Paralia Katerini
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

gito
Salut!
Am citit cateva pareri despre Paralia,mi-as dori sa merg acolo cu familia.Deocamdata nu am contactat nici o agentie,doresc sa merg cu masina si nu stiu cum sa procedez.Trebuie sa iau cazare de aici sau gasesc usor si acolo?Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
lavinyca
Mersi mult pentru informatii!
Puteti sa-mi dati cateva nume de discoteci sau cluburi unde ati fost si a fost ok (preturi si muzica) !
gito
QUOTE(gito @ Aug 24 2006, 04:22) *
Salut!
Am citit cateva pareri despre Paralia,mi-as dori sa merg acolo cu familia.Deocamdata nu am contactat nici o agentie,doresc sa merg cu masina si nu stiu cum sa procedez.Trebuie sa iau cazare de aici sau gasesc usor si acolo?Ma poate ajuta cineva?
Multumesc!
Brāndusa
Club Havana.E 8 euro intrarea pentru barbati si au o bautura gratis.Pentru fete e intrarea gratis si primesc si ele o bautura.
moonchild11
Salut!
Multumesc!

Pai citeste si tu mai sus, a fost un tip care a plecat cam pe 18 si a gasit cazare la 30E/noapte. Cat de usor, putem doar specula, dar cu cit te apropii de sfirsitul verii, se mai goleste. Contacteaza si niste agentii, e posibil ca ei sa aiba preturi putin mai avantajoase.
calinormy
Daca va rog....am nevoie sa sun in tara dupa ce ajung in Paralia....puteti sa-mi spuneti care e cea mai buna/avantajoasa modalitate.....
Plec peste 3 zile.
MS
SST
am si eu o intrebare:
pe 1 plec in olimpic beach, si as vrea sa-mi recomandati o firma de inchiriat masini prin zona (inclusiv katerini).Despre preturi ce stiti? Cit costa / zi ?
numai bine.
almona
QUOTE(calinormy @ Aug 29 2006, 15:12) *
Daca va rog....am nevoie sa sun in tara dupa ce ajung in Paralia....puteti sa-mi spuneti care e cea mai buna/avantajoasa modalitate.....
Plec peste 3 zile.
MS

cand ajungi in Paralia Katerini, ia-ti o cartela OTE (anul trecut costa 4 euro) si o folosesti de la orice telefon public. Sunt si taverne, baruri in care o poti folosi. Cu o cartela e posibil sa vorbesti vreo 10 minute
vali71
Cumpara o cartela talk-talk de la super market-uri si o sa vorbesti mult...
me_sky
QUOTE(lavinyca @ Aug 22 2006, 13:19) *
Buna!
As vrea sa stiu care sunt preturile in duty-free la tiagari (kent) sau se merita sa plec cu ele din tara?
Unde este mai frumos in Paralia Katerini sau Olimpic Beach?
Care sunt discotecile unde se poate acsulta muzica bune, in special rock sau macar ceva unde sa nu fie manele?
Au magazine cu haine de firma pe acolo sau gasesti numai chestii de bazar?
Eu vreau sa plec pe 19 septembrie, stiti cumva cum este vremea in perioada asta ?
MERSI

duty-free mi s au parut cam totul scump ..mai ales la greci!(fata de aeroport).mult mai frumos si dak vrei distractie e in paralia.eu azi am venit din paralia si a fost sooper pacat de agentie k ne a dat la tepe de mori...deci fratilor dak auziti de [color=#CC0000]ROMANTIC TRAVEL NU va duceti cu ei k sunt de kkt sa le zic asa pe scurt.ajungiti acolo pe la 9 si va cazeaza la 15.poate sa va anunte cu 6 zile inante de placare k numai mergeti.sau puteti sa avet MARI probleme cu autocarul!!!!...deci ROMANTIC TRAVEL SUCKS NU VA DUCETI CU EI.
asa..olimpic beach e pt cei care vor sa se relaxeze ..paralia pt distractie.mie mi a placut f mult in paralia.poti inchiria scuter cu 10 euro pt 12 h si poti sa te duci in olimbic beach ,ajungi in 5min max si te vei lamurii:)).vedeti k va trebuie carnet de condus la inchiriea scuterelor si a ATv urilor.haine de firma din cate am vazut eu e doar la un singur magazin sport.dar du te in orasul katerini cu autobuzul sau scuterul sau atv si in centru vei gasii la magazine soooper marfaa rau de tot.Sau vezi k in salonic am vazut un soooper magazin de rockeri .erau haine de fete sooper.mi au placut mult.disco rock ne e.manele la cocutas se asculta.eu am fost la DA luxe si baga muzica cat de cat bune,de toate adik dar nu rock:(..e mai de fitze sa zic asa.e 6 euro intrarea.bafta multa
adiwolf
Salut!
Multumesc!

gito,eu m-am intors ieri noapte de acolo si daca vrei relatii mai multe poti sa ma contactezi.
eu am plecat tot cu masina personala fara sa am nik aranjat acolo si am gasit relativ repede cazare asa ca daca te duci acuma o sa gasesti mai mult ca sigur fiindca treci de perioada de varf si e posibil sa gasesti si mai ieftin decat mine(30euro/noapte/apart 3pers).
recomadare: daca pleci cu masina personala,incearca sa pleci noaptea devreme,e drumul mult mai liber la bulgari si nici politie multa nu prinzi pe drum.sa nu iti faci probleme de tranzitat noaptea bulgaria,alea sunt povesti de demult.
oricum dupa ce ma odihnesc revin cu detalii despre excursie si eventual poze,asa ca daca aveti intrebari bagati aici ca sa stiu la ce sa raspund mai concret,doar sunt dator cu informatii nu?si mie mia- prins bine ce am citit innainte pe forum asa ca returnez serviciul biggrin.gif
klaudiu71
M-am intors din Grecia de la Paralia Katerini si as vrea sa imi spun parerea acum. In primul rand tansportul este o bataie de joc , Romantic Travel ne-a dat la ducere un autocar care mai degraba seamna cu un autobuz ce circula pe rutele de la tara. Se poate vedea in pozele de mai jos ca un stop era lipsa , spoilerul spart , o bucata de cauciuc din pneul dreapta spate era pierdut pe unde pe drum. Inauntru o mizerie incredibila , scaune rupte in care ma zgariam de cate ori ma miscam , numerele erau scrie pe spatar cu carioca. Soferii nesimtiti, unul era imbracat parca venea de la plaja. Pentru mine a fost mai usor caci m-am suit de la Craiova , insa altii au venit de la Satu Mare sau Oradea.In concluzie : EVITATI Romantic Travel !
In Paralia Katerini lucrurile nu mi s-au parut asa rele cum citisem aici , in sensul in care nu am auzit nicio manea iar hotelul in care am stat PORTO Queen a avut conditii bune de cazare. Nu exista paza sau receptioner , nu se fura.Femeia de servici vine zilnic sa va duca gunoiul , lenjeria e una pentru o saptamana. Camera suficient de mare include frigider micut , aer conditionat la caree nu platesti in plus , pe jos este gresie. Ca sa inchiriati un ATV costa 40 Euro pe zi , un scuter costa 10-15 Euro pe zi. Preturile la mancare la taverne sau fast food uri sunt ok. In statiune este plin de unguri , sarbi , slovaci. Tot ce tine de greci este ok , sunt foarte amabili , totul se schimba cand vine vorba de romani. Nu va grabiti sa dati bani in autocar pe excursii , sunt o gramada de agentii in PK care organizeaza excursii la preturi mai bune si cu autocare de calitate. In general e bine sa evitati orice tine de Romantic Travel sau Sun Holidays.
In final te tin minim 11 ore pe afara( dupa ce la venire trebuie sa astepti de la 11 la 15 sa-ti dea voie sa intri) pentru ca trebuie sa eliberezi camera la ora 9 dimineata si autocarul pleaca la 8 seara. Asta daca nu se intampla nimic. La noi pot zice ca am avut noroc. Gunoiul ala de autocar s-a stricat in Bulgaria cand aducea alti turisti din RO ( a pierdut o roata si soferul a recuperat-o mai tarziu caci nu a simtit ca o pierduse ).In PK s-a stricat si cutia de viteze. Pe la ora 22 si ceva cei de la Romantic au inchiriat un autocar grecesc de calitate care ne-a dus pana la punctul de frontiera Bechet urmand ca acolo sa vina un autocar din RO sa preia totul.Eu fiind din Craiova am ramas la Bechet , a venit cineva si m-a luat insa stiu ca ramasese ca grupul sa astepte autocatul Romantic. Cam atat.
lavinyca
me_sky, mersi mult de tot pt informatii!
DA luxe unde e, chiar in statiune?
cum a fost vremea, dar apa, este curata?
tembelius
QUOTE(andreea111 @ Aug 18 2005, 21:13) *
huh.gif A fost cineva in Paralia?
plec in septembrie si as dori cateva informatii despre costuri,locuri de vizitat etc.
Drumul cu autocarul cum e?Este chiar asa de periculos prin Bulgaria?

Salutare,

Si eu plec tot in septembrie pe 22. La ce hotel stai? Daca vrei am o lista cu preturile de acolo. Acceptabile.
tembelius
Mai pleaca cineva pe 22 septembrie in Paralia?
jack_daniels6996
romantic travel. autocar (autobuz) mizerabil la ducere picura in interior de la condensul
aerului conditionat. trecut cu bine vama bulgareasca. primul popas in bulgaria la un han
in padure. mici,salata,fripturi,bere preturi ceva mai mari ca in romanika. se poate achita
consumatia si in lei. nu mergeti la toaleta chiar daca aveti nevoie. costa 10000 lei vechi
si dupa ce-i achiti si faci doi pasi in interior o iei repede la fuga afara in padure.
te lipsesti de bani dati si te faci frate cu codrul. aerul devine respirabil. din nou la drum.
urmatorul popas tot in bulgaria ne aminteste ca totusi sunt cu un pas in europa. curat si
civilizat inclusiv w.c-ul (taxa 0,20 euro). somn pana la vama greceasca. vama fara probleme.
ajuns la paralia katerini (plaja katerini)la ora 7 si ceva dimineata. lasat bagajele in holul
hotelului care este vis-a-vis de biserica. batut strazile in sus si in jos sa treaca timpul.
ceilalti credeau ca ne intoarcem de la petrecere sau discoteca. plaja nu putem face deoarece
costumele de bae erau in bagaje si nu avem unde sa ne schimbam. neavand ce face asistam la
slujba de la biserica. foarte frumoasa. a trecut de 10 si se deschid magazinele si terasele.
acum putem sa ne omaram timpul colindand prin magazine si studiind preturile. cutia de bere
mythos (greceasca dar f.buna) 2 euro la terasa, 1 euro la o alimentara de pe corso, 1/2 euro
la o alimentara pe strada mai dosnica. tigarile scumpe. am plecat de acasa cu un cartus sau
puteam cumpara din free shopul bulgaresc de la russe. ne-am cazat la ora 13. cameara normala
2 stele, balcon care dadea in lipscaniul lor deosebit de galagios(atv-uri,motorete,motociclete,
masini tunate (cu basul in portbagaj),aer conditionat,frigider,bucatarie,tv. aveau si romania
international cat tinea buletinul de stiri si apoi mutau pe un post tv romanesc care dadeau
numai manele. personalul hotelului,restaurantului vorbea cea mai neaosa limba romana. pana si
papagalul terasei de vis-a-vis spunea "noroc" daca te opreai la colivia lui sa-i faci o poza.
foarte multe magazine cu pielarie. scurta 3/4 barbateasca de piele frumos croita 85 euro.
blanarie de dama cat cuprinde. magazinele mai mult de jumatate rusesti. la unele putei cumpara
achitand un avans si platind restul de bani in bucuresti la un magazin partener.
plaja curata cat poate fi de curata cand mai mult de jumatate din turisti sunt romani. se vinde
pe plaja diverse gogosi si alte placinte tinute pe o tava neacoperita. n-am avut curajul sa iau.
porumb fiert sau copt 1 euro avand infipt si un mic stegulet grecesc. menu mcdonad's un big mac,
o portie de cartofi si un suc 4 euro. piersici,minole (mari,f.frumoase)1 euro kg.
terase,baruri,curate chelnerii te invita sa servesti ceva de la ei. multe flori,leandri,etc.
lipscaniul lor (corso) un dute vino non stop. doua discoteci la iesirea din statiune una pe
dreapta si alta pe stanga soselei. mari frumoase,luminate,lasere etc. nu stiu preturile la ele,
seara am preferat sa stau la o masa sa mananc ceva si sa ma lupt cu o sticla de sangria.
cam asta despre paralia katerini. despre meteora,olimp,skiatos,athena data viitoare.
gito
QUOTE(adiwolf @ Aug 30 2006, 23:25) *
gito,eu m-am intors ieri noapte de acolo si daca vrei relatii mai multe poti sa ma contactezi.
eu am plecat tot cu masina personala fara sa am nik aranjat acolo si am gasit relativ repede cazare asa ca daca te duci acuma o sa gasesti mai mult ca sigur fiindca treci de perioada de varf si e posibil sa gasesti si mai ieftin decat mine(30euro/noapte/apart 3pers).
recomadare: daca pleci cu masina personala,incearca sa pleci noaptea devreme,e drumul mult mai liber la bulgari si nici politie multa nu prinzi pe drum.sa nu iti faci probleme de tranzitat noaptea bulgaria,alea sunt povesti de demult.
oricum dupa ce ma odihnesc revin cu detalii despre excursie si eventual poze,asa ca daca aveti intrebari bagati aici ca sa stiu la ce sa raspund mai concret,doar sunt dator cu informatii nu?si mie mia- prins bine ce am citit innainte pe forum asa ca returnez serviciul biggrin.gif

Mersi pt raspuns!!!
Mi-ar face placere sa aflu cat mai multe,mai ales cum sa ne descurcam cu cazarea acolo!
daca poti sa-mi raspunzi...cat mai repede,ca as pleca...
Mersi photo.gif
costy31
QUOTE(gito @ Aug 31 2006, 18:40) *
Mersi pt raspuns!!!
Mi-ar face placere sa aflu cat mai multe,mai ales cum sa ne descurcam cu cazarea acolo!
daca poti sa-mi raspunzi...cat mai repede,ca as pleca...
Mersi photo.gif

Vila Ion, 17 euro pe noapte camera, fara agentie, asa scria pe usa camerei in interior. este prima vila din al doilea rand de vile , sensul dinspre plaja , spre sosea. nu scrie nicaieri pe ea ca este Ion, dar daca gasesti marketul Smile Market, chiar in fata lui este si vila Ion, deci nu o poti confunda sub nici o forma. Un alt punct de reper este pizzeria La Vita, imediat dupa colt, gasesti marketul amintit.
Intreaba de camera 309, cred ca e cea mai buna dintre toate. Printre 2 vile din fata , se vede marea proud.gif, de la 209 sau 109 nu se vede bine.
gito
QUOTE(costy31 @ Aug 31 2006, 19:23) *
Vila Ion, 17 euro pe noapte camera, fara agentie, asa scria pe usa camerei in interior. este prima vila din al doilea rand de vile , sensul dinspre plaja , spre sosea. nu scrie nicaieri pe ea ca este Ion, dar daca gasesti marketul Smile Market, chiar in fata lui este si vila Ion, deci nu o poti confunda sub nici o forma. Un alt punct de reper este pizzeria La Vita, imediat dupa colt, gasesti marketul amintit.
Intreaba de camera 309, cred ca e cea mai buna dintre toate. Printre 2 vile din fata , se vede marea proud.gif, de la 209 sau 109 nu se vede bine.

Mersi, costy31!
Cineva mi-a mai spus ca daca mergi fara rezervare de la o agentie din tara,nu te lasa grecii sa intri.Poate fi adevarat???Mie mi se pare o ineptie,dar mai stii?Orice e posibil! ohmy.gif
edbica2000
QUOTE(klaudiu71 @ Aug 31 2006, 03:25) *
M-am intors din Grecia de la Paralia Katerini si as vrea sa imi spun parerea acum. In primul rand tansportul este o bataie de joc , Romantic Travel ne-a dat la ducere un autocar care mai degraba seamna cu un autobuz ce circula pe rutele de la tara. Se poate vedea in pozele de mai jos ca un stop era lipsa , spoilerul spart , o bucata de cauciuc din pneul dreapta spate era pierdut pe unde pe drum. Inauntru o mizerie incredibila , scaune rupte in care ma zgariam de cate ori ma miscam , numerele erau scrie pe spatar cu carioca. Soferii nesimtiti, unul era imbracat parca venea de la plaja. Pentru mine a fost mai usor caci m-am suit de la Craiova , insa altii au venit de la Satu Mare sau Oradea.In concluzie : EVITATI Romantic Travel !
In Paralia Katerini lucrurile nu mi s-au parut asa rele cum citisem aici , in sensul in care nu am auzit nicio manea iar hotelul in care am stat PORTO Queen a avut conditii bune de cazare. Nu exista paza sau receptioner , nu se fura.Femeia de servici vine zilnic sa va duca gunoiul , lenjeria e una pentru o saptamana. Camera suficient de mare include frigider micut , aer conditionat la caree nu platesti in plus , pe jos este gresie. Ca sa inchiriati un ATV costa 40 Euro pe zi , un scuter costa 10-15 Euro pe zi. Preturile la mancare la taverne sau fast food uri sunt ok. In statiune este plin de unguri , sarbi , slovaci. Tot ce tine de greci este ok , sunt foarte amabili , totul se schimba cand vine vorba de romani. Nu va grabiti sa dati bani in autocar pe excursii , sunt o gramada de agentii in PK care organizeaza excursii la preturi mai bune si cu autocare de calitate. In general e bine sa evitati orice tine de Romantic Travel sau Sun Holidays.
In final te tin minim 11 ore pe afara( dupa ce la venire trebuie sa astepti de la 11 la 15 sa-ti dea voie sa intri) pentru ca trebuie sa eliberezi camera la ora 9 dimineata si autocarul pleaca la 8 seara. Asta daca nu se intampla nimic. La noi pot zice ca am avut noroc. Gunoiul ala de autocar s-a stricat in Bulgaria cand aducea alti turisti din RO ( a pierdut o roata si soferul a recuperat-o mai tarziu caci nu a simtit ca o pierduse ).In PK s-a stricat si cutia de viteze. Pe la ora 22 si ceva cei de la Romantic au inchiriat un autocar grecesc de calitate care ne-a dus pana la punctul de frontiera Bechet urmand ca acolo sa vina un autocar din RO sa preia totul.Eu fiind din Craiova am ramas la Bechet , a venit cineva si m-a luat insa stiu ca ramasese ca grupul sa astepte autocatul Romantic. Cam atat.

In Paralia preturile la excursii nu sunt diferite de ceea ce ofera ghidul decat poate mai scumpe. Nu exista in Paralia Katerini agentii romanesti,indiferent cum s-ar numi ele, toate sunt grecesti si efectueaza excursiile cu autocare grecesti inchiriate.
De ora de c/in si c/out agentiile din Romania informeaza (sau ar trebui sa informeze clientii). Fiecare tara are prevazut in legislatia turistica ora de late c/in precum si prevederea de " a iesi de la cazare pana in ora 12.00".Pana - nu inseamna 12.00.
klaudiu71
QUOTE(edbica2000 @ Sep 1 2006, 17:44) *
In Paralia preturile la excursii nu sunt diferite de ceea ce ofera ghidul decat poate mai scumpe. Nu exista in Paralia Katerini agentii romanesti,indiferent cum s-ar numi ele, toate sunt grecesti si efectueaza excursiile cu autocare grecesti inchiriate.
De ora de c/in si c/out agentiile din Romania informeaza (sau ar trebui sa informeze clientii). Fiecare tara are prevazut in legislatia turistica ora de late c/in precum si prevederea de " a iesi de la cazare pana in ora 12.00".Pana - nu inseamna 12.00.

Vorbesti in necunostinta de cauza. Chiar eu am fost la Meteora cu o agentie care se numeste Armira Travel si la care am platit mai putin decat mi-au cerut cei de la Romantic. Asta ca sa nu mai amintesc de faptul ca autocarul agentiei din GR era cu 10 clase peste gunoiul ala din RO.
me_sky
QUOTE(lavinyca @ Aug 31 2006, 10:06) *
me_sky, mersi mult de tot pt informatii!
DA luxe unde e, chiar in statiune?
cum a fost vremea, dar apa, este curata?

da luxe e undeva in afara statiuni cand mergi spre orasul Katerini la 5 min de mers pe jos asa mai incet.vrema e ok ..dar mie seara mi sa parut un pic frigutz asa k sa ti iei si ceva bluzite sau tricouri.eu am zis k nu am dc sa mi iau tricouri si uite k mi a fost un pic frigutz dar am rezistat laugh.gif .apa e ok ce am vazut eu la mal erau niste ierburi :-?? pana mea nu tiu ce era.dar e ok sa nu te astepti la cine stie ce curatenie pe plaja si in apa.pe insula e cea mai limpede apa.have fun ...
vali71
eu va recomand sa mergeti daca puteti cu autoturismul in Parallia .
Si sa faceti singuri excursiile pe care vi le recomanda ei in statiune.Iesiti mult mai ieftin nu va trebuie decat o harta a Greciei.
Singura excursie care merita luata de acolo e cea pe Skiatos
edbica2000
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 1 2006, 19:02) *
Vorbesti in necunostinta de cauza. Chiar eu am fost la Meteora cu o agentie care se numeste Armira Travel si la care am platit mai putin decat mi-au cerut cei de la Romantic. Asta ca sa nu mai amintesc de faptul ca autocarul agentiei din GR era cu 10 clase peste gunoiul ala din RO.

Excursia la Meteora este la agentiile din Grecia 28 euro/adult. Iar toate autocarele sunt grecesti. Nici Romantic nici alta agentie nu efectueaza aceste excursii cu autocare romanesti. Cel in necunostinta de cauza nu sunt eu....
tonio
QUOTE(edbica2000 @ Sep 1 2006, 17:44) *
In Paralia preturile la excursii nu sunt diferite de ceea ce ofera ghidul decat poate mai scumpe.

In cazul acestei remarci nu ai dreptate... Preturile unora ca romantic travel sunt piperate in comparatie cu oferta altor agentii din paralia katerini...
Si nici ca n-ar exista agentii romanesti in paralia...Cum sa nu existe? romantic travel este cumva din burkina faso?...Ai dreptate doar in cazul autocarelor, care sunt ale transportatorilor greci...cred ca asta se intampla in orice tara... iar la meteora poti merge cu ghid roman si cu 25 euro daca cauti bine... wink.gif
edbica2000
QUOTE(tonio @ Sep 2 2006, 14:25) *
In cazul acestei remarci nu ai dreptate... Preturile unora ca romantic travel sunt piperate in comparatie cu oferta altor agentii din paralia katerini...
Si nici ca n-ar exista agentii romanesti in paralia...Cum sa nu existe? romantic travel este cumva din burkina faso?...Ai dreptate doar in cazul autocarelor, care sunt ale transportatorilor greci...cred ca asta se intampla in orice tara... iar la meteora poti merge cu ghid roman si cu 25 euro daca cauti bine... wink.gif

Accentuez ca nu exista in Paralia Katerini agentii romanesti.Nici nu au cum de altfel. Toate sunt persoane juridice elene. Exista numai agentii grecesti care colaboreaza cu tour-operatorii romani. Iar pretul pe care-l mentionezi este din 2005. Toate excursiile au ghid roman in autocar, dar la Meteora exista ghid de lb. engleza, germana, etc. Ghidul roman asigura traducerea, eventual iar daca intra fara ghid elen o face pe riscul lui.
costy31
QUOTE(edbica2000 @ Sep 2 2006, 16:29) *
Accentuez ca nu exista in Paralia Katerini agentii romanesti.Nici nu au cum de altfel. Toate sunt persoane juridice elene. Exista numai agentii grecesti care colaboreaza cu tour-operatorii romani. Iar pretul pe care-l mentionezi este din 2005. Toate excursiile au ghid roman in autocar, dar la Meteora exista ghid de lb. engleza, germana, etc. Ghidul roman asigura traducerea, eventual iar daca intra fara ghid elen o face pe riscul lui.

Nu stiu dc e romaneasca dar eu am vazut in Paralia o agentie care se cheama....Romantic Travel....o fi ...nu o fi romaneasca...voi ce spuneti? console.gif
PS: am vazut+o de mai multe ori, nu putea exista confuzie iar preturile erau intr-adevar mai mari ca la Armira Travel, gazda pe care am avut-o noi in Paralia.
costy31
QUOTE(gito @ Sep 1 2006, 16:06) *
Mersi, costy31!
Cineva mi-a mai spus ca daca mergi fara rezervare de la o agentie din tara,nu te lasa grecii sa intri.Poate fi adevarat???Mie mi se pare o ineptie,dar mai stii?Orice e posibil! ohmy.gif

Nu stiu acest aspect...am mers cu autocar....cauta pe paginile din urma...poate gasesti ceva...
ddumyy
Eu am fost cu un autocar grecesc, insa ghidul era roman, si nu era translator. Tot autocarul era plin cu romani, si nu era nici un ghid elen.
edbica2000
QUOTE(costy31 @ Sep 2 2006, 16:48) *
Nu stiu dc e romaneasca dar eu am vazut in Paralia o agentie care se cheama....Romantic Travel....o fi ...nu o fi romaneasca...voi ce spuneti? console.gif
PS: am vazut+o de mai multe ori, nu putea exista confuzie iar preturile erau intr-adevar mai mari ca la Armira Travel, gazda pe care am avut-o noi in Paralia.

Confuzie...se numeste ROMANTIC HOLIDAYS EPE...si este agentie greceasca...iar preturile sunt garantat mai mici ca la Armira Travel ........

QUOTE(ddumyy @ Sep 2 2006, 22:23) *
Eu am fost cu un autocar grecesc, insa ghidul era roman, si nu era translator. Tot autocarul era plin cu romani, si nu era nici un ghid elen.

Asta am si spus....in toate excursiile turistii sunt insostiti de ghid roman...daca acesta isi risca pielea (ghizii non-UE nu au dreptul de a efectua ghidaj in interiorul obiectivelor turistice)...asta e treaba lui.

P.S. Sa speram ca d ela 01.01.2007 se vor schimba lucrurile....
depashitu
Cine imi poate spune numele de agentii de turism cu ghid roman mai ieftine care organizeaza excursii la Meteora, Skyatos,Dion Olimp din Paralia.
P.S. Oferta lor unde o pot gasi? Ma gandesc ca interesul celor din hotelul unde voi fi cazat e sa ma duca cu o agentie care vor ei(deci poate fi mai scumpa), iar eu daca stiu ca sunt alte agentii cu preturi mai mici o sa-mi doresc sa ma duc cu ele. Deci cum fac?
ddumyy
Poti sa te plimbi prin statiune si o sa gasesti singur agentii. Poti sa intrii sa intrebi preturile, iar apoi sa compari
costy31
QUOTE(edbica2000 @ Sep 3 2006, 11:31) *
Confuzie...se numeste ROMANTIC HOLIDAYS EPE...si este agentie greceasca...iar preturile sunt garantat mai mici ca la Armira Travel ........
Asta am si spus....in toate excursiile turistii sunt insostiti de ghid roman...daca acesta isi risca pielea (ghizii non-UE nu au dreptul de a efectua ghidaj in interiorul obiectivelor turistice)...asta e treaba lui.

P.S. Sa speram ca d ela 01.01.2007 se vor schimba lucrurile....

nu e nici o confuzie. are acelasi logo ca si agentia romantic travel din romania, inconfundabil. cand intri de o suta de ori pe un site sa cauti oferte..iti ramane logoul in minte....daca te plimbi aiurea prin paralia si dai exact peste acelasi logo....mai mult cam acelasi mod de prezentare ca si sediu....oaree confuzie? huh.gif
depashitu
Cine stie ceva despre amenzile de circulatie din Grecia? Adica, daca mergem din Paralia Katerini catre: Meteora, Salonic, etc intr-o masina cu 5 locuri, 6 persoane ce patim daca ne prinde politia lor pe drum?
Ne lasa in pace?!
depashitu
Ii rog pe cei care s-au intors de la Hotel Philippos din Paralia sau care stiu ceva despre el(cum e mancarea, cum e asezat fata de plaja) sa-si posteze impresiile despre el aici.
Le fel si cei care s-au dus cu agentia '' TravelShop'' la acest hotel.
Nu uitati ca sfaturile voastre conteaza mult pentru noi ...
shakira
QUOTE(depashitu @ Sep 4 2006, 16:12) *
Ii rog pe cei care s-au intors de la Hotel Philippos din Paralia sau care stiu ceva despre el(cum e mancarea, cum e asezat fata de plaja) sa-si posteze impresiile despre el aici.
Le fel si cei care s-au dus cu agentia '' TravelShop'' la acest hotel.
Nu uitati ca sfaturile voastre conteaza mult pentru noi ...

Eu zic ca ar fi bine venite si cateva poze din Paralia si mai ales din hotel...
edbica2000
QUOTE(costy31 @ Sep 3 2006, 20:17) *
nu e nici o confuzie. are acelasi logo ca si agentia romantic travel din romania, inconfundabil. cand intri de o suta de ori pe un site sa cauti oferte..iti ramane logoul in minte....daca te plimbi aiurea prin paralia si dai exact peste acelasi logo....mai mult cam acelasi mod de prezentare ca si sediu....oaree confuzie? huh.gif

Acelasi logo???? Nicidecum....confuzie totala !
klaudiu71
edbica2000 e GicaContra mereu. Nu va mai obositi , le stie pe toate.Stie si cat am platit eu la Armira Travel , spune ca Romantic Travel aia din RO nu are nimic in comun cu cea din GR desi cand s-a stricat autocarul nostru in cu care trebuia sa ajungem acasa ghizii au mers la Romantic cea din GR. Cred ca ghizii au confundat si ei agentia , nu stiau ca nu are legatura cu aia din RO .
Ar putea avea dreptate intr-un singur caz : daca e angajat al Romantic , caz in care si-ar face o multime de prieteni pe aici.
costy31
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 5 2006, 12:36) *
edbica2000 e GicaContra mereu. Nu va mai obositi , le stie pe toate.Stie si cat am platit eu la Armira Travel , spune ca Romantic Travel aia din RO nu are nimic in comun cu cea din GR desi cand s-a stricat autocarul nostru in cu care trebuia sa ajungem acasa ghizii au mers la Romantic cea din GR. Cred ca ghizii au confundat si ei agentia , nu stiau ca nu are legatura cu aia din RO .
Ar putea avea dreptate intr-un singur caz : daca e angajat al Romantic , caz in care si-ar face o multime de prieteni pe aici.

ai dreptate.
depashitu
Fratilor, poze din Paralia Katerini, pe care sunt sigur ca le-ati facut, de ce nu le puneti pe site, pentru a vedea si noi, cei care nu am mai fost, la ce sa ne asteptam. Ma refer la interiorul hotelurilor unde ati stat, la taverne, la plaja, magazine, etc.
Asteptam impresii proaspete de la cei care se intorc.
me_sky
QUOTE(depashitu @ Sep 6 2006, 12:27) *
Fratilor, poze din Paralia Katerini, pe care sunt sigur ca le-ati facut, de ce nu le puneti pe site, pentru a vedea si noi, cei care nu am mai fost, la ce sa ne asteptam. Ma refer la interiorul hotelurilor unde ati stat, la taverne, la plaja, magazine, etc.

of!Daca am arata poze unde va mai fi acea palpitatie sa cunosti locuri noi? acu ce mai conteaza cum arata conteaza doar pareri nu si poze.acu sincer vb .ce naiba noi care am fost deja venim cu poze ?hai de pe plaja mai merge dar facem poze la taverne si magazine?asta mie mi se pare de taran.Cand mai vadeam tarani de aia care faceau poze in fata magazinelor sau in fata tavernelor sa se STIE k el a fost in grecia.Eu totusi zic k e frumos sa descoperi singur.NU?parerea mea dak te duci intr o tara straina te duci k sa descoperi singur frumusetile si urateniile sa le zic asa de acolo.AM dreptate?Eu totusi zic k e frumos.Singurul lucru ce m a cam dezamagit sa zic asa dupa parelile de aici ..toti au zis k sunt ieftine cam toate alea dra nu e chiar asa dak mai vrei sa ti cumperi si cate ceva de imbracat.Sa dai 4 euro plus paina aproape 1 euro pe o ciorba de burta care zici k e apa mai mult cu burta aia mi se pare de prost gust.In fine oricum totul e ok.unele sunt mai scumpe altele mai k la noi.Va zic doar atat monedele alea de 1 euro si 2 euro stii cum se vor duce???si cateeee.....
adiwolf
QUOTE(depashitu @ Sep 6 2006, 12:27) *

cine naiba pozeaza interiorul hotelurilor?eu unul am facut cateva poze pe care incerc sa le pun aici(daca ma descurc)poze pe care le-am facut exact cu gandul de a le posta pe acest site,dar ma tem ca ele arata o parte a lucrurilor pe care multi nu ar vrea sa o vada(ma refer la mizerie,ca tot sunt unii care sustin sus si tare ca e super de curat si foarte misto).
hai sa va zic si o faza patita de mine la un restaurant(ala cu papagalul in fata si cu sloganul "vorbim romaneste fara stres"),intru acolo cu sotia si fiica cu gandul sa mancam ceva specialitati de peste sau fructe de mare si cerem meniul,meniu care era si in romaneste si care avea afisate ca la orice restaurant din lume si preturile aferente,dupa ce facem consumatia de rigoare si cerem nota de plata chelnerul vine cu nota si cu un platou cu cateva bucatele de pepene rosu si galben si ceva struguri cica din partea casei dar imi aduce si nota de plata pe care in momentul cand mi-am aruncat ochii am avut o surpriza la modul ca pe langa preturile afisate in lista de meniu au mai adaugat si TVA 19% w00t.gif w00t.gif w00t.gif
ce ziceti de asta?eu unul nu am mai intalnit nicaieri asemenea metoda si am mai mancat la restaurant in grecia dar nu am patit asa ceva,deci oameni buni,ocoliti cu grija acel local[color=#FF0000](este si un nesimtit de chelner roman Costel care iese in strada sa agate potentiali clienti)
deci nu va feriti de greci cand va fac daruri ,dar nu va faceti iluzii ca a-ti capata ceva "moca",acolo totul se plateste.am sa incerc sa postez si nota de plata de la acel restaurant,am pastrat-o special si am scanato ca sa vada si "necredicionsii" biggrin.gif
concluzia mea este ca grecii au invatat repede magariile si nesimtirea de la popoarele balcanice,caci paralia katerini nu este altceva decat o "ciorba balcanica" dupa parerea mea.
am fost in Chalkidiki - Shitonia sau in Skiatos ori in Thasos si nu am intalnit nicaieri "ciorba" din paralia,acolo am vazut intradevar cum arata grecia(daca pot spune asta,doar din ce am vazut eu),nu se compara cu paralia katerini sau platamonas sau nei pori,in general nu se compara cu zona Pieria.
la anul nu ma mai duc decat in Shitonia pe o plaja pustie cu o apa mirifica de vis si cu niste pini care sunt agatati pe stanci si fac umbra deasupra plajei.ce sa zic acolo as vrea sa raman vreo 50ani biggrin.gif
acuma eu unul nu zic ca totul este nasol in paralia katerini,dar nu va asteptati la cine stie ce.
poate ca am prins eu o perioada mai nefasta(18 - 31august),oricum nu o sa ma mai duc in grecia in luna august cat oi mai trai si asta din cauza caldurii.
o sa incerc sa postez si o oferta cu preturile de la o agentie din grecia si cateva chestii care poate pt unii pot fi de folos gen mini harta cu localizarea catorva repere importante si hartiile cu taxele platite la romani si bulgari

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachmentClick to view attachment

Click to view attachmentClick to view attachment

aaaaaaaaaaa,mi-am adus aminte de cea mai penibila faza vazuta si intalnita pe o plaja : un tataie de la munte venit probabil pt prima data la mare si culmea tocmai in grecia,era in mijlocul apei cand a scos un fluier(de unde nu stiu) si a inceput sa cante cu foc si jale din mijlocul apei,credeti-ma ca am ramas blocat si perplex ca altfel faceam o inregistrare cu asa ceva,pur si simplu nu imi venea sa cred ca exista atata mitocanie si prostie din partea unor romani(tataie era in extaz cand canta din mijlocul apei la fluier si mai striga si in gura mare la fiu sa stie toata plaja ca e roman)
pur si simplu imi era rusine mie,imi venea sa-l omor death.gif nu alta.
depashitu
''...hai de pe plaja mai merge dar facem poze la taverne si magazine?asta mie mi se pare de taran.Cand mai vadeam tarani de aia care faceau poze in fata magazinelor sau in fata tavernelor sa se STIE k el a fost in grecia...''

Sa inteleg ca tu nu ai facut nici o poza cat ai fost acolo...doar nu faci parte din categoria taranilor, cum ai spus...
Sa stii un lucru: a fi taran inseamna cu totul altceva decat a face niste poze nepotrivite. Se pare ca tu confunzi cuvantul ''TARAN'' cu turist.
Deci, dupa logica ta, strainii care se pozeaza intr-un local de la noi sunt tarani, nu? w00t.gif
abancor
QUOTE(adiwolf @ Sep 7 2006, 00:32) *
concluzia mea este ca grecii au invatat repede magariile si nesimtirea de la popoarele balcanice,caci paralia katerini nu este altceva decat o "ciorba balcanica" dupa parerea mea.

[...]

aaaaaaaaaaa,mi-am adus aminte de cea mai penibila faza vazuta si intalnita pe o plaja : un tataie de la munte venit probabil pt prima data la mare si culmea tocmai in grecia,era in mijlocul apei cand a scos un fluier(de unde nu stiu) si a inceput sa cante cu foc si jale din mijlocul apei,credeti-ma ca am ramas blocat si perplex ca altfel faceam o inregistrare cu asa ceva

Concluzia ta mi se pare hilara: grecii SUNT un popor balcanic. Ce au invatat ei repede e altceva: sa faca turism, si asta acum 50 de ani, ca si localnicii din 2 Mai. Magarii si nesimtire aveau dinainte, poate mai putin decit altii. Un singur exemplu: Grecia e sinura tara din UE unde am vazut soferi care habar n-au sa circule pe autostrada. Noroc ca de la anul n-o sa ii lasam noi singuri...

La faza cu fluierul n-am cuvinte. Ca striga spre mal in gura mare e intr-adevar taranie (depinde ce si cum striga), dar ca cinta omul la fluier in apa, nu inteleg ce ti-a casunat. Poate dadea mai bine sa cinte la vioara, sau la clavecin...
klaudiu71
hai sa va zic si o faza patita de mine la un restaurant(ala cu papagalul in fata si cu sloganul "vorbim romaneste fara stres"),intru acolo cu sotia si fiica cu gandul sa mancam ceva specialitati de peste sau fructe de mare si cerem meniul,meniu care era si in romaneste si care avea afisate ca la orice restaurant din lume si preturile aferente,dupa ce facem consumatia de rigoare si cerem nota de plata chelnerul vine cu nota si cu un platou cu cateva bucatele de pepene rosu si galben si ceva struguri cica din partea casei dar imi aduce si nota de plata pe care in momentul cand mi-am aruncat ochii am avut o surpriza la modul ca pe langa preturile afisate in lista de meniu au mai adaugat si TVA 19% w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Din cate am vazut eu pe bonurile fiscale(alea de la casele de marcat) TVA in GR e 9% nicidecum 19%. Ce am vazut la tine in format PDF nu e ceva fiscal ,e doar o nota de plata facuta de mana , posibil sa fi facut asta chiar un angajat roman.
Per total in Paralia Katerini nu-i asa rau cum tot citeam aici inainte sa ajung sa vad personal.Mie mi s-a parut ca oamenii de acolo sunt amabili si de bun simt , doar angajatii romani fac figuri. La Restaurantul SMALL AMSTERDAM , de care toti zic ca e ieftin am avut o problema. Chelnerul roman , in momentul in care ne-am asezat la masa a strigat la noi : Nu acolo ca e de 6 persoane masa , veniti aici acolo nu e voie ! Si ne-a dus la o masa unde mai erau 2 persoane care mancau. Evident , nu am vrut sa ne asezam la masa aia , i-am spus ca nu pot sa deranjez oamenii aceia si ca nu se poate sa ma asez la masa lor daca nu-i cunosc, el a zis ca nu-i nimic si ca la alta nu e voie. Am plecat injurand si nu am mai trecut pe acolo. Pentru cei care nu au fost inca acolo , le spun sa evite locurile cu angajati romani .Tot ce e romanesc acolo e ca aici adica dus la culmea nesimtirii.
shakira
QUOTE(depashitu @ Sep 7 2006, 11:05) *
''...hai de pe plaja mai merge dar facem poze la taverne si magazine?asta mie mi se pare de taran.Cand mai vadeam tarani de aia care faceau poze in fata magazinelor sau in fata tavernelor sa se STIE k el a fost in grecia...''

Sa inteleg ca tu nu ai facut nici o poza cat ai fost acolo...doar nu faci parte din categoria taranilor, cum ai spus...
Sa stii un lucru: a fi taran inseamna cu totul altceva decat a face niste poze nepotrivite. Se pare ca tu confunzi cuvantul ''TARAN'' cu turist.
Deci, dupa logica ta, strainii care se pozeaza intr-un local de la noi sunt tarani, nu? w00t.gif

BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Eu sunt f curioasa sa stiu unde anume a facut el pozele....deh..e omul din capitala ...daca era din provincie sa vezi ca nu mai gandea asa...prima poza care o sa o fac in Grecia o sa fie la masa cu furculita in gura si daca se poate in camera in pijamale....ce zici ???? coolspeak.gif

QUOTE(abancor @ Sep 7 2006, 11:33) *
Concluzia ta mi se pare hilara: grecii SUNT un popor balcanic. Ce au invatat ei repede e altceva: sa faca turism, si asta acum 50 de ani, ca si localnicii din 2 Mai. Magarii si nesimtire aveau dinainte, poate mai putin decit altii. Un singur exemplu: Grecia e sinura tara din UE unde am vazut soferi care habar n-au sa circule pe autostrada. Noroc ca de la anul n-o sa ii lasam noi singuri...

La faza cu fluierul n-am cuvinte. Ca striga spre mal in gura mare e intr-adevar taranie (depinde ce si cum striga), dar ca cinta omul la fluier in apa, nu inteleg ce ti-a casunat. Poate dadea mai bine sa cinte la vioara, sau la clavecin...

Super!!!!
Stii ceva ,noi ce dracu suntem in Romania???? Tot o ciorba...un pic mai acra dar e buna ...hai sa nu mai fim carcotasi...Nu mai are voie omul sa se bucure ..sa se simta bine...sa se desfasoare.... w00t.gif
me_sky
[quote name='adiwolf' date='Sep 7 2006, 00:32' post='1860406']
cine naiba pozeaza interiorul hotelurilor?eu unul am facut cateva poze pe care incerc sa le pun aici(daca ma descurc)poze pe care le-am facut exact cu gandul de a le posta pe acest site,dar ma tem ca ele arata o parte a lucrurilor pe care multi nu ar vrea sa o vada(ma refer la mizerie,ca tot sunt unii care sustin sus si tare ca e super de curat si foarte misto).
ce ziceti de asta?eu unul nu am mai intalnit nicaieri asemenea metoda si am mai mancat la restaurant in grecia dar nu am patit asa ceva,deci oameni buni,ocoliti cu grija acel local[color=#FF0000](este si un nesimtit de chelner roman Costel care iese in strada sa agate potentiali clienti)
deci nu va feriti de greci cand va fac daruri ,dar nu va faceti iluzii ca a-ti capata ceva "moca",acolo totul se plateste.am sa incerc sa postez si nota de plata de la acel restaurant,am pastrat-o special si am scanato ca sa vada si "necredicionsii" biggrin.gif

Faza cu pepene am patito si eu ..dar culmea la alt restaurant am refuzat ceva "din partea casei" adik bautura lor traditionala.Faza cu pepenele si eu am ramas suprinsa intr un mod placut dar cand am vazut nota.Restaurantul se numeste LA STRUNGA ceva de genu .deci nu mancati acolo.Bine e mancarea buna dar va baga pepene pe gat.Pus k practic il platiti.Eu de 2 ori am fost acolo si la fel am patit cu pepenele si apoi cand treceam pe langa restaurant ziceam NU MANCATI AICI VA BAGA PEPENE PE GAT!!!:))))Funny dar ..si cand a venit nota cu 1.2 euro in plus death.gif

[quote name='depashitu' post='1861231' date='Sep 7 2006, 11:05']

[/quote]
sincer da! numai cocalari fac asa ceva si bistanii.1.Nu am zis in local ci in fata lui.2.la magazine?? ce e as furmos sa vezi in acea poza?da am facut poze multe chiar pe plaja dar cu gasca si chiar si singura.dar in fata unui local sau in fata unui magazin deadtongue.gif de prost gust.

[quote name='shakira' date='Sep 7 2006, 12:24' post='1861518']
BRAVOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!
Eu sunt f curioasa sa stiu unde anume a facut el pozele....deh..e omul din capitala ...daca era din provincie sa vezi ca nu mai gandea asa...prima poza care o sa o fac in Grecia o sa fie la masa cu furculita in gura si daca se poate in camera in pijamale....ce zici ???? coolspeak.gif

OMG! shakira ... laugh.gif laugh.gif dak cumva de me e vb.1 sunt fata! 2.nu s din capitala 3.fratilor de cate ori sa zic k nu ma referam in local cu furculita si in C** dak se putea ..am zis IN FATA LUI!!!! de naiba sa mi bat eu capu .dak ar fi sa critica cate un om dupa fiecare chetie ..eu UNA as avea multe de spus ..in primul rand dupa asa zisele Name de aici.what ever! puke.gif
adiwolf
QUOTE(abancor @ Sep 7 2006, 11:33) *

da,scuze asa este,Grecia face parte din balcani,dar stii ce nu inteleg eu?de ce in alte parti ale greciei nu este tot asa?ce aia nu e tot grecia sau zona Pieria face parte din alta tara?
ca grecii stiu sa-si puna in valoare locatiile pt a dezvolta turismul este foarte adevarat,insa ce am vazut eu in Paralia Katerini in modul lor de abordare a lucrurilor(destul de rare cazurile dar semnificative) nu cred ca face parte din spiritul grecesc si cand spun asta ma refer in special la locurile de servire gen taverna-restaurant,hotel,agentii de turism.

pt faza cu fluierul chiar nu te inteleg ce vrei sa zici,poate sunt eu mai conservator din cauza varstei dar pe mine unul m-a deranjat si m-a facut sa ma simt foarte jenat de un asemenea comportament al unui conational( nu a fost numai el care m-a facut sa ma simt asa ci si o gramada de pustani care prin comportamentul lor si limbajul vulgar folosit in gura mare nu fac altceva decat sa intareasca strainilor ideea ca romanii sunt un popor de tigani)

@ klaudiu 71
Din cate am vazut eu pe bonurile fiscale(alea de la casele de marcat) TVA in GR e 9% nicidecum 19%. Ce am vazut la tine in format PDF nu e ceva fiscal ,e doar o nota de plata facuta de mana , posibil sa fi facut asta chiar un angajat roman.
Per total in Paralia Katerini nu-i asa rau cum tot citeam aici inainte sa ajung sa vad personal.Mie mi s-a parut ca oamenii de acolo sunt amabili si de bun simt , doar angajatii romani fac figuri. La Restaurantul SMALL AMSTERDAM , de care toti zic ca e ieftin am avut o problema. Chelnerul roman , in momentul in care ne-am asezat la masa a strigat la noi : Nu acolo ca e de 6 persoane masa , veniti aici acolo nu e voie ! Si ne-a dus la o masa unde mai erau 2 persoane care mancau. Evident , nu am vrut sa ne asezam la masa aia , i-am spus ca nu pot sa deranjez oamenii aceia si ca nu se poate sa ma asez la masa lor daca nu-i cunosc, el a zis ca nu-i nimic si ca la alta nu e voie. Am plecat injurand si nu am mai trecut pe acolo. Pentru cei care nu au fost inca acolo , le spun sa evite locurile cu angajati romani .Tot ce e romanesc acolo e ca aici adica dus la culmea nesimtirii.

doar intr-un singur restaurant in grecia am primit bon fiscal,in rest erau numai note de mana ca cea postata de mine in format .pdf .
da am vazut si eu la restaurantul Small Amsterdam o faza de genul celei povestite de tine si cred ca se produce asa ceva zilnic(cand am vazut eu acea faza,chiar patroana Anna era cea care facea acel lucru)

pt cei ce se gandesc sa ma atace repede pt parerile mele ganditi-va ca nu toti judecam la fel si ce imi place mie nu e obligatoriu sa va placa si voua,tot ceea ce vreau sa inteleaga cat mai multi este faptul ca nu intotdeauna si nu peste tot lucrurile sunt frumoase si roz.
klaudiu71
me_sky eu mi-am facut poze peste tot . la plaja , pe strada ,la hotel. Folosind rationamentul tau insemna ca sunt bisnitar sau cocalar , da? Mai, poate sunt eu taran , uite am 430 de poze facute peste tot , am vazut si altii ca mine, unii chiar din Finlanda sau Danemarca, cert este ca noi astia care ne facem poze peste tot stim sa scriem corect romaneste , putem purta o discutie civilizata si la nevoie putem evita jignirile gratuite. Stiu , citind posturile tale anterioare si auzindu-te in autocar ca tu nu esti capabila de toate astea dar ai un mare avantaj : nu esti bisnitar , cocalar si taran.
shakira
QUOTE(klaudiu71 @ Sep 8 2006, 01:43) *
me_sky eu mi-am facut poze peste tot . la plaja , pe strada ,la hotel. Folosind rationamentul tau insemna ca sunt bisnitar sau cocalar , da? Mai, poate sunt eu taran , uite am 430 de poze facute peste tot , am vazut si altii ca mine, unii chiar din Finlanda sau Danemarca, cert este ca noi astia care ne facem poze peste tot stim sa scriem corect romaneste , putem purta o discutie civilizata si la nevoie putem evita jignirile gratuite. Stiu , citind posturile tale anterioare si auzindu-te in autocar ca tu nu esti capabila de toate astea dar ai un mare avantaj : nu esti bisnitar , cocalar si taran.

Vreau sa vad si eu pozele pe care le-ai facut in Grecia ... worthy.gif worthy.gif
Si eu m-am saturat de parerile unora de trei lei...nu poti sa ai o conversatie placuta cu nimeni pe aici... puke.gif
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.