Paralia Katerini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

xoberus
Am fost in Paralia si m-am simtit foarte bine, iar ceilalti romani ni m-au deranjat defel, nu de alta da r sper sa nu ii fi deranjat eu pe ei.... tongue.gif
claudiu_h
Pentru "edbica2000" si "Kriss75" helpsmilie.gif

Buna! Am inteles ca cunoasteti mai multe detalii despre hotel Akti Musson. Am citit cam tot ce este scris in cadrul acestui topic, dar informatiile sunt destuld e vagi. V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi datimai multe detalii in legatura cu acest hotel: plaja, camere, piscina, etc. Orice informatie este bine venita.

Va multumesc anticipat! thumbup.gif
edbica2000
QUOTE(claudiu_h @ Jun 6 2007, 09:35) [snapback]2931011[/snapback]
Pentru "edbica2000" si "Kriss75" helpsmilie.gif
Buna! Am inteles ca cunoasteti mai multe detalii despre hotel Akti Musson. Am citit cam tot ce este scris in cadrul acestui topic, dar informatiile sunt destuld e vagi. V-as fi recunoscator daca ati putea sa-mi datimai multe detalii in legatura cu acest hotel: plaja, camere, piscina, etc. Orice informatie este bine venita.

Va multumesc anticipat! thumbup.gif

Akti Muson este un hotel renovat in 2006. Nu am intrat in camere ca sa pot sa-ti spun cat de mari sau mici sunt si cum arata, dar fiind renovat nu cred ca sunt probleme. La parter au hol si receptie destul de mari ca de altfel si bar-restaurant.Are si o mica piscina exterioara, dar nu am vazut prea multa lume acolo avand in vedere si faptul ca plaja este la 75 m.
Este vandut de touroperatorul Tramp Travel sau de revanzatorii acestuia. Eu spun ca este OK pentru o vacanta reusita, depinde insa si de pretentiile tale raportate la tariful achitat.
VipeR85
plec de maine pe litoralul romanesc detasat 2 luni, apoi 10 zile in concediu in leptokaria. dau o fuga si prin paralia sa fac cateva poze si promit ca va spun toate diferentele in bine fata de litoralul romanesc si va pun si poze...

nu mai pleaca numeni in paralia sau leptokaria sau pe langa....in 3 august?
claudiu_h
QUOTE(edbica2000 @ Jun 6 2007, 12:11) [snapback]2931185[/snapback]
Akti Muson este un hotel renovat in 2006. Nu am intrat in camere ca sa pot sa-ti spun cat de mari sau mici sunt si cum arata, dar fiind renovat nu cred ca sunt probleme. La parter au hol si receptie destul de mari ca de altfel si bar-restaurant.Are si o mica piscina exterioara, dar nu am vazut prea multa lume acolo avand in vedere si faptul ca plaja este la 75 m.
Este vandut de touroperatorul Tramp Travel sau de revanzatorii acestuia. Eu spun ca este OK pentru o vacanta reusita, depinde insa si de pretentiile tale raportate la tariful achitat.

Multumesc de informatii. Sper sa fie ok. coolspeak.gif
laza
Sa lasam lucrurile subiective, cum pot sau cum putem (cei interesati) obtine informatii utile :
- care este pretul benzinei in Grecia si Bulgaria
- detectoarele de radar sunt legale
- care este "suma indicata la controlul militiei" in Bulgaria (adica spaga)
- exista un traseu optim prin Bulgaria (as fi vrut s-o ocolesc dar este si mai greu)
- locuri sigure de popas in Bulgaria
Jah
QUOTE(laza @ Jun 6 2007, 22:32) [snapback]2933862[/snapback]
Sa lasam lucrurile subiective, cum pot sau cum putem (cei interesati) obtine informatii utile :
- care este pretul benzinei in Grecia si Bulgaria
- detectoarele de radar sunt legale
- care este "suma indicata la controlul militiei" in Bulgaria (adica spaga)
- exista un traseu optim prin Bulgaria (as fi vrut s-o ocolesc dar este si mai greu)
- locuri sigure de popas in Bulgaria

- Nu mai stiu valori exacte, dar cam aceleasi preturi ca la noi. Daca poti, evita sa iei din Bulgaria pentru ca va trebui sa schimbi euro in leva la un curs foarte prost (in vama sau direct in benzinarie). Daca esti nevoit sa iei din Bulgaria, nu lua decat de la OMV sau Shell (in nici un caz de la LukOil). In Grecia e benzina buna peste tot, as recomanda totusi BP.
- Nu stiu. Dar cel mai bun detector e ochiul, pt ca in general folosesc "pistoale".
- 5 euro desciderea biggrin.gif . Daca fac nazuri, poti sa mergi pana la 10, dar nu mai mult. Radare sunt in general pe centurile oraselor (limita de 50, chiar si la Sofia unde o parte din centura e practic autostrada), la limitarile de viteza (si sunt o gramada) unde nu e vizibilitate si se pot ascunde, in sate (mai ales in cele de dupa Sofia) si mai au ei niste locuri favorite.
- Ruse - Biala - Plevna - Sofia - Blagoevgrad - Kulata.
- Daca vrei sa fii 1000% sigur nu opri decat in benzinariile mari (sunt destule). Dar daca mergi ziua nu prea sunt probleme oriunde ai opri. Dar nu scapa masina din ochi biggrin.gif
laza
Multumesc Jah - vreau sa plec in Grecia in august iar aceste informatii imi sunt necesare mai ales ca plec si cu copil in masina si nu vreau sa ma complic inutil !
octave_ bizzy
Fratilor , va rog eu terminati cu povestile astea cu "locuri sigure in Bulgaria" sau "cum sa facem sa ocolim " sau sa nu oprim deloc in Bulgaria ....

Astea nu sant decat povesti sau poate amintiri ramase de demult ... am fost pacolo si cu masina , si cu trenu si cu autobuze , si pe jos si prin orase si prin munti si n-am avut nici cea mai mica problema , n-am intalnit nimic iesit din comun decat o tara ca oricare alta ...la fel de civilizata ca si Romanica , atat cat se poate spune ca este la noi civilizatie ...

Deci , mergeti linistiti si nu va mai faceti probleme din punctu asta de vedere ...
placebo87
QUOTE(Michelle22 @ May 31 2007, 22:50) [snapback]2910452[/snapback]
hello! am citit aproape tot topicul despre paralia katerini si am obs ca parerile sunt impartite.....unele persoane au fost incantate d aceasta statiune altele nu(bine ca asta depinde si de pretentiile fiecaruia ).....si sincer am stat putin p ganduri......dar totusi si eu voi pleca in paralia in august .pe langa celelalte locuri p care le vom vizita( meteora,olimp,atena etc) am dori sa mergem si la aqualand biggrin.gif . a fost cineva acolo? stiti cum se ajunge din paralia la aqualand? orice informatii sunt bine venite tongue.gif ms mult si ast vesti d la voi biggrin.gif

Am fost acum 4 ani. Din cate tin eu minte se numeste Waterland de fapt. Nu mai stiu cum se ajunge din Paralia, insa pot sa-ti spun ca merita sa petreci o zi pe acolo. Biletul de intrare a fost pe atunci 14 euro. Mai multe informatii poti gasi si pe siteul lor oficial >> http://www.waterland.gr/mainen.html . smile.gif
edygilet74
A stat cineva la vila MAKEDONIA?In august vreau sa merg in paralia si am gasit cazare la vila asta.Am mai fost acum 2 ani si a fost super,din cauza asta sunt tentat sa revin in Grecia.
bobo2
Buna!
Merge cineva pe data de 12.07.2007 in Paralia Katerini, cu masina ,noi plecam din Arad, am vrea sa trecem vama pe la Calafat,
dar nu am mai fost si daca mai merge cineva sa mergem impreuna. Noi avem bilete de pe 14.
pls...............

La Hotelul Plazza a fost cineva cazat, cum sunt conditiile? Stiti cumva daca au parcare?
Niklos11
Hai sa va zic eu acuma proaspata mea experienta cu Tramp travel.

Autocar:
- etajat care merge cu viteza maxima de 80 km\h ... Deci Cluj -> Paralia = 28 ore!!!!
- marca Setra, an fabricatie 1992
- toaleta din autocar nu se foloseste
- soferi vai de mama lor, s-au pierdut de 2 ori in Bucuresti.
- nu mancati niciodata unde opreste autocarul ex cel mai elocvent fiind restaurantul prietenia din Giurgiu unde stai 1.30h dupa mancare si unde pisica se plimba prin bucatarie, iar chelenrii sunt deosebit de marlani!!!
- doua opriri in bulgaria: prima 20 Euro centi tura la toaleta, a doua 50E centi cafeaua....la cafea ziceti pas ca de de kkt.
- Concluzie: nu mergeti cu autocarul! dati un leu in plus la avion ca merita.

Tramp Travel:
- turu Salonicului care era bonus la voiaj - pas.
- la intoarcere, abandonarea turistilor care sunt la nord de Sibiu in fata la sala sporturilor din Sibiu pret de peste 1 ora pt a fi transp mai departe de un micorbuz...jos palaria la micorbuz si la soferul de pe acesta...ma mir de ce nu pun soferi buni ca cel de pe micorbuz si pe autocare.
- ghide care fac cam ce vrea muschiul lor - limbaj obraznic

Hotel Akti Musson:
- jos palaria, e chiar ok.
- e de doua stele nu 3+ sau 4 cum e prezentat pe site.
- piscina era curata
- receptionerii foarte binevoitori
- mic dejun: sunca/parizer, cas, unt, gem, cafea, ceai, castraveti murati.

Generalitati:
- recomand taverna Anna din Paralia, e o olandeza grasa, tatuata, dar la care calamarii sunt ff gustosi si cu care poti discuta pe teme gen Codul lui DaVinci daca mergi seara la la 10-11pm inainte de inchidere.
- toata lumea stie romaneste in Paralia
- plaja...curatica...nu foarte curata...curatica.
- daca mergeti la karting aveti grija ca va traduce albanezul cu 1 tur cel putin (5E - 5 ture)
- va trebuie permis pt a inchiria ATV (12 E (10 + 2benzina)= 2 h)
- cate 1-2 E vor fi ciupiti la orice supermarket de vanzator
- au o taxa pt fata de masa si tacamuri (1-1.5E/pers) care se percepe random la diferite taverne
- bere: Mythos 0.9E, Haineken 1.2E, Amstet 1E (pret supermarket) - pe plaja orice bere e 2-3E
- apa buna si sarata
- daca luati optionala de la Meteora, nu cumparati nimic de la atelierul de icoane pictate...preturile sunt devastator de mari si tot ce e acolo la 10E gasiti la urmatoare oprire din valea Tempi (izv Afroditei, manastirea Sf Paraschieeva) la 1E
- nu cumparati parfumuri de pe plaja...le gasiti la 2-3E prin magazine oricum.
- daca cautati de lucru in grecia gasiti in paralia ca vanzatoare cu 30E pe zi la magazinele de pielarii.

Revin mai incolo cu mai multe detalii.
Niklos11
cate 1-2 E vor fi ciupiti la orice supermarket de vanzator - MARE EROARE (TI SE VA DA RESTUL LA CENT CEEA CE IN RO NU AI SA VEZI)
- au o taxa pt fata de masa si tacamuri (1-1.5E/pers) care se percepe random la diferite taverne - SE NUMESTE COUVER SI ESTE NORMAL SA FIE
- bere: Mythos 0.9E, Haineken 1.2E, Amstet 1E (pret supermarket) - pe plaja orice bere e 2-3E
- apa buna si sarata
- daca luati optionala de la Meteora, nu cumparati nimic de la atelierul de icoane pictate...preturile sunt devastator de mari si tot ce e acolo la 10E gasiti la urmatoare oprire din valea Tempi (izv Afroditei, manastirea Sf Paraschieeva) la 1E - CITSTE TOPICURILE ATENT (evident ca ce e ietfin nu e neaparat si bun)
- nu cumparati parfumuri de pe plaja...le gasiti la 2-3E prin magazine oricum.( NU CUMPARATI PARFUMURI DELOC INDIFERENT D EUNDE - GASITI LA PROMACHONAS ORIGINALE LA PRETURI CORECTE)
- daca cautati de lucru in grecia gasiti in paralia ca vanzatoare cu 30E pe zi la magazinele de pielarii. (ALTA EROARE - O VANZATOARE NU VA LUA NICODATA IN PARALIA 900 EURO/LUNA - AI UITAT EVENTUAL SA SPUI CA ERA SALARIUL FARA CASA SI MASA)

Revin mai incolo cu mai multe detalii.

deci:
- de ciupit cu 1-2E ciupesc sigur eu trecand prin doua experinte de genul asta! a incercat sa arunce bonul de casa dupa ce m-a servit si am facut gura de a venit patronul. Gagica de la casa tremura de numa si s-a facut rosie ca racul. Nu e chestie de 1E, dar daca vreau eu il las daca nu nu!
- Couver - pe mine m-a frapat ca doar la 1-2 taverne se taxa, iar in Skiatos e enorma 2.5 E/pers. 6 oameni am pasat 15 E
- la PROMACHONAS am gasit la pretul corect doar Martini - in jur de 7E, in rest ma durea capul 1 cartus tigari = 30 E !!!
- vanzatoare - iti garantez ca i se oferea 30E pe zi pt ca am fost de fata! si pe deasupra ii gasea si cazare decenta...asa se lauda grecoaica.
tempplier
probabil nu e locul potrivit unde sa intreb asta dar ma risc: are cineva idee daca se merita sa-mi iau un psp di paralia katerini (daca e de calitate) si daca e mai ieftin decat aici?cum o sa fie la vama daca o sa cumpar ceva de acolo (ex. aparat foto, camera , etc)?mersi.

apropo suvlaki si giros(?!) def...
Niklos11
QUOTE(tempplier @ Jun 12 2007, 18:09) [snapback]2957934[/snapback]
probabil nu e locul potrivit unde sa intreb asta dar ma risc: are cineva idee daca se merita sa-mi iau un psp di paralia katerini (daca e de calitate) si daca e mai ieftin decat aici?cum o sa fie la vama daca o sa cumpar ceva de acolo (ex. aparat foto, camera , etc)?mersi.

apropo suvlaki si giros(?!) def...

electronicele sunt scumpe in statiune...am facut o comparatie la un Olympus...si era mult mai scump ca la noi.
vama? stai calm...nu te controleaza nimeni.
gyros: 1.5-2 E, mustarul de pe el mi s-a parut cam fosoforescent!
suflaki numai la taverna...4-6 E (cu cartofi prajiti) - buni
tempplier
ai idee daca pot sa merg pe cont propriu la meteora, fara sa mai apelez la o agentie de turism de acolo???
bogdan10
QUOTE(tempplier @ Jun 13 2007, 01:23) [snapback]2959796[/snapback]
ai idee daca pot sa merg pe cont propriu la meteora, fara sa mai apelez la o agentie de turism de acolo???

Principalul e sa ai mijloc de transport pana acolo. Nu conteaza ca vizitezi Meteora pe cont propriu sau in grupuri organizate.
edbica2000
QUOTE(bogdan10 @ Jun 13 2007, 05:09) [snapback]2960035[/snapback]
Principalul e sa ai mijloc de transport pana acolo. Nu conteaza ca vizitezi Meteora pe cont propriu sau in grupuri organizate.

Pentru unii conteaza sa mergi cu ghid. Mi se pare important sa nu te uiti la niste incaperi fara sa stii prin ce treci, sa vezi niste rufe colorate intr-o pestera fara sa stii legenda lor, sa treci pe langa Manastirea pentru un singur calugar fara sa stii ca exista, sa te uiti la niste fresce fara sa stii ce reprezinta...etc.
bogdan10
QUOTE(edbica2000 @ Jun 13 2007, 10:42) [snapback]2960660[/snapback]
Pentru unii conteaza sa mergi cu ghid. Mi se pare important sa nu te uiti la niste incaperi fara sa stii prin ce treci, sa vezi niste rufe colorate intr-o pestera fara sa stii legenda lor, sa treci pe langa Manastirea pentru un singur calugar fara sa stii ca exista, sa te uiti la niste fresce fara sa stii ce reprezinta...etc.

Poti sa te documentezi de pe net si la fata locului! De multe ori ghizii de pe autocare "sunt facuti la apelul bocancilor" si nu iti dau prea multe informatii! Nu inseamna ca nu exista si ghizi bine pregatiti, dar sunt mai rari! Depinde ce noroc ai!
Niklos11
ghizi care ne-au pastorit ne-au citit dintr-o carte pe drum spre Meteora. Atat.
in rest fiecare pe cont propriu.

oricum...Meteora..peisaj impresionant, dar daca vrei spiritualitate....nu e loc...totul e comercial.

in optionala Atena, ghidul firmei a avut tupeul sa zica turistilor alaturi de care era in Atena ca ea nu stie orasul si daca le trebuie ghid sa stranga toti 80E. huh.gif

oricum...stai linistit ca astea se intampla numai la romani, pt ca de ex la manastirea Rusanu (doar doua sunt deschise Varlan si Rusanu) niste nemti aproape erau stersi la fund de ghida lor.

gasesti agentii si in Paralia, dar daca ai un gps masina rules. daca sunteti si un group mai mare inchiriati un van.... un vw transporter 9-10 locuri era 90E/zi si iesiti putin mai ieftin si drumul mult mai scurt si mai placut!
octave_ bizzy
Salut , plec si io pe 10 iulie in PK , si as vrea sa stiu cum pot sa ajung pe insula Skiathos daca sant cu auto ... Pana unde tre sa merg ca sa iau vaporasu spre insula ?

Multumiri !
edbica2000
QUOTE(Niklos11 @ Jun 13 2007, 09:34) [snapback]2960923[/snapback]
ghizi care ne-au pastorit ne-au citit dintr-o carte pe drum spre Meteora. Atat.
in rest fiecare pe cont propriu.

oricum...Meteora..peisaj impresionant, dar daca vrei spiritualitate....nu e loc...totul e comercial.

in optionala Atena, ghidul firmei a avut tupeul sa zica turistilor alaturi de care era in Atena ca ea nu stie orasul si daca le trebuie ghid sa stranga toti 80E. huh.gif (ceea ce nu a stiu ghida sa explice este ca ghizii de alta nationalitate decat cea greaca nu au voie sa ofere ghidaj in incinta obiectivelor turistice, manasatirolor, etc; iar un ghid grec cam atata costa 80-100 euro - din pacate modul prin care a spus-o este deranjant)
oricum...stai linistit ca astea se intampla numai la romani, pt ca de ex la manastirea Rusanu (doar doua sunt deschise Varlan si Rusanu)(EROARE - SUNT 6 MANASTIRI CARE SUNT DESCHISE LA METEORA) niste nemti aproape erau stersi la fund de ghida lor.

gasesti agentii si in Paralia, dar daca ai un gps masina rules. daca sunteti si un group mai mare inchiriati un van.... un vw transporter 9-10 locuri era 90E/zi si iesiti putin mai ieftin si drumul mult mai scurt si mai placut!

Niklos11
ERROARE la tine!

Au fost 6! Anul asta sunt doar doua!
mateu
octav bizzy, daca esti motorizat, poti merge pina in Volos si sa iei de acolo ferry pina la Skiathos. Daca mergi cu excurisa organizata de agentiile locale, vei lua un vaporas - mai mult sau mai putin dragut, depinde ce nimeresti) din micul sat Ahilio.
In Volos sunt si ferry rapide, nu stiu cit fac pina in Skiathos....dar macar o zi merita sa colinzi insula (daca mergi cu masina - desi cred ca e scump) sau sa te plimbi prin centrul oraselului Skiathos. Iti vind si un pont - am descoperit ca sunt autocare - transport local - care merg pina la plaja Koukounaries - 13 km - destul de dese. te descurci tu...
poate te ajuta: http://www.greeklandscapes.com/images/maps...ap/gr_tb_02.jpg
octave_ bizzy
Multumesc pentru informatii !

Plaja asta de care ai amintit ce e cu ea? E ceva deosebit acolo sau e singura plaja de pe insula ?
mateu
http://www.skiathos.gr/html/tourismos/en/koukounar.html
http://www.leptokaria.lx.ro/koukounaries.html
Plaja asta...nu e singura; dar acolo merg toate vaporasele cu turisti romani (si nu numai...)...din cauza asta e foarte cunoscuta. Si chiar e placut sa faci baie acolo (la ce calduri am prins acolo, doar in apa am stat - curata, limpede...de vis). Singura chestie e aglomeratia....cind vin vaporasele...dar merita macar un drum pina acolo. Sigur ca mai sunt si alte plaje, studiaza:
http://www.greekhotel.com/sporades/skiatho...oto-gallery.htm
RAMIUS
QUOTE(mateu @ Jun 15 2007, 22:39) [snapback]2973329[/snapback]
http://www.skiathos.gr/html/tourismos/en/koukounar.html
http://www.leptokaria.lx.ro/koukounaries.html
Plaja asta...nu e singura; dar acolo merg toate vaporasele cu turisti romani (si nu numai...)...din cauza asta e foarte cunoscuta. Si chiar e placut sa faci baie acolo (la ce calduri am prins acolo, doar in apa am stat - curata, limpede...de vis). Singura chestie e aglomeratia....cind vin vaporasele...dar merita macar un drum pina acolo. Sigur ca mai sunt si alte plaje, studiaza:
http://www.greekhotel.com/sporades/skiatho...oto-gallery.htm

SALUT, STIE CINEVA CEVA DE POLICHRONO, HOTEL SUN***????
adoriansan
Salut!!!
Intentionez sa plec pentru prima data in Grecia la Katerini, Hotel Europe 3*, cu Karatravel. Ce spuneti de agentie ?
E serioasa ?
As vrea sa stiu de unde procur o harta a statiunii ca sa stiu pe unde ma misc si ce pot vizita in Katerini.
Si daca se poate niste localuri cu mancare si bautura buna dar nu f scump.
Va multumesc Anticipat!!

P.S. Orice informatie e binevenita!
carman
QUOTE(adoriansan @ Jun 17 2007, 13:14) [snapback]2977999[/snapback]
Salut!!!
Intentionez sa plec pentru prima data in Grecia la Katerini, Hotel Europe 3*, cu Karatravel. Ce spuneti de agentie ?
E serioasa ?
As vrea sa stiu de unde procur o harta a statiunii ca sa stiu pe unde ma misc si ce pot vizita in Katerini.
Si daca se poate niste localuri cu mancare si bautura buna dar nu f scump.
Va multumesc Anticipat!!

P.S. Orice informatie e binevenita!

toate hotelurile si carciumile sunt la fel! acceasi calitate,aceleasi preturi (si nu spun asta in sens negativ...)! nu va mai agitati...
edbica2000
QUOTE(Niklos11 @ Jun 15 2007, 10:18) [snapback]2970834[/snapback]
ERROARE la tine!

Au fost 6! Anul asta sunt doar doua!

Draga forumistule....imi cer scuze ca trebuie sa-ti raspund dar spre buna informare a celor de pe forum. Tot 6 sunt. Iti spunce unul care lucreaza in bransa....si locuieste in Paralia Katerini.
Niklos11
Afirmatiile mele s-au bazat pe ce am azuit de la ghidul de la Tramp Travel.

Te rog sa treci pe la fetele de la Tramp si sa le informezi si pe ele.
Cuto
Stie cineva, se gasesc hot-spoturi prin Paralia?
blackberry
A auzit cineva de HOTEL AKROPOL 3*?? dry.gif
adoase
Salut! Am si eu o intrebare despre Hotel Zephyros (sau Zefiros): are si camere cu pat dublu (matrimonial)? Ca as vrea sa merg acolo fiind pe plaja, dar in prezentarea lor arata doar camere cu 2 paturi.
cata73
De Hotel G.L. a auzit cineva?
merge cineva spre Paralia pe 20-21 iulie?

multumesc
lea28
buna tuturor! poate cineva sa ma ajute, in sensul oferiti-mi niste detalii cu privire la Paralia Katerini....agentia Omnia Tourism din Bucuresti, noi fiind din SV tarii nu avem acces la atatea inf. in legatura cu ea. Ce sa mai spun, plecam peste cateva zile in concediu la Paralia....ah, era sa uit de hotelul Eva stiti ceva?
Ms frumos si astept raspuns....Vacanta Frumoasa tuturor!!!!
edbica2000
QUOTE(Niklos11 @ Jun 19 2007, 12:39) [snapback]2987224[/snapback]
Afirmatiile mele s-au bazat pe ce am azuit de la ghidul de la Tramp Travel.

Te rog sa treci pe la fetele de la Tramp si sa le informezi si pe ele.

Fii conins ca o sa trec. Un buna informare nu va face rau nimanui. wink.gif
edbica2000
QUOTE(blackberry @ Jun 19 2007, 18:24) [snapback]2988857[/snapback]
A auzit cineva de HOTEL AKROPOL 3*?? dry.gif

Da. Este situat pe a 2-a strada, la cca. 100 m de Biserica, in fata unui parculet. Este un hotel OK. Mai multe detalii sunt convins ca gasesti pe site-ul lui Romantic Travel. Este hotelul lor.
edbica2000
QUOTE(adoase @ Jun 20 2007, 15:12) [snapback]2992878[/snapback]
Salut! Am si eu o intrebare despre Hotel Zephyros (sau Zefiros): are si camere cu pat dublu (matrimonial)? Ca as vrea sa merg acolo fiind pe plaja, dar in prezentarea lor arata doar camere cu 2 paturi.

Da are.Dar trebuie sa specifici in cererea de rezervare si sa ai confirmata asta si pe voucher. Asta ca sa nu ai surprize.
simionaurel
QUOTE(lea28 @ Jun 21 2007, 13:09) [snapback]2996371[/snapback]
buna tuturor! poate cineva sa ma ajute, in sensul oferiti-mi niste detalii cu privire la Paralia Katerini....agentia Omnia Tourism din Bucuresti, noi fiind din SV tarii nu avem acces la atatea inf. in legatura cu ea. Ce sa mai spun, plecam peste cateva zile in concediu la Paralia....ah, era sa uit de hotelul Eva stiti ceva?
Ms frumos si astept raspuns....Vacanta Frumoasa tuturor!!!!

Am fost cu Omnia acum 2 ani, cu autocar inclus. Transportul si organizarea au fost groaznica. Insa, agentia nationala nu se ocupa si de cazarea de acolo, iar acolo am avut agentia Dolce Vita Tours din Paralia Katerini care a fost foarte buna.
Cateva sfaturi cu Omnia, daca mergeti cu autocarul: cand autocarul opreste pe drum, duceti-va la toaleta. Autocarul nu va mai opri in urmatoarele 5 ore pentru nimic in lume, chiar daca faceti pe voi. La plecare, in ultima zi, sa nu-i credeti ca va veni autocarul sa va ia la ora 14:00. Va veni sa va ia la 22:00, seara sau mai tarziu. Ghidul nu va exista sau nu va spune nimic pe toata durata drumului. Cel putin asa a fost acum 2 ani. Sper sa se fi indreptat.
Totusi, nu ma intelegeti gresit, concediul in Paralia Katerini a meritat. Daca si partea romana s-ar fi comportat cu profesionalitate atunci totul ar fi fost foarte OK.
iunie75ro
plec pe 10 iulie la paralia katerini cu agentia romadria confort..stie cineva ceva de ea? cazare la hotel -apartaments ALEXANDER habar nu am cum o sa fie!!! cunoaste cineva hotelul asta?mai merge cineva pe 10 iulie?plecare este din parcul tineretului la intrarea in parc la ora 16.30.
mateu
Iunie 75ro, citeste aici:
http://www.transilvaniaexpres.ro/index.php...d_articol=53552
artemisa24
QUOTE(simionaurel @ Jun 21 2007, 17:44) [snapback]2997751[/snapback]
Am fost cu Omnia acum 2 ani, cu autocar inclus. Transportul si organizarea au fost groaznica. Insa, agentia nationala nu se ocupa si de cazarea de acolo, iar acolo am avut agentia Dolce Vita Tours din Paralia Katerini care a fost foarte buna.
Cateva sfaturi cu Omnia, daca mergeti cu autocarul: cand autocarul opreste pe drum, duceti-va la toaleta. Autocarul nu va mai opri in urmatoarele 5 ore pentru nimic in lume, chiar daca faceti pe voi. La plecare, in ultima zi, sa nu-i credeti ca va veni autocarul sa va ia la ora 14:00. Va veni sa va ia la 22:00, seara sau mai tarziu. Ghidul nu va exista sau nu va spune nimic pe toata durata drumului. Cel putin asa a fost acum 2 ani. Sper sa se fi indreptat.
Totusi, nu ma intelegeti gresit, concediul in Paralia Katerini a meritat. Daca si partea romana s-ar fi comportat cu profesionalitate atunci totul ar fi fost foarte OK.

sunt de acord cu tine...sunt total neprofesionisti si nu au deloc bunul simt sa-si ceara scuze chiar si atunci cand este evidenta vina lor mad.gif
cicidarius
Paralia = statiune doar pt cei din europa de est, nu cred ca vine vre-un neamt, francez,englez... sa-si petreaca concediu in aceasta statiune, sincer - eu n-am vazut nici unul. Nici turisti greci nu prea vezi; cei mai multi sunt romanii, apoi rusi, bulgari, iugoslavi si ceva unguri. Statiunea e frumoasa, locurile sunt super, marea si plaja OK...dar serviciile sunt "estice". Poate voi povesti mai mult intr-un alt post, va spun doar ca grecul e amabil pana-i scapi banu'.. dupa aceia isi schimba putin (sesizabil) amabilitatea. Mi-a ramas intiparita in minte vorba patronului grec (rupea romaneste) al agentiei cu care am facut excursia (ma rog, agentie partenera..nu stiu exact colaborarile lor) : "Ce pretentii aveti voi, doar sunteti romani?"
alina19klein
a fost cineva la hotel eva 3* in paralia? eu plec in septembrie si eram curioasa sa aflu cateva pareri...
Raynor152
Cat e o pizza in Paralia ? doar de curiozitate tongue.gif... Voi pleca si eu in august si vreau sa stiu ce poti sa mananci, sa nu fie foarte sump dar sa mananci bine.
simionaurel
QUOTE(mateu @ Jun 26 2007, 17:59) [snapback]3019869[/snapback]

Am si eu cateva comentarii la articolul respectiv si la autorul articolului Cristian Stoichici(in caz ca ajunge sa citeasca postarea asta):
1. Decazarea nu se face la 8, ci in general la 10, iar decalajul ala se explica prin faptul ca mai trebuie facuta curatenie prin camerele respective, nu?
2. Cu distanta pana la plaja probabil depinde de calitatea agentiei de turism de aici. Desi, Paralia Katerini este o statiune cu o latime destul de mica. Nu stiu daca exista vreo casa care sa fie la 300 de metri de plaja. Poate doar in zona construita mai recent care parea mai departe.
3. "mirosul patrunzator al algelor care au cotropit malul sau hartiile, peturile si chistoacele imprastiate de-a lungul plajei si de-a latul statiunii.". Imi pare rau insa eu nu am vazut nici alge, nici hartii aruncate, nici chistoace, nici peturi.
4. Pranz care INCEPE de la 15 euro? Cu 15 euro mananca toata familia de pranz. Friptura+cartofi+salata+bere+ servire de 10 ori mai buna ca in Romania = 5 euro. Uneori chiar mai putin. La servire ma refer la faptul ca nu stai o ora sa-ti vina chelnerul sa dai comanda, 2 ore sa-ti vina mancarea si inca o ora sa-ti vina nota. Chiar isi dau silinta angajatii si spre deosebire de cei romani, chiar ZAMBESC si stiu sa-ti spuna Multumesc (in engleza sau romana) la achitarea notei si la plecar.e Bine, sunt si restaurante mai scumpe, desi, nici acolo nu cred ca pranzul "incepe" de la 15 euro.
5. La vile cazarea se face in regim propriu (nu mai stiu exact cum se numea chestia). Adica, daca vrei sa ai concediu in Grecia de 9 zile la 68 de euro + 2 milioane (cazare plus drum) atunci iti faci singur curatenie. Daca nu vrei vile ai oricand varianta hotelurilor cu roomservice.
6. Atena de la 450 km de Paralia Katerini, nu la 200.
7 "te fac sa fi mai ingaduitor" -> "te fac sa fii mai ingaduitor"
8. Poza de calitate mai mare, nu se intelege nimic din regulamentul ala.

Overall... mi se pare un articol slab, nedocumentat, demn doar de un ziarist de scandal. Poate sunt putin prea dur insa pranzul care "incepe" de la 15 euro, "hartiile, algele si chistoacele aruncate pe plaja" si Atena la 200 de kilometri au umplut paharul.
carman
QUOTE(simionaurel @ Jun 27 2007, 17:57) [snapback]3024733[/snapback]
Am si eu cateva comentarii la articolul respectiv si la autorul articolului Cristian Stoichici(in caz ca ajunge sa citeasca postarea asta):

ai dreptate!articolul este in mare parte o minciuna!cu exceptia transportului...
masina costa 20-25Euro/zi (clasa mica),un pranz costa 6Euro, apa este excelenta etc.
NU MAI DATI BANI PENTRU SEJURURI IN ROMANIA! cel mult 2 zile pe litoralul nostru sunt suficiente!daca vreti un sejur,PLECATI AFARA!ORIUNDE...
nico_70
Ofertele agentiilor de turism includ sejururi in Paralia Katerini cu demipensiune optional. Am aflat ca cina nu se serveste la hotel ci la o taverna, turistul avand posibilitatea sa opteze intre 4 feluri. Nu stiu daca e bine sa aleg varianta cu demipensiune, va rog daca ati beneficiat de astfel de servicii sa-mi oferiti detalii din experienta voastra.

multumesc
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.