octave_ bizzy
15th June 2007, 20:29
Multumesc pentru informatii !
Plaja asta de care ai amintit ce e cu ea? E ceva deosebit acolo sau e singura plaja de pe insula ?
mateu
15th June 2007, 21:39
http://www.skiathos.gr/html/tourismos/en/koukounar.html
http://www.leptokaria.lx.ro/koukounaries.html
Plaja asta...nu e singura; dar acolo merg toate vaporasele cu turisti romani (si nu numai...)...din cauza asta e foarte cunoscuta. Si chiar e placut sa faci baie acolo (la ce calduri am prins acolo, doar in apa am stat - curata, limpede...de vis). Singura chestie e aglomeratia....cind vin vaporasele...dar merita macar un drum pina acolo. Sigur ca mai sunt si alte plaje, studiaza:
http://www.greekhotel.com/sporades/skiatho...oto-gallery.htm
RAMIUS
17th June 2007, 09:53
QUOTE(mateu @ Jun 15 2007, 22:39) [snapback]2973329[/snapback]
http://www.skiathos.gr/html/tourismos/en/koukounar.htmlhttp://www.leptokaria.lx.ro/koukounaries.htmlPlaja asta...nu e singura; dar acolo merg toate vaporasele cu turisti romani (si nu numai...)...din cauza asta e foarte cunoscuta. Si chiar e placut sa faci baie acolo (la ce calduri am prins acolo, doar in apa am stat - curata, limpede...de vis). Singura chestie e aglomeratia....cind vin vaporasele...dar merita macar un drum pina acolo. Sigur ca mai sunt si alte plaje, studiaza:
http://www.greekhotel.com/sporades/skiatho...oto-gallery.htm
SALUT, STIE CINEVA CEVA DE POLICHRONO, HOTEL SUN***????
adoriansan
17th June 2007, 12:14
Salut!!!
Intentionez sa plec pentru prima data in Grecia la Katerini, Hotel Europe 3*, cu Karatravel. Ce spuneti de agentie ?
E serioasa ?
As vrea sa stiu de unde procur o harta a statiunii ca sa stiu pe unde ma misc si ce pot vizita in Katerini.
Si daca se poate niste localuri cu mancare si bautura buna dar nu f scump.
Va multumesc Anticipat!!
P.S. Orice informatie e binevenita!
carman
17th June 2007, 12:18
QUOTE(adoriansan @ Jun 17 2007, 13:14) [snapback]2977999[/snapback]
Salut!!!
Intentionez sa plec pentru prima data in Grecia la Katerini, Hotel Europe 3*, cu Karatravel. Ce spuneti de agentie ?
E serioasa ?
As vrea sa stiu de unde procur o harta a statiunii ca sa stiu pe unde ma misc si ce pot vizita in Katerini.
Si daca se poate niste localuri cu mancare si bautura buna dar nu f scump.
Va multumesc Anticipat!!
P.S. Orice informatie e binevenita!
toate hotelurile si carciumile sunt la fel! acceasi calitate,aceleasi preturi (si nu spun asta in sens negativ...)! nu va mai agitati...
edbica2000
17th June 2007, 19:10
QUOTE(Niklos11 @ Jun 15 2007, 10:18) [snapback]2970834[/snapback]
ERROARE la tine!
Au fost 6! Anul asta sunt doar doua!
Draga forumistule....imi cer scuze ca trebuie sa-ti raspund dar spre buna informare a celor de pe forum. Tot 6 sunt. Iti spunce unul care lucreaza in bransa....si locuieste in Paralia Katerini.
Niklos11
19th June 2007, 13:39
Afirmatiile mele s-au bazat pe ce am azuit de la ghidul de la Tramp Travel.
Te rog sa treci pe la fetele de la Tramp si sa le informezi si pe ele.
Cuto
19th June 2007, 17:12
Stie cineva, se gasesc hot-spoturi prin Paralia?
blackberry
19th June 2007, 19:24
A auzit cineva de HOTEL AKROPOL 3*??
adoase
20th June 2007, 16:12
Salut! Am si eu o intrebare despre Hotel Zephyros (sau Zefiros): are si camere cu pat dublu (matrimonial)? Ca as vrea sa merg acolo fiind pe plaja, dar in prezentarea lor arata doar camere cu 2 paturi.
cata73
21st June 2007, 10:45
De Hotel G.L. a auzit cineva?
merge cineva spre Paralia pe 20-21 iulie?
multumesc
lea28
21st June 2007, 12:09
buna tuturor! poate cineva sa ma ajute, in sensul oferiti-mi niste detalii cu privire la Paralia Katerini....agentia Omnia Tourism din Bucuresti, noi fiind din SV tarii nu avem acces la atatea inf. in legatura cu ea. Ce sa mai spun, plecam peste cateva zile in concediu la Paralia....ah, era sa uit de hotelul Eva stiti ceva?
Ms frumos si astept raspuns....Vacanta Frumoasa tuturor!!!!
edbica2000
21st June 2007, 16:37
QUOTE(Niklos11 @ Jun 19 2007, 12:39) [snapback]2987224[/snapback]
Afirmatiile mele s-au bazat pe ce am azuit de la ghidul de la Tramp Travel.
Te rog sa treci pe la fetele de la Tramp si sa le informezi si pe ele.
Fii conins ca o sa trec. Un buna informare nu va face rau nimanui.
edbica2000
21st June 2007, 16:39
QUOTE(blackberry @ Jun 19 2007, 18:24) [snapback]2988857[/snapback]
A auzit cineva de HOTEL AKROPOL 3*??

Da. Este situat pe a 2-a strada, la cca. 100 m de Biserica, in fata unui parculet. Este un hotel OK. Mai multe detalii sunt convins ca gasesti pe site-ul lui Romantic Travel. Este hotelul lor.
edbica2000
21st June 2007, 16:41
QUOTE(adoase @ Jun 20 2007, 15:12) [snapback]2992878[/snapback]
Salut! Am si eu o intrebare despre Hotel Zephyros (sau Zefiros): are si camere cu pat dublu (matrimonial)? Ca as vrea sa merg acolo fiind pe plaja, dar in prezentarea lor arata doar camere cu 2 paturi.
Da are.Dar trebuie sa specifici in cererea de rezervare si sa ai confirmata asta si pe voucher. Asta ca sa nu ai surprize.
simionaurel
21st June 2007, 16:44
QUOTE(lea28 @ Jun 21 2007, 13:09) [snapback]2996371[/snapback]
buna tuturor! poate cineva sa ma ajute, in sensul oferiti-mi niste detalii cu privire la Paralia Katerini....agentia Omnia Tourism din Bucuresti, noi fiind din SV tarii nu avem acces la atatea inf. in legatura cu ea. Ce sa mai spun, plecam peste cateva zile in concediu la Paralia....ah, era sa uit de hotelul Eva stiti ceva?
Ms frumos si astept raspuns....Vacanta Frumoasa tuturor!!!!
Am fost cu Omnia acum 2 ani, cu autocar inclus. Transportul si organizarea au fost groaznica. Insa, agentia nationala nu se ocupa si de cazarea de acolo, iar acolo am avut agentia Dolce Vita Tours din Paralia Katerini care a fost foarte buna.
Cateva sfaturi cu Omnia, daca mergeti cu autocarul: cand autocarul opreste pe drum, duceti-va la toaleta. Autocarul nu va mai opri in urmatoarele 5 ore pentru nimic in lume, chiar daca faceti pe voi. La plecare, in ultima zi, sa nu-i credeti ca va veni autocarul sa va ia la ora 14:00. Va veni sa va ia la 22:00, seara sau mai tarziu. Ghidul nu va exista sau nu va spune nimic pe toata durata drumului. Cel putin asa a fost acum 2 ani. Sper sa se fi indreptat.
Totusi, nu ma intelegeti gresit, concediul in Paralia Katerini a meritat. Daca si partea romana s-ar fi comportat cu profesionalitate atunci totul ar fi fost foarte OK.
iunie75ro
26th June 2007, 14:06
plec pe 10 iulie la paralia katerini cu agentia romadria confort..stie cineva ceva de ea? cazare la hotel -apartaments ALEXANDER habar nu am cum o sa fie!!! cunoaste cineva hotelul asta?mai merge cineva pe 10 iulie?plecare este din parcul tineretului la intrarea in parc la ora 16.30.
mateu
26th June 2007, 16:59
artemisa24
26th June 2007, 17:28
QUOTE(simionaurel @ Jun 21 2007, 17:44) [snapback]2997751[/snapback]
Am fost cu Omnia acum 2 ani, cu autocar inclus. Transportul si organizarea au fost groaznica. Insa, agentia nationala nu se ocupa si de cazarea de acolo, iar acolo am avut agentia Dolce Vita Tours din Paralia Katerini care a fost foarte buna.
Cateva sfaturi cu Omnia, daca mergeti cu autocarul: cand autocarul opreste pe drum, duceti-va la toaleta. Autocarul nu va mai opri in urmatoarele 5 ore pentru nimic in lume, chiar daca faceti pe voi. La plecare, in ultima zi, sa nu-i credeti ca va veni autocarul sa va ia la ora 14:00. Va veni sa va ia la 22:00, seara sau mai tarziu. Ghidul nu va exista sau nu va spune nimic pe toata durata drumului. Cel putin asa a fost acum 2 ani. Sper sa se fi indreptat.
Totusi, nu ma intelegeti gresit, concediul in Paralia Katerini a meritat. Daca si partea romana s-ar fi comportat cu profesionalitate atunci totul ar fi fost foarte OK.
sunt de acord cu tine...sunt total neprofesionisti si nu au deloc bunul simt sa-si ceara scuze chiar si atunci cand este evidenta vina lor
cicidarius
26th June 2007, 17:32
Paralia = statiune doar pt cei din europa de est, nu cred ca vine vre-un neamt, francez,englez... sa-si petreaca concediu in aceasta statiune, sincer - eu n-am vazut nici unul. Nici turisti greci nu prea vezi; cei mai multi sunt romanii, apoi rusi, bulgari, iugoslavi si ceva unguri. Statiunea e frumoasa, locurile sunt super, marea si plaja OK...dar serviciile sunt "estice". Poate voi povesti mai mult intr-un alt post, va spun doar ca grecul e amabil pana-i scapi banu'.. dupa aceia isi schimba putin (sesizabil) amabilitatea. Mi-a ramas intiparita in minte vorba patronului grec (rupea romaneste) al agentiei cu care am facut excursia (ma rog, agentie partenera..nu stiu exact colaborarile lor) : "Ce pretentii aveti voi, doar sunteti romani?"
alina19klein
26th June 2007, 22:30
a fost cineva la hotel eva 3* in paralia? eu plec in septembrie si eram curioasa sa aflu cateva pareri...
Raynor152
27th June 2007, 16:56
Cat e o pizza in Paralia ? doar de curiozitate
... Voi pleca si eu in august si vreau sa stiu ce poti sa mananci, sa nu fie foarte sump dar sa mananci bine.
simionaurel
27th June 2007, 16:57
QUOTE(mateu @ Jun 26 2007, 17:59) [snapback]3019869[/snapback]
Am si eu cateva comentarii la articolul respectiv si la autorul articolului Cristian Stoichici(in caz ca ajunge sa citeasca postarea asta):
1. Decazarea nu se face la 8, ci in general la 10, iar decalajul ala se explica prin faptul ca mai trebuie facuta curatenie prin camerele respective, nu?
2. Cu distanta pana la plaja probabil depinde de calitatea agentiei de turism de aici. Desi, Paralia Katerini este o statiune cu o latime destul de mica. Nu stiu daca exista vreo casa care sa fie la 300 de metri de plaja. Poate doar in zona construita mai recent care parea mai departe.
3. "mirosul patrunzator al algelor care au cotropit malul sau hartiile, peturile si chistoacele imprastiate de-a lungul plajei si de-a latul statiunii.". Imi pare rau insa eu nu am vazut nici alge, nici hartii aruncate, nici chistoace, nici peturi.
4. Pranz care INCEPE de la 15 euro? Cu 15 euro mananca toata familia de pranz. Friptura+cartofi+salata+bere+ servire de 10 ori mai buna ca in Romania = 5 euro. Uneori chiar mai putin. La servire ma refer la faptul ca nu stai o ora sa-ti vina chelnerul sa dai comanda, 2 ore sa-ti vina mancarea si inca o ora sa-ti vina nota. Chiar isi dau silinta angajatii si spre deosebire de cei romani, chiar ZAMBESC si stiu sa-ti spuna Multumesc (in engleza sau romana) la achitarea notei si la plecar.e Bine, sunt si restaurante mai scumpe, desi, nici acolo nu cred ca pranzul "incepe" de la 15 euro.
5. La vile cazarea se face in regim propriu (nu mai stiu exact cum se numea chestia). Adica, daca vrei sa ai concediu in Grecia de 9 zile la 68 de euro + 2 milioane (cazare plus drum) atunci iti faci singur curatenie. Daca nu vrei vile ai oricand varianta hotelurilor cu roomservice.
6. Atena de la 450 km de Paralia Katerini, nu la 200.
7 "te fac sa fi mai ingaduitor" -> "te fac sa fii mai ingaduitor"
8. Poza de calitate mai mare, nu se intelege nimic din regulamentul ala.
Overall... mi se pare un articol slab, nedocumentat, demn doar de un ziarist de scandal. Poate sunt putin prea dur insa pranzul care "incepe" de la 15 euro, "hartiile, algele si chistoacele aruncate pe plaja" si Atena la 200 de kilometri au umplut paharul.
carman
27th June 2007, 17:14
QUOTE(simionaurel @ Jun 27 2007, 17:57) [snapback]3024733[/snapback]
Am si eu cateva comentarii la articolul respectiv si la autorul articolului Cristian Stoichici(in caz ca ajunge sa citeasca postarea asta):
ai dreptate!articolul este in mare parte o minciuna!cu exceptia transportului...
masina costa 20-25Euro/zi (clasa mica),un pranz costa 6Euro, apa este excelenta etc.
NU MAI DATI BANI PENTRU SEJURURI IN ROMANIA! cel mult 2 zile pe litoralul nostru sunt suficiente!daca vreti un sejur,PLECATI AFARA!ORIUNDE...
nico_70
28th June 2007, 14:39
Ofertele agentiilor de turism includ sejururi in Paralia Katerini cu demipensiune optional. Am aflat ca cina nu se serveste la hotel ci la o taverna, turistul avand posibilitatea sa opteze intre 4 feluri. Nu stiu daca e bine sa aleg varianta cu demipensiune, va rog daca ati beneficiat de astfel de servicii sa-mi oferiti detalii din experienta voastra.
multumesc
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.