Paralia Katerini
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54

BlueDemon

Salutare.
Are cineva informatii si despre vilele Jannis Blue, Dafni si Star din Paralia-Katerini ? Multumesc anticipat smile.gif
monik_m
Buna!Poate sa-mi dea cineva informatii despre cazarea si serviciile oferite de hotel Alexander sau
hotel Argo din Paralia Katerini?Sunt ok? Multumesc anticipat!

anari78
QUOTE(monik_m @ May 20 2007, 15:27) [snapback]2861833[/snapback]
Buna!Poate sa-mi dea cineva informatii despre cazarea si serviciile oferite de hotel Alexander sau
hotel Argo din Paralia Katerini?Sunt ok? Multumesc anticipat!

Buna !
Sincer, daca vrei un hotel bun in paralia, din toate punctele de vedere, este Hotelul Ioni, si mai ales la camerele cu vedre la mare.Si eu am ajuns la el dupa ce mi-am luat destule tepe dare pentru Ioni garantez. Singura lui peoblema este ca fiind asa de central este destul de multa galagie in rest e ok.
Oricum, vacanta placuta !
lori_2001
Si Ioni are o gradina superba, cu palmieri. Nu am vazut alt hotel cu asemenea gradina acolo.
adrianapusa
Salutare plimbaretilor!
Pleaca cineva spre Paralia Katerini in data de 6 iulie?
De asemenea, daca aveti info despre Vila Chariklia din PK, despre care zice-se ca ar fi "first class" (3*), as aprecia. Am platit deja un avans, in poze arata bine, dar poate aud si pareri la rece despre ea.
Daca mai e cineva care pleaca din Bv prin agentia Micomis, dati o un semn cool.gif

Pt cei care au cunostinta, se poate ajunge la Muntele Olimp cu ATV-ul? Se poate parca pe undeva? Accesul este doar pe autostrada? Parca nu m-ar tenta sa merg cu un ghid plicticos...si sa imi ia si o caruta de bani!

Mersi fain!
Pusa

monik_m
QUOTE(anari78 @ May 23 2007, 14:12) [snapback]2875871[/snapback]
Buna !
Sincer, daca vrei un hotel bun in paralia, din toate punctele de vedere, este Hotelul Ioni, si mai ales la camerele cu vedre la mare.Si eu am ajuns la el dupa ce mi-am luat destule tepe dare pentru Ioni garantez. Singura lui peoblema este ca fiind asa de central este destul de multa galagie in rest e ok.
Oricum, vacanta placuta !

Multumesc mult pt informatie! Imi poti spune prin ce agentie ai fost la Hotel Ioni si daca hotelul are parcare?
alvaro_ro
[quote name='gogutza' date='Mar 14 2006, 13:10' post='1333084']
paralia katerini e o mizerie ! mai bine stai acasa, neptun e super statiune cu super distractie pe linga paralia, e o forma de agroturism vorba cuiva de pe un alt thread

dute frate tu in neptun...daca compari neptunul cu paralia si mai si zici ca e mai bine neptunul inseamna ca vorbesti din auzite....crede-ma nici nu se compara...paralia e beton

lori_2001
QUOTE(adrianapusa @ May 23 2007, 20:47) [snapback]2877557[/snapback]
Pt cei care au cunostinta, se poate ajunge la Muntele Olimp cu ATV-ul?

Mersi fain!
Pusa

Se poate. Sunt cam 20 de km. Urcusul incepe de langa oraselul Lithohoro, drum asfaltat, mai putin ultimiii 400 de metri, chiar la final. Acolo e o cabana, cu loc de parcare, si cu poteca de acces pe munte.
Se poate merge pe sosele, fara a merge pe autostrada.
simionaurel
Am fost acum 2 ani in Paralia Katerini si parerea mea este ca a fost OK. Nu e o statiune de lux, insa diferenta intre Mamaia si Paralia Katerini este de la cer la pamant. Singura problema din concediul ala a fost.. bineinteles, partea romaneasca. Mai exact transportul cu autocarul.
Eu plec din nou acolo, dar cu autoturism personal, pe 03 Iulie (prima noapte de cazare este 3-4 iulie, deci probabil voi pleca de fapt pe 2 iulie, seara, sa ajung dimineata pe 03 Iulie in Paralia). Suntem un grup intr-o singura masina. Am inteles ca totusi, nu prea se recomanda calatoria prin Bulgaria, cu o singura masina, noaptea. Asa ca, daca plecati in zona aceea de timp 2-3 Iulie (Se poate negocia ora happy.gif ) si doriti sa mai aveti o masina anexata la coloana, contactati-ma aici sau pe simionaurel -at- gmail / 0722719119 .
Eventual, daca stiti detalii despre taxele de drum. Stiu ca exista la Giurgiu Ruse taxa de pod de 6 euro si o taxa de dezinfectare a masinii de 2 euro (sa platesc si la dus si la intors) si o rovigneta la bulgari de aproximativ 5 euro (se plateste o singura data). La greci stie cineva ce taxe sunt? Eventual taxe de autostrada? Multumesc
edbica2000

QUOTE(simionaurel @ May 28 2007, 10:55) [snapback]2894736[/snapback]
Am fost acum 2 ani in Paralia Katerini si parerea mea este ca a fost OK. Nu e o statiune de lux, insa diferenta intre Mamaia si Paralia Katerini este de la cer la pamant. Singura problema din concediul ala a fost.. bineinteles, partea romaneasca. Mai exact transportul cu autocarul.
Eu plec din nou acolo, dar cu autoturism personal, pe 03 Iulie (prima noapte de cazare este 3-4 iulie, deci probabil voi pleca de fapt pe 2 iulie, seara, sa ajung dimineata pe 03 Iulie in Paralia). Suntem un grup intr-o singura masina. Am inteles ca totusi, nu prea se recomanda calatoria prin Bulgaria, cu o singura masina, noaptea. Asa ca, daca plecati in zona aceea de timp 2-3 Iulie (Se poate negocia ora happy.gif ) si doriti sa mai aveti o masina anexata la coloana, contactati-ma aici sau pe simionaurel -at- gmail / 0722719119 .
Eventual, daca stiti detalii despre taxele de drum. Stiu ca exista la Giurgiu Ruse taxa de pod de 6 euro si o taxa de dezinfectare a masinii de 2 euro (sa platesc si la dus si la intors) si o rovigneta la bulgari de aproximativ 5 euro (se plateste o singura data). La greci stie cineva ce taxe sunt? Eventual taxe de autostrada? Multumesc

Giurgiu: taxa de pod 10 e (lei 27 -30 parca). Rovigneta BG - pe 7 zile - 5 euro.; Taxa autostrada Grecia: 2 euro. Asta la dus.
La intors: daca vigneta mai e valabila bine daca nu la Kulata inca 5 euro.Ruse: taxa pod 6 euro; Grecia autostrada 2 euro.

Astea sunt taxele. Nu mai exista dezinfectie si altele. Iar de calatorit...e ok.Poti merge si singur. Atentie daca nu stii drumul. Stau prost la capitolul indicatoare.
adrianapusa
QUOTE(lori_2001 @ May 28 2007, 08:51) [snapback]2894252[/snapback]
Se poate. Sunt cam 20 de km. Urcusul incepe de langa oraselul Lithohoro, drum asfaltat, mai putin ultimiii 400 de metri, chiar la final. Acolo e o cabana, cu loc de parcare, si cu poteca de acces pe munte.
Se poate merge pe sosele, fara a merge pe autostrada.

MERSI MULT LORI_2001! Suntem brasoveni, invatati cu muntele, asa ca 400 m de urcat n-ar fi o problema biggrin.gif
Pusa
lori_2001
Se pare ca nu am fost destul de explicit.
Soseaua are 20 de km, ceva mai mult decat din Brasov pana in Poiana, sau asemanator.
Ultimii 400 de METRI (finalul ) inseamna drum fara asfalt. Dar e drum forestier, cu piatra, si se merge cu masina- atv- pe jos fara probleme.
adrianapusa
QUOTE(lori_2001 @ May 29 2007, 20:06) [snapback]2901413[/snapback]
Se pare ca nu am fost destul de explicit.
Soseaua are 20 de km, ceva mai mult decat din Brasov pana in Poiana, sau asemanator.
Ultimii 400 de METRI (finalul ) inseamna drum fara asfalt. Dar e drum forestier, cu piatra, si se merge cu masina- atv- pe jos fara probleme.

AH, PAI ATUNCI CU ATAT MAI BINE coolspeak.gif
Multumesc de precizare naughty.gif
Pusa
radu87
aloha.....ma duc si eu la sf lu august in paralia...as dori si eu informatii despre vila domna daca a fost cineva la ea...orice informatie e bine venita...si despre agentia As travel cum este?ceva pb cu ei?....nu stiti vreme la sf lu august inceput de septembrie cam cum se prezinta in zona?...ms
mcn_alex
QUOTE(ddumyy @ Sep 3 2006, 18:04) [snapback]1847385[/snapback]
Poti sa te plimbi prin statiune si o sa gasesti singur agentii. Poti sa intrii sa intrebi preturile, iar apoi sa compari

Eu snt nou paici
Vreau sa stiu si eu dak trebuie neaparat carnet de conducere pt atv
mcn_alex
QUOTE(radu87 @ May 31 2007, 14:15) [snapback]2908422[/snapback]
aloha.....ma duc si eu la sf lu august in paralia...as dori si eu informatii despre vila domna daca a fost cineva la ea...orice informatie e bine venita...si despre agentia As travel cum este?ceva pb cu ei?....nu stiti vreme la sf lu august inceput de septembrie cam cum se prezinta in zona?...ms

Sa reformulez ... Ma duc in paralia katerini la vila maria q europa travel pe 18 augustCe parere aveti??? si mai vreau sa stiu dak imi trebuie neaparat carnet d conducere(NAM) pt ATV sau scuter........ ...orice informatie e bine venita... Ms anticipat
VipeR85
QUOTE(mcn_alex @ May 31 2007, 18:48) [snapback]2909498[/snapback]
Sa reformulez ... Ma duc in paralia katerini la vila maria q europa travel pe 18 augustCe parere aveti??? si mai vreau sa stiu dak imi trebuie neaparat carnet d conducere(NAM) pt ATV sau scuter........ ...orice informatie e bine venita... Ms anticipat

ca sa inchiriezi atv sau scuter de acolo iti trebuie permis de conducere categoria b
Anahita
Salut, noi plecam la Paralia Katerini pe 16 octombrie. Mai merge cinva? Am citit toate posturile referitoare...parerile impartite. Sper sa fie bine in final.....
Michelle22
hello! am citit aproape tot topicul despre paralia katerini si am obs ca parerile sunt impartite.....unele persoane au fost incantate d aceasta statiune altele nu(bine ca asta depinde si de pretentiile fiecaruia ).....si sincer am stat putin p ganduri......dar totusi si eu voi pleca in paralia in august .pe langa celelalte locuri p care le vom vizita( meteora,olimp,atena etc) am dori sa mergem si la aqualand biggrin.gif . a fost cineva acolo? stiti cum se ajunge din paralia la aqualand? orice informatii sunt bine venite tongue.gif ms mult si ast vesti d la voi biggrin.gif
claudiu_h
Buna,

A fost cineva la hotelul Akti Musson? Daca da, poate sa-mi dea mai multe detalii in legatura cu camera, piscina, plaja, etc. Am cautat pe forum dar nu sunt doar informatii vagi, as dori sa discut cu cineva care cunoaste mai bine hotelul. Am rezervare la acest hotel din 31.08 si vreau sa stiu cateva in legatura cu acest hotel.

Va multumesc!
kriss75
QUOTE(claudiu_h @ Jun 5 2007, 08:17) [snapback]2926085[/snapback]
Buna,

A fost cineva la hotelul Akti Musson? Daca da, poate sa-mi dea mai multe detalii in legatura cu camera, piscina, plaja, etc. Am cautat pe forum dar nu sunt doar informatii vagi, as dori sa discut cu cineva care cunoaste mai bine hotelul. Am rezervare la acest hotel din 31.08 si vreau sa stiu cateva in legatura cu acest hotel.

Va multumesc!

sall
eu am fost la akti musson in octombrie anul trecut.daca doresti detalii scrie un mesaj.
Jah
QUOTE(Anahita @ May 31 2007, 20:12) [snapback]2909789[/snapback]
Salut, noi plecam la Paralia Katerini pe 16 octombrie. Mai merge cinva? Am citit toate posturile referitoare...parerile impartite. Sper sa fie bine in final.....

Parerile sunt impartite in functie de asteptarile fiecaruia. Zona Katerini este peste litoralul romanesc, dar mai slaba fata de majoritatea zonelor turistice din Grecia. In Katerini poti sa faci un concediu decent, la bani foarte putini.
nico_70
As dori cat mai multe detalii legate de hotelurile Porto del Sol si Europe. Pe care ar trebui sa-l aleg ?
era cars
QUOTE(Michelle22 @ May 31 2007, 22:50) [snapback]2910452[/snapback]
hello! am citit aproape tot topicul despre paralia katerini si am obs ca parerile sunt impartite.....unele persoane au fost incantate d aceasta statiune altele nu(bine ca asta depinde si de pretentiile fiecaruia ).....si sincer am stat putin p ganduri......dar totusi si eu voi pleca in paralia in august .pe langa celelalte locuri p care le vom vizita( meteora,olimp,atena etc) am dori sa mergem si la aqualand biggrin.gif . a fost cineva acolo? stiti cum se ajunge din paralia la aqualand? orice informatii sunt bine venite tongue.gif ms mult si ast vesti d la voi biggrin.gif

UN SFAT...DACA ITI PLACE SA SCHIMBI LITORALUL ROMANESC CARE ESTE DE KKT.MERITA,--APOI--AI CE VEDEA ,TE POTI DUCE IN EX.PE INSULA SKYATOS MERITA...
STATIUNEA NU E CINE STIE CE..IN SENSUL DE GROZAV,EU CAND AM FOST ..ACUM MULTI ANI..LA INCEPUT AM AVUT UN SENTIMENT CIUDAT.APOI DISTRACTIA TI-O FACI TU SINGUR.
POTI FACE SCUBA,ETC.EX.ALESE DE TINE SUNT OK...AQUA.CAM DE COPII.
CERT ESTE CA APA SI PLAJA SUNT BETON.,SESLONGURI MOCA,LINISTIT,CURAT,AI DOUA SAU 3 DISCO..

DRUM BUN
claudiu_h
QUOTE(kriss75 @ Jun 5 2007, 09:10) [snapback]2926174[/snapback]
sall
eu am fost la akti musson in octombrie anul trecut.daca doresti detalii scrie un mesaj.

Orice detaliu este bine venit, daca e insotit si de o fotografie e si mai bine. Am lasat un mesaj si pe privat. Astept detalii. Multumesc anticipat coolspeak.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.