Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

dodonesa

QUOTE (b_67_dec @ Apr 16 2008, 01:52) *
*
pe data de 13-06-2008 am luat prin agentia christian tour bilet la paralia kateryni la hotelul kymata doresc si eu informatii privind agentia aceasta daca se tine de cuvint de asemenea poate sa scrie oricine daca sau simtit bine sau nu in acest hotel cum a fost sejurul , preturile de acolo orici imi poate fi de ajutor va multumesc

Am stat acum doi ani la hotelul asta, a fost ok, camera nu prea mare si baia foarte mica, abia te puteai invirti in ea si nu sunt depasita din gabarit ca sa zici ca volumul meu e de vina, mi s-a parut ca miroase putin a mucegai dar eu sunt si foarte sensibila la mirosuri. Hotelul e chiar linga apa, aproape de biserica si pe strada lunga cu magazine, daca nimeresti cu camera pe partea asta poti admira multimea plimbareata pina tirziu in noapte, cu usa inchisa zgomotul strazii e suportabil. Micul dejun a fost bufet suedez, destul de variat, cafeaua era buna nu apa calda colorata ca in alte locuri. Ce am notat ca plus: se face curat in camera zilnic, prosoapele mi le-a schimbat la doua zile, ai seif in camera, personalul e foarte atent la ceea ce il rogi, de ex. daca ii anunti sa te scoala la 4 dimineata ca sa pleci in excursie, la 4 punct tiriie telefonul pina te trezeste si te anunta nenea de la receptie ca e ora la care l-ai rugat sa iti dea trezirea. Cind am fost eu eram singura romanca din hotel, in rest erau numai rusnaci si dimineata bolboroseau pe limba lor si mincau intr-un fel, mincau cu simt de raspundere, nu gluma, cind ii vedeam cum isi umplu cite 3-4 farfurii...
Oricum, fata de alte hoteluri si vile la care au fost cazati cei din grupul cu care am venit a fost superior la confort si mic dejun, hotelul nu merita mai mult de doua stele plus-maxim trei, nu patru cum avea trecut Cristian Tour in pliantul publicitar. Patronul de la KYmata detine si hotel Melbourne, vad ca de la doua stele cite avea acum doi ani l-a adus si pe asta la trei, cum o fi reusit?
xxgeoxx
QUOTE (Sioux-2 @ Apr 16 2008, 17:24) *
Spune-mi si mie, te rog, cum se numesc pastilutele acelea.
Multumesc

din cate stiu eu, cred ca EMETOSTOP...

dodonesa
Multumesc

Fata mea are rau de masina si de avion, pastilele pe care le foloseste se numesc EMETIRAL.
criss_65
QUOTE (dodonesa @ Apr 17 2008, 11:47) *
Fata mea are rau de masina si de avion, pastilele pe care le foloseste se numesc EMETIRAL.

emetiralul nu se mai fabrica, asa ca a ramas emetinul...
anonima1
QUOTE (criss_65 @ Apr 17 2008, 12:30) *
emetiralul nu se mai fabrica, asa ca a ramas emetinul...

sper sa fie bun si pt catel wink.gif asa rau i se face pe masina sad.gif
criss_65
QUOTE (anonima1 @ Apr 17 2008, 20:35) *
sper sa fie bun si pt catel wink.gif asa rau i se face pe masina sad.gif

emetinu este facut din plante din cate stiu eu, nu stiu cum reactioneaza catelul la el!
demential
QUOTE (demential @ Apr 11 2008, 21:53) *
pe 23 mai pleaca cineva la paralia ? in special la hotel alexander ?

En-ki
Multumesc

Gravol. Mie mi-a cumparat cineva din Canada special, nu stiu daca in Romania se gasesc (nici nu am intrebat macar dry.gif ). Am inteles ca exista si metoclopramid picaturi pentru copii.
anonima1
Cei care plecati de Pasti in Olympic Beach poate aruncati un ochi si sper vila Girnis si veniti cu informatii proaspete......... biggrin.gif cool.gif
alexica08

Un sfat pentru cei care se duc in Paralia Katerini. Eu am fost acolo de 3 ori pana acum...prima data am stat 7 zile, celelalte opriri au fost doar in tranzit.
Nu va amagiti cu preturile mici din aceasta statiune (in afara de hainele de piele). Anul trecut am fost in Corfu, intr-o statiune minunata, Agios Stefanos, populata numai de turisti englezi, hotelurile toate cu piscina, la un minut de plaja, conditii excelente, cazare 30 euro/noapte (si asta pentru ca am cautat la fata locului), iar mancarea mult-mult mai ieftina decat in Paralia. De exemplu, in Paralia, un giros la portie era cam 6 euro, pe cand in Corfu, un mixed grill, care continea atata carne incat ti se facea rau, plus salata greceasca si bauturile, te ajungeau cam 6-7 euro/persoana. Plus ca la capitolele curatenie, civilizatie si distractie, Corfu e net superior.
demential
shpampy
pana la urma care ar fi cele mai luxoase hoteluri din Paralia sau Olympic Beach? vad maxim 3 stele prin toate ofertele... merci!
alexica08
QUOTE (shpampy @ Apr 29 2008, 20:09) *
pana la urma care ar fi cele mai luxoase hoteluri din Paralia sau Olympic Beach? vad maxim 3 stele prin toate ofertele... merci!

anul trecut in august am stat la un hotel foarte dragut in paralia, se numeste san antonio...si am discutat cu fratele patronului, un tip tare simpatic care mi-a povestit ca desi pe totemul de afara scrie 3 stele, toate hotelurile din paralia au doar 2...pentru 3 stele trebuie sa ai aer conditionat in fiecare camera, piscina, sala de conferinte si fitness si multe altele...insa hotelul asta chiar era bun, foarte curat, personalul extrem de serviabil...curatenia se facea aproape in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimbau prosoapele, se ducea gunoiul, aveam aer conditionat inclus in pret, seif, camera mobilata cu bun gust si marisoara, micul dejun foarte variat (plus ca dimineata ma trezeam intr-un miros ametitor de produse de patiserie abia scoase de la cuptor)...daca mergeti in excursii va pregatesc pachetel si va trezesc la ora solicitata...am luat cazarea la fata locului si ne-a costat 35 euro/noapte/camera....distanta fata de plaja e cam 100m...patronul e prieten cu un tip care inchiriaza scutere si atv-uri si fiind cazati la hotelul asta, beneficiati de reduceri substantiale.
am mai incercat un hotel in paralia, se numeste sawidis...este deschis abia in 2007, in august si cred ca in septembrie am fost printre primii oaspeti acolo...e curat, dar fara prea multe recomandari...
va las aici paginile de internet si numerele de telefon, pentru cei interesati
www.hotel-sanantonio.gr
tel fix : 00302351064444
fax: 00302351064404
mobil : 00306945629954 (Konstantinos Givanopoulos )
Ipsilantou 6 - Paralia Katerini

hotel sawidis: www.paraliasummer.com
tel: 00306948831666
shpampy
QUOTE (alexica08 @ Apr 30 2008, 09:09) *
anul trecut in august am stat la un hotel foarte dragut in paralia, se numeste san antonio...si am discutat cu fratele patronului, un tip tare simpatic care mi-a povestit ca desi pe totemul de afara scrie 3 stele, toate hotelurile din paralia au doar 2...pentru 3 stele trebuie sa ai aer conditionat in fiecare camera, piscina, sala de conferinte si fitness si multe altele...insa hotelul asta chiar era bun, foarte curat, personalul extrem de serviabil...curatenia se facea aproape in fiecare zi in camera, la 2 zile se schimbau prosoapele, se ducea gunoiul, aveam aer conditionat inclus in pret, seif, camera mobilata cu bun gust si marisoara, micul dejun foarte variat (plus ca dimineata ma trezeam intr-un miros ametitor de produse de patiserie abia scoase de la cuptor)...daca mergeti in excursii va pregatesc pachetel si va trezesc la ora solicitata...am luat cazarea la fata locului si ne-a costat 35 euro/noapte/camera....distanta fata de plaja e cam 100m...patronul e prieten cu un tip care inchiriaza scutere si atv-uri si fiind cazati la hotelul asta, beneficiati de reduceri substantiale.
am mai incercat un hotel in paralia, se numeste sawidis...este deschis abia in 2007, in august si cred ca in septembrie am fost printre primii oaspeti acolo...e curat, dar fara prea multe recomandari...
va las aici paginile de internet si numerele de telefon, pentru cei interesati
www.hotel-sanantonio.gr
tel fix : 00302351064444
fax: 00302351064404
mobil : 00306945629954 (Konstantinos Givanopoulos )
Ipsilantou 6 - Paralia Katerini

hotel sawidis: www.paraliasummer.com
tel: 00306948831666

multam! 4 stele, 5 stele? nu au deloc? ca n-am gasit pe nicaieri... nu neaparat in Paralia, dar undeva mai in partea de nord ar fi super daca mi-ati putea spune. Multumesc!
alexica08
QUOTE (shpampy @ Apr 30 2008, 11:00) *
multam! 4 stele, 5 stele? nu au deloc? ca n-am gasit pe nicaieri... nu neaparat in Paralia, dar undeva mai in partea de nord ar fi super daca mi-ati putea spune. Multumesc!

partea de nord nu o cunosc, insa iti spun din experienta ca nu prea se merita un hotel de 4 stele...in atena am stat la 4 stele si 3 stele...mai bine organizat si mai curat hotelul de 3 stele...in plus, nu cred ca te duci sa stai in sala de fitness si banuiesc ca nici conferintele nu te tenteaza...in hotelurile mai mici si cu mai putine stelute, gasesti un personal mai serviabil si de multe ori, conditii mai bune...iar daca doresti all inclusive, te sfatuiesc sa intrebi pe altii care au fost in grecia cu acest tip de pachet, insa pararea mea este ca nu se merita..iesi mai mai ieftin si mai multumit daca mananci la tavernele sau restaurantele din zona.
aaa...si sa va mai comentez un aspect...daca mergeti in cuplu, sa intrebati cand faceti rezervarea daca au pat dublu in camera si sa le explicati foarte detaliat ce inseamna asta...pentru ca, dupa cum mi s-a explicat anul trecut, din motive de igiena nu li se mai permite mobilarea camerelor cu pat dublu... deadtongue.gif camera dubla insemnand una cu doua paturi single, unite, care iti nenorocesc spatele cand indraznesti sa treci linia nono.gif eu am mers in paralia din hotel in hotel cautand cazare si doar in vreo 3-4 hoteluri am gasit ce cautam
xxgeoxx
Pe 31 mai dimineata (intentionez ora2-3) plec spre Paralia Katerini, 2 adulti si 1 copil, cu Matiz, din Bucuresti ; m-ar interesa parteneri de drum, macar pt Bulgaria...
alinel
intentionez sa plec pe 22 august in paralia katerini la hotel kronos prin agentia guardo tour.imi poate da cineva mai multe informatii si despre statiune si despre agentie
Marius-Gabriel
Am si eu o curiozitate! Se pot inchiria biciclete in Paralia? Ca asa poti sa vizitezi mai multe
edbica2000
QUOTE (shpampy @ Apr 30 2008, 11:00) *

Da un ""searh""...am mai postat....in Paralia nu exista si nici pe Riviera Olympului. Ma refer la ceea ce presupune un hotel de asemenea categorie nu la ce afiseaza ei pe site (gen Mediterranean). In Litochoro exista Dion Palace dar...nu e la mare...e la munte.

Daca vrei 4-5 stele cauta in Halkidiki. Exista destule...si corespund categoriei. Evident si in Salonic.
criss_65
QUOTE (Marius-Gabriel @ May 5 2008, 08:30) *
Am si eu o curiozitate! Se pot inchiria biciclete in Paralia? Ca asa poti sa vizitezi mai multe

da, se pot inchiria biciclete, din acelasi loc de unde inchiriezi scutere! (sau cel putin asa era acum 3 ani)
ceoe
vreau sa plec si eu in paralia in perioada 2-16 iulie imi poate da cineva cateva sfaturi despre ce tre sa fac si de ce tre sa feresc? unde pap ieftineaua:P ms
edbica2000
QUOTE (Marius-Gabriel @ May 5 2008, 07:30) *

Sa incep cu sfarsitul. NO OFENCE, dar numai daca esti ciclist de performanta cred ca poti vizita mai multe cu bicicleta. Nu prea vad pe cineva mergand la Meteora cu bicicleta sau nici macar pana la Olimp. Daca nu d.p.d.v. fizic, macar pt faptul ca aici nu am vazut mergand cu bicileta pe soselele dintre orase (sa nu mai vorbim de autostrada). photo.gif

Iar in Paralia distantele nu sunt atat de mari ca sa fie nevoie de bicicleta. O traversezi la pas intr-un sfert de ora de la un cap la altul.

Ma rog, de inchiriat se inchiriaza, este 5-6 euro/zi si cum se mentiona mai sus din acelasi loc de unde se inchiriaza si scuterele.

QUOTE (ceoe @ May 5 2008, 11:10) *
vreau sa plec si eu in paralia in perioada 2-16 iulie imi poate da cineva cateva sfaturi despre ce tre sa fac si de ce tre sa feresc? unde pap ieftineaua:P ms

Ca sa ajungi aici intai trebuie sa-ti cumperi un pachet turistic. Nu crezi? death.gif

De ferit trebuie sa te feresti si de umbra ta si mai ales, de cei care posteaza fara sa caute inainte minimum de informatii. thumbdown.gif

Evident ca cel mai ieftin ca sa mananci este acasa.
ceoe
edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
--unde mananc mai ieftin acolo
--de unde imi iau umbrelute sau sezlong mai ieftin
--de unde imi iau haine bune
--de unde imi fac cumparaturi la un market mai ieftin sau ceva de genu
si alte sfaturi
edbica2000
QUOTE (ceoe @ May 6 2008, 10:49) *
edbica2000 am pe cineva care imi inchiriaza apartamentu pe 2 sap in paralia si nu am nevoie de un pachet turistic mar interesa ce sa fac care sunt indicatile principale :
--unde mananc mai ieftin acolo
--de unde imi iau umbrelute sau sezlong mai ieftin
--de unde imi iau haine bune
--de unde imi fac cumparaturi la un market mai ieftin sau ceva de genu
si alte sfaturi

OK.
Tot ce ai intrebat gasesti postat de cateva zeci de ori...numai sa ai rabdare si sa dai un search.
demential
QUOTE (demential @ Apr 28 2008, 23:03) *

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.