Am fost acum 2 ani in Paralia Katerini si parerea mea este ca a fost OK. Nu e o statiune de lux, insa diferenta intre Mamaia si Paralia Katerini este de la cer la pamant. Singura problema din concediul ala a fost.. bineinteles, partea romaneasca. Mai exact transportul cu autocarul.
Eu plec din nou acolo, dar cu autoturism personal, pe 03 Iulie (prima noapte de cazare este 3-4 iulie, deci probabil voi pleca de fapt pe 2 iulie, seara, sa ajung dimineata pe 03 Iulie in Paralia). Suntem un grup intr-o singura masina. Am inteles ca totusi, nu prea se recomanda calatoria prin Bulgaria, cu o singura masina, noaptea. Asa ca, daca plecati in zona aceea de timp 2-3 Iulie (Se poate negocia ora

) si doriti sa mai aveti o masina anexata la coloana, contactati-ma aici sau pe simionaurel -at- gmail / 0722719119 .
Eventual, daca stiti detalii despre taxele de drum. Stiu ca exista la Giurgiu Ruse taxa de pod de 6 euro si o taxa de dezinfectare a masinii de 2 euro (sa platesc si la dus si la intors) si o rovigneta la bulgari de aproximativ 5 euro (se plateste o singura data). La greci stie cineva ce taxe sunt? Eventual taxe de autostrada? Multumesc