multumesc de raspunsuri
ma cazez in olympic la vila girnis(rezervare prin Christian) ,dar nu am de gand sa stau f mult la plaja
vreau sa vizitez si o insula:cat de departe e lesbos si dc merita mai mult decat skiatos(eu nu am fost niciodata in Grecia)
mai vreau sa merg la atena(am inteles ca sunt 440 km),meteora(nush nr km) salonic(75 km)si o insula
ma cazez in olympic la vila girnis(rezervare prin Christian) ,dar nu am de gand sa stau f mult la plaja
vreau sa vizitez si o insula:cat de departe e lesbos si dc merita mai mult decat skiatos(eu nu am fost niciodata in Grecia)
mai vreau sa merg la atena(am inteles ca sunt 440 km),meteora(nush nr km) salonic(75 km)si o insula
De Lesbos..uita cel putin deocamdata. Nu vad rostul sa platesti cazare in Olympic Beach si sa pierzi cateva nopti ca sa mergi pana in Lesbos (sa mergi in Pireu in port - Atena sa iei ferry, adik 500 km pana in port plus traversarea.....nu ai nici o sansa sa o faci in 2 zile). Skiatos pe de alta parte o poti vizita intr-o singura zi. Ori cu autocarul prin agentiile locale ce organizeaza excursii, ori cu masina proprie pana la Volos - 160 km - si dupa aceea cu ferry.
Iar ca frumusete fiecare are particularitatile ei si Skiatosul este extrem de placuta.
Atena - 1.000 km dus-intors
Meteora - 360 km dus-intors
Salonic - 180 km dus-intors
Muntele Olimp - depinde ce vizitezi intre 70 si 100 km dus-intors.