Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

edbica2000

QUOTE (En-ki @ Mar 12 2008, 13:12) *
Hei, hotel Ioni e dragut. Ma apuc sa caut oferte. coolspeak.gif

Da este. tongue.gif
Doar proprietara este presedinta Asociatiei hotelierilor din Pieria. rolleyes.gif
carman
QUOTE (edbica2000 @ Mar 12 2008, 12:25) *
Capitolul subliniat de altii cu masina pe plaja sau mai stiu eu ce prostii, nu exista. Daca i s-a intamplat respectivului, asta nu inseamna ca este o regula. Cel putin eu de 5 ani nu am vazut asa ceva. Si locuiesc aici.

igzact, nu se ecsizta... doar daca nu-i socotim pe aia cu numere de B si CT...

xxgeoxx
Am si eu o mare rugaminte : vreau sa merg in Paralia , in perioada 31.05-07.06, si nu am mai gasit decat la vilele Stavros, Vaso, Savvidis ( nu sunt sigur de ea... ) ; ce-mi puteti recomanda ? Mentionez ca merg cu sotia si fetita mea de 7 ani...
A mai fost cineva in perioada asta ? Cum este apa ( pt copil intreb...) ???
miharto
QUOTE (anonima1 @ Feb 11 2008, 15:01) *
am facut azi contract pt girnis din 12 iulie:2 adulti si un copil 293 euro
aici e vila http://www.infotravelromania.ro/agentii_of...vilagirnis.html
iar agentia aleasa christian tour

Imi pare rau, dar cred ca pozele nu sunt de la vila Girnis din Olypmpic Beach...
Pe site-ul si in pliantele celor de la Christian Tour sunt alte imagini...parca mai realiste.
Am inteles ca ar fi ceva hotel cu acelasi nume in paralia...
anonima1
QUOTE (miharto @ Mar 18 2008, 23:03) *
Imi pare rau, dar cred ca pozele nu sunt de la vila Girnis din Olypmpic Beach...
Pe site-ul si in pliantele celor de la Christian Tour sunt alte imagini...parca mai realiste.
Am inteles ca ar fi ceva hotel cu acelasi nume in paralia...

cand am ales vila girnis am citit acest post http://www.iturism.ro/forum/index.php?show...aded&start=
ce ma intereseaza cel m mult e sa fie curat(altfel n-am de gand sa stau in camera prea mult),vila a fost renovata in 2007
am gasit oferta m ieftina la domna,dar cum informatia despre vila nu o aveam am ales girnis.Intre timp m-a lamurit cineva ca vila domna e ok
edbica2000
QUOTE (xxgeoxx @ Mar 18 2008, 18:41) *
Am si eu o mare rugaminte : vreau sa merg in Paralia , in perioada 31.05-07.06, si nu am mai gasit decat la vilele Stavros, Vaso, Savvidis ( nu sunt sigur de ea... ) ; ce-mi puteti recomanda ? Mentionez ca merg cu sotia si fetita mea de 7 ani...
A mai fost cineva in perioada asta ? Cum este apa ( pt copil intreb...) ???

Pe Saviddis am vazut-o, e superok. De celelalte nu stiu, poate ceilalti forumisti sa poata sa-ti zica cate ceva.
In ceea ce priveste apa, hmmm, mai ales pt copil, nu cred ca va fi OK.
xxgeoxx
Pana la urma am luat la vila Nikos, in Paralia Katerini, fara masa, intre 31.05-07.06; nu prea am mai gasit liber in alte parti...Avand in vedere ca este pt prima oara cand merg cu familia in Grecia, sper sa fie ok, desi cativa prieteni mi-au facut capul calendar despre Paralia, ca este nasol etc... Ramane de vazut, eu totusi sunt optimist, si sper chiar si sa poata intra copilul in apa wink.gif !!! A mai fost cineva la aceasta vila ??

edbica2000
QUOTE (xxgeoxx @ Mar 24 2008, 07:47) *
Pana la urma am luat la vila Nikos, in Paralia Katerini, fara masa, intre 31.05-07.06; nu prea am mai gasit liber in alte parti...Avand in vedere ca este pt prima oara cand merg cu familia in Grecia, sper sa fie ok, desi cativa prieteni mi-au facut capul calendar despre Paralia, ca este nasol etc... Ramane de vazut, eu totusi sunt optimist, si sper chiar si sa poata intra copilul in apa wink.gif !!! A mai fost cineva la aceasta vila ??

Hmm... nu stiu sa existe 2 vile Nikos in Paralia, dar daca este cea pe care o cunosc eu atunci e OK. Oricum este regim studio, adik curatenia ti-o faci singur, lenjeria se schimba doar atunci cand intri la sejur, are minichicineta in camera; camere mari, bai ok; gresie pe jos (din ce stiu nu avea aer conditionat, dar poate o fi pus). Este aprope de centru si mare(50m). Nu stiu la ce pret ai luat pachetul de persoana, dar presupun ca este relativ ieftin. Acum, deh, depinde si de pretentiile tale dar una peste alta vila este OK. (Pont: incearca sa obtii camera cu vedere spre parc, pt ca pe spate vederea e jalnica).
xxgeoxx
QUOTE (edbica2000 @ Mar 24 2008, 11:01) *
Hmm... nu stiu sa existe 2 vile Nikos in Paralia, dar daca este cea pe care o cunosc eu atunci e OK. Oricum este regim studio, adik curatenia ti-o faci singur, lenjeria se schimba doar atunci cand intri la sejur, are minichicineta in camera; camere mari, bai ok; gresie pe jos (din ce stiu nu avea aer conditionat, dar poate o fi pus). Este aprope de centru si mare(50m). Nu stiu la ce pret ai luat pachetul de persoana, dar presupun ca este relativ ieftin. Acum, deh, depinde si de pretentiile tale dar una peste alta vila este OK. (Pont: incearca sa obtii camera cu vedere spre parc, pt ca pe spate vederea e jalnica).

ok, multumesc mult pt sfaturi...o sa incerc ... intr-adevar, este regim studio, si am luat la 49 Euro cazare 7 nopti/pers. ... la banii astia, nu puteam avea pretentii, dar daca vila este ok, atunci e ok...
anonima1

La vila Girnis se pare ca aduc eu informatii.
Vreau sa vad si Atena.Spunea cineva ca drumul pana acolo e de 5-6 ore.De ce atat de mult?Parca erau 450 km.Nu e autostrada pe tot traseul?Daca e atunci nu ar trebui sa dureze nici 4 ore.
Nu stiu cum sa fac.Sa-mi iau cazare in Atena o noapte la sfarsit de sejur?
Sau imi ajunge o zi dus-intors plus vizitat in Atena? rolleyes.gif
En-ki
Daca te intereseaza sa vezi doar Acropola, o zi este suficient. Daca mai vrei sa vezi si altele, e putin.
edbica2000
QUOTE (xxgeoxx @ Mar 24 2008, 17:40) *
ok, multumesc mult pt sfaturi...o sa incerc ... intr-adevar, este regim studio, si am luat la 49 Euro cazare 7 nopti/pers. ... la banii astia, nu puteam avea pretentii, dar daca vila este ok, atunci e ok...

superpret...la banii astia nu stai la noi nici la camin wink.gif ; o sa fie ok (incearca, desi nu se practica, sa vb cu cineva la agentie, sa te treaca cu camera pe fata)

QUOTE (anonima1 @ Mar 26 2008, 14:10) *
La vila Girnis se pare ca aduc eu informatii.
Vreau sa vad si Atena.Spunea cineva ca drumul pana acolo e de 5-6 ore.De ce atat de mult?Parca erau 450 km.Nu e autostrada pe tot traseul?Daca e atunci nu ar trebui sa dureze nici 4 ore.
Nu stiu cum sa fac.Sa-mi iau cazare in Atena o noapte la sfarsit de sejur?
Sau imi ajunge o zi dus-intors plus vizitat in Atena? rolleyes.gif

Se pare ca nu tu vei fi soferul. Sau esti economista de profesie? 450 km impartit la 120 km/ora limita de viteza pe autostrada ar fi intr-adevar aproape 4 ore. Dar orice sofer stie ca media de viteza indiferent cum ai conduce nu depaseste 90-100 km/ora.
Acum, am glumit, nu ma pune la colt pentru asta, dar realitatea asta este.
Serios vorbind in momentul in care te apropii de Atena s-a cam terminat cu 140-150 km/ora si iti reduce timpul, logic. Una peste alta eu l-am facut lejer, ca nu suntem la raliu, in 5 ore.
Iar de vizitat, in mod normal, pentru centru, efectiv adica Akropola, Turnul Vanturilor, Agora Romana, Templul lui Zeus Olimpianul, Poarta lui Hadrian, Parlamentul - schimbarea garzii, Parcul Parlamentului, Academia, Universitatea de Arte, Mitropolia, Licabetus - funicular si multe altele iti ia o zi plina, si vei alerga ca sa le prinzi pe toate.
Sugestia mea, daca bugetul iti permite, ramai o noapte in Atena si vei alege ceva de vizita asta.
kerkyra
Cine a fost in Grecia de Paste (anul acesta este la sfarsitul lui aprilie, deci cam in acea perioada) poate spune care e atmosfera atunci? Cum sunt temperaturile, banuiesc ca nu poate fi vorba de baie in mare. Sunt multe magazine deschise, se poate cumpara ceva pielarie? Tavernele? Am mai fost in Paralia, dar in sezon. Ce inseamna dejunul din ziua de Paste oferit de agentii ? Am gasit o oferta la Christian Tour, daca a mai fost cineva cu ei in aceasta perioada. Va multumesc.
edbica2000
QUOTE (kerkyra @ Mar 27 2008, 14:13) *
Cine a fost in Grecia de Paste (anul acesta este la sfarsitul lui aprilie, deci cam in acea perioada) poate spune care e atmosfera atunci? Cum sunt temperaturile, banuiesc ca nu poate fi vorba de baie in mare. Sunt multe magazine deschise, se poate cumpara ceva pielarie? Tavernele? Am mai fost in Paralia, dar in sezon. Ce inseamna dejunul din ziua de Paste oferit de agentii ? Am gasit o oferta la Christian Tour, daca a mai fost cineva cu ei in aceasta perioada. Va multumesc.

In perioada aceea, de baie, ai ghicit nu poate fi vorba (desi..e posibil sa vezi cativa ""curajosi"") dar vremea este frumoasa. De altfel de acum a inceput sa fie ziua cald.
Atmosfera? Hmm...este al 5 -lea Paste in Grecia, dar orice ar fi atmosfera nu se compara cu ce este la noi. In sensul ca la noi este mai frumos. Ma rog, pararea mea. Nu spun ca aici nu este placut.
Dejunul...depinde de fiecare hotel/agentie....unii pregatesc mielul la protap, altii ofera supa traditionala din maruntaie de miel - maghiritsa - . Obligatori oua rosii si tsoureki (un fel de cozonac de-al lor, care nu e nici pe departe la fel ca al nostru).

De magazine nu-ti face griji...bani sa ai, astia or sa deschida magazinele si in dupa-amiaza zilei de Pasti.

Aaa...si ca element inedit , in Paralia in fiecare an de Paste, au fost focuri de artificii, biggrin.gif

kerkyra
Multumesc edbica, pt raspuns. Ma gandesc la excursia asta mai mult pt. shopping decat pt plaja (poate prind iepurasul pe acolo biggrin.gif ). Ramane sa ma mai gandesc, mi-a venit ideea subit si cum la vara planificam o vacanta in Thasos, sa vad daca totusi voi merge de 2 ori in Grecia in acest an (in Paralia am mai fost vara).
anonima1
care e denumirea corecta pt olympic beach?
Vreau sa caut cu map24 si nu prea reusesc.
NUTI66
QUOTE (anonima1 @ Mar 31 2008, 15:28) *

Olympic Beach este foarte aproape de Paralia Katerini.Practic se trece dintr-o statiune in alta.S-ar putea sa nu fie pe harta,dar daca gasesti paralia e suficient.
rolleyes.gif
anonima1
QUOTE (NUTI66 @ Mar 31 2008, 19:51) *
Olympic Beach este foarte aproape de Paralia Katerini.Practic se trece dintr-o statiune in alta.S-ar putea sa nu fie pe harta,dar daca gasesti paralia e suficient.
rolleyes.gif

multumesc
cazarea la aceste vile pana la ce ora se poate face(avand voucherul in buzunar)?
NUTI66
QUOTE (kerkyra @ Mar 28 2008, 06:02) *
Multumesc edbica, pt raspuns. Ma gandesc la excursia asta mai mult pt. shopping decat pt plaja (poate prind iepurasul pe acolo biggrin.gif ). Ramane sa ma mai gandesc, mi-a venit ideea subit si cum la vara planificam o vacanta in Thasos, sa vad daca totusi voi merge de 2 ori in Grecia in acest an (in Paralia am mai fost vara).

Pentru shopping iti recomand sa te duci in Katerini.Este autobuz de undeva de langa biserica.In Katerini gasesti si magazine de firma ,iar in Paralia,in afara de blanuri si piele,restul marfurilor sunt cam ce gasesti si la noi. Eu am fost in Katerini acum doua saptamani dar toate erau NEW COLLECTION si erau destul de scumpe.Parerea mea este ca de Pasti te duci acolo pentru odihna si ca sa schimbi peisajul,dar drumul e destul de obositor si cred ca poti gasi alta destinatie mai interesanta.
razvan911
In aceasta vara m-am hotarat sa merg in Paralia cu autocarul.

Desi multa lume imi spune ca nu o sa fiu dat pe spate eu vreau sa incerc.

Ceea ce am observat eu in legatura cu Paralia a fost ca am gasit aceasi oferta turistica la mai multe agenti.

Adica acelasi text in oferte , aceasi oferta financiara, aceasi descriere, acealeasi date de plecare-sosire.

Acum vin si intrebarile:

1. Pentru anumite hoteluri din Paralia exista contract de exlusivitate cu o singura agentie din Romania?

2. As dori sa plec cu una din agentiile: Romantic Travel sau Transilvania Travel. Care este mai de incredere?

3. Dintre toate hotelurile din Paralia m-am oprit la doua: hotel Honorata 3 stele si hotel Orea Eleni Palace 4 stel. Imi pueti da mai multe detali despre cele doua. Despre cel din urma de 4 stele nu am gasit nimic pe net(doar 2 poze) asta probabil si din cauza ca e hotel deschis in 2007.

Multumesc
edbica2000
QUOTE (razvan911 @ Mar 31 2008, 22:22) *
In aceasta vara m-am hotarat sa merg in Paralia cu autocarul.

Desi multa lume imi spune ca nu o sa fiu dat pe spate eu vreau sa incerc.

Ceea ce am observat eu in legatura cu Paralia a fost ca am gasit aceasi oferta turistica la mai multe agenti.

Adica acelasi text in oferte , aceasi oferta financiara, aceasi descriere, acealeasi date de plecare-sosire.

Acum vin si intrebarile:

1. Pentru anumite hoteluri din Paralia exista contract de exlusivitate cu o singura agentie din Romania?

2. As dori sa plec cu una din agentiile: Romantic Travel sau Transilvania Travel. Care este mai de incredere?

3. Dintre toate hotelurile din Paralia m-am oprit la doua: hotel Honorata 3 stele si hotel Orea Eleni Palace 4 stel. Imi pueti da mai multe detali despre cele doua. Despre cel din urma de 4 stele nu am gasit nimic pe net(doar 2 poze) asta probabil si din cauza ca e hotel deschis in 2007.

Multumesc

Este normal sa gasesti acceasi oferta la mai multe agentii pentru o parte dintre ele sunt detailiste, adica revand programele tour-operatorilor.
De agentii nu comentez nimic, ca sa nu fiu acuzat de partinire sau reclama.
Cunosc ambele hoteluri:
HONORATA (unele agentii il vand la 3* altele la 3* plus - desi biggrin.gif asta nu exista, am vazut chiar si la 4*). Oricum l-ar vinde hotelul este superOK. Este situat la vreo 250 m de plaja, in zona foarte linistita, fiind, ca toate hotelurile de aici de altfel proprietatea unei familii de greci -Adonis si Honorata happy.gif
Camerele sunt micute ca dimensiuni in schimb sunt mobilate cu gust si modern. Mobilier imbracat in piele ecologica, minibar, DVD, TV sat, baie cu dus, internet. Micul dejun este in primele 3 din Paralia, tip american cu bufet cald si rece, bogat in sortimente si indestulator (de altfel de asta il si vand la 3*, pentru ca in realitate pe autorizatia de la EOT el are 2). Hotelul are hol mare d eprimire, bar la receptie si terasa.
OREA ELENI PALACE - lasa cele 4* deoparte. Cel mult identic cu Honorata la dotari. In schimb micul dejun nu se compara, intra in categoria ""comun"". Este detinut de cel care are si Orea Eleni (fara palace). Este in schimb, nou construit (2007) situat tot la vreo 250 m de mare, in partea opusa a statiunii fata de Honorata (inspre Korinos), chiar la marginea statiunii. La fel este o zona foarte linistita.

Despre poze :http://www.hotel-honorata.com/
http://www.hotel-oreaeleni.gr/ (asta e cel vechi)
oricum poti cere la agentii fotografii sau CD de prezentare (ar trebui sa aiba).

Concediu placut !

QUOTE (anonima1 @ Mar 31 2008, 17:28) *

Map24 nu e chiar asa stralucit.
Incearca pe http://www.viamichelin.com
E mult mai exact.
Cauta Katerini 60100 sau Paralia 60100. Le vei vedea pe amandoua. Olympic Beach este de fapt Katerinoskala. 3,2 km distanta de Paralia.
miharto
Despre hotelul Parthenon din Olympic Beach stie cineva ceva?

La inceput de iunie e destul de calda marea?
razvan911
QUOTE (edbica2000 @ Apr 1 2008, 13:14) *
Este normal sa gasesti acceasi oferta la mai multe agentii pentru o parte dintre ele sunt detailiste, adica revand programele tour-operatorilor.
De agentii nu comentez nimic, ca sa nu fiu acuzat de partinire sau reclama.
Cunosc ambele hoteluri:
HONORATA (unele agentii il vand la 3* altele la 3* plus - desi biggrin.gif asta nu exista, am vazut chiar si la 4*). Oricum l-ar vinde hotelul este superOK. Este situat la vreo 250 m de plaja, in zona foarte linistita, fiind, ca toate hotelurile de aici de altfel proprietatea unei familii de greci -Adonis si Honorata happy.gif
Camerele sunt micute ca dimensiuni in schimb sunt mobilate cu gust si modern. Mobilier imbracat in piele ecologica, minibar, DVD, TV sat, baie cu dus, internet. Micul dejun este in primele 3 din Paralia, tip american cu bufet cald si rece, bogat in sortimente si indestulator (de altfel de asta il si vand la 3*, pentru ca in realitate pe autorizatia de la EOT el are 2). Hotelul are hol mare d eprimire, bar la receptie si terasa.
OREA ELENI PALACE - lasa cele 4* deoparte. Cel mult identic cu Honorata la dotari. In schimb micul dejun nu se compara, intra in categoria ""comun"". Este detinut de cel care are si Orea Eleni (fara palace). Este in schimb, nou construit (2007) situat tot la vreo 250 m de mare, in partea opusa a statiunii fata de Honorata (inspre Korinos), chiar la marginea statiunii. La fel este o zona foarte linistita.

Despre poze :http://www.hotel-honorata.com/
http://www.hotel-oreaeleni.gr/ (asta e cel vechi)
oricum poti cere la agentii fotografii sau CD de prezentare (ar trebui sa aiba).

Concediu placut !

Map24 nu e chiar asa stralucit.
Incearca pe http://www.viamichelin.com
E mult mai exact.
Cauta Katerini 60100 sau Paralia 60100. Le vei vedea pe amandoua. Olympic Beach este de fapt Katerinoskala. 3,2 km distanta de Paralia.

Mersi frumos de urare

M-am cam racit in privinta Hotelului Honorata deoarece am intrat pe mai multe site-uri din Grecia si apare ca fiind de 2 stele.

Deasemenea mi-a mai spus cineva ca in hotel camerele sunt foarte mici si ca se cam umbla prin bagaje.

Daca m-ai putea ajuta cu niste poze interior exterior la OREA ELENI PALACE ar fi super deoarece pe net am gasit decat 2 poze(una cu fatada si una cu sala de mese)

Multumesc mult

anonima1
drumul din paralia katerini-giurgiu facut prin bulgaria prin ce statiune (sau f aproape) din bulgaria se trece?
merita sa stam si acolo?
trejarik
buna! as vrea sa merg si eu la vara in grecia....din ce am citit pe forum si ce ma mai studiat prin ofertele agentiilor acum am de ales: Paralia Katerini, Nei Pori si Olympic Beach....mi-ati putea spune cei care ati mai fost unde as gasi mai multa liniste.....nu vreau excursii, plimbari,etc...vreau doar o saptamana de relaxare.
si dc stiti si o agentie serioasa,,,ca nu vreau sa ma vad la tv dupa aia ca am fost tzepuita:)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.