Multumim.
Da, nasol cu specimenele alea... Eu ma gandeam sa aleg intre Olimpic beach si undeva in Halkidiki, pe la Katerini am fost acum doi ani si era destul de aglomerat, dar destul de ok. Problema e ca nu mi-au placut hotelurile alea de acolo, toate sunt trantite direct in strada, nu au o curte, o terasa draguta, o piscina, nimic. Chiar nu au acolo hoteluri de 4 stele?

Am putea sta la o vila echipata...
Halkidiki mi se pare prea linistita pentru gustul meu, vreau si eu sa am de ales macar intre doua trei restaurante, sa am magazine...
Spunea cineva de Zakynthos pe aici... pacat ca e asa departe, daca erau mai mari, m-as fi incumetat sa traversez toata Grecia pana acolo. Tin musai cu masina personala si sa nu depind de orarul avionului, daca ma decid ca acum vreau acasa, sa pot pleca imediat, nu sa stau dupa schimbat de bilet, si altele...
Piticii sunt foarte obisnuiti sa mearga cu masina, facem si cate 4-5 ore fara oprire, dorm fara probleme in scaunele lor de masina, aveam ceva probleme cu raul de miscare la fetita, dar am gasit niste pastilute care rezolva asta.