Pai daca te-ai plictisit si nu ti-a placut Paralia era simplu sa vizitezi o gramada de alte locuri (mai ales daca ai fost cu masina)... daca vroiai istorie, civilizatie puteai sa mergi la Salonic, intr-o ora erai acolo si trenul costa cativa euro. Vedeai biserici de pe vremea romanilor, castele, turnuri, ruine romane, muzee de istorie/arheologie/cultura bizantina, etc. Zona de magazine de la marginea orasului e enorma, aveai ce vizita acolo ... de la IKEA pana la cel mai mare mall din Europa de Est (Cosmos). Sau vizitai castelul Platamonas care era la cativa km ... sau mormantul tatalui lui Alexandru Macedon de la Vergina (relativ aproape). Pentru locuri spectaculoase puteai merge pe Olimp, care era la cativa km de Paralia. Pentru o plaja mai linistita, mai lata si mai frumoasa mergeai cativa km la sud pana la Nei Pori (sau chiar la Olympic Beach care e aproape si are o plaja mai lata si mai putin aglomerata). Puteai merge cu vaporul pe mare pana la Athos. Astea pe langa clasicele Meteora si Skiathos. Daca ai citit forumul asta cu atentie ar fi trebuit sa stii la ce sa te astepti, PK e doar o statiune gen Eforie/Venus/Saturn dar cu avantajul ca are in jur o gramada de obiective interesante. Eu as mai fi putut sta o saptamana si tot aveam destule de vizitat.
Iar faptul ca unele tipe faceau topless nu vad cum ar putea fi un lucru negativ

) Asta evident daca aveau si ce arata. Nu e ceva specific romanilor topless-ul, daca mergi pe Coasta de Azur sau in Croatia o sa vezi o gramada de topless-isti, nudisti, etc (in anumite zone, evident) si nu e vorba de romani aici. Pe mine nu pot sa zic ca m-au deranjat romanii, mai era cate unul mai "tzoparlan" dar nu ceva deranjant. Ar trebui sa fim obisnuiti, doar traim aici, nu? E drept, eu am vizitat totul fara grup organizat. Nici eu nu stiu daca mai merg vreodata in PK, dar pe ansamblu am avut un concediu placut (raportat la costuri). Poate si pentru ca am fost in iunie, cand inca nu era asa de mare aglomeratia (si nici caldura). Si am vazut destule locuri frumoase/interesante ca sa mai conteze faptul ca plaja e ingusta si ca magazinele sunt pline de kitsch-uri (eu zic ca magazine kitschoase sunt in orice zona turistica de oriunde in lume, am intalnit si in statiuni luxoase din Austria sau Italia - si nu prea are cum sa fie altfel). In plus, hotelul (Central) si restaurantul Peinakothiki (la care am mancat de cele mai multe ori) au fost excelente - pot sa zic ca am mancat mai bine si mai ieftin decat la Roma/Florenta/Viena/Salzburg, adica orase cu pretentii.