie, daca ar fi sa mai merg vreodata in grecia, as prefera insulele (alta vegetatie, alta atmosfera), dar deja vorbim de alta categorie de pret.
GaiusBaltar
am fost anul trecut si nu m-as mai duce ,nu ptr ca nu a fost frumos dar:

1:E plin de romani si te simti ca la Mamaia,
2:E super plictisitor,daca te mai duci la excursiile optionale hai ca merge dar in rest nu e nimic de vazut
3:Unele magazine afiseaza in romaneste informatia,si unii vb si romana,nu ca ar fi o problema dar mie personal daca ma duc in strainatate nu vreau sa aud de ...
Overal a fost ok.
newtask
Nu știe nimeni de hotelul Philippos? sad.gif
newtask
Chiar nimeni nimeni? confused.gif

cristinam81
QUOTE (tioana11 @ Jun 16 2008, 20:08) *
Buna!
tot cautand prin multitudinea de oferte..am ajuns la Olympic Beach, vila Olga, 3*, asa zice oferta de la Agentia Mareea. Care stie sa zica ceva de vila si de agentie.....multumesc cu anticipatie!!!
Sa avem o vara de vis!!!

nu stiu cand plecati voi dar noi plecam la acceasi vila prin aceeasi agentie pe 25.07.2008, daca plecati dupa noi iti spun cand ma intorc
razvan911
Am fost in Paralia cu agentia Romantic TRavel si a fost super.
Durata sejurului a fost 7 nopti petrecute la hotel Honorata.

Despre cei de la agentie am numai cuvinte de lauda si ii recomand cu caldura.

Drumul cu autocarul a durat 13 ore la dus si 12 ore la intors. E cam obositor.

Hotelul Honorata e ok. Eu am avut o singura problema cu aerul conditionat care ba mergea ba nu mergea.

Statiunea e destul de curata, apa este si ea foarte curata(imi vedeam picioarele cu apa pana la gat ), alge nu sunt si marea nu miroase asa urat ca la noi. in schimb apa e destul de sarata daca o inghiti

sunt supermarketuri la multe colturi de strada cu preturi ok. eu am cumparat sper exemplu apa plata cu 24 de centi sticla de 1,5 litri---mai ieftin ca la romania

restaurantele au preturi ok si recomand cu caldura o taverna de la iesirea inspre port care se cheama painakotiki sau ceva de genul acesta. mancarea de acolo este foarte foarte buna si merita sa mananci acolo zilnic --o masa de 4 pers ma ducea in jur de 40 de euro

e plin de romanai

hai9nele de piele si blanurile sunt la tot coltul insa eu ma indoiesc de calitatea lor

m-am plimbat la greu cu atv-ul si cu cartul ---atv 2 ore cu benzina de la ei costa 10 euro

e plin de romani si de sarbi

o sa postez si poze insa consluzia este ca pt o prima iesire din tara ca turist paralia e chiar ok

la anul cred ca bag o turcia intrun resort de 5 stele

newtask

QUOTE (razvan911 @ Jul 1 2008, 01:59) *
eu am cumparat sper exemplu apa plata cu 24 de centi sticla de 1,5 litri---mai ieftin ca la romania

Îmi poți spune și mie de unde ai cumpărat apa așa de ieftină? Și o vedere e mai scumpă. sleep.gif
De când pun grecii prețuri cocâlcite? huh.gif

Hainele de blană sunt foarte ieftine și foarte bune. Tocmai și-a luat una mama anul trecut. Plus că grecii negociază prețurile (la blănuri)..nu sunt deloc bătute-n cuie.
edbica2000
QUOTE (newtask @ Jul 2 2008, 15:40) *
Îmi poți spune și mie de unde ai cumpărat apa așa de ieftină? Și o vedere e mai scumpă. sleep.gif
De când pun grecii prețuri cocâlcite? huh.gif

Hainele de blană sunt foarte ieftine și foarte bune. Tocmai și-a luat una mama anul trecut. Plus că grecii negociază prețurile (la blănuri)..nu sunt deloc bătute-n cuie.

Pana iti raspunde el, da-mi voie sa-ti spun eu: din LIDL. In fiecare saptamana este cate o oferta, iar ca exemplu sapt asta e 1,19 euro/bax de 6 stile de 1,5 l. Fa socoteala si sa vezi ca iese mai ieftin de 0,24...so.
razvan911
apa plata la 24 de centi sticla am luat-o de la supermarchetul de langa cafe posto

acolo pleaca de obicei autocarele cu turisti si tot acolo sosesc

aceasta apa plata 1.5 litri la 24 de centi era una din marci

mai era o marca care la un bax de 6 sticle plateai 1.7 euro adica 28 de centi pe 1.5 litri
newtask
Hm..acum mi-am amintit că prețurile se învârt pe acolo. biggrin.gif

În fine, nu cunoaște nimeni hotelul Philippos? Ceva detalii despre el?
Hund
Eu plec la mijlocul lui august si o sa stau la Hotel Porto Del Sol. A fost cineva acolo? In poze arata bine. Cum sunt camerele standard si cum este micul dejun?
zuv
Am fost in Paralia prin Paralela 45.Ce m-a surprins e ca firma nu are autocare proprii ci inchiriaza de la alte firme.Eu am fost cu un autocar inchiriat de la o firma din Bistrita,Atlantis tour care strange pe traseu si turistii din Moldova.A fost OK.Partile nasoale au fost: 1.am ajuns in Paralia pe la 9:30 ne-a intampinat reprezentanta locala a agentiei(agentia se numeste Armira travel)care ne-a dus la vila,ne-a spus ce camera vom avea spunand ca vom fi preluati de patroana.Patroana pe care n-am vazut-o nici in ziua de azi...una peste alta am intrat in camera abia pe la 14:00,timp in care am facut de paza cu schimbul la bagaje pt ca n-am avut unde le lasa.Si asta dupa o noapte de drum...Naspa! 2.La plecare s-a comunicat ora 10:00 pt plecare desi in contract era trecuta ora 18:00 si efectiv s-a plecat pe la 10:35-soferii voiau probabil sa ajunga si ei mai devreme la Bistrita.Sunt curios daca cei de la Paralela 45 stiu de asta-daca da,de ce mai trec in contract 18:00 ca ora de plecare??In rest numai de bine,grecii mult mai amabili ca noi aproape toti se descurca cu engleza desi in Paralia te descurci si cu romana(anul trecut am fost in Spania si aproape ca nu mi-a folosit engleza la nimic...) ,cazarea ok(vila Dafni),excursiile Ok dar obositoare,mai ales Atena.Pe mine unul Skiathos nu m-a impresionat din cale afara,cu exceptia apei care este superba.Pentru amatorii de fructe de mare recomand taverna Struga-chelnerii vorbesc romaneste aproape perfect,desi unul e albanez si unul macedonean si sunt super amabili si simpatici iar mancarea super;mai e si restaurantul de vis-a-vis de port care iar e super.Magazine alimentare sunt pe la toate colturile,e si un supermarket langa parcarea mare ceva gen Arvatividis unde gasesti de toate-deci cu mancarea nu e nici o problema.In final as avea o intrebare pt cei care ati fost in excursia pe Olimp:v-au dus si la castelul Platamonas si la cada lui Zeus si la Panteleimonas?Care a fost pretul(lamine a fost 15 euro dar a meritat pt Panteleimonas)Pt ca Armira travel a spus ca celelalte agentii nu te duc decat pe Olimp.
DorinuSs
pe 1 august plec la olympic beach. sper sa fie putin mai diferit decat sperietorile pe care le stiu despre paralia.
eu_brotacelul
si eu plec vineri in olimpic beach. de vila la care merg (vila helena) nu am reusit sa aflu mai nimic, ma rog insa sa fie curata si sa pot dormi si sa pot face un dus acolo. mai mult ce sa spun.....vom vedea ce e acolo....
pedia33
Stie cineva care sunt conditiile la Hotelul Europa din Paralia Katerini?
aliyna85
nu a fost nimeni la vila michele din olympic beach?
eu o sa plec pe 28 iulie cu cei de la carrefour voiaj,este pentru prima data cand merg cu ei si as vrea sa stiu cum este?
Hund
A fost cineva la Aqualand? Cat costa intrarea? Cat de departe este de Paralia Katerini si cum se ajunge acolo?
crimoro
QUOTE (Hund @ Jul 4 2008, 13:06) *
Eu plec la mijlocul lui august si o sa stau la Hotel Porto Del Sol. A fost cineva acolo? In poze arata bine. Cum sunt camerele standard si cum este micul dejun?

Salutare,

Nu am stat in hotel dar am vazut camerele lor, sunt relativ ok, curate , din cate stiu e cotat la 3stele dar nu e chiar de 3. Este la capatul statiunii Paralia spre Olimpic Beach, la parter este un bar Tsuhas acolo vei servi micul dejun, sa nu te astepti la cine stie ce , prietenii mei care au stat anul trecut in sept. la Porto Del Sol nu au fost multumiti de micul dejun, chiar au si renuntat sa mai coboare sa manance, pt ca au avut aceleasi chesti in fiecare zi.
pedia33
Care ar fi parerile voastre in legatura cu urmatoarele hoteluri si vile din Paralia Katerini :
-- H. PERSA
-- H. STRASS
-- H. EUROPE
-- H. HIONH
-- VILLA PELAGOS

QUOTE (mykyradu @ Jun 9 2008, 14:37) *
Merg in 23 iunie in paralia katerini la Hotel Central. Imi poate da cineva date despre statiune , loc de luat masa , detalii importante? As fi tare recunoscator si multumesc de pe acum.

Spune-mi si mie te rog parerea ta despre H. Central, daca ai fost cazat in acea locatie, impresia generala.....si eventual alte hoteluri la care sa nu ai surprize neplacute din Paralia Katerini.
Multumesc anticipat.
luioza
QUOTE (edbica2000 @ Jun 22 2008, 07:33) *
Este vila nu hotel. Cheia este 1 /cam.
Este utilizat pt turism de tabere.

dar cand plecati?
noi plecam pe 2 august la Paralia Katerini, daca data coincide va rog dati un email la luioza_23@yahoo.com rolleyes.gif cool.gif cool.gif

QUOTE (luioza @ Jun 7 2008, 15:47) *
Buna, imi spune si mie cineva daca ati fost la unul din urmatoarele hoteluri?
Poseidon, Kymata, Ilion sau Hotel Central
M-ar interesa sa stiu conditiile de cazare, curatenie si ce ar mai fi de stiut.
Va multumesc!
Am uitat toate hotelurile sunt in Paralia.

In ce data plecati?
Daca plecati pe 2 aug va rog sa dati un semn pe luioza_23@yahoo.com

QUOTE (nelutzu2222 @ Jun 7 2008, 20:38) *
Salut! Eu voi pleca cu un grup de 8 pesoane, cu 2 masini. Avem doar cazarea in Paralia intr-un apartament 7 zile la 140 euro de pers fara mancare.
Am vrea sa vizitam si Atena dar ne gandeam sa stam macar o nopate la o pensiune. Cine poate sa ne recomande ceva ieftin?
ne gandeam sa plecam in Atena dupa ce trec cele 7 zile de cazare in Paralia.

Astept sfaturi si sugestii mai ales de la cei care au mai fost in Atena.

In ce data plecati?
daca plecati pe 2 aug va rog un semn la luioza_23@yahoo.com
colourgrl
la san giorgio ati fost?imi poate spune si mie cum e si cam prin ce zona...
P_O_Naso
salutare, cine poate sa-mi ofere cateva impresii despre hotelul colors, 2 stele, din paralia katerini...am vazut si ff proaste si mai putin proaste si unele ok...a fost cineva acolo?merci mult
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.