klaudiu71
8th September 2006, 11:21
QUOTE(shakira @ Sep 8 2006, 12:02)

Vreau sa vad si eu pozele pe care le-ai facut in Grecia ...
Si eu m-am saturat de parerile unora de trei lei...nu poti sa ai o conversatie placuta cu nimeni pe aici...

Ai mesaj privat.
tonio
9th September 2006, 11:44
http://www.iturism.ro/vezifoto.php?album=s...ciei&id=369
pentru cine-si doreste sa vada inainte ceea ce-l poate astepta in grecia...dar dintr-un unghi pozitiv!!
depashitu
11th September 2006, 09:08
1. Cine stie sa-mi spuna unde se pot face reclamatii, daca nu esti multumit de conditiile oferite de hotelurile din Paralia Katerini. Ma refer la reclamatiile la fata locului, la Ministerul lor de Turism...
De ex. pe forum au fost cazuri cand clientii romani au fost nemultumiti de conditiile oferite la cazare. Daca ar stii cum sa contacteze pe cei care se ocupa de inspectarea si clasificarea hotelurilor lor ar fii altceva....
2. O adresa, un numar de contact al ambasadei sau consulatului Romaniei din Grecia (doar in Atena avem ?)
3. Ce agentie din Paralia Katerini se ocupa acolo de drepturile romanilor?
dannek
11th September 2006, 11:47
Asa arata o o chicineta intr-un hotel de 3 stele in grecia
klaudiu71
11th September 2006, 12:03
shakira
11th September 2006, 12:27
QUOTE(dannek @ Sep 11 2006, 12:47)

Stii cumva la ce hotel?
dannek
11th September 2006, 15:08
http://62.103.214.245/scripts/WebDll.dll/P...=2&Host=199
Daca nu crezi uite linkul hotelului si mai citeste despre hotelul "Lily Ann Beach" din Nikiti.
Vezi ca mai este o discutie pe marginea acestui hotel 
Ce spune el in descriere este vrajeala numai camerele cu vedere la mare au balcon celelate nu au si sunt cu fata ala sosea, si poate ai fost in grecia si stii cum se circula cu motoarele pe sosele ziua dar si noaptea 
Si astia sunt paianjenii de prin colturile camerei
costy31
11th September 2006, 15:21
QUOTE(dannek @ Sep 11 2006, 12:47)

De ce oare cred ca minti? nu am vazut nimic mai jalnic decat hotel thraki in paralia...si ala arata ca toate hotelurile din mamaia.....nikiti e in halkidiki parca sau ma insel eu? in plus...claudiu are dreptate cu kicineta.
sintcelmaidestept
11th September 2006, 15:33
mai oameni buni, io nu inteleg de ce va intzepatzi singuri alegind cea mai mizerabila destinatzie din turismul mondial ??? paralia katerini e o mizerie de la un cap la altul....in anii care vin alegeti TURCIA
RoVal1972
11th September 2006, 16:44
QUOTE(sintcelmaidestept @ Sep 11 2006, 16:33)

mai oameni buni, io nu inteleg de ce va intzepatzi singuri alegind cea mai mizerabila destinatzie din turismul mondial ??? paralia katerini e o mizerie de la un cap la altul....in anii care vin alegeti TURCIA
Asa sunt romanii... Insistenti pana la ... Da' ma rog, cand citeste omu' ca are super oferta, pune botu' imediat... si ne mai miram de ce au avut succes Caritas, Gerald si altele... Sorry pt. off topic.
ruginel
11th September 2006, 16:51
Nu m-as mai duce in Paralia nici daca m-ar plati cineva.
PLICTISEALA !
Daca vreti distractie nu ezitati :Turcia !
Merita toti banii.
dannek
11th September 2006, 16:52
Daca dai click pe link te luminezi si vezi ca Hotelul este in Halkidiki in Nikiti si are 3 stele clasificat la ei in grecia si nu in romania
De Paralia nici sa nu aud, anul trecut am fost tot in Halkidiki dar pe bratul Kasandra dar ce pacat ca a ars
Apropo, a fost un amic de al meu anul trecut in Kusadasi si a fost foarte multumit de cazare si restul dar cind iesea seara la plimbare strigau turci dupa romani ca sa vina la boticul lui "Hagii, Ceausescu, Basescu etc.", atunci prefera sa stea la hotel
klaudiu71
11th September 2006, 19:00
QUOTE(dannek @ Sep 11 2006, 17:52)

Daca dai click pe link te luminezi si vezi ca Hotelul este in Halkidiki in Nikiti si are 3 stele clasificat la ei in grecia si nu in romania

Atunci pot sa te intreb de ce ai postat la acest topic unde e vorba de Paralia Katerini? Si daca stiai ca e asa rau in Grecia de ce te-ai dus? Nu te duceai de la inceput in Turcia? Personal, nu cred ca e asa bine in GR la PK dar nici asa rau cum vor unii sa se inteleaga pe aici. Si mai e un lucru pe care trebuie sa-l luati in seama cand comparati Paralia Katerini cu Kusadasi . PRETUL. Este mai mare in Turcia. As fi foarte curios sa vad si eu pe cei care zic ca e asa rau la Paralia Katerini si ca e mizerie. Nu am pretentia ca le stiu pe toate sau ca am vazut multe insa nu am gasit nici mizerie , nici manele nici nu m-a furat vreun grec. Totul a fost in regula. Adica exact cum ma asteptam in limita celor 260 euro pe care i-am platit pe excursie care include masa de dimineata , transport , cazare in camera single.
Ptr RUGINEL : Stai linistit nu te obliga nimeni sa mergi in Paraalia Katerini si nici nu o sa te plateasa nimeni. Garantez eu ca nu se intampla asta !
micha69
11th September 2006, 19:10
QUOTE(depashitu @ Sep 11 2006, 10:08)

1. Cine stie sa-mi spuna unde se pot face reclamatii, daca nu esti multumit de conditiile oferite de hotelurile din Paralia Katerini. Ma refer la reclamatiile la fata locului, la Ministerul lor de Turism...
De ex. pe forum au fost cazuri cand clientii romani au fost nemultumiti de conditiile oferite la cazare. Daca ar stii cum sa contacteze pe cei care se ocupa de inspectarea si clasificarea hotelurilor lor ar fii altceva....
2. O adresa, un numar de contact al ambasadei sau consulatului Romaniei din Grecia (doar in Atena avem ?)
3. Ce agentie din Paralia Katerini se ocupa acolo de drepturile romanilor?
Nu vreau sa te dezamagesc, nici in Grecia nu am fost, dar am locuit multi ani in strainatate, ca sa iti spun ca nu se va ocupa consulatul de asemenea probleme; nu se ocupa ei de cele care le intra in atributiuni. Te vor trimite la alte "foruri", iar banuiala mea este ca te vor directiona catre OPC. Este bine sa fiti mai multi reclamanti, daca este posibil.
O agentie de turism consacrata (nu vorbesc de Romania) ia in serios reclamatiile clientilor si, daca problema se repeta, renunta la serviciile hotelului/pensiunii respective si sa se indrepte catre altele. Problema este ca in Romania toata lumea alearga dupa bani, iar lor putin le pasa din nefericire.
gogutza
12th September 2006, 06:45
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 11 2006, 19:00)

Atunci pot sa te intreb de ce ai postat la acest topic unde e vorba de Paralia Katerini? Si daca stiai ca e asa rau in Grecia de ce te-ai dus? Nu te duceai de la inceput in Turcia? Personal, nu cred ca e asa bine in GR la PK dar nici asa rau cum vor unii sa se inteleaga pe aici. Si mai e un lucru pe care trebuie sa-l luati in seama cand comparati Paralia Katerini cu Kusadasi . PRETUL. Este mai mare in Turcia. As fi foarte curios sa vad si eu pe cei care zic ca e asa rau la Paralia Katerini si ca e mizerie. Nu am pretentia ca le stiu pe toate sau ca am vazut multe insa nu am gasit nici mizerie , nici manele nici nu m-a furat vreun grec. Totul a fost in regula. Adica exact cum ma asteptam in limita celor 260 euro pe care i-am platit pe excursie care include masa de dimineata , transport , cazare in camera single.
Ptr RUGINEL : Stai linistit nu te obliga nimeni sa mergi in Paraalia Katerini si nici nu o sa te plateasa nimeni. Garantez eu ca nu se intampla asta !
cum dracu sa fie pretul mai mare in kusadasi ???? in paralia katerini stai la 3* cu mic dejun ci aceeasi bani cu care stai la 3* cu AI in kusadasi..bleah
klaudiu71
12th September 2006, 09:25
QUOTE(gogutza @ Sep 12 2006, 07:45)

cum dracu sa fie pretul mai mare in kusadasi ???? in paralia katerini stai la 3* cu mic dejun ci aceeasi bani cu care stai la 3* cu AI in kusadasi..bleah
http://www.kusadasi.ro/oferta-speciala-hot...erici-x621.html
Uite cum : Oferta luata la intamplare in conditii similare celei pe care am platit-o in Grecia (cautare cu Google) : Hotel Derici :375 euro camera single dar cu avionul comparativ cu 246 euro cu transport cu autocar in GR la Paralia Katerini. Din cate poti vedea gogutza, diferenta e de 100 euro .
Nu ma intelege gresit , nu sunt fan al Greciai insa in Turcia e mai scump , asta fara sa adaug taxa de viza (de care nu sunt sigur ca trebuie sa o platesti daca mergi cu excursie organizata). Nu vreau sa ma contrazic cu tine insa urmarind posturile tale am remarcat tendinta de a face Turcia super si Grecia de kko. Probabil ca adevarul e pe la mijloc.
sintcelmaidestept
12th September 2006, 10:27
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 12 2006, 10:25)

http://www.kusadasi.ro/oferta-speciala-hot...erici-x621.htmlUite cum : Oferta luata la intamplare in conditii similare celei pe care am platit-o in Grecia (cautare cu Google) : Hotel Derici :375 euro camera single dar cu avionul comparativ cu 246 euro cu transport cu autocar in GR la Paralia Katerini. Din cate poti vedea gogutza, diferenta e de 100 euro .
Nu ma intelege gresit , nu sunt fan al Greciai insa in Turcia e mai scump , asta fara sa adaug taxa de viza (de care nu sunt sigur ca trebuie sa o platesti daca mergi cu excursie organizata). Nu vreau sa ma contrazic cu tine insa urmarind posturile tale am remarcat tendinta de a face Turcia super si Grecia de kko. Probabil ca adevarul e pe la mijloc.
ma bag si io in vb ca deh sint pe aici ...tu compari pret cu avionul cu pret cu autocarul ? comapri mere cu pere ? compara ori autocar cu autocar ori simai bine preturile la invidual pt ca distantza pina la kusadasi e mai mare decit distantza pina la paralia....
me_sky
12th September 2006, 11:38
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 12 2006, 10:25)

http://www.kusadasi.ro/oferta-speciala-hot...erici-x621.htmlUite cum : Oferta luata la intamplare in conditii similare celei pe care am platit-o in Grecia (cautare cu Google) : Hotel Derici :375 euro camera single dar cu avionul comparativ cu 246 euro cu transport cu autocar in GR la Paralia Katerini. Din cate poti vedea gogutza, diferenta e de 100 euro .
Eu ii dau dreptate lu klaudiu71.E total adevart ce zice desi nu a ales oferta cea mai convenabila de a dovedii k in grecia e mult mai ieftin, si aici ma refer la CAZARE, pt k sunt sigura k mancarea sau alte chestii sunt mai ieftine in turcia decat in grecia.Eu am platit 180 euro/ persoana in camera dubla deci total 360 euro pt 2 persoane.E, in turcia de expemplu http://www.newtravel.ro/index.php?opt=/lit...si_autocar.html platesti 333 pe 22 august 333 euro pt o singura persoana.TOTAl pt 2 persoane 666 euro.DEci....va rog frumos.Eu cred k e mai frumos in turcia pt k nu s asa smecher k grecii
) si au multe lucruri interesante.La anu poate o sa incerc Turcia nu tiu sau poate iar Paralia Katerini.Mie una imi e dor!Cu placere klaudiu71 k te sustin
sintcelmaidestept
12th September 2006, 11:42
QUOTE(me_sky @ Sep 12 2006, 12:38)

Eu ii dau dreptate lu klaudiu71.E total adevart ce zice desi nu a ales oferta cea mai convenabila de a dovedii k in grecia e mult mai ieftin, si aici ma refer la CAZARE, pt k sunt sigura k mancarea sau alte chestii sunt mai ieftine in turcia decat in grecia.Eu am platit 180 euro/ persoana in camera dubla deci total 360 euro pt 2 persoane.E, in turcia de expemplu
http://www.newtravel.ro/index.php?opt=/lit...si_autocar.html platesti 333 pe 22 august 333 euro pt o singura persoana.TOTAl pt 2 persoane 666 euro.DEci....va rog frumos.Eu cred k e mai frumos in turcia pt k nu s asa smecher k grecii

) si au multe lucruri interesante.La anu poate o sa incerc Turcia nu tiu sau poate iar Paralia Katerini.Mie una imi e dor!Cu placere klaudiu71 k te sustin

si tu compari mere cu pere ? unde ai stat tu cu 180 ? si unde stai in kusadasi cu 333 ? nu e de mirare ca nu avetzi bani cind ginditzi in halul asta
ovia
12th September 2006, 12:00
E frumos in Paralia, toata Grecia de altfel e frumoasa...
Feriti-va insa de vila Maria, prin Europa Travel... teapa pe fata!!
Am avut un sejur de 8 zile acum in septembrie, iar vila arata groaznic, trebuia sa ne facem singuri curatenie, lucru care nu ni s-a spus in tara, in camere erau paienjeni, niste amici chiar au gasit o sopirla...
Iubesc prea tare Grecia, Paralia, am mai fost in mai si am stat la Melbourne, nu exista comparatii.
Incercati sa evitati Vila Maria si agentia Europa Travel care te tepuieste si la excursii
me_sky
12th September 2006, 12:31
QUOTE(sintcelmaidestept @ Sep 12 2006, 12:42)

si tu compari mere cu pere ? unde ai stat tu cu 180 ? si unde stai in kusadasi cu 333 ? nu e de mirare ca nu avetzi bani cind ginditzi in halul asta
=)) bine k ai tu!bai sintcelmaidestept unde stau eu cu 333 pe persona in kusadasi?am dat in comentariu meu acolo ..uite pt tine fac o exceptie si mai dau
http://www.newtravel.ro/index.php?opt=/lit...si_autocar.html dai frumos un click si gata o sa vezi cat costa pe 22 aug!
si in Paralia K.am stat u 180 euro cu mic dejun si cu trasport inclus la hotelul Porto Queen,hotel de 3*,sooper fain .Mie mi a placut mult de tot!era si spatioasa, si pat mare,si AC,balcon,Tv,mini frigider.Eu zik k e sooper.Si oricum in Grecia am vazut eu oferte si la 150 euro si ink 1mil pt trasport dar era in Olympic Beach si mai era o oferta in Nei Pori cam la celasi pretz sau dak nu mai ieftin.
asa k .. si aici nu e vb k nu avem bani.Si pun pariu k nici tu nu esti un fel de Mutu sa zic asa.Eu totusi zic sa nu vb gura fara tine pt k nu stii tu ce e in familiile altora.Tu du te si in China dak vrei nu ne int pe noi, pt k tu esti ala cu bani si noi aia saraci ,amaratii pot sa zic care merg in Grecia.Eu nu pot baza pe vacante scumpe ..eu pun pe haine scumpe si ce am in casa .asa k lasa ne,adik lasa ma cu sugestiile tale.
klaudiu71
12th September 2006, 13:28
sintcelmaidestept nu compar decat preturile. Cum am scris mai devreme , nu sunt fan Grecia insa chiar am cautat si eu oferte de Turcia si tot ce am gasit era mai scump ca Grecia. Nu e vorba de faptul ca eu cautam ieftin ci doar vroiam sa vad cum e acolo. Cat despre comparatia cu avionul , nu gasisem pentru Turcia transport cu autocar , era oricum primul rezultat pe care ti-l da Google cand cauti Kusadasi. Poti zice ca-i deplasata comparatia insa nu cred ca sunt oferte de Turcia cu autocar. Ideea era alta , ca nu-i asa rau cum incerca unii sa zica aici , sau mai exact este nasol daca iei la vile din alea cu 10 euro pe zi , vile de o stea sau 2. Uite la mine la Porto Queen sau la Akti Muson nu era rau. Si mai erau in grupul nostru cazati la alte hoteluri care au zis ca sunt conditii bune si la ei. Pana la urma noi aici postam pentru ca altii care nu au fost sa-si faca o idee corecta despre ce ii asteapta acolo sau pur si simplu impartasim experienta noastra altora care au fost acolo. Nu e in niciun caz vorba , zic eu de a incerca sa facem reclama negativa sau pozitiva acestei statiuni.
RoVal1972
12th September 2006, 14:07
Daca voi alegeti varianta cu autocarul, cred ca aveti tendinte sado-maso... pe bune.
Sau cu trenu'. Am mers o data cu trenul in Turcia si o data cu autocarul in Grecia si mi-a ajuns.
me_sky
12th September 2006, 14:14
QUOTE(RoVal1972 @ Sep 12 2006, 15:07)

Daca voi alegeti varianta cu autocarul, cred ca aveti tendinte sado-maso... pe bune.
Sau cu trenu'. Am mers o data cu trenul in Turcia si o data cu autocarul in Grecia si mi-a ajuns.
da stiu e groaznic cu autocarul
.avion frate!cu autocarul e fff obositor e groaznic.
klaudiu71
12th September 2006, 14:51
QUOTE(RoVal1972 @ Sep 12 2006, 15:07)

Era vorba de comparatia preturilor aici. Crezi ca mie mi-a placut sa merg 12 ore cu autocarul? E clar ca daca stiam ca e asa nasol alegeam avionul asta ca sa nu mai amintesc de oboseala.
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.