Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

dias77

QUOTE(simionaurel @ Jun 27 2007, 17:57) [snapback]3024733[/snapback]
Am si eu cateva comentarii la articolul respectiv si la autorul articolului Cristian Stoichici(in caz ca ajunge sa citeasca postarea asta):
1. Decazarea nu se face la 8, ci in general la 10, iar decalajul ala se explica prin faptul ca mai trebuie facuta curatenie prin camerele respective, nu?
2. Cu distanta pana la plaja probabil depinde de calitatea agentiei de turism de aici. Desi, Paralia Katerini este o statiune cu o latime destul de mica. Nu stiu daca exista vreo casa care sa fie la 300 de metri de plaja. Poate doar in zona construita mai recent care parea mai departe.
3. "mirosul patrunzator al algelor care au cotropit malul sau hartiile, peturile si chistoacele imprastiate de-a lungul plajei si de-a latul statiunii.". Imi pare rau insa eu nu am vazut nici alge, nici hartii aruncate, nici chistoace, nici peturi.
4. Pranz care INCEPE de la 15 euro? Cu 15 euro mananca toata familia de pranz. Friptura+cartofi+salata+bere+ servire de 10 ori mai buna ca in Romania = 5 euro. Uneori chiar mai putin. La servire ma refer la faptul ca nu stai o ora sa-ti vina chelnerul sa dai comanda, 2 ore sa-ti vina mancarea si inca o ora sa-ti vina nota. Chiar isi dau silinta angajatii si spre deosebire de cei romani, chiar ZAMBESC si stiu sa-ti spuna Multumesc (in engleza sau romana) la achitarea notei si la plecar.e Bine, sunt si restaurante mai scumpe, desi, nici acolo nu cred ca pranzul "incepe" de la 15 euro.
5. La vile cazarea se face in regim propriu (nu mai stiu exact cum se numea chestia). Adica, daca vrei sa ai concediu in Grecia de 9 zile la 68 de euro + 2 milioane (cazare plus drum) atunci iti faci singur curatenie. Daca nu vrei vile ai oricand varianta hotelurilor cu roomservice.
6. Atena de la 450 km de Paralia Katerini, nu la 200.
7 "te fac sa fi mai ingaduitor" -> "te fac sa fii mai ingaduitor"
8. Poza de calitate mai mare, nu se intelege nimic din regulamentul ala.

Overall... mi se pare un articol slab, nedocumentat, demn doar de un ziarist de scandal. Poate sunt putin prea dur insa pranzul care "incepe" de la 15 euro, "hartiile, algele si chistoacele aruncate pe plaja" si Atena la 200 de kilometri au umplut paharul.

de gustibus.... niste talentati ziaristii astia din bv...
edygilet74
QUOTE(nico_70 @ Jun 28 2007, 13:39) [snapback]3028972[/snapback]
Ofertele agentiilor de turism includ sejururi in Paralia Katerini cu demipensiune optional. Am aflat ca cina nu se serveste la hotel ci la o taverna, turistul avand posibilitatea sa opteze intre 4 feluri. Nu stiu daca e bine sa aleg varianta cu demipensiune, va rog daca ati beneficiat de astfel de servicii sa-mi oferiti detalii din experienta voastra.

multumesc

Nu are rost sa optezi pt demipensiune,cu aceiasi bani mananci la taverna cand vrei si ce vrei.Poate ca intr-o zi nu ai chef sa mergi la masa sau poate pleci intr-o excursie.Cu 5 sau 7 euro poti sa mananci bine in Paralia.Statiunea e misto si o sa te simti bine oricum nu se compara cu litoralul romanesc unde toata lumea vrea sa te stoarca de bani.La banii pe care ii dai pe excursie o sa ramai placut impresionat de conditiile de acolo.

Plec din nou pe 6 septembrie cu masina pe la Calafat.A mai fost cineva pe aici si care sunt taxele de trecere prin punctul asta de frontiera?mai vine cineva atunci?

cata73
de unde vii, de ce vrei neaparat prin calafat? am inteles ca e mai bine prin bechet...
edygilet74
QUOTE(cata73 @ Jun 29 2007, 07:08) [snapback]3032395[/snapback]
de unde vii, de ce vrei neaparat prin calafat? am inteles ca e mai bine prin bechet...

Din Baia Mare plec.Stii tu ceva de Bechet?
edygilet74
Asta e traseul pe care vreau sa merg Calafat sau Bechet-Sofia-Kulata-Katerini.Ma intereseaza daca ruta Bechet-Sofia e buna sau trebuie sa o iau prin alta parte.

Bechet-Sofia-151 km
Sofia-Kulata-170 km
Kulata-katerini-170 km
edygilet74
Pentru cine vrea sa faca excursiile cu masina din Paralia Katerini,pun cateva harti cu rutele poate mai ajuta pe cineva.

Paralia Katerini-Meteora-174 km
Paralia Katerini-muntele Olimp-42 km
Paralia Katerini-Atena-431 km
little_creizi
QUOTE(cata73 @ Jun 21 2007, 11:45) [snapback]2995983[/snapback]
De Hotel G.L. a auzit cineva?
merge cineva spre Paralia pe 20-21 iulie?

multumesc

hei.. am sa merg in PK pe 20 , stau 10 zile

little_creizi
Am sa ma duc in Paralia Katerini pentru 10 zile. Nu merg cu grup sau ceva, m-am lipit de fratimiu care merge in cantonament. Deci trebuie sa ma descurc singura cu o harta si sa caut o agentie sa ma duca pana la Meteora pentru ca am auzit ca e superb, si as face asa, si niste poze. Insa tare frica imi e sa nu ma ratacesc
O agentie nu f scumpa cunoasteti?

Am auzit ca sunt si delfini, si se poate lua un vaporas ceva pana la ei, tare sunt curioasa.. se pot face si scufundari? biggrin.gif Daca da, cam la ce pret ar fi si vaporu si scufundarile?
Astept un raspuns

Multumesc mult
carman
QUOTE(little_creizi @ Jun 29 2007, 15:19) [snapback]3034141[/snapback]
Am sa ma duc in Paralia Katerini pentru 10 zile. Nu merg cu grup sau ceva, m-am lipit de fratimiu care merge in cantonament. Deci trebuie sa ma descurc singura cu o harta si sa caut o agentie sa ma duca pana la Meteora pentru ca am auzit ca e superb, si as face asa, si niste poze. Insa tare frica imi e sa nu ma ratacesc

Am auzit ca sunt si delfini, si se poate lua un vaporas ceva pana la ei, tare sunt curioasa.. se pot face si scufundari? biggrin.gif Daca da, cam la ce pret ar fi si vaporu si scufundarile?
Astept un raspuns

Multumesc mult

nu iti trebuie harta pentru Paralia! e un fel de Euforie Sud...gasesti excursii la agentiile din centrul statiunii. La Meteore costa 25-30Euro biletul+2euro intrarea.daca vrei sa vezi delfini,ia o excursie in Skiatos (aprox. 40Euro).merita fiecare banut!
pentru scufundari, cumpara-ti ochelari si labe de inot (iesi mai ieftin si te distrezi orcand). apa este foarte limpede si sarata.
asteptam impresii!
preturile sunt de acum doi ani... nu cred ca s-au schimbat intre timp.
little_creizi

sincer, mi-au dat lacrimile la partea cu delfinii biggrin.gif Ii ador, este visul meu de cand eram mica, bla bla bla.. hehe, normal ca am sa scriu ce am facut. Eu ziceam de scufundari, pt echipamentul ala, sa pot sta sub apa, ah, dar cred ca ma descurc, cu toate ca am auzit ca iti trebuie curs de scufundari sad.gif.
Mersi mult de informatii!
Preturile la haine sunt scumpe? :\
era cars
QUOTE(little_creizi @ Jun 29 2007, 15:19) [snapback]3034141[/snapback]

Astept un raspuns

Multumesc mult

Salut.

Cunosc o agentie chiar din Paralia.Mita Travel sunt niste tipi ok. am sa-ti dau e-mail-ul lor.mita@spark.net.gr
tel2351045960.Am ramas cu o carte de vizita de la ei

BY.
carman
QUOTE(little_creizi @ Jun 29 2007, 18:50) [snapback]3035133[/snapback]
sincer, mi-au dat lacrimile la partea cu delfinii biggrin.gif Ii ador, este visul meu de cand eram mica, bla bla bla.. hehe, normal ca am sa scriu ce am facut. Eu ziceam de scufundari, pt echipamentul ala, sa pot sta sub apa, ah, dar cred ca ma descurc, cu toate ca am auzit ca iti trebuie curs de scufundari sad.gif.
Mersi mult de informatii!
Preturile la haine sunt scumpe? :\

blana si piele gasesti din 2 in 2 metri in Paranghelia... tricouri la 4euro si alte stifturi grecesti si chinezesti...
in drumul cu yachtul spre Skiatos au aparut o multime de delfini care au inceput sa sara in jurul lui.
little_creizi
QUOTE(carman @ Jun 29 2007, 19:27) [snapback]3035253[/snapback]
blana si piele gasesti din 2 in 2 metri in Paranghelia... tricouri la 4euro si alte stifturi grecesti si chinezesti...
in drumul cu yachtul spre Skiatos au aparut o multime de delfini care au inceput sa sara in jurul lui.

Waw. Ma gandeam sa merg dimineata in skiatos, sa stau toata ziua pe acolo, sau cat mi-o lua sa trag o privire.. apoi seara, inapoi la hotel.
Abia astept sa pleeeeeeec

QUOTE(era cars @ Jun 29 2007, 18:59) [snapback]3035168[/snapback]
Salut.

Cunosc o agentie chiar din Paralia.Mita Travel sunt niste tipi ok. am sa-ti dau e-mail-ul lor.mita@spark.net.gr
tel2351045960.Am ramas cu o carte de vizita de la ei

BY.

Mersi mult! smile.gif
carman
QUOTE(little_creizi @ Jun 29 2007, 19:47) [snapback]3035312[/snapback]
Waw. Ma gandeam sa merg dimineata in skiatos, sa stau toata ziua pe acolo, sau cat mi-o lua sa trag o privire.. apoi seara, inapoi la hotel.
Abia astept sa pleeeeeeec
Mersi mult! smile.gif

vei face 2-3 ore cu autocarul pana in Volos.de acolo vei lua barca/yachtul/vaporul pana in Skiatos (1-1,5 ore la dus). vei sta in skiatos 1 ora si apoi vei pleca spre plaja Koukounaris. vei sta si acolo 2 ore si inapoi spre casa...
octave_ bizzy
Plec pe 10 iulie in Pk , hotel Alexander . As vrea sa vizitez si Atena , si pt ca santem cu masinile ne-am gandit sa alocam 2 zile pt asta .

Rugamintea mea este , stie cineva unde as putea sa stau in Atena sau in imprejurimi pt o noapte , adik am sanse sa gasesc o pensiune ceva , care sa ne accepte doar pt o noapte?? Imi poate recomanda cineva ceva?

Ca nu prea as vrea sa stau la vreaun hotel din Atena pt ca banuiesc ca sant destul de scumpe ...

Multumesc !
little_creizi
QUOTE(carman @ Jun 29 2007, 19:57) [snapback]3035341[/snapback]
vei face 2-3 ore cu autocarul pana in Volos.de acolo vei lua barca/yachtul/vaporul pana in Skiatos (1-1,5 ore la dus). vei sta in skiatos 1 ora si apoi vei pleca spre plaja Koukounaris. vei sta si acolo 2 ore si inapoi spre casa...

De unde se ia autocaru?
De la Volos ce pot lua pana in Atena? Am auzit ca e cam 35 euro. Sau iau altceva, direct din Paralia? :\
FuzZzy
Si eu plec in paralia katerini din 13 iulie si sper sa fie ok din cate am citit aici smile.gif

merg cu cora travel, cazare la litsa, varbenis, ion, sau similar (din oferta)
carman
QUOTE(little_creizi @ Jun 30 2007, 02:49) [snapback]3036689[/snapback]
De unde se ia autocaru?
De la Volos ce pot lua pana in Atena? Am auzit ca e cam 35 euro. Sau iau altceva, direct din Paralia? :\

din Volos pleci spre Skiatos, nu spre Atena. de transport se ocupa agentia de turism de la care iti vei lua biletul.
pentru Atena rezerva-ti doua zile.distanta Katerini-Atena este destul de mare (600kmx2?). poti ajunge cu masina inchiriata (25-30euro/zi) sau tren. sunt si excursii la Atena organizate de agentii (pleci pe la 4 imineata si te intorci pe la 12 noaptea)...
daca ai facut lb. rusa sau matematici superioare,iti va fi usor sa citesti "hieroglifele" grecilor (este foarte util atunci cand citesti numele statiilor sau traseul mijloacelor de transport in comun). eu m-am descurcat...
carman
QUOTE(FuzZzy @ Jun 30 2007, 10:45) [snapback]3037093[/snapback]
Si eu plec in paralia katerini din 13 iulie si sper sa fie ok din cate am citit aici smile.gif

merg cu cora travel, cazare la litsa, varbenis, ion, sau similar (din oferta)

vei avea un mic "soc" cand vei vedea prima data Paranghelia Katerini... nu te speria, mai tarziu va fi OK!
simionaurel
QUOTE(carman @ Jul 2 2007, 09:09) [snapback]3043711[/snapback]
vei avea un mic "soc" cand vei vedea prima data Paranghelia Katerini... nu te speria, mai tarziu va fi OK!

Ok, eu sunt pro Paralia Katerini. Daca spuneti ca nu va place statiunea asta macar si argumentati va rog. De unde "socul" ?
Da, nu e Ibiza, dar iesi mai ieftin decat pe litoralul romanesc sau la aceeasi bani iar diferenta intre calitatea serviciilor este de la cer la pamant.
big.brother
Ce părere aveți despre hotelul Sun Beach? Cei de la agenție, mi-au spus că e de 3***
Dar pe site-urile din Grecia, văd că e de 2**
carman
QUOTE(simionaurel @ Jul 2 2007, 13:49) [snapback]3045046[/snapback]
Ok, eu sunt pro Paralia Katerini. Daca spuneti ca nu va place statiunea asta macar si argumentati va rog. De unde "socul" ?
Da, nu e Ibiza, dar iesi mai ieftin decat pe litoralul romanesc sau la aceeasi bani iar diferenta intre calitatea serviciilor este de la cer la pamant.

"arhitectura" si distanta intre cladiri este "mortala". gradinile si piscinele generoase din pliante te pot dezamagi rapid.in rest este OK (apa,plaja,amabilitatea grecilor,serviciile etc.)
carman
QUOTE(big.brother @ Jul 2 2007, 13:57) [snapback]3045088[/snapback]
Ce părere aveți despre hotelul Sun Beach? Cei de la agenție, mi-au spus că e de 3***
Dar pe site-urile din Grecia, văd că e de 2**

cele 3* (date de romani) sunt de fapt 2* grecesti. la ele vei avea parte de servicii de 1*...
oricum,este de 10 ori mai bine decat la rromanica!
big.brother
QUOTE(carman @ Jul 2 2007, 14:57) [snapback]3045398[/snapback]
cele 3* (date de romani) sunt de fapt 2* grecesti. la ele vei avea parte de servicii de 1*...
oricum,este de 10 ori mai bine decat la rromanica!

Am dat 250 euro pentru un hotel de 1* ??? huh.gif
Asta e nesimțire curată mellow.gif
carman
QUOTE(big.brother @ Jul 2 2007, 16:05) [snapback]3045742[/snapback]
Am dat 250 euro pentru un hotel de 1* ??? huh.gif
Asta e nesimțire curată mellow.gif

in banii astia ai transport si HB!sper ca asa ai luat...
ce "lux" crezi ca vei avea? nu te speria prea mult... camerele sunt OK, daca nu iti schimba lenjeria si prosoapele zilnic,fa-le pachet si pune-le intr-un colt. poate ai sanse sa obtii ceva... ai TV,telefon,frigider,aer (fara telecomanda,trebuie s-o "cumperi"),baie... roaga-te sa functioneze...
eu am fost de trei ori pana acum si voi reveni cu placere de ficare data. am inceput cu Korinos (la nord de Paranghelia Katerini)...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.