Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

anonima1

pana la urma la makro ala de metro putem cumpara sau nu?
Din alt post am inteles ca nu!
tgorun
QUOTE (ambasadalunara @ Apr 5 2008, 02:48) *
multzam si tie de ajutor
eu ma gandeam ca omu sa fie acolo o sticlutza de licoare pentru... racoarea de sub clar de luna
deja ma apucasem sa caut cataloagele carrefour si metro pe net . bineinteles ca mi am prins urechile cu limba greaca si am mai si descoperit preturi maricele si m am speriat .
aici sunt linkurile:
http://www.carrefour.gr/en/catalogue_carrefour.asp
http://www.makro.gr/pages/home.cfm
codul pentru descarcat cataloagele metro/makro este 2001281684000
ce a fost interesant, codul de card metro l am luat de pe alta pagina a site ului unde era o poza cu cardul, asta cred ca e sg site metro unde gasesti asta, cele din ro si bg avand coduri false n poze.
Eu ma gandeam sa vin cu niste suveniruri serioase din grecia: metaxa, feta de capritza, ulei extravirgin de maslinutze, ceva fructe de mare ascunse n conserve, ouzo etc. ce ziceti, gasesc?

am uitat sa intreb ce preturi sunt la tigari pe acolo?
noi suntem cazati in nei pori, e departe de platamonas si de paralia katerini ?
merci

Eu tot stau pe site ul metro, si ma crucesc , voi chiar ziceti ca s mai mici preturile in zona Platamonas?
multzam again

Centrul Nei Pori este la 4-5 KM de Centrul Platamonas (practic unde se termina unul, incepe celalat). Exista un fel de trenulet pentru turisti intre ele care pleaca din ora in ora.
Paralia Katerini este la ~40Km de Nei Pori.

Pentru suveniruri - bauturi cele mai ieftine se gasesc in fostul duty-free de la granita cu Bulgaria. De exemplu intr-un supermaket un Metaxa 7* de 0.7 L costa 14-15Eur, iar in fostul duty-free 12,5 Eur. Tigarile tot acolo sunt mai ieftine, pentru ca in Grecia aveau preturi comparabile cu cele de la noi.

ambasadalunara
Multzam again de informatii

aveti dreptate, din ce m am uitat pe Makro asa e
de ex brinza Feta era la vreo (vorbesc numai in lei vechi, nu in euro sau RON ) 200.000 KG - scumpa, ouale 100.000 cartonul - cam ca n Romania sau chiar mai ieftin, Ouzo 200.000 700ml scump ca sa l dai cadou:)), maslinele rondele 100.000 kg - mult ai ieftin ca n ro, ulei masline extravirgin 200.000lei litrul la bidon de 5l - pret ca n ro.
am gasit congelate fructe de mare la preturi mult mai bune ca n Ro dar...se coc in autocar:)
tigarile in ro sint cam 50-60.000 pachetul de la Viceroy la Marlborro/Dunhill iar euro momentan e aprox 37.200 BNR deci il ciumperi pe la 37.500 lei vechi adica 3.75 RON

in rest si de fapt vin in excursie nu la cumparaturi asa ca presimt c o sa fie bine

sa auzim numai de bine
ambasadalunara
nu ca pe mina cind ma apuca , ma tine
uite aici o lista cu supermarketuri din Grecia
http://www.foodretailworld.com/RetailerLin...0G%20to%20I.htm

mari preturile, asa ca de vrea vreun greco-roman sa i facem piata aici sa se uite pe net le prospectele selgros , carrefour si ne umplem autocaru cu de ale gurii biggrin.gifsmile.gif)))
edbica2000
QUOTE (tgorun @ Apr 5 2008, 09:30) *
Centrul Nei Pori este la 4-5 KM de Centrul Platamonas (practic unde se termina unul, incepe celalat). Exista un fel de trenulet pentru turisti intre ele care pleaca din ora in ora.
Paralia Katerini este la ~40Km de Nei Pori.

Pentru suveniruri - bauturi cele mai ieftine se gasesc in fostul duty-free de la granita cu Bulgaria. De exemplu intr-un supermaket un Metaxa 7* de 0.7 L costa 14-15Eur, iar in fostul duty-free 12,5 Eur. Tigarile tot acolo sunt mai ieftine, pentru ca in Grecia aveau preturi comparabile cu cele de la noi.

Pentru corectitudine imi pare rau ca trebuie sa te contrazic. Tigarile in nici un caz nu sunt mai ieftine in fostul dutyfree ca de altfel si in Grecia. S-au egalizat preturile, probabil n-ai mai trecut de mult pe acolo. Nicicum in Grecia nu sunt la tigari preturi comparabile cu ale noastre. Ti se pare comparabil Kentul cu 3 euro, Marlboro cu 3 euro, Davidoff cu 3,20 euro? Si astea erau din martie. Pentru ca de la 01.04 s-au majorat cu 10%.

Ai dreptate in schimb la bauturi. Sunt cu 1-3 euro pe sticla mai ieftine decat in interiorul Greciei.
crimoro
QUOTE (anonima1 @ Apr 1 2008, 17:12) *
drumul din paralia katerini-giurgiu facut prin bulgaria prin ce statiune (sau f aproape) din bulgaria se trece?
merita sa stam si acolo?

Salut

Daca iti place muntele incearca Sandanski ( 30km de granita cu Grecia chiar treci pe linga oras) sau Bansko (dupa sau inainte de Blagoevgrad max 90km granita cu Grecia ) sunt indicatoare pt Bansko.
Sandanski e super ok, Bansko nu stiu, am auzit insa ca este cea mai cunoscuta statiune montana din Bulgaria. Preturile sunt mult mai mici decat la noi, majoritatea grecilor din partea nordica merg la ski sau cumparaturi in Sandanski.

anonima1
QUOTE (crimoro @ Apr 7 2008, 17:43) *
Salut

Daca iti place muntele incearca Sandanski ( 30km de granita cu Grecia chiar treci pe linga oras) sau Bansko (dupa sau inainte de Blagoevgrad max 90km granita cu Grecia ) sunt indicatoare pt Bansko.
Sandanski e super ok, Bansko nu stiu, am auzit insa ca este cea mai cunoscuta statiune montana din Bulgaria. Preturile sunt mult mai mici decat la noi, majoritatea grecilor din partea nordica merg la ski sau cumparaturi in Sandanski.

multumesc

trejarik
stie cineva cum arata vila ARITI din Paralia Katerini?...sau STAR in Olympic Beach?
anonima1
QUOTE (crimoro @ Apr 7 2008, 17:43) *
Salut

am gasit acolo o pensiune prin www.limba.com cu baie proprie si tv in camera la 74 lei/noapte
pretul pare extrem de ieftin
a mai facut cineva rezervare prin ei(online)?
criss_65

QUOTE (anonima1 @ Apr 9 2008, 13:17) *
am gasit acolo o pensiune prin www.limba.com cu baie proprie si tv in camera la 74 lei/noapte
pretul pare extrem de ieftin
a mai facut cineva rezervare prin ei(online)?

daca afli ceva despe www.limba.com te rog da-mi si mie un PM. si pe mine ma bate gandul sa rezerv si nu stiu nimici!
multumesc, o zi buna in continuarea
tgorun
QUOTE (edbica2000 @ Apr 6 2008, 08:49) *
Pentru corectitudine imi pare rau ca trebuie sa te contrazic. Tigarile in nici un caz nu sunt mai ieftine in fostul dutyfree ca de altfel si in Grecia. S-au egalizat preturile, probabil n-ai mai trecut de mult pe acolo. Nicicum in Grecia nu sunt la tigari preturi comparabile cu ale noastre. Ti se pare comparabil Kentul cu 3 euro, Marlboro cu 3 euro, Davidoff cu 3,20 euro? Si astea erau din martie. Pentru ca de la 01.04 s-au majorat cu 10%.

Ai dreptate in schimb la bauturi. Sunt cu 1-3 euro pe sticla mai ieftine decat in interiorul Greciei.

La tigari nu am fost foarte atent, ca nu prea ma intereseaza domeniul. Este posibil sa fie mai scumpe decat la noi.
Acum 2,5 ani cand la noi erau tigarile 4,2 lei la ei erau 1,2 euro (nu stiu exact pe marci ).
petronela_pruteanu
stie careva ceva despre galaxias vila din paralia katerini?
abc2007
QUOTE (anonima1 @ Apr 5 2008, 10:54) *
pana la urma la makro ala de metro putem cumpara sau nu?
Din alt post am inteles ca nu!

Cu pasaportul si cu legitimatia metro ..da.... in orice magazin metro /makro

QUOTE (trejarik @ Apr 8 2008, 08:20) *
stie cineva cum arata vila ARITI din Paralia Katerini?...sau STAR in Olympic Beach?

STAR in Olympic Beach..da... super. Ai vreo oferta? vrem si noi... Am stat in 2004
trejarik
QUOTE (abc2007 @ Apr 11 2008, 12:51) *

STAR in Olympic Beach..da... super. Ai vreo oferta? vrem si noi... Am stat in 2004

asta e oferta cu star care imi face cel mai mult cu ochiu: http://www.ofertegrecia.ro/vacante-grecia-paralia.htm

Acum de Elysee nu am auzit, parca nu m-as risca....mai au aceeasi ofera si cei de la eximtur si paralela 45.stii vreo agentie mai serioasa?
edbica2000
[quote name='abc2007' date='Apr 11 2008, 11:51' post='4400313']

Imi pare rau....NEVER.....am fost personal cu legitimatia, doar locuiesc aici, nici gand. NU MERGE.
anonima1

mersi de informatii,macar sa nu oprim degeaba sau mai rau umplem cosul huh.gif
mai sunt magazine la care avem interzis? rolleyes.gif
demential
pe 23 mai pleaca cineva la paralia ? in special la hotel alexander ?
abc2007
QUOTE (anonima1 @ Apr 11 2008, 15:56) *
mersi de informatii,macar sa nu oprim degeaba sau mai rau umplem cosul huh.gif
mai sunt magazine la care avem interzis? rolleyes.gif

In Grecia n-am fost la Metro, dar in alte tari am fost...si n-a fost nici-o problema ....(legitimatia + pasaportul) Cine stie ce s-a intamplat .... Eu o sa ma duc la sfarsitul lui aprilie si o sa verific treaba asta ...
anonima1
QUOTE (abc2007 @ Apr 12 2008, 21:57) *
In Grecia n-am fost la Metro, dar in alte tari am fost...si n-a fost nici-o problema ....(legitimatia + pasaportul) Cine stie ce s-a intamplat .... Eu o sa ma duc la sfarsitul lui aprilie si o sa verific treaba asta ...

sa nu ne uiti la intoarcere biggrin.gif wink.gif
demential
QUOTE (demential @ Apr 11 2008, 21:53) *
pe 23 mai pleaca cineva la paralia ? in special la hotel alexander ?

nu pleaca nimeni ?
b_67_dec
*
pe data de 13-06-2008 am luat prin agentia christian tour bilete la paralia kateryni la hotelul kymata doresc si eu informatii privind agentia aceasta daca se tine de cuvint de asemenea poate sa scrie oricine daca sau simtit bine sau nu in acest hotel cum a fost sejurul , preturile de acolo orici imi poate fi de ajutor va multumesc
xxgeoxx
Hello, in noaptea de 30-31 mai plec spre Paralia (vila Nikos); as prefera plecarea in jur de 02-03 dimineata din Bucuresti; este prima iesire in afara cu masina( Matiz tongue.gif ), si as dori in special Bulgaria sa o strabat cu conationali... Mentionez ca viteza mea estimata maxima va fi 90-110Km/h.
danezusv
QUOTE (xxgeoxx @ Apr 16 2008, 09:38) *
Hello, in noaptea de 30-31 mai plec spre Paralia (vila Nikos); as prefera plecarea in jur de 02-03 dimineata din Bucuresti; este prima iesire in afara cu masina( Matiz tongue.gif ), si as dori in special Bulgaria sa o strabat cu conationali... Mentionez ca viteza mea estimata maxima va fi 90-110Km/h.

Plec si eu pe 31 mai in Grecia, dar pe la 7-8 dimineata. Am facut o data gresala sa plec pe la 3 dim. si la iesirea din Bulgaria i-mi cadea capul pe volan....

Daca cumva te razgandesti vorbim...
Sioux-2
QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 10:03) *
Multumim.
Da, nasol cu specimenele alea... Eu ma gandeam sa aleg intre Olimpic beach si undeva in Halkidiki, pe la Katerini am fost acum doi ani si era destul de aglomerat, dar destul de ok. Problema e ca nu mi-au placut hotelurile alea de acolo, toate sunt trantite direct in strada, nu au o curte, o terasa draguta, o piscina, nimic. Chiar nu au acolo hoteluri de 4 stele? ohmy.gif Am putea sta la o vila echipata...
Halkidiki mi se pare prea linistita pentru gustul meu, vreau si eu sa am de ales macar intre doua trei restaurante, sa am magazine...
Spunea cineva de Zakynthos pe aici... pacat ca e asa departe, daca erau mai mari, m-as fi incumetat sa traversez toata Grecia pana acolo. Tin musai cu masina personala si sa nu depind de orarul avionului, daca ma decid ca acum vreau acasa, sa pot pleca imediat, nu sa stau dupa schimbat de bilet, si altele...
Piticii sunt foarte obisnuiti sa mearga cu masina, facem si cate 4-5 ore fara oprire, dorm fara probleme in scaunele lor de masina, aveam ceva probleme cu raul de miscare la fetita, dar am gasit niste pastilute care rezolva asta.

Spune-mi si mie, te rog, cum se numesc pastilutele acelea.
Multumesc
criss_65
QUOTE (Sioux-2 @ Apr 16 2008, 17:24) *
Spune-mi si mie, te rog, cum se numesc pastilutele acelea.
Multumesc

medicamentul se numeste emetin, probabil.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.