colourgrl
9th May 2008, 13:02
QUOTE (ceoe @ May 6 2008, 10:49)

edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
--unde mananc mai ieftin acolo
--de unde imi iau umbrelute sau sezlong mai ieftin
--de unde imi iau haine bune
--de unde imi fac cumparaturi la un market mai ieftin sau ceva de genu
si alte sfaturi
mancarea e convenabila..nu stiu ce intelegi prin ieftina..dar cu vreo 10 euro mananci f bine..poti lua si meniuri cu suflaki care is in jur de 4-5 euro...
umbrelutzele si sezlong...nu le iei..ele sunt pe plaja si trebuie doar sa faci consumatie..un suc o apa orice..adik eu nu am platit pt ele..doar consumatia..
haine bune..nu prea gasesti in statiune..iti sugerez salonic...si pe cont propriu...trebuie schimbate vreo 3 autobuze...dar merita..trebuie un autobuz pana in katerini..un altul din katerini pana in salonic(care e in jur de 5 euroo si faci aprox o ora) si un altul din salonic pana in centrul orasului..multe magazine si f bune cu preturi muuullltt mai mici decat orice reducere de la noi din tara...
marketurile nu sunt f scumpe..eventual preturi ca la noi ..da nu o diferentza f mare..doar la tigari..
alte sfaturi...discoteci faine...cu intrare gratuita pt fete si bon de consumatie de cat este intrarea(7-8 euro pt baieti) si multa lume sociabila..
..distractie placuta...o sa revin si eu in paralia
anonima1
9th May 2008, 17:04
De Vila Helena(Olympic Beach) stiti ceva?
lxndr007
9th May 2008, 19:35
hello!! legat de statiunea Paralia Katerini din Grecia...nu am mai fost acolo, dar voi merge in iunie si avand in vedere ca nu am mai fost prin Grecia as fi tare curioasa sa aflu mai multe de la persoanele care au fost acolo, in special in Paralia Katerini....m-ar interesa parerea voastra despre oamenii de acolo, conditiile de la hotel, eventual chiar numele hotelului, daca ati fost multumuti de mancare, care au fst preturile, daca a fost aglomerat sau nu, daca arata intr-adevar atat de frumos pe cat apare in pozele de pe internet ...si ce stiu eu, alte detalii care le-ati observat voi, si as vrea sa stiu cat de puternic e soarele acolo deoarece pielea mea e cam sensibila...daca a-ti si pune poze din excursia voastra v-as fi recunoscatoare!aaaa, si in legatura cu aglomeratia? oare va fi extra aglomerat pe la jumatatea lui iunie?
oricum, sper ca voi primi cat mai multe raspunsuri intr-un timp cat mai scurt, eu urmand sa plec curand
deci va rooooog VORBITI!!(sau mai bine zis scrieti
)
demential
9th May 2008, 22:00
QUOTE (anonima1 @ May 9 2008, 17:04)

De Vila Helena(Olympic Beach) stiti ceva?
a fost mama anul trecut din cate tin eu minte.
am inteles ca este bine. nu este renovata, dar conditiile sunt bune. iti dau mai multe detalii cand se v-a intoarce mama pe 20 mai din halkidiki
)
sanddy1964
9th May 2008, 22:34
QUOTE (lxndr007 @ May 9 2008, 20:35)

hello!! legat de statiunea Paralia Katerini din Grecia...nu am mai fost acolo, dar voi merge in iunie si avand in vedere ca nu am mai fost prin Grecia as fi tare curioasa sa aflu mai multe de la persoanele care au fost acolo, in special in Paralia Katerini
Uite ce era la Paralia acu 4 zile...
anonima1
10th May 2008, 07:40
QUOTE (demential @ May 9 2008, 23:00)

a fost mama anul trecut din cate tin eu minte.
am inteles ca este bine. nu este renovata, dar conditiile sunt bune. iti dau mai multe detalii cand se v-a intoarce mama pe 20 mai din halkidiki

)
multumesc,astept
Marius-Gabriel
10th May 2008, 08:31
Ca sa inchiriezi un scuter, ca biciclete am inteles ca nu e indicat, ce iti trebuie! Cam cat costa? Daca nu inchiriezi masina iti trebuie permisul?
lxndr007
10th May 2008, 08:34
QUOTE (sanddy1964 @ May 9 2008, 22:34)

Uite ce era la Paralia acu 4 zile...
merci pt poze ...poate ne si spui cum a fost, ce conditii au fost, cum a fost vremea, puteai sa si inoti sau doar sa faci plaja?( si eventual mai multe poze
)
edbica2000
10th May 2008, 08:36
QUOTE (Marius-Gabriel @ May 10 2008, 08:31)

Ca sa inchiriezi un scuter, ca biciclete am inteles ca nu e indicat, ce iti trebuie! Cam cat costa? Daca nu inchiriezi masina iti trebuie permisul?
Permisul este obligatoriu si pt scutere, ATV. Permis (categ.
si pasaport/C.I. Plus ca unii dintre cei care inchiriaza te mai pun sa mergi pe scuter in fata lor sa vada ca stii sa conduci. Pret: 12-15 euro/zi scuterul.
camelis
10th May 2008, 17:10
plec spre paralia in data de 17 mai avem prima noapte de cazare..........ne intereseaza parteneri de drum macar pentru bulgaria..........ne gandim sa trecem granita pe la 3 dimineata
Ricone
12th May 2008, 09:52
Plecam si noi (2 familii-4 persoane) cu autoturism la Paralia Katerini in data de 14 iulie 2008 ,cazare la hotel Ioni...Doresc informatii referitoare la traseu (Bulgaria,Grecia).La ce ora ar trebui sa plec din Bucuresti ,daca cazarea incepe la ora 14.00 la hotel...Este ceva ce merita vizitat pe traseu?.Multumesc anticipat.
JJOne
13th May 2008, 13:44
Pai faci 10-12 ore de la iesirea din Bucuresti pana in Paralia. De vizitat pe drum - orasele mari: Sofia si Salonic, eventual unul la dus si altul la intors.
al bundy ro
14th May 2008, 21:21
Scutere vad ca sunt de inchiriat, dar ATV-uri?
Salutare lume!Poate sa-mi spuna si mie cineva daca sunt ATM-uri in Paralia?sau trebuie sa te duci cu caramida dupa tine?
criss_65
14th May 2008, 21:55
QUOTE (zuv @ May 14 2008, 22:26)

Salutare lume!Poate sa-mi spuna si mie cineva daca sunt ATM-uri in Paralia?sau trebuie sa te duci cu caramida dupa tine?
evident ca sunt ATM in paralalia, doar nu te duci in congo (cred ca si acolo sunt ATM-uri!!). lasand gluma la o parte, grecia este o tara civilizata, mult mai civilizata decat romania asa ca nu iti face nici un fel de problema cu banii!
QUOTE (criss_65 @ May 14 2008, 21:55)

evident ca sunt ATM in paralalia, doar nu te duci in congo (cred ca si acolo sunt ATM-uri!!). lasand gluma la o parte, grecia este o tara civilizata, mult mai civilizata decat romania asa ca nu iti face nici un fel de problema cu banii!
multumesc de raspuns!nici eu nu credeam sa nu fie,dar parca am citit pe undeva mai sus ca ar fi ceva probleme pe tema asta(nu mai stiu exact care post si in ce pagina,ca am citit toate cele 25 de pagini ale topicului in incercarea de a-mi face o idee despre Paralia-concluzia-parerile sunt impartite si cel mai bine e sa vezi cu ochii tai.oricum mai rau ca la noi nu cred sa fie!
criss_65
15th May 2008, 11:09
QUOTE (zuv @ May 15 2008, 08:32)

multumesc de raspuns!nici eu nu credeam sa nu fie,dar parca am citit pe undeva mai sus ca ar fi ceva probleme pe tema asta(nu mai stiu exact care post si in ce pagina,ca am citit toate cele 25 de pagini ale topicului in incercarea de a-mi face o idee despre Paralia-concluzia-parerile sunt impartite si cel mai bine e sa vezi cu ochii tai.oricum mai rau ca la noi nu cred sa fie!
cand am fost eu in paralalia primeau la casele de schimb chiar si leii romanesti si iti schimbau in euro, deci nu e ici un fel de problema. o sa ai parte de o vacanta frumoasa in paralia, mult mai frumoasa si mai ieftina decat cea de la noi. poti face excursii frumoase (salonic, kalambaka, skiatos etc) sau pur si simplu poti sta la soare langa mediterana. mancarea e multa si ieftina, si noua si f buna! magazine f multe bani sa ai! vacanta frumoasa.
babby
15th May 2008, 17:35
QUOTE (criss_65 @ May 15 2008, 12:09)

cand am fost eu in paralalia primeau la casele de schimb chiar si leii romanesti si iti schimbau in euro, deci nu e ici un fel de problema. o sa ai parte de o vacanta frumoasa in paralia, mult mai frumoasa si mai ieftina decat cea de la noi. poti face excursii frumoase (salonic, kalambaka, skiatos etc) sau pur si simplu poti sta la soare langa mediterana. mancarea e multa si ieftina, si noua si f buna! magazine f multe bani sa ai! vacanta frumoasa.
Plec pe 25 iulie Paralia katerini ,hotel atlas,stie cineva ceva de hotel? autoturism sau autocar(ce ma sfatuiti)???
geocosma
15th May 2008, 18:58

Am stat anul trecut 2 nopti la Paralia si nu am vazut nici un ATM (adevarul este ca nici nu am cautat). Acolo sunt predominante magazinele si nu-mi aduc amite sa fi vazut pe acolo POS-uri. Este posibil sa fie ATM-uri, insa sa nu te astepti sa le gasesti la fiecare colt de strada, ca in orasele mari din Romania.
"criss_65:
cand am fost eu in paralalia primeau la casele de schimb chiar si leii romanesti si iti schimbau in euro, deci nu e ici un fel de problema. o sa ai parte de o vacanta frumoasa in paralia, mult mai frumoasa si mai ieftina decat cea de la noi. poti face excursii frumoase (salonic, kalambaka, skiatos etc) sau pur si simplu poti sta la soare langa mediterana. mancarea e multa si ieftina, si noua si f buna! magazine f multe bani sa ai! vacanta frumoasa."
Casele de schimb nu au ATM. Mediterana este mult mai la sud. Paralia este la Marea Egee.
anonima1
15th May 2008, 20:03
Chiar nu mai merge nimeni la vila Girnis,eu sunt singura fraiera?
alexica08
16th May 2008, 07:24

nu tb sa iti faci probleme..majoritatea magazinelor si tavernelor primesc si bani romanesti...in privinta atm-urilor, daca nu gasesti chiar in paralia (ceea ce ma indoiesc), poti trage o fuga pana in katerini si acolo in mod sigur vei gasi
Multumesc tuturor care mi-ati raspuns.Una peste alta daca raman fara bani oi gasi eu vre-un bancomat in toata Grecia!Orice alte sfaturi sunt bine venite
edbica2000
16th May 2008, 20:47
QUOTE (zuv @ May 16 2008, 17:02)

Multumesc tuturor care mi-ati raspuns.Una peste alta daca raman fara bani oi gasi eu vre-un bancomat in toata Grecia!Orice alte sfaturi sunt bine venite
ATM in Paralia este unul singur, apartine de ALPHA BANK si este situat pe strada principala chiar langa McDonald's.
Din pacate, mai mereu se blocheaza. Asa ca singura varianta de ATM ramane Katerini.
Nicidecum ""majoritatea"""tavernelor sau mazinelor primesc lei. Nici vorba. Cateva, le numeri pe degetele de la o mana. Iar cursul de schimb la singurul exchange...te doare capul 1 euro = 45.000 lei.
So...
QUOTE (edbica2000 @ May 16 2008, 20:47)

ATM in Paralia este unul singur, apartine de ALPHA BANK si este situat pe strada principala chiar langa McDonald's.
Din pacate, mai mereu se blocheaza. Asa ca singura varianta de ATM ramane Katerini.
Nicidecum ""majoritatea"""tavernelor sau mazinelor primesc lei. Nici vorba. Cateva, le numeri pe degetele de la o mana. Iar cursul de schimb la singurul exchange...te doare capul 1 euro = 45.000 lei.
So...
so...probabil o sa plec cu toti banii dupa mine,sper sa-mi ajunga vreo 1000 euro in 2(excursii,papa,o cisterna de bere si ceva suveniruri)
edbica2000
17th May 2008, 09:40
QUOTE (zuv @ May 16 2008, 21:21)

so...probabil o sa plec cu toti banii dupa mine,sper sa-mi ajunga vreo 1000 euro in 2(excursii,papa,o cisterna de bere si ceva suveniruri)
In functie de cat de cheltuitori sunteti....
Eu zic ca este suficient.
Iar daca ai un card in lei cu utilizare internationala, pe ici pe colo poti plati si cu cardul.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.