QUOTE(maxulet @ Aug 17 2006, 09:03)

scuze, m-a enervat atat de tare gogutza incat am hotarat sa nu mai scriu nimic pe forum.
Drumul prin bulgaria este ok, nu sunt probleme deosebite, atentie la indicatoare si la harta si va doresc sa nu prindeti ploaie noaptea pt ca drumurile lor sunt destul de prost marcate. Centura Sofiei este dezastru la fel ca si o bucata de cca 30 km in zona Russe. Povestile alea cu racheti, drum blocat, etc cred ca sunt de domeniul trecutului. Evident, ca si la noi, nu e bine sa opresti noaptea prin zone ciudate. Eu in afara de OMV, unde am fost la toaleta (si se uitau bulgaroii urat la noi) nu am oprit deloc. Nu poti cumpara nimic decat daca ai leva si in mod exceptional am reusit sa iau o sticla de apa dar te fura la schimb valutar.
NU bagati combustibil in Bulgaria pt ca e, spun unii, cu apa. Eu am ascultat de sfaturile altora si nu am bagat.\
Politie la greu, limite aberante, masini de politie nesemnalizate (ca si la noi), nu am platit nici o amenda desi am mers destul de tare, zic eu, avind in vedere ca am facut 11 ore din Bucuresti pana in Paralia(am stat putin in vama cam peste tot - max 20 min). Detectoarele merg si nu prea, pe mine m-a scos din 3 radare dar la multe altele nu a dat nici un semn. Se dau flashuri(daca are cine)
Traseul prin Bulgaria: Russe - Sofia - kulata cu atentie mare la centura Sofiei unde dupa ce mergi de te plictisesti trebuie sa faci stanga in prima intersectie cu un drum cu piatra cubica si linie de tramvai. Ca sa fie mai usor dupa ce vedeti un McDonalds pe partea stanga mai mergeti cca 3 km si apare vestita intersctie. Dupa ea urmariti indicatoarele de Kulata si drum bun. Dupa ce intrati in Grecia totul se schimba, drumuri, indicatoare, politie discreta si in loc vizibil etc, alta lume.
Cam asta ar fi, daca mai sunt intrebari va rog, si as mai face o precizare pt amatori: Paralia este super OK, mult peste ce avem noi in tara din toate punctele de vedere si nu vorbesc din auzite chiar am fost acolo acum 2 saptamani si nu am mancat iaurt cu salam cum spun unii ca fac romanii pe acolo.
astept si alte intrebari daca mai sunt doritori.
Mersi! Misto, inteleg ca in continuare cel mai bine e sa mergi noaptea.