haha GOGUTZA vezi k te ia lumea peste picior!!!1.sunt fata:P.2.crede ma k aici in pitesti nici o agentie nu ti ofera in turcia mai putin de 300-400 euro ..si asta pt k putine hoteluri au acolo doar cu mic dejun

deci e mai scump pt k ofera mai multa masa si eu sincer vreau sa manac la fast food sau poate chair restaurant.DAK RISC SA NU MI PLACA mancarea de acolo?ce fac?a?am dat 400-500 euro pt all inclusive si nu mi place! gogutza eu vad k tu tii doar cu turcia ..dar stii ceva turci sunt chiar

stii dc? poate pt k dupa opinia mea pot fi comparati cu noi ..si stii dc? sunt k niste tigani,pt k noi tara noastra never nu poate sa se ridice la nivele europei pt k e plin de cocalari , tigani si oameni neseriosi care dau tzepe

un cocalar are o minte de 10 ori mai scazuta cu a unui grec

si turci sunt la fel de prosti pararea MEA! e frumos acolo, nu am ce spune dar asta nu inseamna k NO GRECIA YES TURCIA!pana la urma fiecare se duce unde poate si unde vrea

corect? turcia dak vrei sa te duci,te duci pt shopping k sunt ieftine dar in grecia dupa parerea mea e altfel e pt vizitat ..e asa antic.in fine! fiecare cu opiniile lui! dar stii ce nu inteleg eu gogutza ce cauti u pe forum pt greia paralia katerini?=)) u stai pe forum de turcia mai bine:)) lasa ne pe noi astia care mancam salam.