tholos
31st July 2009, 08:07
raspuns pt. vip:
Biletul luat pe agentie m-a costat 200 euro 10 nopti si drumul, nu mai stiu cit era pe noapte (1 persoana), ar tb sa ma uit pe oferta.
DAR, la un hotel chiar alaturi de vila Iris, se chema Oasis, e pe strada paralela cu str. care merge la Olimpic beach, (str. ag. Nikolau) ar veni chiar in spatele scolii, poate pun poza daca il gasesc, era 35 euro pe noapte. Si au locuri destule, in sensul ca nu e tot ocupat cu serii prin agentii. Am inteles ca mai exista vile cu 5 euro pe noapte??? pentru ziua in care se asteapta autocarul, dar nu am apucat sa le vad, pb e undeva in periferia statiunii si cine stie cum e grupul sanitar!
La Olimpic beach (verificat, vizionat ,conditii excelente), dar astept cartea de vizita, exista o vila a unei doamne in virste, cu apartamente pt. 2 familii: compus din 2 dormitoare, grup sanitar si sala proprie de bucatarie, tot apartamentul deci 35 euro pe noapte, curte, balcon mare, ar veni deci pt. o familie/2 locuri 17 euro, 1 loc 8 euro si ceva!.
Acum in august e cam aglomerat, dar in principiu cred ca se gasesc, mai ales ca se tot construieste sau se renoveaza si am vazut anunturi ca se inchiriaza. E adevarat, nu prea le convine pt. 1-2 nopti!
Mi-am mai amintit: la Paralia Tours, cea mai veche agentie de turism (si serioasa) lucreaza Edbica, care indruma pe forum (il cheama Edi Bica) si dra Denisa, niste ghizi profesionisti, se poate apela la ei, findca au spus ca se poate aranja la hotelurile agentiei (Central, Helios, etc) pt. 1-2 nopti. E p o str. secundara, venind dinspre str. principala Nikis, vizavi de un super/minmarket, am localizat acum pe harta: str. Vas. Pavlou 5.
Am gasit poza cu hotelul, e cladirea unde se afla autoturismele, se zarea din balconul vilei unde am stat Stiu pe cineva care a incercat pt. un we si a gasit la acest hotel si pret, chiar cind eram eu in PK! Deci hotel Oasis, sa vede si str. pe harta: str. Olympou.
Trimit si harta, unde se vede marcata scoala: school, hotelul Oasis e in spatele ei, pe str. pomenita, la nr. 27-28, colt cu alta, str. Kolokotrini,
Concediu placut in Corfu si Grecia!
vip72
31st July 2009, 11:09
...multumesc pentru raspuns...cam asta ma intereseaza, ceva pentru 1-2 nopti ca sa vad si zona aia si la un pret cat mai rezonabil...
unicka
3rd August 2009, 09:33
CITAT (violeta2 @ 22nd July 2009, 21:44)

PLEACA CINEVA SPRE PARALIA PE 23 AUGUST dimineata??
Da, plecam noi pe 23 august dimineata spre Paralia, ne cazam la hotel Calypso.
nidocioca
4th August 2009, 07:16
chir nimeni nbu-mi spune cum e tranzitul pe la Bulgari?citi km sunt de la Girgiu pina la greci?

De Golden Baech stie cineva cum este?
http://forum.softpedia.com/style_images/24...icons/icon9.gif
logi_tm
4th August 2009, 08:50
salutare,
imi poate spune cineva cum se prezinta vremea in prima partea a lunii septembrie (in zona Olympic Beach)?
multumesc anticipat
vip72
4th August 2009, 10:43
CITAT (nidocioca @ 4th August 2009, 08:16)

chir nimeni nbu-mi spune cum e tranzitul pe la Bulgari?citi km sunt de la Girgiu pina la greci?

...lenea e cucoana mare...citeste si tu aici cum e cu drumul la bulgari
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=141216
...cati km sunt pana in grecia, unde....pe stanga sau pe dreapta?...baga localitatile si tarile si calculeaza singur
http://www.viamichelin.com/viamichelin/int.../MaHomePage.htm
whisssper
4th August 2009, 13:34
CITAT (nidocioca @ 4th August 2009, 08:16)

Tranzitul pe la bulgari e super nashpa 450 de km se fac in 8-9 ore ai grija la radare la 150 /ora e cam 90 100 euro spaga daca te opreste doar de control 10 euro iti gasesc ei ceva gen ca de ce ai proiectoarele aprinse daca nu e ceata asa ca incearca sa mergi cat mai legal drumul e bun in mare parte da politia sta cu ochii pe noi . Esi la ei foame de ce sa fim rai asa e si pe la noi
demential
4th August 2009, 15:54
salut dragi colegi.
am revenit sa vad parerile lui REDeagle, dar vad ca inca nu a postat. si ar fi trebuit sa se intoarca.
pe mine ma interesa Vila THALASSA ... daca a fost cineva si imi poate spune pareri ... as fi tare recunoscator 
si intr-o alta ordine de idei, pentru cine a fost, cum e vremea in septembrie in Paralia ?
eu am fost la sfarsitul lui mai anul trecut si a fost super ! nici foarte cald nici frig ! 20-28 grade, se putea face baie ....
astept raspunsuri
multumesc anticipat !
14-sexy-anuk
5th August 2009, 09:44
CITAT (demential @ 4th August 2009, 16:54)

salut dragi colegi.
am revenit sa vad parerile lui REDeagle, dar vad ca inca nu a postat. si ar fi trebuit sa se intoarca.
pe mine ma interesa Vila THALASSA ... daca a fost cineva si imi poate spune pareri ... as fi tare recunoscator

si intr-o alta ordine de idei, pentru cine a fost, cum e vremea in septembrie in Paralia ?
eu am fost la sfarsitul lui mai anul trecut si a fost super ! nici foarte cald nici frig ! 20-28 grade, se putea face baie ....
astept raspunsuri

multumesc anticipat !
anul trecut am fost 10 zile in paralia din 4 septembrie si pana pe 16.vremea a fost superba si foarte foarte cald:)apa minunat de calda...si numai cand ne-am intors pe 16 spre timisoara atunci s-a stricat vremea..din pacate.stiu ca cei ce au venit din 16 au spus ca au prins doar ploaie:)vorba aceea:)cum iti este norocul.iti doresc vreme frumoasa:)
demential
5th August 2009, 10:35
CITAT (14-sexy-anuk @ 5th August 2009, 10:44)

anul trecut am fost 10 zile in paralia din 4 septembrie si pana pe 16.vremea a fost superba si foarte foarte cald:)apa minunat de calda...si numai cand ne-am intors pe 16 spre timisoara atunci s-a stricat vremea..din pacate.stiu ca cei ce au venit din 16 au spus ca au prins doar ploaie:)vorba aceea:)cum iti este norocul.iti doresc vreme frumoasa:)
ok, multumesc pentru raspuns !!!
iordache4991
5th August 2009, 22:06
Eu am venit acum o saptamana de la Paralia:
Conditii f. bune
Apa era ORIBILA: Dimineata: meduze cat dadeai cu ochii, Dupa-Masa, alge, si seara alge + meduze.
Deci va spun, mi mila la cei care au mers. APA este calda, dar oribila.
Asta fiind in Paralia.
ionut_p71
5th August 2009, 23:39
Plecam in PK 2 fam. din Slatina pe Bechet in 8 august.
Cine a fost cazat la Hotel Central stie cumva unde are parcare auto ? Am vazut cateva poze cu hotelul, insa nu vad unde s-ar putea parca masinile ...
Pentru copii ati folosit scaune speciale pe bancheta masinii (fetita mea are 7 ani impliniti) ?
012
6th August 2009, 10:46
Buna!
Cine imi poate spune cum este la hotelul Orea Eleni Palace? Am vazut ca este cotat cu 4 stele, dar vreau niste imagini, adresa exacta, pareri ale celor care au stat acolo.
multumesc
nidocioca
7th August 2009, 08:26
multumesc pt detali dar ce zici? pot sa trec noaptea pe la bulgari?
cvm2006
7th August 2009, 10:45
CITAT (nidocioca @ 7th August 2009, 09:26)

multumesc pt detali dar ce zici? pot sa trec noaptea pe la bulgari?
Teoretic poti sa mergi si noaptea pentru ca au trecut vremurile cu falsi politisti (sau poate nu au mai scapat vicitmele
).
Dar, tinand cont ca nu ai mai fost niciodata cred ca e mai bine sa mergi ziua. Vezi drumul, indicatoarele (alea care sunt), mai poti 'face o intrebare' daca te pierzi.
Salutare si drum bun.
demential
7th August 2009, 14:23
cand am fost cu autocarul am mers noaptea : trafic mai liber, politie mai putina, vami mai libere (luna mai).
intr-adevar "frica" generala este in marea majoritate gresita/falsa/eronata. intr-adevar, au fost cazuri nasoale, dar nu mii, nu sute, ci cateva izolate in trecut.
am fost anul acesta la Golden Sands(nisipurile de aur) si am trecut pe langa destul de multe masinutse de police. si doar unul ne-a oprit.
acum adevarul e (cum sunt si alte posturi care sustin lucrul acesta) ca sunt si ei ca si ai nostri pusi pe japca/jpagi. si iti gasesc o chestie ca sa le dai un 10 euro sa fie toata lumea multumita.
IVANVALENTINA2501
7th August 2009, 20:02
CITAT (demential @ 4th August 2009, 16:54)

salut dragi colegi.

astept raspunsuri

multumesc anticipat !
Buna ,
noi am fost in iulie in paralia , si am fost cazati la vila Thalassa .
din punctul meu de vedere a fost ok , era curat .
Pentru plaja iti recomand plaja dintre paralia si olimpic beach ,
pentru ca este curata iar in apa nu sunt alge si meduze .
plaja din paralia era foarte aglomerata .
in apropiere sunt si doua supermarket - uri , si chiar vis a vis de vila
este o pizzerie . O pizza mare costa intre 6.5 eur - 8 eur si este foarte buna .
daca mai vrei si alte infomatii iti voi raspunde .
incerc sa atasez si cateva poze ...sper sa reusesc ,
nidocioca
8th August 2009, 06:15
la Golden Beach a stat cineva?Este parcare pt masina?
ansiana
8th August 2009, 12:17
CITAT (a_dn_a @ 30th July 2009, 17:32)

21 noaptea... ce sejur ati gasit voi cu intrare in 23?
PS Poate ne intalnim acolo.
Pe 21 noapte plecam si noi. Ne cazam la Orfeas Blue Resort. Poate mergem impreuna .
newtask
9th August 2009, 09:24
CITAT (ansiana @ 8th August 2009, 13:17)

Pe 21 noapte plecam si noi. Ne cazam la Orfeas Blue Resort. Poate mergem impreuna .
Vă invidiez! 
Serios acum, voi știți că hotelul ăla e în mijlocul pustietății?
ionescunic
9th August 2009, 10:26
Despre excursia optionala la mt olimp poate cinava sa povesteasca cate ceva ??? Please.
Pana unde ati fost si cam ce ati facut , eu as vrea sa urcam putin 2-3 ore dupa ultima parcare posibila si vroiam sa stiu cam cum se prezinta excursia optionala sau daca se fac drumetii organizate , vad ca pe aici nu prea se da importanta acestui obiectiv care totusi se afla la cativa km distanta.
conta
9th August 2009, 10:40
Plecam cu masina proprie(din Ploiesti) in noaptea de 25/26 august spre Grecia si oprim o noapte in Salonic .Este pentru prima data si poate gasim si alte masini sa fim mai multi.
anonima1
10th August 2009, 07:51
un sfat:nu va mai luati cazarea din tara ci direct din grecia
Am ajuns acolo in olymic beach pe la pranz:am intrebat la tramp travel ,cazare cu incepere din 30 iulie,camera tripla la 40 euro in 2 vile:eleni ,langa biserica e f frumos data in folosinta anul acesta,si Cristina care noua nu ne-a placut
Tipa de la tramp a fost o mincinoasa si am renuntat
Apoi am ajuns la mita travel:aveau la vila girnis,tot tripla cu 35 euro,dar fiind ora 14 au zis ca au pauza si ne cazeaza la ora 18 cand se termina pauza lor
\NU ne-a convenit si am inceput sa umblam din vila in vila,in una am dat de un sarb de la o agentie,tot in pauza,dar a venit cu noi sa vedem camera, f frumoasa,curata cu vedere la mare 30 euro/noapte camera tripla cu tv bucatarie, 2 terase.
Pe paja am auzit niste romani ca la 7,0 a venit cineva la usa ca trebuie eliberata camera.Noi la plecare ma intrebat de ora la care trebuie sa plecam si ni s-a zis cand vrem noi,lasam cheia la exterior si pleca,multa stima sarbilor mult mai seriosi decat romanii!
demential
10th August 2009, 09:32
IVANVALENTINA2501 super
spune-mi te rog, la ce ora v-a cazat la ce ora v-a rugat sa parasiti incinta
IVANVALENTINA2501
10th August 2009, 14:08
CITAT (demential @ 10th August 2009, 10:32)

IVANVALENTINA2501 super

spune-mi te rog, la ce ora v-a cazat la ce ora v-a rugat sa parasiti incinta

noi am fost cu masina noastra si am ajuns in jur de ora 14.00 .
ne- au cazat imedit .
La plecare camera trebuie eliberata la 9.00 cel tarziu .
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.