Paralia Katerini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39

razvan911

toate detaliile le gasiti in cele 27 de pagini

eu le-am citit pe toate
anca_ang
Salut, pleaca cineva pe 25-26 iulie catre paralia prin vama bechet? Poate mergem impreuna. Noi suntem o masina cu 2 persoane. Ms

eu_brotacelul
alinaL, edbica2000 multumesc de raspunsuri ...speram sa imi ajunga dar sunt maniaca in ceea ce priveste hainele...nu trebuie sa fie de firma dar trebuie sa fie multe tongue.gif si de aia ma gandeam...ca mai am de adus si suveniruri in tara:) Merci fain si de pe acum concediu placut tuturor
iridium
are cineva informatii despre Galaxias din PK? O sa ma duc in septembrie acolo si nu stiu la ce sa ma astept smile.gif)

Multumesc
luioza
Buna se pare ca nu prea sunt informatii despre hoteluri dar pleaca cineva pe 2 august?
Adresa mea de email este luioza_23@yahoo.com ( raspund mai greu la acesta adresa) nu va suparati.
Poate calatorim impreuna prin Bulgaria.
michael_s2you
As vrea sa intreb si eu care stiti ceva despre Hotel Central?Cum e,cum arata pozele agentiilor(mai precis agentia Vacanta de vis-Sibiu)?
mykyradu
QUOTE (luioza @ Jun 13 2008, 22:17) *
Buna se pare ca nu prea sunt informatii despre hoteluri dar pleaca cineva pe 2 august?
Adresa mea de email este luioza_23@yahoo.com ( raspund mai greu la acesta adresa) nu va suparati.
Poate calatorim impreuna prin Bulgaria.

Si eu merg la Hotel central incepand de pe 23 iunie.Avem 4 camere rezervate . Tu cand mergi?Nu am primit un raspuns despre statiune si preturi , dar cand ma intorc scriu.

QUOTE (michael_s2you @ Jun 14 2008, 02:22) *
As vrea sa intreb si eu care stiti ceva despre Hotel Central?Cum e,cum arata pozele agentiilor(mai precis agentia Vacanta de vis-Sibiu)?

Si eu merg la Hotel central incepand de pe 23 iunie.Avem 4 camere rezervate . Tu cand mergi?Nu am primit un raspuns despre statiune si preturi , dar cand ma intorc scriu.

michael_s2you
QUOTE (mykyradu @ Jun 15 2008, 00:35) *

Eu plec pe 8 august si sincer abia astept sa te intorci sa scrii cate ceva despre conditiile de acolo...nu shtiu cum va fii ca am vazut k despre hotelul acesta nu e nik scris...asa ca astept sa scrii tu...vacanta faina
edbica2000
QUOTE (michael_s2you @ Jun 15 2008, 01:28) *
Eu plec pe 8 august si sincer abia astept sa te intorci sa scrii cate ceva despre conditiile de acolo...nu shtiu cum va fii ca am vazut k despre hotelul acesta nu e nik scris...asa ca astept sa scrii tu...vacanta faina

http://www.central-hotel.gr

Este situat chiar in fata Bisericii. (pt cei care doresc multa liniste nu e recomandat).
In rest Hotelul este cotat 3*, ca fiind unul din cele bune in statiune.
yvonna

QUOTE (nelutzu2222 @ Jun 7 2008, 20:38) *
Salut! Eu voi pleca cu un grup de 8 pesoane, cu 2 masini. Avem doar cazarea in Paralia intr-un apartament 7 zile la 140 euro de pers fara mancare.
Am vrea sa vizitam si Atena dar ne gandeam sa stam macar o nopate la o pensiune. Cine poate sa ne recomande ceva ieftin?
ne gandeam sa plecam in Atena dupa ce trec cele 7 zile de cazare in Paralia.

Astept sfaturi si sugestii mai ales de la cei care au mai fost in Atena.

Hotel Epidavros, in centru. Ieftin si bun. E mare orasul si nu sens sa stai la periferie.
imaplayer
Plec si eu cu prietena mea pe 6 august la Paralia, o sa stau la hotel Argo. Vad ca nu zice lumea nimic de el biggrin.gif . In fine, excursia am platit-o, cale de intors nu mai e, sper sa fie bine. Prima mea iesire din tara, am ceva emotii, sper sa imi treaca pana atunci wink.gif
edbica2000
QUOTE (imaplayer @ Jun 16 2008, 14:03) *
Plec si eu cu prietena mea pe 6 august la Paralia, o sa stau la hotel Argo. Vad ca nu zice lumea nimic de el biggrin.gif . In fine, excursia am platit-o, cale de intors nu mai e, sper sa fie bine. Prima mea iesire din tara, am ceva emotii, sper sa imi treaca pana atunci wink.gif

http://www.hotelargo.net/
tioana11
Buna!
tot cautand prin multitudinea de oferte..am ajuns la Olympic Beach, vila Olga, 3*, asa zice oferta de la Agentia Mareea. Care stie sa zica ceva de vila si de agentie.....multumesc cu anticipatie!!!
Sa avem o vara de vis!!!
leonmaximilian
QUOTE (mykyradu @ Jun 9 2008, 14:37) *
Merg in 23 iunie in paralia katerini la Hotel Central. Imi poate da cineva date despre statiune , loc de luat masa , detalii importante? As fi tare recunoscator si multumesc de pe acum.

Salut. Am deschis un blog pentru ca am vazut destule pareri ale celor de aici referitoare la Grecia (Paralia Katerini in special) si vreau si eu sa postez ceva destul de interesant (zic eu).
Am fost la PK acum 2 ani (2006) prima oara impreuna cu inca o familie. Am plecat cu o firma de turism din pitesti (cea de la teatrul Al.Davila din spate pt cei care cunosc Pitesti-ul). Am plecat cu autocarul si nu-mi mai doresc acest lucru. A fost exasperant, 16 ore de mers cu un copil de 9 ani iar cealalta familie cu un copil de 6 ani nu este usor. Am stat in vama la romani sa iesim din tara aproape 4 ore (nu stiu pt ce) iar la greci aproape 5 ore (s-a schimbat tura si apoi s-au stricat calculatoarele) ..... in sfarsit sa uit de toate astea.
Am petrecut 8 zile (7 nopti) la Hotel Apartaments Alexander (hotel situat la 80 metrii de plaja), placut, curatel, cu chicineta proprie, aer conditionat contra cost (sincer nu l-am folosit ca am stat la parter si nu am avut nevoie pt ca era si in luna septembrie). Eu apreciez conditiile bune si chiar mi-a placut (nu sunt unul care are pretentii de 5 stele...etc).
Domnilor care scriu pe aici, ia spune-ti unde mai mergi intr-o statiune cu 150 euro cazarea (noi am luat bilet fara demipensiune, am mers pe autogospodarire), esti servit frumos, esti tratat cu respect la taverne si in magazine, nu auzi manele la maxim pe faleza sau prin statiune, nu vezi conationali de-ai nostrii rommi cu lanturi de caine la git care te trateaza cu dispret si se uita la tine ca la un nimic, nu auzi muzica la maxim, ....... si multe altele care le stiti si voi de la noi de pe litoral.
Eu cred ca este diferenta ca de la cer la pamint intre litoralul nostru si PK (chiar daca este plin de romani, la o adica te pot ajuta in caz de nevoie caci strainii nici nu te baga in seama daca ai nevoie de ceva decat pe bani, ai nostrii mai pastraza o doza de bunatate in ei).
Acum plecam din nou dar cu masina, suntem mai multe familii si am inchiriat o vila intreaga tot in PK in luna iulie. Promit ca voi scrie cind ma voi intoarce si daca ceva nu mi-a placut voi fi sincer si nu voi ascunde. Oricum cred ca ne vom simti bine in sejur, apoi vom pleca in sud la Atena pentru 2-3 zile sa vizitam orasul si vestigiile grecesti, muzeele, ....etc.
Am uitat sa va spun ca pentru cei care merg cu copii sa nu rateze excursia la WATERLAND (17 km de Salonic), [/b][/color]se merge cu autocarul in grup, se face reducere la intrare. Merita pt ca AQUAMAGIC din Mamaia este vax pe linga asta, am fost acolo cu baiatul meu si ne-am simtit excelent (atentie totusi ca preturile sunt ceva mai mari la mincare ca in statiune, deh este privat si la ceva distanta de oras) ... oricum diferentele nu sunt prea mari si chiar merita.
Astept raspunsuri la acest material si daca aveti pareri pro si contra va rog sa le postati pt a le dezbate impreuna (este bine pt altii care pleaca prima data pe acolo si nu stiu ce sa creada).
Va doresc un concediu placut la toti, indiferent unde il veti petrece.
leonmaximilian
Apropo : de mincat unde este aglomeratie in taverne (ruleaza mincarea si nu o tin citeva zile in galantar sau bucatarie), noi am mincat numai la taverna STRUGA (ieftin, bun, proaspat...eram cu copii mici si nu vroiam probleme), cumpara de la supermarketul dinspre salonic este ieftin, nu merge la Champions ca este in afara statiunii si preturile sunt la fel, nu rata Meteora, Skiatos, Waterland ..... si depinde cu citi bani pleci la tine (merita sa faci un drum la Atena sa vezi vestigiile grecesti, orasul, muzeele, Acropole....etc).
Sa ai un concediu cit mai placut si poate povestesti aici cind te intorci ceva de bine dar si de rau daca a fost (ceea ce nu-ti doresc).
dona
QUOTE (imaplayer @ Jun 16 2008, 15:03) *

Buna,
Am fost in Paralia-hotel Argo,acum multi ani -1999; hotel micut ,curat si cochet ,foarte aproape de plaja; ne-am simtit foarte bine !
relu17
Sunt cazat la Hotel Argo, de 3 stele, 50m de plaja si am si internet wirelees gratis cu ajutorul caruia si postez (prins probabil de la un alt hotel). Conditiile sunt excelente, frigider, televizor, fier de calcat, uscator si ceea ce este mai important bufet suedez dimineata, adica mananci cat poti duce.
Preturile la supermarket cam ca pe la noi la mare. Adica nu sunt preturi de supermarket gen Carrefour, dar sunt acceptabile. La taverne si fast-food preturi un pic mai mari ca la Mamaia, dar conditiile de servire si igiena sunt mult superioare.
Cel mai ieftin gasesti un Gyros cu 1.80 Euro, inghetata 0.60 Euro la McDonalds, un meniu la o terasa in jur de 8Euro de persoana, berea cam 2 Euro la terase, 0.5-1 Euro la supermaket. Rosiile 0.6Euro, paine 0.7Euro, apa plata 1,7Euro 6 sticle de 1.5litrii, lapte 1.1 Euro, porumb fiert copt 2Euro, gogosi mari pe plaja 1.5Euro, piersici 1Euro/kg, cirese 3.5Euro/kg. Haine se gasesc de la 2 Euro la cateva sute de Euro sau chiar cateva mii pentru anumite blanuri.
Eu am mers cu agentia Europa Travel si sunt multumit de serviciile oferite, cred ca voi alege aceiasi agentie si la anul, daca nu gasesc ceva mai convenabil pe cont propriu.
leonmaximilian
Salutare tuturor.
O rugaminte pentru cei care vin din Grecia, ceva detalii despre Atena, cazare, preturi, mincare, vizite la diverse locatii, preturi la toale, etc... mergem acolo si dupa sejurul din paralia Katerini vrem sa vizitam Atena pentru 2-3 zile.
Va multumesc anticipat.
unic_jul
QUOTE (relu17 @ Jun 18 2008, 14:16) *
Sunt cazat la Hotel Argo, de 3 stele, 50m de plaja si am si internet wirelees gratis cu ajutorul caruia si postez (prins probabil de la un alt hotel). Conditiile sunt excelente, frigider, televizor, fier de calcat, uscator si ceea ce este mai important bufet suedez dimineata, adica mananci cat poti duce.
Preturile la supermarket cam ca pe la noi la mare. Adica nu sunt preturi de supermarket gen Carrefour, dar sunt acceptabile. La taverne si fast-food preturi un pic mai mari ca la Mamaia, dar conditiile de servire si igiena sunt mult superioare.
Cel mai ieftin gasesti un Gyros cu 1.80 Euro, inghetata 0.60 Euro la McDonalds, un meniu la o terasa in jur de 8Euro de persoana, berea cam 2 Euro la terase, 0.5-1 Euro la supermaket. Rosiile 0.6Euro, paine 0.7Euro, apa plata 1,7Euro 6 sticle de 1.5litrii, lapte 1.1 Euro, porumb fiert copt 2Euro, gogosi mari pe plaja 1.5Euro, piersici 1Euro/kg, cirese 3.5Euro/kg. Haine se gasesc de la 2 Euro la cateva sute de Euro sau chiar cateva mii pentru anumite blanuri.
Eu am mers cu agentia Europa Travel si sunt multumit de serviciile oferite, cred ca voi alege aceiasi agentie si la anul, daca nu gasesc ceva mai convenabil pe cont propriu.

camerele arata ca si pe site ul europatravel? cat te a ajuns sejurul?eu am de ales intre helios si argo.ai ajuns cu transport de la ei?(cat a durat drumul?)

cine mai are detalii despre helios sau argo sunt binevenite
relu17
Camerele arata exact ca pe site, recomand Argo care arata mai bine ca Helios. Sunt alaturate dar helios are doar 2 stele. Pretul este cel depe site-ul agentiei, in total cu drum , cheltuielile totale pentru 2 adulti si un copil au fost de aproximativ 500Euro. Drumul l-am facut cu autocarul agentiei care este destul de bun, are aer conditionat. La dus am facut 15 ore cu opriri dese si stat si in vama la bulgari cam 2 ore. La intors astazi o sa aflu, eu fiind inca in hotel Argo. Daca nu alegi transport de la agentia de turism pretul este ceva mai mare la cazare.
ruxandracorina
salut tuturor !

am primit o oferta pentru paralia katerini, hotelul Ahileas. A fost cineva acolo, cumva ?
Am inteles ca ei te cazeaza in apartamente cu doua camere [una cu 3 paturi, alta cu 2 paturi] cu baie si chicineta comune.
Fiindca mergem cu straini, eram curioasa dc stie cineva dc se da cheie individuala la camera de 2 paturi si camera de 3 paturi.
De asemenea, v-as fi recunoscatoare daca ne-ati impartasi idei despre bufetele suedeze de la mic dejun, pranz si cina.

Toata rele bune,

Ruxi.
edbica2000
QUOTE (ruxandracorina @ Jun 21 2008, 22:49) *
salut tuturor !

am primit o oferta pentru paralia katerini, hotelul Ahileas. A fost cineva acolo, cumva ?
Am inteles ca ei te cazeaza in apartamente cu doua camere [una cu 3 paturi, alta cu 2 paturi] cu baie si chicineta comune.
Fiindca mergem cu straini, eram curioasa dc stie cineva dc se da cheie individuala la camera de 2 paturi si camera de 3 paturi.
De asemenea, v-as fi recunoscatoare daca ne-ati impartasi idei despre bufetele suedeze de la mic dejun, pranz si cina.

Toata rele bune,

Ruxi.

Este vila nu hotel. Cheia este 1 /cam.
Este utilizat pt turism de tabere.
emytos
salutare,

vara asta ma duc in Paralia Katerini la vila NANA ... cine imi poate da detalii despre cum e vila? cat ii de curata? cum este mancarea? sunt taverne in jurul vilei? cat ii de scump? si ce excursii propuneti.

cel mai bine ar fi sa raspundeti pe mail: emytos@gmail.com

Va Multumesc
rockr
la 17 ani poti inchiria un ATV in Paralia?
imaplayer
Din moment ce o sa iti ceara permisul de conducere, ma indoiesc ca poti inchiria
dabestof
QUOTE (trejarik @ May 29 2008, 11:32) *
noi am ales vila star si plecam pe 14 iulie...pana acum nu am aflat multe despre ea...sper sa fie ok

eu am ales jannis blue si plec pe 4...va spun dupa cum a fost si sper sa nu-mi para rau tongue.gif

insa altceva ma ingrijoreaza si nu stiu exact cum sta treaba cu statiunea asta; ia uitati ce scrie la descrierea vilei: "Localizare: la 80 m de plaja, in statiunea Paralia, la aproximativ 6 km de centrul orasului Katerini."

Ce inseamna asta, ca e in camp, sau ca orasul este la ceva distanta de statiune?

Plec pruima data akolo si nu stiu exact cum e treaba...ma puteti ajuta?

Merci
YM: left_com
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.